Majke mi, najrahatniji bi mi bili. Grbavica Etihad Arena

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako god da funkcionišu, funkcionišu sigurno bolje nego naš današnji Željo. Nemaš ti buraz meni šta objašnjavati, vrlo dobro znam o čemu pišem, vi živite u zabludi da od ovoga može ispasti nešto.SarajlijaTM je napisao/la: Cekaj,pa ti izgleda nemas pojma kako funkcionise npr siroki.Pa jbt,ti nemas pojma ni o poslu nikakvom izgleda.
Jbt,ja sam jos veca budala sto objasnjavam nesto,izgleda,djetetu koje place kad mu zvecka ispadne
Pasa moj ti da znas kakoo funkcionisu ne vjerujem da bi ih i u ludilu naveo kao primjer.Od vremena "generala" Jelica sve firme u Hercegovini i hrvatska predstavnistva su bila uslovljena da budu finansijeri i sponzori listice.Raspitaj se malo pa ces vidjeti da svaki privatnik dole MORA dati odredeni novcani "doprinos" za siroki inace ima za vratom sve moguce i nemoguce inspekcije.Dakle na snazi je klasicni reket.Ako ti mislis da Zeljo treba ici tim i takvim putem ti si boga mi zalutao u bilo kakvu diskusiju ovdje mada ja kao navijac Sarajeva mozda i nemam pravo da tebi pametujemAdviser je napisao/la:Kako god da funkcionišu, funkcionišu sigurno bolje nego naš današnji Željo. Nemaš ti buraz meni šta objašnjavati, vrlo dobro znam o čemu pišem, vi živite u zabludi da od ovoga može ispasti nešto.SarajlijaTM je napisao/la: Cekaj,pa ti izgleda nemas pojma kako funkcionise npr siroki.Pa jbt,ti nemas pojma ni o poslu nikakvom izgleda.
Jbt,ja sam jos veca budala sto objasnjavam nesto,izgleda,djetetu koje place kad mu zvecka ispadne
Nisu buraz to price rekla-kazala nego istina,garantujem ti to.A mislim da nije uredu sa tvoje strane da iz respekta prema klubu za koji navijas dajes komparacije sa takvom vjestackom tvorevinom.Ne moze uvijek biti med i mlijeko, ja nikada nisam svoj klub poredio sa nekim paratvorevinamai kada nismo radosti i trofeja godinama vidjeli.Sve u zivotu ima svoju cijenu pa tako i poneka godina bez trofeja ako je to za dobrobit kluba.Ja sada ne zalim sto Sarajevo nije bilo prvak toliko godina kada vidim da se polako ustrojava sistem koji treba dugorocno da odrzava klub.Opet ja se izvinjavam svim navijacima Zelje ako previse filozofiram ali zelio sam i po ovom pitanju dam neko svoje misljenje iz neutralnog ugla ali i iz ugla navijaca koji je iskusio i radosti i razocarenja od svog klubaAdviser je napisao/la:@Ado76 To su priče rekla kazala, nebitno, ne mora Široki biti primjer. Evo i Zrinjski se pojačava, Velež postaje sve stabilniji klub a ko zna možda i Sloboda ide dobrim putem a o Sarajevu da ne pričam a iz Želje odlaze igrači, to je odlično kako kažu "pravi" navijači, to je pravi put kojim Željo treba da ide. Zalutao sam ja svakako u ovo obdanište, nebitno, prazna Grbavica je mjerilo stvarnog kvaliteta rada kluba zadnjih godina.
Adviser je napisao/la:@Ado76 To su priče rekla kazala, nebitno, ne mora Široki biti primjer. Evo i Zrinjski se pojačava, Velež postaje sve stabilniji klub a ko zna možda i Sloboda ide dobrim putem a o Sarajevu da ne pričam a iz Želje odlaze igrači, to je odlično kako kažu "pravi" navijači, to je pravi put kojim Željo treba da ide. Zalutao sam ja svakako u ovo obdanište, nebitno, prazna Grbavica je mjerilo stvarnog kvaliteta rada kluba zadnjih godina.
@neroazzuro Amar se nikom živom nije danima javljao na telefon na početku sezone kad je otišao na "odmor", Al nebitno, treba završiti na ovu temu, jer pričamo u prazno, nikakve koristi od ovoga.
to je u sarajevu neizvedivo, znam, al' šta je tu loše?Ado76 je napisao/la:
Pasa moj ti da znas kakoo funkcionisu ne vjerujem da bi ih i u ludilu naveo kao primjer.Od vremena "generala" Jelica sve firme u Hercegovini i hrvatska predstavnistva su bila uslovljena da budu finansijeri i sponzori listice.Raspitaj se malo pa ces vidjeti da svaki privatnik dole MORA dati odredeni novcani "doprinos" za siroki inace ima za vratom sve moguce i nemoguce inspekcije.Dakle na snazi je klasicni reket.Ako ti mislis da Zeljo treba ici tim i takvim putem ti si boga mi zalutao u bilo kakvu diskusiju ovdje mada ja kao navijac Sarajeva mozda i nemam pravo da tebi pametujem
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, dime, Firebase, Giuseppe1, Kajkutenjoyer, mavi, NazorUso, supervizor i 58 gostiju.