FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZahaKING
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 16:21

Pa đe su nam ta braća iz Katara i ostalih naftnih država :mrgreen:

Majke mi, najrahatniji bi mi bili. Grbavica Etihad Arena :urnebes: Budžet 10tak milki, grupna faza EL-a. :plac:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 29 maj 2014, 16:23

Joj sto ne mogu ovakvih seratora.. Bujrum navijaj za Siroki ako ti se oni svidjaju ili za kone sad imaju para.... Samo se okani naseg Zelje...
Ovakvi ne pamte period od prije 6-7 god kad su nam sve iskljucili od struje do grijanja i cega sve ne... Tada nismo razmislali o Evropi samo smo razmisljali da prezivimo...

Ma iz aviona se vidi da pisu poltroni onog Ahmedbegovica.. Bio je jos jedan ovakav otprilike prije god dana na ovoj temi... Al raja ga prokuzila.. Msm mi pravi Zeljovci.. Pa evo ne bi me cudilo da si njegova reinkarnacija.. Odnosno da si ti taj samo sa dr. nickom....
Istu taku je dinamiku imao pljuvanja po svemu i svacemu u Zelji... Moj druze jeftino se prodajes.... Kao i oni sa Olimpicove teme... Za dnevnicu da pljujes... :thumbdown:

Gade nam se takvi... :kafa:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 16:25

SarajlijaTM je napisao/la: Cekaj,pa ti izgleda nemas pojma kako funkcionise npr siroki.Pa jbt,ti nemas pojma ni o poslu nikakvom izgleda.

Jbt,ja sam jos veca budala sto objasnjavam nesto,izgleda,djetetu koje place kad mu zvecka ispadne :pinokio:
Kako god da funkcionišu, funkcionišu sigurno bolje nego naš današnji Željo. Nemaš ti buraz meni šta objašnjavati, vrlo dobro znam o čemu pišem, vi živite u zabludi da od ovoga može ispasti nešto.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 16:28

Provaljen si,baci pogled na post iznad :clap:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 16:36

Ovdje vi stalno povezujete ljude ni krive ni dužne sa nekim iz prošlosti ... Čovjek ne može ništa reći, ako se ne slaže sa pojedinim. Nemam veze ni sa jednim sa kojim me povezujete. Ja sam samo jedan realan i iskren zaljubljenik u ovaj klub i pozitivnom kritikom mu želim dobro. A to što vama ne odgovara to je druga stvar.

@SarajlijaTM Pade mi sad na pamet, (navedi jedan klub sa ovih prostora u koji je predsjednik donio pare) FK Sloboda, vjerovatno ih ima još, ali slabo sam upućen jer me ne interesuju ostali klubovi.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 29 maj 2014, 16:41, ukupno mijenjano 4 puta.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 29 maj 2014, 16:36

Kad će vam skupština kluba...??

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 maj 2014, 16:42

Široki je mala sredina u kojoj je mnogo firmi. Da bi digli rejting svom gradu ljudi su se jednostavno udružili i napravili prije svega zbog marketinga dva jaka sportska kolektiva. Ljudi se skupili i svi daju pare. Svaka firma možda plaća po jednog igrača npr. Nikad dugove nisu napravili, a imaju i sporazum sa Dinamom koji je htjeli mi ili ne zlatna koka. Oni su stabilni od postanka i nema lopovije u klubu. Naši su prije četiri pet godina došli na minus od ne znam koliko miliona. Obećavalo se ranije, kralo, zaduživalo i treba vremena i vremena da se to sve vrati u normalu a onda da se krene dalje. Nemoj nas porediti sa Širokim bar još nekoliko godina finansijski, a opet smo rezultatski dosta bolji od njih u ovih pet godina. Vjerujem i da ih opština pomaže.
Ovdje kod nas u Sa privrednici, opština, kanton i sl boli tuki i za Želju i za Sarajevo. POgotovo ako njih nema tu ngdje ako oni nešto ne odlučuju. Rekao sam gore kako je Sarajevo došlo do love. Možda ćemo i mi ali nas da bi neko kupio treba više uložiti. Ali to je druga priča opet ćemo reći prepričana sto puta.
Najgore mi je kad neko kaki o budžetu, a ne zna ni šta ulazi u taj isti i šta su relane a šta nerealne stvari. Žujo je laprdao o budžetu koji je bio veći prije svega zbog prodaje igrača jer smo u eri Žujo dobili cca 4milina od prodaje (Džeko, Višča, Berkija, Ara). Eto ti odmah razlike u budžetu u odnosu na sada. MOžda je i Greda šuplju bacao, ali vidjet ćemo vrijeme će pokazati. Ja mu nekako više mnogo vjerujem nego Žuji na osnovu svega.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 29 maj 2014, 16:54

Kladionice i mafija iz istih su glavni sponzori..tek poslije njih dolaze firme...a Feal je na prvom mjestu

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 maj 2014, 17:02

Ljudi,prenervozni ste bez velikog razloga. Spustite loptu,ne svadjajte se.
Cinjenica je da u proteklom periodu nismo navikli na probleme,potrese i sl.Ali,sve to je sastavni dio nogometa i zivota. Ne postoji klub na svijetu koji je uvijek prvi ili uvijek osvaja trofeje...Nailaze razliciti ciklusi,uvjeti,mjenjaju se okolnosti,razliciti klubovi osvajaju titule...Ima li lige i drzave da nije tako?
Sta dramite bez veze. Ne znamo jos uvijek da li ce uopce biti ikakvih personalnih promjena,a slomismo se komentarisuci.
Pustite ljude u klubu da rade svoj posao.A sigurno ce uraditi najbolje moguce u datom trenutku.Kad se bude imalo sta novo reci,reci ce se. Do tada se uzdrzite komentara,a posebno se uzdrzite teskih rijeci i svadja.
Ja po treci put ponavljam,nece biti velikih promjena u igrackom kadru u odnosu na proteklu sezonu. Imacemo sigurno bolju,i sto je jos vaznije,zdraviju i spremniju ekipu.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 maj 2014, 17:05

blizi se djeci kraj skole i raspust pa poceli davit temu...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 maj 2014, 17:05

Adviser je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Cekaj,pa ti izgleda nemas pojma kako funkcionise npr siroki.Pa jbt,ti nemas pojma ni o poslu nikakvom izgleda.

Jbt,ja sam jos veca budala sto objasnjavam nesto,izgleda,djetetu koje place kad mu zvecka ispadne :pinokio:
Kako god da funkcionišu, funkcionišu sigurno bolje nego naš današnji Željo. Nemaš ti buraz meni šta objašnjavati, vrlo dobro znam o čemu pišem, vi živite u zabludi da od ovoga može ispasti nešto.
Pasa moj ti da znas kakoo funkcionisu ne vjerujem da bi ih i u ludilu naveo kao primjer.Od vremena "generala" Jelica sve firme u Hercegovini i hrvatska predstavnistva su bila uslovljena da budu finansijeri i sponzori listice.Raspitaj se malo pa ces vidjeti da svaki privatnik dole MORA dati odredeni novcani "doprinos" za siroki inace ima za vratom sve moguce i nemoguce inspekcije.Dakle na snazi je klasicni reket.Ako ti mislis da Zeljo treba ici tim i takvim putem ti si boga mi zalutao u bilo kakvu diskusiju ovdje mada ja kao navijac Sarajeva mozda i nemam pravo da tebi pametujem
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 maj 2014, 17:25

Bez neke namjere da pravdam ili kritikujem Dinu i upravu kluba, moram reci da se odlicno sjecam izjava pred pocetak sezone. Amar je govorio da titula nije prioritet i da je jedini cilj Evropa. A da se klub okrece drugacijoj politici, tj. akcenat se stavlja na omladinski pogon. Zato mi ova trenutna situacija zvuci kao ispunjenje cilja. Omladinci razvaljuju, a Evropa je izborena i ugovori se daje potpisuju. Doduse,mozda juniori nisu dobili ocekivani prostor,ali ako se u obzir uzmu one silne povrede mozda se to moze i shvatiti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 17:26

@Ado76 To su priče rekla kazala, nebitno, ne mora Široki biti primjer. Evo i Zrinjski se pojačava, Velež postaje sve stabilniji klub a ko zna možda i Sloboda ide dobrim putem a o Sarajevu da ne pričam a iz Želje odlaze igrači, to je odlično kako kažu "pravi" navijači, to je pravi put kojim Željo treba da ide. Zalutao sam ja svakako u ovo obdanište, nebitno, prazna Grbavica je mjerilo stvarnog kvaliteta rada kluba zadnjih godina.

@neroazzuro Amar se nikom živom nije danima javljao na telefon na početku sezone kad je otišao na "odmor", Al nebitno, treba završiti na ovu temu, jer pričamo u prazno, nikakve koristi od ovoga.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 maj 2014, 17:36

Adviser je napisao/la:@Ado76 To su priče rekla kazala, nebitno, ne mora Široki biti primjer. Evo i Zrinjski se pojačava, Velež postaje sve stabilniji klub a ko zna možda i Sloboda ide dobrim putem a o Sarajevu da ne pričam a iz Želje odlaze igrači, to je odlično kako kažu "pravi" navijači, to je pravi put kojim Željo treba da ide. Zalutao sam ja svakako u ovo obdanište, nebitno, prazna Grbavica je mjerilo stvarnog kvaliteta rada kluba zadnjih godina.
Nisu buraz to price rekla-kazala nego istina,garantujem ti to.A mislim da nije uredu sa tvoje strane da iz respekta prema klubu za koji navijas dajes komparacije sa takvom vjestackom tvorevinom.Ne moze uvijek biti med i mlijeko, ja nikada nisam svoj klub poredio sa nekim paratvorevinamai kada nismo radosti i trofeja godinama vidjeli.Sve u zivotu ima svoju cijenu pa tako i poneka godina bez trofeja ako je to za dobrobit kluba.Ja sada ne zalim sto Sarajevo nije bilo prvak toliko godina kada vidim da se polako ustrojava sistem koji treba dugorocno da odrzava klub.Opet ja se izvinjavam svim navijacima Zelje ako previse filozofiram ali zelio sam i po ovom pitanju dam neko svoje misljenje iz neutralnog ugla ali i iz ugla navijaca koji je iskusio i radosti i razocarenja od svog kluba
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 maj 2014, 17:45

E moj haveru nesmijes ovdje zinut protiv naseg pa kad bi srao na sred terena.Mene ko ubjedi da je Ramic dobar igrac i da se dobro radi u upravi ja ga ljubim u paksu.Pa 2 nas covjeka drze na ivici a to su Osim i Dzeko.Pojedini ne rade nista kontaju ma garant ce se Dzekson prodat bice para.Ja volim Zelju ko boga i iso sam i po Beogradu,zagrebu na tekme,jednom deliji sam sal usta uguro kad nam Borovnica zavali go u zadnjoj minuti ali nemoze me niko ubjedit da je ovo nivo zelje.znam ja Zelju i superiornog a znam ga i kad je bilo 200 ljudi protiv leotara jedne sezone.Znaci netrazim Zelju ko nekad prije 20 godina ali necu ni Zelju u kojem moze svako bit trener i igrat.Ako se to dozvoli pad negine u tom je problem moras odrzavat nivo kluba,a ako pregovaras sa Ramicem da produzi ugovor tvoj nivo je u opadanju.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 17:56

Sto se ne nadjete vas dvojica na picu gdje?
Bilo bi zanimljivije i nama i vama. Eto mozete i aletica povesti, fino bi se uklopio

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 maj 2014, 18:01

Haj ti meni reci sta sam ja ovdje lose napiso ili nedo bog nesto protiv Zelje.Hajde lutko moja objasni mi molim te samo argument nikakvih supljaka molim te.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 18:06

Eki lutko hahahahahahahahahahaha
Sta ima ja sam sutko, mani me se tih postapalica maca, lutko i tako to.
Nego citam odavno ovaj forum i manje vise znam sta ljudi misle i kako obicno pisu.
Hajde ti meni reci gdje sam pogriješio u tvrdnji o slicnosti?

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 29 maj 2014, 18:08

Adviser je napisao/la:@Ado76 To su priče rekla kazala, nebitno, ne mora Široki biti primjer. Evo i Zrinjski se pojačava, Velež postaje sve stabilniji klub a ko zna možda i Sloboda ide dobrim putem a o Sarajevu da ne pričam a iz Želje odlaze igrači, to je odlično kako kažu "pravi" navijači, to je pravi put kojim Željo treba da ide. Zalutao sam ja svakako u ovo obdanište, nebitno, prazna Grbavica je mjerilo stvarnog kvaliteta rada kluba zadnjih godina.

@neroazzuro Amar se nikom živom nije danima javljao na telefon na početku sezone kad je otišao na "odmor", Al nebitno, treba završiti na ovu temu, jer pričamo u prazno, nikakve koristi od ovoga.

Šta ti je kretenu, smiri se više.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 maj 2014, 18:52

Ado76 je napisao/la:
Pasa moj ti da znas kakoo funkcionisu ne vjerujem da bi ih i u ludilu naveo kao primjer.Od vremena "generala" Jelica sve firme u Hercegovini i hrvatska predstavnistva su bila uslovljena da budu finansijeri i sponzori listice.Raspitaj se malo pa ces vidjeti da svaki privatnik dole MORA dati odredeni novcani "doprinos" za siroki inace ima za vratom sve moguce i nemoguce inspekcije.Dakle na snazi je klasicni reket.Ako ti mislis da Zeljo treba ici tim i takvim putem ti si boga mi zalutao u bilo kakvu diskusiju ovdje mada ja kao navijac Sarajeva mozda i nemam pravo da tebi pametujem
to je u sarajevu neizvedivo, znam, al' šta je tu loše? :mrgreen:

na istom principu funkcioniše cijela ruska liga.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, dime, Firebase, Giuseppe1, Kajkutenjoyer, mavi, NazorUso, supervizor i 58 gostiju.