Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 21 mar 2011, 20:04

dobar gol,nema sta ali pomalo sam i razocaran i pitam sebe sam kada ce se jednom smanjiti taxe francuskim klubovima, taman kada svaki put napravimo ekipu nasi igraci se rasporadaju i onda opet sve ispocetka i onda opet se prodaju, ne znam stvarno vise kada ce to stati, nikad ne mozemo da do kraja ostanemo i osvojimo sve zivo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 23 mar 2011, 19:17

http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... in-leaving
8-) Samo da on sto duze ostane, on nam je najbitniji
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 mar 2011, 05:19

joj raul legendo moja ako je ovo istina nije da si mi uljepsao dan uljepsao si mi godinu zivota, samoda on ostane , ufff, sad sam sretan, i jos koje pojacanje kad bi s edovelo kao sto se prica uz ovu ekipu dodati pojacanje jos koje, uff bilo bi to samo tako, govori se da bi drogba dosao nazad ove sezone, sada su sanse jos vece kad deschamp ostane da ce doci vise dobrih igraca jer on ej naveo i lucha da dode, uf kaka bi to ekipa bila, lucho drogba ali ode taiwo jbm ti u pmmmmmmmmmmm
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 mar 2011, 20:53

marseille_unique je napisao/la:joj raul legendo moja ako je ovo istina nije da si mi uljepsao dan uljepsao si mi godinu zivota, samoda on ostane , ufff, sad sam sretan, i jos koje pojacanje kad bi s edovelo kao sto se prica uz ovu ekipu dodati pojacanje jos koje, uff bilo bi to samo tako, govori se da bi drogba dosao nazad ove sezone, sada su sanse jos vece kad deschamp ostane da ce doci vise dobrih igraca jer on ej naveo i lucha da dode, uf kaka bi to ekipa bila, lucho drogba ali ode taiwo jbm ti u pmmmmmmmmmmm
Da, istina je :D nema ga vise hvala nebesima :D Odlazak Brandaa je nase najvece pojacanje u zadnjih par godina xD
Na ljeto nek nam dodje Drogba i neko u odbrani ili u vezi i prejaki smo. Najbitnije je da Deschamp ostane, onda se ne brinem :D

P.S. @Love Arsenal FC - Hvala na cestitci za 100 stranica :)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 24 mar 2011, 20:55

al ode nam taiwo
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 mar 2011, 21:01

marseille_unique je napisao/la:al ode nam taiwo
Jbg to jest veliki udarac i hendikep, ali mnogo je igraca odlazilo a Marseille je ostajao jak, ne ovisimo mi o Taiwu, ko hoce da ide nek ide, klub je veci od svakog igraca

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 mar 2011, 01:40

mislim ne krivim ga momak je najbolej godine dao nama 6 godina je igro vjerovatno treba i njemu para da obezbjedi sebe i porodicu ali ne znam samo mislim da ne postoji igrac koji moze njega zamijeniti
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 mar 2011, 14:54

marseille_unique je napisao/la:mislim ne krivim ga momak je najbolej godine dao nama 6 godina je igro vjerovatno treba i njemu para da obezbjedi sebe i porodicu ali ne znam samo mislim da ne postoji igrac koji moze njega zamijeniti
ne krivim ga ni ja, zato i kazem da ga treba pustiti i ne treba ga siliti da ostane. Tesko ce iko njega moci zamijeniti, ipak je on moze se reci legenda kluba ali Marseille je uvijek ostajao jak, to sam mislio 8-)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 27 mar 2011, 03:47

znam da mi je da vidim ovog azpilicuteu bio se povrijedio sad ce doci nazad da ga vidim kakav ce sad biti i sta sve on moze
Tuzlanski_Malisa

balkanno
Kontakt:

Post Postao/la balkanno » 30 mar 2011, 22:26

Dal je neko ovdje kupovao sta iz njihovog Shopa? Ja hocu novi Dress za 2011/12 da narucim, jel zna neko koja je procedura? Dobio sam odgovor da ce je posta besplatna zasto sto sam narucio vise od 250€ ali isto govore da moram platit carinu posto smo van eu i pdv, e sad kolika je ta **** Carina?

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 01 apr 2011, 06:32

ma to je sr..., kad kupujes preko interneta sve ti se uracuna u jednu cijenu i ti samo platis i to je to, i cekas naravno da ti dode
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 03 apr 2011, 15:34

balkanno je napisao/la:Dal je neko ovdje kupovao sta iz njihovog Shopa? Ja hocu novi Dress za 2011/12 da narucim, jel zna neko koja je procedura? Dobio sam odgovor da ce je posta besplatna zasto sto sam narucio vise od 250€ ali isto govore da moram platit carinu posto smo van eu i pdv, e sad kolika je ta **** Carina?

ako te samo interesuju dresovi onda kupi-dres.com je najbolje rijesenje a za ostale stvari nezz :)
MARSEILLE EN FORCE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 apr 2011, 06:48

deeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrriiiiiiiiiiiii pobjeda u gostima protiv lensa 1:0
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 04 apr 2011, 15:09

jos da hoce Allah dati da ona djubrad kiksaju jos malo i da titula legne aBd :D
MARSEILLE EN FORCE !

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 10 apr 2011, 07:44

sutra protiv toluza vazna utakmica jer je lille izgubio
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 10 apr 2011, 11:53

marseille_unique je napisao/la:sutra protiv toluza vazna utakmica jer je lille izgubio
Veoma bitna tekma, ako pobijedimo mislim da smo blizu titule jer cemo im se pribliziti na samo 1 bod zaostatka. Allez L'OM!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 11 apr 2011, 04:11

nerijeseno ali jos uvijek je dobro sad smo tri boda prisli bolej izgleda nego ono 4 uvijek razmisljas i ako pobijeids uvijek ima onaj jedan bod a ovako sad je se taj jedan bod eliminiso
Tuzlanski_Malisa

napolitanke
Kontakt:

Post Postao/la napolitanke » 11 apr 2011, 12:26

Šteta za jučer 2-2 ;) mogli ste se približiti na jedan bod a ovako ;)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 apr 2011, 03:21

svaka utakmica vaznija i vaznija sad idemo monpeljeu u goste
Tuzlanski_Malisa

Marseille_CU84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille_CU84 » 17 apr 2011, 20:47

POBJEDA! :) idemo na titulu! samo steta Remy crveni dobi..
MARSEILLE EN FORCE !

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.