ma nema vise se sta traziti,gotovo je,nego mi krivo sto Jahic igra u prvoj postavi znaci najgori od svih u klubu,a jedan Kabir Smajic sjedi na klupi igrac koji je 3X bolji od ovog debelog kojeg je lakse preskocit nego zaobicHodza_manLju je napisao/la:Da nije zalosno,bilo bi smijesno. Premijer liga ADIO. Jedini plus bi mogao biti podmladak ekipe do kraja sezone kako bi sticali odredjeno iskustvo za Prvu ligu federacije. Ovdje mislim prvenstveno na nase juniore jer nema smisla dovoditi igrace sa strane i njima davati(ne davati ) platu a koji su priblizno kvaliteta sto se tice nekih nasih juniora. Nasa djeca dzaba treniraju jer gotovo niko ne dobije sansu,cast izuzetcima. Posle danasnje utakmice sam nekako izgubio vjeru u nas klub. Mislim da niko vise ne vjeruje u nas opstanak...
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
bolje da ide dizat tegove jbo ses**uneutralan__ je napisao/la:ma nema vise se sta traziti,gotovo je,nego mi krivo sto Jahic igra u prvoj postavi znaci najgori od svih u klubu,a jedan Kabir Smajic sjedi na klupi igrac koji je 3X bolji od ovog debelog kojeg je lakse preskocit nego zaobicHodza_manLju je napisao/la:Da nije zalosno,bilo bi smijesno. Premijer liga ADIO. Jedini plus bi mogao biti podmladak ekipe do kraja sezone kako bi sticali odredjeno iskustvo za Prvu ligu federacije. Ovdje mislim prvenstveno na nase juniore jer nema smisla dovoditi igrace sa strane i njima davati(ne davati ) platu a koji su priblizno kvaliteta sto se tice nekih nasih juniora. Nasa djeca dzaba treniraju jer gotovo niko ne dobije sansu,cast izuzetcima. Posle danasnje utakmice sam nekako izgubio vjeru u nas klub. Mislim da niko vise ne vjeruje u nas opstanak...
1947!
Ima jos nade za vas nemojte se predavati, ova Drina je slaba skroz!a i Zrinjski a i Velez! NAVIJAM ZA VAAS PORED ŽELJE I SRETNO
- neutralan__
- Kontakt:
hvala tinime_tm87 je napisao/la:Ima jos nade za vas nemojte se predavati, ova Drina je slaba skroz!a i Zrinjski a i Velez! NAVIJAM ZA VAAS PORED ŽELJE I SRETNO
- neutralan__
- Kontakt:
NeToBoLa je napisao/la:Hvala vam što postojite.
sto to?
igrajte bez predaje borba za opstanak jos traje , pozz od manijaka

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- neutralan__
- Kontakt:
ma igrat cemo samo zbog vasmiki 90 je napisao/la:igrajte bez predaje borba za opstanak jos traje , pozz od manijaka![]()
![]()
- neutralan__
- Kontakt:
i tako svaku utakmicu gosti dobijaju aplauze.....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i tako svaku utakmicuu neko odnese bod-ove ... a ja Džehenema zaradimneutralan__ je napisao/la:i tako svaku utakmicu gosti dobijaju aplauze.....
[youtube][/youtube]
1947!
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Nada postoji, ali igre i bodova nema sto je bitnije....
- neutralan__
- Kontakt:
ma vjeruj da kod mene vise ni nade nema jednostavno sam se pomirio sa time da smo ispaliHodza_manLju je napisao/la:Nada postoji, ali igre i bodova nema sto je bitnije....
- Arsenalisation
- Kontakt:
Nakon ovog novog poraza savjetujem modovima da sebi ustede vrijeme i prebace ovu temu u 1.Federalnu da se ne zamaraju za 2 mjeseca... 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- neutralan__
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
jos jedan komsijaŽbljohar je napisao/la:Zao mi je komsije ali...jbg ispadate
jbg vama izgleda nece i nece...u svakom slucaju sve najbolje u nastavku...pozz iz gradacca
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- neutralan__
- Kontakt:
komsije hvala,i vama sretno iako mislim da vam sreca nece biti potrebna i bez nje ste dobri
@VAM jel ti drago??
@VAM jel ti drago??
uh...kako da ne.duševna satifakcija.uživam u vašim porazima

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Mozda tako pises,ali u dusi se nadas dok postoji teoretska sansa za opstanak,nadas se opstanku kao i ja sam;)neutralan__ je napisao/la:ma vjeruj da kod mene vise ni nade nema jednostavno sam se pomirio sa time da smo ispaliHodza_manLju je napisao/la:Nada postoji, ali igre i bodova nema sto je bitnije....
Trenutno korisnika/ca: BihacSN, Guest1945, Iceplayer, legendarnadruga, nebeskasila, schalke i 40 gostiju.