FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista di cuore » 31 avg 2010, 21:14

na kraju ipak niko nije doso.Branca je to i govorio cijelu sedmicu,al mu nekako niko nije vjerovao.ne bi bilo lose da je doso recimo Sculli kao zamjena u napadu/krilu ali sta je tu je...mislim da smo i vise nego dovoljno pokriveni na svim pozicijama i da nam pojacanja i nisu bila prijeko potrebna.

drago mi je da niko nije doso iz razloga sto ce Mariga,Santon,Coutinho i Biabiany sigurno dobit priliku ove sezone da se dokazu,a s njima imamo sigurnu buducnost.

i dalje imamo 2 odlicne ekipe :

____________JC/Castelazzi

Maicon/Cordoba_Samuel/Benedetti_Lucio/Matrix_Santon/Chivu

______Cambiasso/Mariga__Zanetti/Motta,Deki,Munta

Pandev/Mancini__Sneijder/Coutinho__Eto'o/Biabiany

______Milito/Suazo

jedan napadac da je doso bilo bi puno bolje ali s ovim kadrom i dalje smo prvi favoriti za Serie A koja je nas najveci cilj ove sezone uz Svjetsko klupsko prvenstvo...tako da Forza Inter i radujemo se jos jednoj sjajnoj sezoni... 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 31 avg 2010, 21:27

Vrlo bitna stvar je da niko nije otišao.

Lično mi je drago da nije došao niko u zadnjih 10-ak dana jer je ponuda bila siromašna odnosno na ponudi su bili igrači koji su bili višak u svojim ekipama.Ne trebaju nam novi Suazo ili Mancini.
Treba se pratiti situacija, pa u zimskom prelaznom roku dovesti pojačanja kada se otprilike zna koji će igrač produžiti ugovor sa klubom ili traži novu destinaciju.

Samo da Milito i Eto'o budu oni sa kraja prošle sezone ( a ne sumnjam u to ) i ne treba se nikoga bojati.

D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 sep 2010, 22:43

Jeste mi se nesto usutili odkako su nam dosli IbraTMAN i Robin (Ibrahimovic i Robinho) hahaha salim se btw mislim da konacno imate konkurenciju 8-) Sretno ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 sep 2010, 00:37

Poslana lista igrača za Ligu Prvaka

Inter je danas poslao u UEFU listu igrača za Champions League 2010/11.

1 Julio Cesar;
2 Ivan Cordoba;
4 Javier Zanetti;
5 Dejan Stankovic;
6 Lucio;
8 Thiago Motta;
9 Samuel Eto’o;
10 Wesley Sneijder;
11 Sulley Muntari (giocatore locale B);
12 Luca Castellazzi (giocatore locale B);
13 Maicon;
17 McDonald Mariga;
19 Esteban Cambiasso;
20 Joel Obi (giocatore locale A);
21 Paolo Orlandoni (giocatore locale A);
22 Diego Milito;
23 Marco Materazzi (giocatore locale B);
25 Walter Samuel;
26 Cristian Chivu;
27 Goran Pandev (giocatore locale B);
29 Coutinho;
30 Amantino Mancini; :roll:
34 Cristiano Biraghi (lista B ‘giovani’);
35 Andrea Romanò (lista B ‘giovani’);
39 Davide Santon (giocatore locale A);
40 Obiora Nwankwo
48 Lorenzo Crisetig (lista ‘B’ giovani);
54 Simone Dell’Agnello (lista ‘B’ giovani);
57 Felice Natalino (lista ‘B’ giovani);
88 Ludovic Biabiany (giocatore locale A);
92 Alberto Gallinetta (lista ‘B’ giovani).
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 02 sep 2010, 01:46

Realno inter u zadnjih 5 godina a posebno zadnje dvije opasno dobro zarađuje što nebih rekao za Real,Barsu,Čelzi,Manč itd koji gomilaju zaduženja.

Prošli prelazni rok utrapili ibru za eta + 48 mil eura a doveli sve same pogotke tipa snajdera,milita,eta,lusija za relativno male pare u odnosu na ono šta su uradili.

Ovog prelaznog perioda prodali smo balu za 30 mil + Quar za 8 + burdisa za 8 = 46 mil eura za igrače koji siguran sam nebi ništa uticali posebno na igru čak bi negativno uticali na tim(mislim na balu)

Ono što je inter trebao uraditi je dovesti super klasu tipa fabregasa što mu nije pošlo za rukom ali treba čekat priliku i dovest ga na zimu ili pak na ljeto.
Znači inter je ove godine najviše zaradio od UEFE,kalča itd + pare od transfera što bi značilo da dogodine keširamo najveće zvijezde ali nadam se mlađe zvijezde.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 02 sep 2010, 14:22

Interista di cuore je napisao/la:na kraju ipak niko nije doso.Branca je to i govorio cijelu sedmicu,al mu nekako niko nije vjerovao.ne bi bilo lose da je doso recimo Sculli kao zamjena u napadu/krilu ali sta je tu je...mislim da smo i vise nego dovoljno pokriveni na svim pozicijama i da nam pojacanja i nisu bila prijeko potrebna.

drago mi je da niko nije doso iz razloga sto ce Mariga,Santon,Coutinho i Biabiany sigurno dobit priliku ove sezone da se dokazu,a s njima imamo sigurnu buducnost.

i dalje imamo 2 odlicne ekipe :

____________JC/Castelazzi

Maicon/Cordoba_Samuel/Benedetti_Lucio/Matrix_Santon/Chivu

______Cambiasso/Mariga__Zanetti/Motta,Deki,Munta

Pandev/Mancini__Sneijder/Coutinho__Eto'o/Biabiany

______Milito/Suazo

jedan napadac da je doso bilo bi puno bolje ali s ovim kadrom i dalje smo prvi favoriti za Serie A koja je nas najveci cilj ove sezone uz Svjetsko klupsko prvenstvo...tako da Forza Inter i radujemo se jos jednoj sjajnoj sezoni... 8-)
A cao prvi favoriti :mrgreen: :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 sep 2010, 15:28

Raikkonen kako si ti naporan lik,gledaj u svoju avliju i ne budi smor...btw pogledaj ko je prvi a ko 48. na ovoj listi ;)
http://iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa ... 6f28f53512 8-)

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 02 sep 2010, 15:37

vidim da neki interisti imaju problem sa novim trenerom i sa tim sto nismo kupili neko veliko pojacanje , pa imaju strah da ekipa nije u stanju ponoviti igru i rezultat proteklih sezona , istu brigu imaju i navijaci protivnickih klubova posebno milanisti koji se nadaju da ce inter biti slabiji tako da se mogu ukljuciti u borbu za titulu .
prije par godina kad je i inter i milan bio u igri za ronaldinha pokazala se tacnim procjena struke da on nije igrac za ozbiljan klub, iako je dobar igrac i bljesne na trenutke ali nema konstantnost i rizican je a to se i pokazalo , robinho je slican profil igraca i moze unijeti kvalitetu vise u igru milana u nekim tekmama ali samo u nekim , dok ce jedino pravo pojacanje biti ibra ali opet samo ako se igra podredi njemu , on je u stanju napraviti stvari koje niko drugi ne moze sam rijesiti tekme fenomenalnim potezom . milan je kupio dva igraca koji vole loptu i vole igru ali nisu timski igraci a kako u ekipi imaju vec jednog takvog bice veoma tesko sve to posloziti da svi budu zadovoljni i ako oni budu zadovoljni a da ispasta Pato onda su napravili najvecu mogucu glupost , sa druge strane Alegri je sigurno dobar trener ali sa nikakvim iskustvom vodjenja velike ekipe i velikih zvijezda i bice pod velikim pritiskom i navijaca i berlusconia i galliania , a oni koji kritikuju rafu zaboravljaju da je dva puta sa valenciom osvoji prvenstvo a kad su ti konkorentni real i barca onda te titule imaju svoju tezinu , dva finala LP i osvojena LP , vodjenje ekipe sa zvijezdama , dakle dajte rafi malo vremena bice to sve ok , pojacanja koja su trebala doci tipa kuyt i mascerano su dobri igraci ali interu nepotrebni , imamo tim koji moze osvojiti novi scudetto i jos u tim uvoditi igrace tipa santon , koji poslije povrede nije onaj pravi , marigu , coutinha ...
dakle vjerujem u ispravnost odluke o ne kupovini nekih igraca i cekanja pravog pojacanja , vjerujem da rafa ima kvalitet i vjerujem da ce bar dva od ovih nabrojanih mladih postati veoma vazni igraci intera i nosioci igre za buducnost
FORZA INTER

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 02 sep 2010, 16:11

materazzi je napisao/la:vidim da neki interisti imaju problem sa novim trenerom i sa tim sto nismo kupili neko veliko pojacanje , pa imaju strah da ekipa nije u stanju ponoviti igru i rezultat proteklih sezona , istu brigu imaju i navijaci protivnickih klubova posebno milanisti koji se nadaju da ce inter biti slabiji tako da se mogu ukljuciti u borbu za titulu .
prije par godina kad je i inter i milan bio u igri za ronaldinha pokazala se tacnim procjena struke da on nije igrac za ozbiljan klub, iako je dobar igrac i bljesne na trenutke ali nema konstantnost i rizican je a to se i pokazalo , robinho je slican profil igraca i moze unijeti kvalitetu vise u igru milana u nekim tekmama ali samo u nekim , dok ce jedino pravo pojacanje biti ibra ali opet samo ako se igra podredi njemu , on je u stanju napraviti stvari koje niko drugi ne moze sam rijesiti tekme fenomenalnim potezom . milan je kupio dva igraca koji vole loptu i vole igru ali nisu timski igraci a kako u ekipi imaju vec jednog takvog bice veoma tesko sve to posloziti da svi budu zadovoljni i ako oni budu zadovoljni a da ispasta Pato onda su napravili najvecu mogucu glupost , sa druge strane Alegri je sigurno dobar trener ali sa nikakvim iskustvom vodjenja velike ekipe i velikih zvijezda i bice pod velikim pritiskom i navijaca i berlusconia i galliania , a oni koji kritikuju rafu zaboravljaju da je dva puta sa valenciom osvoji prvenstvo a kad su ti konkorentni real i barca onda te titule imaju svoju tezinu , dva finala LP i osvojena LP , vodjenje ekipe sa zvijezdama , dakle dajte rafi malo vremena bice to sve ok , pojacanja koja su trebala doci tipa kuyt i mascerano su dobri igraci ali interu nepotrebni , imamo tim koji moze osvojiti novi scudetto i jos u tim uvoditi igrace tipa santon , koji poslije povrede nije onaj pravi , marigu , coutinha ...
dakle vjerujem u ispravnost odluke o ne kupovini nekih igraca i cekanja pravog pojacanja , vjerujem da rafa ima kvalitet i vjerujem da ce bar dva od ovih nabrojanih mladih postati veoma vazni igraci intera i nosioci igre za buducnost
FORZA INTER
To je to ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 02 sep 2010, 17:55

Interista di cuore je napisao/la:Raikkonen kako si ti naporan lik,gledaj u svoju avliju i ne budi smor...btw pogledaj ko je prvi a ko 48. na ovoj listi ;)
http://iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa ... 6f28f53512 8-)
Oduvijek sam mislio da si neki coban sto se fudbala tice al sad si me konacno u to i uvjerio......Anderlecht 6 :mrgreen: :mrgreen: nema sta stvarno sve si s ovim rekao:)))))))by the way i nije juveta vec juvea :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 sep 2010, 18:10

Raikkonen@

who gives a fuck sta ti mislis bolan :?: :?: :?: obidji me ba,jako si naporan :!:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 02 sep 2010, 18:46

materazzi je odlično secirao stvari koje trenutno vladaju oko Intera te ne bih nešto puno dodao izuzev stvari da se oko Milana pogleda malo aspekt politike jer se Silviju drma stolica i vjerovatno idu novi izbori u Italiji a kako obazbjediti glasove nego i kupovinama igrača tipa Robinho i time zadovoljiti navijače Milana jer su mu opasno zamjerili zadnje prodaje igrača.Ne treba se njih bojati niti bilo koga jer je ova ekipa osvojila Evropu a Rafi treba dati vremena , učinio je on dosta dobrih stvari u svojoj trenerskoj karijeri.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 sep 2010, 22:33

Treba mi cijela pjesma:
[youtube][/youtube]

Ko nadje ima bombonu :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 sep 2010, 22:36

robovi88 je napisao/la:Jeste mi se nesto usutili odkako su nam dosli IbraTMAN i Robin (Ibrahimovic i Robinho) hahaha salim se btw mislim da konacno imate konkurenciju 8-) Sretno ;)
ne s.eri bgt, rasuce vas inter opet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 02 sep 2010, 23:12

Nail for Real je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Jeste mi se nesto usutili odkako su nam dosli IbraTMAN i Robin (Ibrahimovic i Robinho) hahaha salim se btw mislim da konacno imate konkurenciju 8-) Sretno ;)
ne s.eri bgt, rasuce vas inter opet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Al mi cemo njih sasuti :mrgreen: :mrgreen: kao i Reala :twisted:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 sep 2010, 23:17

Raikkonen je napisao/la: ne s.eri bgt, rasuce vas inter opet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Al mi cemo njih sasuti :mrgreen: :mrgreen: kao i Reala :twisted:[/quote]
Hvala, uplaceno ;)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 sep 2010, 00:46

Inter ove godine ni u EL.. :lol: :lol:

Ipak je Rafa na kormilu. :D
...što je više lome to je volim jače...

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 03 sep 2010, 16:01

Konacno smo dobili konkurenciju, ali da se ne zavaravamo ibra nije onaj stari, robinho ne moze da dribla u seria A, neko ce da mu polomi noge...mislim da je u milana slaba odbrana neuigrana sa ovim nocim bekovima ccc dakle INTER ponovo....zero tituli lol
Pazza Inter Amala

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 sep 2010, 20:29

Rafa izgleda hoce da definitivno predje na 4-3-1-2 formaciju,jer zeli da iskoristi Eto'oa u napadu koji je odlicno poceo ovu sezonu...vidjet cemo kako ce to izgledat...za Udine bi Santon trebo bit spreman 8-)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 08 sep 2010, 14:29

Novinarima je jako dosadno pa sad spominju transfer Kake u Inter u januaru...tesko da ce doc do ovog,prije svega sto mislim da Kaka nije papak ko Ibra,a i sumnjam da bi ga se Real odreko...ja bih ga licno volio vidjet u Interu,jer mi je uvijek bio drag igrac iako je igro u Milanu.

izjava Morattia : "Kaka u Inter ? Zasad nema nista konkretno,ali to je ideja koja mi se svidja !"

U subotu je tekma sa Udineseom za koji bi se trebali vratit Maicon i Santon...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.