FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

teatar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la teatar » 30 maj 2014, 10:14

Vjerujem da će se Keno odreći kamata. Sumnjam da mu je cilj da ukopa bivši klub.
Al' fakat me čudi da se još nismo riješili dugova starih 12 godina.

I onda neko pita zašto uprava ne izleti pare za neko pojačanje.
A valjda će leći i kakve pare od Šehe.
Šta znam, ja sam i dalje optimista, iako ima tu još gomila stvari da se počisti.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 30 maj 2014, 10:20

moustapha je napisao/la:Imaju li ti igraci konkretne ponude? Da li se i njima duguju neke pare, pa se dugovi prebijaju preko transfera?
jel mislis da se stana i svraka ne mogu prodati makar za svakog od njih po 200k eura i recimo jamak za 100k eura,svi su ugovorom vezani
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 maj 2014, 10:23

Sad ćemo vidjeti koliko su sposobni. Već su nas spremili da neće biti pojačanja, najvjerovatnije ni titula. Do juna moraju već imati gen. sponzora, a i plan kako otplatiti ove dugove. Nesmiju se oslanjati na pare od Sehica, to nek halale.
NO PYRO NO PARTY

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 maj 2014, 10:50

uz to morate potpisati sa drzavom reprogram duga i redovno uplacivati rate... teska situacija... i nije da mi je drago zbog ovoga, jer ovo je bas zeznuto ... ako se uprava odluci da ne isplati dugove i dovede dobre igrace, tesko ce dobiti licencu...
ako pokusa isplatiti dug onda je evropa upitna sa slabijim igrackim kadrom ...

al mislim da ce se dog. sa igracima kojima se duguje pa pola isplatiti sad, a pola iduce ogdine , to bi bilo posteno od njih...
al ovaj reprodgam duga prema drzavi je isto prioritet,... teska situacija..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 maj 2014, 11:11

@rammstein - Mislim da niko evropu kod nas ne svata ozbiljno svakako, tako da taj dio mozemo komontro prestokoci!

Kod nas uvijek neka socijalna prica, a gore od toga, sto se to sve prezentira tako navijacima i onda ce sutra da se pitaju zasto nema ljudi na stadionu.

Zaista sam razocaran ovom smjenom Dine.Njemu se moralo dati da vodi ekipu ako nista jos jednu godinu. Jbg, Dino je preuzeo kada je Amar digao ruke, tj, kada se niko drugi ne bi usudio. Preuzeo je tudi rad koji je po meni odradio onoliko koliko je ekipa zaista mogla. Najvise mi je krivo sto su se ponjeli supacki prema njeme.

Ako se dovede Adzem ili Mulalic, vjerovatno se tada okrecemo omladinskoj skoli maksimalno. Onda i treba jedan takav trener, koji ce u periodu od 3 do 5 godina uspjeti napraviti neki uspijeh od svoje djece, koju ces kasnije moci prodati za dobru lovu pa prema tome vjerovatno se trazi trener iz omladinske skole koji ce imati zadatak da su omladinu sto bolje adaptira u seniorskim kategorijama.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 11:13

Buu je napisao/la:Sad ćemo vidjeti koliko su sposobni. Već su nas spremili da neće biti pojačanja, najvjerovatnije ni titula. Do juna moraju već imati gen. sponzora, a i plan kako otplatiti ove dugove. Nesmiju se oslanjati na pare od Sehica, to nek halale.
Nije provokacija..strumfovi novinari doduse sve su to portali pricaju po "mahali" kako je Osim za Sehu uzeo neke pare vec bio i da je zbog toga problem..ako ima neko ozb da to malo "elabolira"..nija im ne vjerujem al eto,do juce zagrizeni Osimovci koji su uvijek bili oko njega sad odjednom im ne valja..mislim na te moje mahalske portaliste..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 30 maj 2014, 11:16

mma_hz je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sad ćemo vidjeti koliko su sposobni. Već su nas spremili da neće biti pojačanja, najvjerovatnije ni titula. Do juna moraju već imati gen. sponzora, a i plan kako otplatiti ove dugove. Nesmiju se oslanjati na pare od Sehica, to nek halale.
Nije provokacija..strumfovi novinari doduse sve su to portali pricaju po "mahali" kako je Osim za Sehu uzeo neke pare vec bio i da je zbog toga problem..ako ima neko ozb da to malo "elabolira"..nija im ne vjerujem al eto,do juce zagrizeni Osimovci koji su uvijek bili oko njega sad odjednom im ne valja..mislim na te moje mahalske portaliste..
Pitare?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 maj 2014, 11:18

Uzeo "neke" pare, pa je zbog toga "neki" problem... Kakav moze biti problem, kako mogu biti neke pare, mani te suplje i unosenja nemira medju nase redove da mi sad mislimo eto Osim ukr'o pare, pa nije niko budala ba, nije Osim sam u klubu. MILION je milion, i preko milion, te pare moraju doci, kad tad, valjda nece u bankrot, eto usli su u 1. ligu Turske, valjda plate...

@Buu, izvini, ali cuj da halale, Bgte preko milion KM da halale... Ok, ne smiju se oslanjati da ce to doci sutra, prekosutra, ali da halale... :crazy: :crazy:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 11:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzeo "neke" pare, pa je zbog toga "neki" problem... Kakav moze biti problem, kako mogu biti neke pare, mani te suplje i unosenja nemira medju nase redove da mi sad mislimo eto Osim ukr'o pare, pa nije niko budala ba, nije Osim sam u klubu. MILION je milion, i preko milion, te pare moraju doci, kad tad, valjda nece u bankrot, eto usli su u 1. ligu Turske, valjda plate...

@Buu, izvini, ali cuj da halale, Bgte preko milion KM da halale... Ok, ne smiju se oslanjati da ce to doci sutra, prekosutra, ali da halale... :crazy: :crazy:
Ama i ja mislim da je suplja covjece ,kakav crni nemir...to vashi strumfovi pricaju ..ne kazu da je uzeo sve pare..nego njihova teorija je da je otisao Cviko u Tursku i uzeo dio para... :roll:
FK SARAJEVO.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 maj 2014, 11:24

Oni igraju kao da nista ne duguju. Opet ce ući u prvu ligu. Bolje halaliti nego trošiti pare na advokate ili već kako to ide.
NO PYRO NO PARTY

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 maj 2014, 11:25

Daj MOLIM TE ne iznosi tako smijesne argumente...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 11:26

Baja_Zvjerka je napisao/la:Daj MOLIM TE ne iznosi tako smijesne argumente...
OK necu vishe..al nija ne vjerujem u to sto oni pricaju to je razlog sto sam i pitao..
FK SARAJEVO.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 maj 2014, 11:26

@mma_hz, to je glupost, jer Mersin je pod suspenzijom UEFE i Turskog saveza, prijeti im izbacivanje u nizi rang, tako da to sto carsija bruji nema bas nekog smisla. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 maj 2014, 11:28

mma_hz je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzeo "neke" pare, pa je zbog toga "neki" problem... Kakav moze biti problem, kako mogu biti neke pare, mani te suplje i unosenja nemira medju nase redove da mi sad mislimo eto Osim ukr'o pare, pa nije niko budala ba, nije Osim sam u klubu. MILION je milion, i preko milion, te pare moraju doci, kad tad, valjda nece u bankrot, eto usli su u 1. ligu Turske, valjda plate...

Ama i ja mislim da je suplja covjece ,kakav crni nemir...to vashi strumfovi pricaju ..ne kazu da je uzeo sve pare..nego njihova teorija je da je otisao Cviko u Tursku i uzeo dio para... :roll:
Čuj uzeo. kakve to veze ima sa Mersinom. AKo je neko uzeo lupam 100.000 onda je morao to potisati ili je Mersin poslao putem banke pa ima trag. Ne vjerujem da je Mersin dao onako lovu nekome na lijepe oči. Znače ako je na neki način neko uzeo 100.000 taj dio se oduzme od 900.000 i treba da pošalju ostatak. Ako su nekome dali nešto bez potpisa, onda je to pravo ko da nisu ni dali. NE kontam priču. Daj malo razmislite. GLupa priča. Da Mersin ima taj trag nebi izgubio presudu, a presuda je zvanična.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 30 maj 2014, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 11:29

bhsport je napisao/la:@mma_hz, to je glupost, jer Mersin je pod suspenzijom UEFE i Turskog saveza, prijeti im izbacivanje u nizi rang, tako da to sto carsija bruji nema bas nekog smisla. ;)
Sta onda pise @buu ovo gore..kako igraju kao da je sve ok bla bla...
FK SARAJEVO.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 maj 2014, 11:31

mma_hz je napisao/la:
bhsport je napisao/la:@mma_hz, to je glupost, jer Mersin je pod suspenzijom UEFE i Turskog saveza, prijeti im izbacivanje u nizi rang, tako da to sto carsija bruji nema bas nekog smisla. ;)
Sta onda pise @buu ovo gore..kako igraju kao da je sve ok bla bla...
Pa prijeti im. Isto je i Slaviji prijetilo uzimanje tri boda pa su im tek nedavno oduzeli. lJUDI SAM I REKLI DA SU ZNALI ZA TA TRI BODA I RANIEJ.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2014, 11:33

Pa kakva je onda to suspenzija UEFE i Turskog saveza,jel im prijete ili su kako kazete suspendovani.. :roll:
FK SARAJEVO.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 30 maj 2014, 11:38

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 maj 2014, 11:38

mma_hz je napisao/la:Pa kakva je onda to suspenzija UEFE i Turskog saveza,jel im prijete ili su kako kazete suspendovani.. :roll:
Za sve vjerovatno imaju rokovi. Hoću da ti kažem da je Slaviji prijetilo oduzimanje tri boda duže vremena, a presuda za Mersin je donesena nedavno koliko se sjećam.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 30 maj 2014, 11:38

IlProfessore je napisao/la:[url]http://****.ba/novost/153322/fk-zeljeznicar-ko-kosi-ko-vodu-nosi[/url]
Pa opet... Treba nekom hebat sve po spisku, pa neće više :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel, TefalTava, voltron30 i 103 gosta.