To je sad fazonKawhi je napisao/la:Visca je bolji od levata Lulica. Nije mi jasno sto svi Edina napadate.
07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Imali smo igru narocito protiv ovog istog protivnika na istom mjesrltu gdje veceras igramo, o Izraelu tek treba opasne strucnjake dovesti da pojasne i oni bi se pogubili.bodi123 je napisao/la:Nije Safet cvjecka ni Ancelotti ali smo imali igru sunce ti ****, mi smo orali teren, stvarali svake 3 minute sanse, nadigravali se sa Argentinom, razbijali Mexico, Grcku, Obalu, Iran, i ostale, sa ovim debilom mi ne mozemo Kipru sanse napravit za 45, fuuuuuuuuuuuuuuuuj, kako mi je lik omrzo u ovom dvomecu, gadi mi seLakoste je napisao/la:![]()
![]()
Popustite s usranom ublehom od trenera.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Dajte kakav Link za tel
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Niko ga nije htio, cak stavise vecina je mislila da je najgora opcija od svih sto su se spominjali, u rangu Hadzibegica.. malo nam je zamazao oci na pocetku jer radi nesto ali dzaba kad lik ne zna i glup je. Yebem i pomocnike njegove.TrumaTrums je napisao/la:ebo vas MESA vas EBO svi ste ga htjeli eto vam ga sad SUSIC JE BIO GOSPODIN !!!
This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
Kako likovi kradu vrijeme, cim imalo nesto pritisnemo, oni se valjaju. Uzeli su 10 minuta valjanjem,izvodjenjem auta,gol auta i sl. Sredina terena ne postoji kod nas
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako me nervira kad on nesto pametuje a nikog ozbiljnog nije vodio niti sta ostvario.soccerfan je napisao/la:Sabicu, moje dijete od 3 godine je skontalo da nemamo igru i da preskacemo istu! Daj reci nam nesto sto neznamo!
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Torbicom ih Mehmede
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vrlo jednostavno, Dzeko nece izaci, znas i sam, ovo su logicne izmjene koje bi svako normalan uradio, ne mozes vaditi Dzeksona kad u svakom trenutku moze ga zabiti iz nicega.JohnCleese je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Susic, Cimirot i Hajrovic IN
Djuric, Medunjanin i Visca OUT
Poslije ovakvih 45 min, kako Djuric out a ne Dzeko?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
prizivaju Vahu kojeg je Mesa nasamarao sa B timom u Japanu 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 okt 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ma dobit cemo ovo nije to upitno,ovde je veci problem ova igra koja je ista jad i cemer,isti igraci ista igra nikakve novine,osvjezenja,neko novi da bljesne,bas je vise monotono postalo gledat kad ce dzeko zabit i rijesit,nema nade da ce nekih pet dobrih pasova razbit igru protivnika da ta lopta ide brze,ne znam vise se i ne nerviram jednostavno su mi ubili zelju za gledanje reprezentacije,pa jbt sinoc onu Albaniju kad vidim koliko svak trci gine i uporedis,huh ocaj
-
- Kontakt:
Porazna je činjenica da smo vrlo vjerojatno trkački u samom dnu evropskog reprezentativnog fudbala, kada govorimo o ovim "ozbiljnim" reprezentacijama.
Trka je osnov za sve, današnji fudbal se skroz koncipira na trci, to je baza za sve dalje... Taktički ti ništa ne možeš napraviti ako nemaš osnovni preduslov.
Trka je osnov za sve, današnji fudbal se skroz koncipira na trci, to je baza za sve dalje... Taktički ti ništa ne možeš napraviti ako nemaš osnovni preduslov.
Agieren statt reagieren

Lulic i visca dva noja
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 10 okt 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Iz dana u dan mi sve vise tonemo i polako postajemo prosjek u Evropi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
U normalnim zemljama poslije proslih kvalifikacija desilo bi se restrukturiranje kako savez a tako i igrackog kadra, posle sramote u belgij trener je sam trebao ponudit ostavku, u zadnji par utakmica vratili smo se nazad 10 godina u eru muniba usanovica. Sve ima svoj vijek trajanja pa tako i ljudi u savezu a i igraci, a kod nas je poznato kad se neko zalijepi za fotelju da ga samo veliko sranje moze odlijepit. Ne zelim omalozavat nicij rad, trud i zalaganje a pogotovl uspjesnu proslost, treba podvuc crtu i pruzit priliku mladjima pa se valda stvori neka generacija poput ove sto je bila.
-
- Kontakt:
Kad vidim ovog Pilava na terenu sve mi jasno bude
....
....
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Budala nista ne mijenja
Idemo spaha nastavi golgetersku seriju
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Bravo. Jesmo li ikada ikoga ubili trkom ?Pale_Companion je napisao/la:Porazna je činjenica da smo vrlo vjerojatno trkački u samom dnu evropskog reprezentativnog fudbala, kada govorimo o ovim "ozbiljnim" reprezentacijama.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Od dva zla, Meša je manje. Ali ni on ni Safet nisu treneri sposobni voditi reprezentaciju. Nama treba neko tipa Ćiro ili Osim stariji, da im je*e sve a da zna posao.TrumaTrums je napisao/la:ebo vas MESA vas EBO svi ste ga htjeli eto vam ga sad SUSIC JE BIO GOSPODIN !!!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sace Vrancic i Cocalic
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.