SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post Postao/la samoposmatram » 10 jun 2017, 01:47

Marsal je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Ma hajd nije kraj svijeta. Ebo posao, zivot ide dalje. Najvaznije da ce izbjeci zatvorsku kaznu, jer je i grk bio aktivan u tuci. :D
Ako bude imo dobrog advokata moze ovo proc' ko nuzna odbrana. Ili u najgorem slucaju prekoracenje nuzne odbrane...
Kazna od 1.500 maraka za prekrsaj zakona o prekrsaju javnog reda i mira clan 8, (5), a. obadvojici i to je to.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 10 jun 2017, 01:48

Raonffa je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Kakva je situacija sa gol razlikom. Sta ako budemo sa grcima izjednaceni, ako oni izgube od Belgije a mi izvucemo x!? Ko je onda tu u boljem polozaju sto ae tice gol razlike???
Pa to niko ne zna ko će imati bolju razliku u tom trenutku u toj situaciji, trenutno imamo bolju gol razliku za jedan gol od Grka. Mada moje mišljenje je da ćemo na kraju imati bolju gol razliku, jer mislim da više možemo natrpati ove manje reprezntacije nego oni, zbog stila igre.

Mada kako igramo pod Mešom (mislim da smo u gostima dobili samo Andoru i Kipar, i to Kipar samo jedan razlike), i s obzirom da protiv tih manjih repki igramo u gostima (a Grci kući) ni to nije toliko sigurno. Al' je realnije da bude nego da ne bude.
Aha. To me interesovalo jer sve su prilike da ce tako i biti. Sumnjam da ce se belgija kockati opet, jer u slucaju pobjede u grckoj oni su svoj zadatak obavili. Ma s obzirom na onu sansu grcke veceras jedan na jedan dobar je i ovaj bod.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jun 2017, 01:49

Raonffa je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Kakva je situacija sa gol razlikom. Sta ako budemo sa grcima izjednaceni, ako oni izgube od Belgije a mi izvucemo x!? Ko je onda tu u boljem polozaju sto ae tice gol razlike???
Pa to niko ne zna ko će imati bolju razliku u tom trenutku u toj situaciji, trenutno imamo bolju gol razliku za jedan gol od Grka. Mada moje mišljenje je da ćemo na kraju imati bolju gol razliku, jer mislim da više možemo natrpati ove manje reprezntacije nego oni, zbog stila igre.

Mada kako igramo pod Mešom (mislim da smo u gostima dobili samo Andoru i Kipar, i to Kipar samo jedan razlike), i s obzirom da protiv tih manjih repki igramo u gostima (a Grci kući) ni to nije toliko sigurno. Al' je realnije da bude nego da ne bude.
Bit ce to u gol-2 razlika. Njima je zadnja Gibraltar kod kuce nazalost, ne bi volio da dodje do te situacije da pratim koliko ce ih oni natrpati. Ali bolje i to nego da se prije toga oprostimo od baraza :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 jun 2017, 01:49

slika
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jun 2017, 01:50

Raonffa je napisao/la:

Pazi, nama Estonija moze lagano uzeti bod ili tri u Talinu. U zadnjih 5 godina su kod kuce pobjedili Sloveniju (1-0) i remizirali sa Holandijom (2-2).

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 jun 2017, 01:50

slika

Prvi predznak Sudnjeg dana je taj kada Emir Spahić krene smirivati strasti :mrgreen:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 jun 2017, 01:51

E, sto se obrukasmo na svim mogucim poljima veceras... Yebeno :tokralju:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 01:52

Sandokan87 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Aha. To me interesovalo jer sve su prilike da ce tako i biti. Sumnjam da ce se belgija kockati opet, jer u slucaju pobjede u grckoj oni su svoj zadatak obavili. Ma s obzirom na onu sansu grcke veceras jedan na jedan dobar je i ovaj bod.
Rekoh ja maloprije u onoj svojoj "analizi" meča, kako smo igrali ovaj bod nam je premija :D

I što je najgore kako smo bili yebani sa rosterom, da se sutra ponovi ova utakmica ništa bitnije se ne bi moglo mijenjati u ekipi, osim eventualno stavljanjem tog trećeg igrača u sredinu terena, te pokušajem da kontrolišemo igru na sredini, a ni to opet nije garancija da bi dobili. Mada sigurno je da bi bili opasniji po njihov gol.

Yebote, da je večeras umjesto Grčke bila Belgija, mislim da bi nam ljudi glat uvalili pet komada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 01:54

pinoglavi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Bit ce to u gol-2 razlika. Njima je zadnja Gibraltar kod kuce nazalost, ne bi volio da dodje do te situacije da pratim koliko ce ih oni natrpati. Ali bolje i to nego da se prije toga oprostimo od baraza :D
Pa uzmemo tigre Belgiju kući i ne sekiramo se hehe :kafa:

@Vucevich

Ma mogu, al' mogu isto tako i Grčkoj, u principu ako njih ne dobijemo nema potrebe da više uopšte diskutujemo o nama kao nekom kandidatu za velika takmičenja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 jun 2017, 01:55

Raonffa je napisao/la: I što je najgore kako smo bili yebani sa rosterom, da se sutra ponovi ova utakmica ništa bitnije se ne bi moglo mijenjati u ekipi, osim eventualno stavljanjem tog trećeg igrača u sredinu terena, te pokušajem da kontrolišemo igru na sredini, a ni to opet nije garancija da bi dobili. Mada sigurno je da bi bili opasniji po njihov gol.

Yebote, da je večeras umjesto Grčke bila Belgija, mislim da bi nam ljudi glat uvalili pet komada.
Treba prekinuti ovo sa Ibisevicem, ne ide jednostavno ovaj pokusaj da se od njega napravi neki napadac koji ce biti veza izmedju napada i veznog reda. Da ga stavimo u sami spic da nista drugo ne radi onda nemamo kapacitet u veznom redu da sami igraju bez pomoci napadaca. Treba Kodru od prve kad se vec forsira 4-4-2, od veznih svejedno nemas koga staviti umjesto napadaca. Mada mogu Krunic ili Milicevic ako su spremni
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 10 jun 2017, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 10 jun 2017, 01:56

"Hello, hello ! We are the Bosnian boys !"

Hahahahahaha kakvi sabani
Životni saputnik! 1921

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 10 jun 2017, 01:56

Pozitivmo je to sto se Kodro pokazao kao dobar igrac, potencijal veliki i ne treba brinuti za buducnost. Mada sam misljenja da je trebao na to krilo gurnuti brze igrace tipa Duljevic ili Stevanovic. Pogotovo ovaj prvi s obzirom da svi znamo kako se nabrije kad igra velike utakmkce i mogao je po toj strani umjesto Lulica dobar posao odraditi.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jun 2017, 02:04

Raonffa je napisao/la: Pa uzmemo tigre Belgiju kući i ne sekiramo se hehe :kafa:

@Vucevich

Ma mogu, al' mogu isto tako i Grčkoj, u principu ako njih ne dobijemo nema potrebe da više uopšte diskutujemo o nama kao nekom kandidatu za velika takmičenja.
Ne mogu, Grcka je vec igrala u Talinu i pobjedila 2-0. Estonci su katastrofa kad ne igraju kod kuce.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 02:05

pinoglavi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: I što je najgore kako smo bili yebani sa rosterom, da se sutra ponovi ova utakmica ništa bitnije se ne bi moglo mijenjati u ekipi, osim eventualno stavljanjem tog trećeg igrača u sredinu terena, te pokušajem da kontrolišemo igru na sredini, a ni to opet nije garancija da bi dobili. Mada sigurno je da bi bili opasniji po njihov gol.

Treba prekinuti ovo sa Ibisevicem, ne ide jednostavno ovaj pokusaj da se od njega napravi neki napadac koji ce biti veza izmedju napada i veznog reda. Da ga stavimo u sami spic da nista drugo ne radi onda nemamo kapacitet u veznom redu da sami igraju bez pomoci napadaca. Treba Kodru od prve kad se vec forsira 4-4-2, od veznih svejedno nemas koga staviti umjesto napadaca. Mada mogu Krunic ili Milicevic ako su spremni
Ma da je 4-4-2 dobra i aktuelna formacija, koristio bi je čitav dunjaluk. Svi igraju sa jednim napadačem, jedino mi sa dva plus nam taj drugi opšte ne igra napadača, nego nekakvu 'desetku' ili šta već...

Kad su svi zdravi. mi itekako imamo veznjake koji bi mogli igrati umjesto napadača. Možda nemamo tu adekvatnu desetku, al' danas rijetko ko igra sa desetkom, obično su to tri veznjaka u liniji. A takve igrače itekako imamo, Bešić, Pjanić i Cimirot, vrlo vrlo solidna trojka. Plus još na klupi Jajalo, Milićević, Krunić, Prcić, Medunjanin, Vrančić od kojih bar dvojica mogu aktivno zamjeniti ovu navedenu trojku.

A Vedo je dobar, i meni drag, igrač al' džaba je, Džeko je bolji od njega i on mora na klupu. Kad u Španiji jedan Costa/Morata moraju na klupu, u Argentini Higuain/Icardi, u Engleskoj Vardy/Kane/Rooney, Francuskoj Giroud/Gameiro, onda može i Vedo kod nas.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 jun 2017, 02:06

Sandokan87 je napisao/la:Pozitivmo je to sto se Kodro pokazao kao dobar igrac, potencijal veliki i ne treba brinuti za buducnost. Mada sam misljenja da je trebao na to krilo gurnuti brze igrace tipa Duljevic ili Stevanovic. Pogotovo ovaj prvi s obzirom da svi znamo kako se nabrije kad igra velike utakmkce i mogao je po toj strani umjesto Lulica dobar posao odraditi.

Duljevica nije bilo ni na klupi. A bolji je od bar 70% od ovih sto su bili veceras raspolozivi. Stevanovic je morao dobiti priliku, ako nista posljednjih 10 minuta umjesto Visce da proba brzinom sta izmajmunisati, Duljevic bi bio legitimna prva opcija s klupe u onoj situaciji kad se Lulic povrijedio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jun 2017, 02:07

Vucevich je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Pa uzmemo tigre Belgiju kući i ne sekiramo se hehe :kafa:

@Vucevich

Ne mogu, Grcka je vec igrala u Talinu i pobjedila 2-0. Estonci su katastrofa kad ne igraju kod kuce.
Ma dobro, al' ako ćemo u moru ovih kombinacija i kalkulacija razmišljati još o tome da li ćemo dobiti Estoniju u gostima, onda jbg daj da zatvorimo ovaj pdf reprezentacije i idemo pratiti nešto drugo.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 10 jun 2017, 02:08

Meni najzalosnije na kraju bilo. Lete flase vode na teren a ja se morao sa pepsijem iftariti. Bosnjo je bosnjo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 jun 2017, 02:09

Raonffa je napisao/la: Ma da je 4-4-2 dobra i aktuelna formacija, koristio bi je čitav dunjaluk. Svi igraju sa jednim napadačem, jedino mi sa dva plus nam taj drugi opšte ne igra napadača, nego nekakvu 'desetku' ili šta već...
Ugledao se ćuran na Simeonea. Jedino on i ćuran igraju 4-4-2 na citavom dunjaluku. S tim sto je Simeone doktorirao tu formaciju, a ovaj je igra zato sto kasni 50 godina za civilizacijom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 10 jun 2017, 02:11

Raonffa je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

@Vucevich

Ma dobro, al' ako ćemo u moru ovih kombinacija i kalkulacija razmišljati još o tome da li ćemo dobiti Estoniju u gostima, onda jbg daj da zatvorimo ovaj pdf reprezentacije i idemo pratiti nešto drugo.
Pa dobro, bolje je da nesto drugo i pratimo, ovo je gotovo. Vratiti se ovdje nakon SP 2018 pa nova kampanja. Nema sanse da pobjedimo Belgiju kod kuce ako je curan tu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], Micron, NebeskaSila96, Proximic, UtdBiH21 i 92 gosta.