Zamisli sutra da pocne dizati ruku kao politicar i glasati za nesto, a habera nema zasto to radi, nego mu rekli. Ono jos nije skontalo igrace koje vodi, a citav zivot se bavi fudbalom, zamisli tek u politici kakav kokuz bi bio.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Grado, nasa svijetla tacko, ostani jos dugo u klubu.
Zamisli sutra da pocne dizati ruku kao politicar i glasati za nesto, a habera nema zasto to radi, nego mu rekli. Ono jos nije skontalo igrace koje vodi, a citav zivot se bavi fudbalom, zamisli tek u politici kakav kokuz bi bio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Napravio je **** od ekipe vidjeces slijedeca cetri kola.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:49Grado je napravio cudo sa ovom ekipom. Iscupao sa nikakvim igracima bodove u Krupi protiv direktnog konkurenta i kuci protiv Sirokog koji je tad bio u naletu i gdje niko nije ocekivao bodove. Da nije bilo Grade sad bi bili ispod crte.tuzla075 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:42Ovo veceras nije bilo lose.Bilo je katastrofalno.Za 90 minuta polusansu napraviti nismo uspjeli.
Elmire Secerbegovicu treba ti trener koji zna postaviti taktiku i jos najmanje pet sposobnih igraca koji mogu iznjeti borbu za opstanak.
Znas Elmire da povratak u Premijer ligu kosta duplo vise nego boravak u Premijer ligi.
Nemam nista protiv Grade ali jednostavno covjek nije strucan i sposoban za ovaj posao to ti je isto kada bi ti u tvojoj IT kompaniji postavio postara da ti vodi kompaniju.
U slijedece cetri utaknice tri gostujemo i eto nas na dnu.
trebaju premijerligaski igraci i treba budzet, Sloboda se dugo nije vodila sa vise ublehe i vise laganja nego sada, a manje para. skupljih ekipa ima u prvoj ligi federacije, Olimpik je skoro pa duplo skuplji, Radnik je znacajno skuplji a Grado je ispred svih na tabeli. Dajte covjeku igrace dok nije kasno.
Fan shop se obecava mjesecima, omladinske selekcija haman svaka svoju marku opreme ima, a razbacujemo se legeom kao da smo potpisali ne znam ti s kim. Apsolutno nikakav pomak se ne vidi osim dijela koji radi nas mramor, a imaju apsolutnu podrsku.
i opet ne sumnjam bez obzira na sve okolnosti da ce Grado nekom iscupati bod/ove u ovoj seriji teskih gostovanja.
Sa ovim igracima Musemic i Osim skupa da vode ne bi imali vise bodova nego sto Grado ima. Njegov rad i Spahin rad su svijetla tacka u klubu
Kakav politicar 20 na listi vise ima sanse da ga pogodi negdje saksija u glavu.Beduin je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:00Grado, nasa svijetla tacko, ostani jos dugo u klubu.
Zamisli sutra da pocne dizati ruku kao politicar i glasati za nesto, a habera nema zasto to radi, nego mu rekli. Ono jos nije skontalo igrace koje vodi, a citav zivot se bavi fudbalom, zamisli tek u politici kakav kokuz bi bio.![]()
Nije mi jasno,sve igrace imas na raspolaganju i ti ovako podbacis svojom taktikom..zalosno
Abidu brz oporavak
Abidu brz oporavak
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Rezultat je malo previsok, nerealan.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Na kraju se pise samo rezultat, a on prica svoju pricu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
inace treneri stoje u redu da preuzmu Slobodu...
da rade za 1000 KM, da imaju 3 i po takmicarska igraca sto bi Nala rekao, da putuju na dan utakmice...
red se uhvatio, ekipa prepuna potencijala, kuca na vrh tabele sa Osmicem, Kurtalicem, Alicem, Kadricem, Mujkicem, Predragovicem, Dz Beganovicem, Devedzicem, Abidom..u uzih 18 igraca
Slavko Petrovic ima topli obrok koliku Grado platu, a Grado ima vise bodova
da rade za 1000 KM, da imaju 3 i po takmicarska igraca sto bi Nala rekao, da putuju na dan utakmice...
red se uhvatio, ekipa prepuna potencijala, kuca na vrh tabele sa Osmicem, Kurtalicem, Alicem, Kadricem, Mujkicem, Predragovicem, Dz Beganovicem, Devedzicem, Abidom..u uzih 18 igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pusti se Slavke Petrovica i toplog obroka. Njemu treba dvije stoje da zadovolji dnevni apetit. Pa covjek mazne prase samo glavu otkine i baci.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑17 okt 2020, 12:16inace treneri stoje u redu da preuzmu Slobodu...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Na pocetku sezone mislili smo da ce nas ljudi redovno nabijat, da cemo sa olimpikom bit na dnu, a vidi tek svako 2-3 kolo nas neko nabije 
Realno nikad manji budzet nije bio, nikad jeftinija ekipa i strucni stab a tabela i stanje na tabeli nije tako lose i ponekad znamo nesto i odigrat. Ako se ispostavi da je ovo sezona rjesavanja dugova ja zadovoljan i 10. mjestom.

Realno nikad manji budzet nije bio, nikad jeftinija ekipa i strucni stab a tabela i stanje na tabeli nije tako lose i ponekad znamo nesto i odigrat. Ako se ispostavi da je ovo sezona rjesavanja dugova ja zadovoljan i 10. mjestom.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
bas mi je lose pao ovakav poraz od Veleza. Nije mi Velez djelovao toliko bolji ali eto hajd. Volim vidjeti golove kao sto je Velez nama dao al kad ih mi postižemo. Baš djeluje da ono ubijaju u pojam. Nešto ti ko igraš i šutne lik sa 20 metara i uz stativu u gol. Opet dobro stojimo na tabeli kakva nam je ekipa. I nisam baš najbolje upratio ovaj mali Osmic kod nas je naša škola a ovaj kod Velež je isto odavde ali nije bio naš igrač?
KOliko je to onda bilo bivših i sadašnjih Slobodinih omladinca na terenu kad uračunamo i Pršeša i Čivića i ...?
KOliko je to onda bilo bivših i sadašnjih Slobodinih omladinca na terenu kad uračunamo i Pršeša i Čivića i ...?
& $ ?
-
- Kontakt:
Nakon prvog dijela prvenstva, u kojem je svako sa svakim igrao, mi i ssh u 3 boda razlike
a uložili su makar 5 puta više od nas. Tako da...
A ta tri boda viška imaju jer su nas dobili, uz lijepu pomoć smrada iz pda... Znači, u ostalih 10 utakmica mi 13, oni 13 bodova
Malo je jučer ukaljano sve što smo dobro odradili u proteklih 10 kola ali jbg idemo dalje... Sve u svemu, koliko para imamo, ja prezadovoljan...

A ta tri boda viška imaju jer su nas dobili, uz lijepu pomoć smrada iz pda... Znači, u ostalih 10 utakmica mi 13, oni 13 bodova

Malo je jučer ukaljano sve što smo dobro odradili u proteklih 10 kola ali jbg idemo dalje... Sve u svemu, koliko para imamo, ja prezadovoljan...
-
- Kontakt:
I evo imamo 6 bodova više od zone ispadanja nakon prve trećine prvenstva 

poz,.ovaj Velezov Osmic nije iz TZ,on je iz Gradacca,a mislim da je jos Cosic vas iz Tz.Sto se tice utakmice mislim da ste igrali jako fino,pogotovo prvo poluvrijeme i ako ostavite ovog Crnogorca da radi na duzi period mislim da ce covjek nesto napraviti.Moram reci da je rezultat malo i previsok za ono sto se odvijalo na terenu.Sretno u nastavku i vidimo se na Tusnju na proljece(ako ubijemo ovu koronuklma1 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 15:48bas mi je lose pao ovakav poraz od Veleza. Nije mi Velez djelovao toliko bolji ali eto hajd. Volim vidjeti golove kao sto je Velez nama dao al kad ih mi postižemo. Baš djeluje da ono ubijaju u pojam. Nešto ti ko igraš i šutne lik sa 20 metara i uz stativu u gol. Opet dobro stojimo na tabeli kakva nam je ekipa. I nisam baš najbolje upratio ovaj mali Osmic kod nas je naša škola a ovaj kod Velež je isto odavde ali nije bio naš igrač?

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Mi moramo pravo paziti. Ionako su nam naši juniori veći dio ekipe. Ako nas pogodi ko Široki morat ćemo sa pionirima igrati. "Svi klubovi moraju imati dovoljan broj igrača..." Mi i bez kovida nemamo dovoljno...
& $ ?
-
- Kontakt:
Pa dobro, ima li ko ovdje da piše o klubu??? Samo izbori je.be.ni.
-
- Kontakt:
Sta da pisemo svega ti. Sve isto evo stoljece.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑21 okt 2020, 16:33Pa dobro, ima li ko ovdje da piše o klubu??? Samo izbori je.be.ni.
Malo se prokomentarise utakmica i to je to.
Ne mogu se oteti dojmu da bi iskusniji trener, izvukao vise iz ove ekipe.
I gadi mi se gusenje igraca, neprirodnih pozicija samo da bi neki igrali.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
- Kontakt:
Ovaj će imati jak motiv protiv nas, vrlo teško ćemo i do boda u kupus cityju... Valjda me demantuju manekeni.Ekipu Radnika u narednom kolu na domaćem terenu očekuje duel sa drugim tuzlanskim klubom, Slobodom, a Petrović je i više nego svjestan važnosti tog meča.
"Jako bitna utakmica za nas jer sa pobjedom prilazimo sredini tabele. Poslije toga slijedi nam paklen program jer imamo neke teške mečeve. Ta tri boda bi nam jako značila da imamo odstojanje od donjeg dijela i dobili bi samopouzdanje koje nam je prijeko potrebno, pogotovo za neke igrače. Bilo bi mi jako drago kad bi došli do ta tri boda", riječi su Petrovića.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa sa sastavom koji mi imamo svaki osvojeni bod , osim kuci protiv Krupe, Mladosti i Olimpike je ko munara velik.
mi i dalje iz nekog razloga odbijamo prihvatiti i realno sagledati cinjenice, da je ovo ubjedljivo najslabija ekipa Slobode u Premijer ligi od rata na ovamo. Svaki bod mimo ove tri ekipe kuci je premija
istina je da nam ide i na ruku to sto i liga nikad nije bila slabija, ali ako bi se gledalo po ulaganjima u plate igraca i igracki kadar te strucni stab, ako bi jedino mjerilo bilo koliko ulozis toliko ti se vrati, mi bi ove sezone bili ubjedljivo posljednji
mi i dalje iz nekog razloga odbijamo prihvatiti i realno sagledati cinjenice, da je ovo ubjedljivo najslabija ekipa Slobode u Premijer ligi od rata na ovamo. Svaki bod mimo ove tri ekipe kuci je premija
istina je da nam ide i na ruku to sto i liga nikad nije bila slabija, ali ako bi se gledalo po ulaganjima u plate igraca i igracki kadar te strucni stab, ako bi jedino mjerilo bilo koliko ulozis toliko ti se vrati, mi bi ove sezone bili ubjedljivo posljednji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
A Radnik ove sezone ima strasan tim 
al na qurcu
Samo opstanak i dugovi da se svedu na minimum, nista vise i nista manje. Na kraju sezone kompletan finansijski i da se vidi sta je uradjeno, koliko se duguje mimo reprograma. Ako se uspiju kojim slucajem plate redovno isplacivati do kraja sezone, bez dodatnog pritiska na neke nove tuzbe, mi smo na konju i onda narednu sezonu moras sklepati ozbiljniji tim i napasti Evropu, nista labavo i bez nekih opravdanja i alibija.
Samo opstanak i dugovi da se svedu na minimum, nista vise i nista manje. Na kraju sezone kompletan finansijski i da se vidi sta je uradjeno, koliko se duguje mimo reprograma. Ako se uspiju kojim slucajem plate redovno isplacivati do kraja sezone, bez dodatnog pritiska na neke nove tuzbe, mi smo na konju i onda narednu sezonu moras sklepati ozbiljniji tim i napasti Evropu, nista labavo i bez nekih opravdanja i alibija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
može li se kad desiti da se mi ono pozitivno iznenadimo. Kad imamo igrače popušimo, znate to je sport. Kad nemamo jbg od g..ana se pita ne pravi i sl. Uvijek slušamo neka pravdanja. Kada ćemo čuti drugačiju muziku. Mlađahna Sloboda trkom i brzom tranzicijom dobila Želju u Sarajevu. Iggrači ekipe Radnik već u poznim godinama bili su lak plijen za razigrane Slobodine igrače. Sloboda neprepoznatljiva, Igrači mladi, jaki i odlučni.ili nešto sl. Kada ćemo čuti idemo da pobijedimo, možda i nismo bolji ali smo brži i jači i namjeravamo pregaziti protivnika.
I dalje mislim da je ovo samo zamajavanje javnosti u iščekivanju nečega, investitora ili nekog zakona. UO nije predstavio skupštini koliko košta sezona i kako će namaknuti novce za istu, koliko se sjećam doveden je sponzor, prodan igrač i to je to...
I dalje mislim da je ovo samo zamajavanje javnosti u iščekivanju nečega, investitora ili nekog zakona. UO nije predstavio skupštini koliko košta sezona i kako će namaknuti novce za istu, koliko se sjećam doveden je sponzor, prodan igrač i to je to...
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.