http://stats.nba.com/teams/traditional/ ... PCT&dir=-1
Procenat suta za 3p svih ekipa ove sezone.Jasno se vidi da je NOP ispod svih tih koje si nabrojao.Medjutim,mali je uzorak,ali je dovoljno proci i kroz rostere pomenutih ekipa da se vidi da tu NOP ima najlosiji spacing.To i samo gledanje njihovih utakmica potvrdjuje.

Nije splet okolnosti za Holidaya.Znam ja da ti govoris procentualno,ali mnoge ekipe su odbile ove godine dati velike ugovore.Posebno to nije pametno dati nekom igracu,a pored imas jos jednog na maxu i drugog kojem ces to morati dati.Produkcija ove dvojice i njega-nebo i zemlja,a fakticki isti novci.
Opet ti o rotaciji,a iskljucujes nesto sto ne mozes iskljuciti.Evo,nemojmo ni spominjati buducnost,kako ti nije jasno da zbog toga sto likovi poput Ajince i Asika koji blokiraju 15mil,NOP mora igrati igrace na minimalcu? Zar to samo po sebi direktno na utice na njihovu igru?Zamisli da su imali 15mil slobodnih i bubam doveli Younga i Gaya koji ove godine igraju za 13mil kombinovano.
I postavljas mi tu statistiku Nelsona za 4 odigrane utakmice za njih kao relevantno... -55 bez Nelsona?Ozbiljno?

Vidicemo kad odigra 20,gdje stoji.