There have been 88 players with 40-plus points games so far this season.

ABA liga četvrtina u Clevelandu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
There have been 88 players with 40-plus points games so far this season.
NBA je prvotno bila ABA,a u Adriatic bome ove sezone jako NBA-evski,pogledati zadnje kolo(Partizan,Russell-Frazier) ili Božića/Zadar.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 01:37There have been 88 players with 40-plus points games so far this season.![]()
![]()
ABA liga četvrtina u Clevelandu
![]()
To je još se i navuklo,TOR na 0-16 field goal bio,prvi poen iz slobodnog nakon 7 minuta,baš upalio. Ne igraju se obrane,kažu.
Bolji Garza neg Nurkic
Ma da ja mislim da si ti nesto pogrijesio javno bih te opomenuo. Mene licno cudi da ste se vas dvojica zakcaili, dugo ste na forumu i nije mi jasno kako vise ne prevazidjete ovakve djecije sukobe. Nisam opomenuo ni jednog ni drugog (za sada). Moram brisati jer je vrijedanje bilo sa obije strane a i zbog prijave vasih postova od drugih forumasa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 jan 2023, 00:51Vidi, ne treba mi nicija podrska ovdje, pisem jaaakoo dugo i nikad ne uvrijedim prvi .Medjutim, na idiotluk se mora odgovoriti istom mjerom.Evo samo par postova ispod ovog tvog, lik nicim izazvan opet nesto glumi internet mangupcica.BernardBarnjak je napisao/la: ↑04 jan 2023, 23:49Kad sam online tad sam i aktivan. Ne mogu visiti 24 sata na forumu.Felixians4 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 18:36Bernard Barnjak,ti si aktivan,a valjda si moderator. Zašto ovo propuštaš sankcionirati? Propišite konkurs za moderatore kad ih je toliko neaktivnih.
Bullsi prekidaju pobjednički niz Vaughna? Heat stiže LeBronu,uhvatili su jedni i drugi formu
Ti kao clan prijavi neprimjerene postove pa cu reagovati asap.
Ako mislis na zadnji gaf NEZ i bufona, ne znam sta bih ti rekao...
P. S. Netsi uzimaju veceras.
Prema tome, zamolio bih te da mi ne brises postove kad mu odgovorim.Nek vidi sta mu slijedi kad je ovako pronicljiv i zaje.ban.
Nema potrebe da vrijedjas covjeka. Dugo si na ovom forumu i znas pravila.BuffonGigi je napisao/la: ↑05 jan 2023, 00:36Nisam upratio, jel to ovaj nas forumski pop opet dobio napad bjesnila?
Razumijem tvoje nezadovoljstvo. Da bih tebi ''udovoljio'' moram obrisati par neprimjerenih postova. Nakon toga neki drugi forumas kojem su obrisani postovi je nezadovoljan mojom akcijom. I tako sve u krug. Tesko je biti korektan a da vi svi budete zadovoljni i sretni.Felixians4 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 00:41Prijavih svaki put i kako vidim,nikad ne bude banova. Konkretno ne na ovoj temi,no pošto vidim da je navedeno više moderatora,a ti si jedini ponešto aktivan,valjda bi bio red da zamijene nekog od aktualnih koji ne rade moderatorski posao.BernardBarnjak je napisao/la: ↑04 jan 2023, 23:49Kad sam online tad sam i aktivan. Ne mogu visiti 24 sata na forumu.Felixians4 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 18:36Bernard Barnjak,ti si aktivan,a valjda si moderator. Zašto ovo propuštaš sankcionirati? Propišite konkurs za moderatore kad ih je toliko neaktivnih.
Bullsi prekidaju pobjednički niz Vaughna? Heat stiže LeBronu,uhvatili su jedni i drugi formu
Ti kao clan prijavi neprimjerene postove pa cu reagovati asap.
Ako mislis na zadnji gaf NEZ i bufona, ne znam sta bih ti rekao...
P. S. Netsi uzimaju veceras.
Rad bez greske. Najbolji pdf ovdje. Pusti hasumeBernardBarnjak je napisao/la: ↑05 jan 2023, 07:46Zamolio bih sve aktivne na ovom dijelu foruma da ako imaju ikakve zamijerke na moj moderatorski rad da to napisu...
Najbolji moderator na forumuBernardBarnjak je napisao/la: ↑05 jan 2023, 07:46Zamolio bih sve aktivne na ovom dijelu foruma da ako imaju ikakve zamijerke na moj moderatorski rad da to napisu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.