FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niti bi eventualni poraz znacio ispadanje niti pobjeda opstanak.Valja jos dobro zapet
-
- Kontakt:
Ako izgubis jednom nogom smo zakoracili u cvaju. Nemamo mi taj psihicki momenat da se vratimo iz ponora...niti igracki niti trenerski.
Ako pobjedimo tek onda valja zapet....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nesto se dugo ne vracaju, oduzilo i dotuzilo.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 15:00Ako izgubis jednom nogom smo zakoracili u cvaju. Nemamo mi taj psihicki momenat da se vratimo iz ponora...niti igracki niti trenerski.

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Vidices pizdarije. U svoje ime kazem da Celik dobit necemo. Dabogda ja pogrijesio pa me forum prozivo....Skver je napisao/la: ↑04 mar 2020, 15:05Nesto se dugo ne vracaju, oduzilo i dotuzilo.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 15:00Ako izgubis jednom nogom smo zakoracili u cvaju. Nemamo mi taj psihicki momenat da se vratimo iz ponora...niti igracki niti trenerski.
Ako pobjedimo tek onda valja zapet....![]()
Tesko ce mo dobiti, igraci budu u qrcu u startu kada vide razne postavke sa strasnim igracima...gdje neces biti kad vidis da Salihovica stavi na desnog beka a Beganovica na lijevi ili npr. Maksimovica na lijevog beka, uvodis Jusica na spica, da ne idemo detaljnije....odrazi se se to na psihu igraca, svlacionicu, osjetis ti to u svlacionici...znaju igraci da nisi samostalno vodio Tojsice a kamo li neki tim iz federalne, jos kad vidis zamisljenog Pepa ala cickovo kojeg kako sam cuo igraci ne gotive, dobijes ono na terenu.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 15:09Vidices pizdarije. U svoje ime kazem da Celik dobit necemo. Dabogda ja pogrijesio pa me forum prozivo....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Kazem licno bi volio pobjedu, inspirisane Saida i Bekrica 3-0 i opstanak....Skver je napisao/la: ↑04 mar 2020, 15:21Tesko ce mo dobiti, igraci budu u qrcu u startu kada vide razne postavke sa strasnim igracima...gdje neces biti kad vidis da Salihovica stavi na desnog beka a Beganovica na lijevi ili npr. Maksimovica na lijevog beka, uvodis Jusica na spica, da ne idemo detaljnije....odrazi se se to na psihu igraca, svlacionicu, osjetis ti to u svlacionici...znaju igraci da nisi samostalno vodio Tojsice a kamo li neki tim iz federalne, jos kad vidis zamisljenog Pepa ala cickovo kojeg kako sam cuo igraci ne gotive, dobijes ono na terenu.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 15:09Vidices pizdarije. U svoje ime kazem da Celik dobit necemo. Dabogda ja pogrijesio pa me forum prozivo....
Ali treba paziti da ne bude 1-2 za Celik. Ako bude ja prestajem pratiti ovaj cirkus.
- Beduin
- Kontakt:
Samo ideju pratiti, nema posustajanja. 
Svi na stadion trebate ici, kad vec meni moj karakter i obraz ne daju.
Svi na stadion trebate ici, kad vec meni moj karakter i obraz ne daju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ne pada mi na pamet preci toliki put da opet ono gledam. Nema ba smisla.
eventualni poraz je druga liga definitvno!Međusobno smo lošiji od Mladosti a u slučaju poraza od Čelika bili bi lošiji i od njih..Al kakva nam je igra sve je moguće.Nazalost!
DRŽAVA TUZLA!!
Ma ne vidim ja da mi mozemo Celika dobit, ljudi su toliko jaki da je nesto nevjerovatno, to je bolan bosanski Dinamo, sa Atalantom bi bara bili.
Ovu utakmicu nema potrebe igrati protiv tako jakog protivnika, steta sto strucnjaci sa foruma nemaju licence Sloboda bi ko Brazil bila kad oni razrade.
Ovu utakmicu nema potrebe igrati protiv tako jakog protivnika, steta sto strucnjaci sa foruma nemaju licence Sloboda bi ko Brazil bila kad oni razrade.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Sta je bilo ba, koji je tvoj problemSkojevska je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:03Ma ne vidim ja da mi mozemo Celika dobit, ljudi su toliko jaki da je nesto nevjerovatno, to je bolan bosanski Dinamo, sa Atalantom bi bara bili.

Sta je bilo, u cemu je tvoj problem?Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:10Sta je bilo ba, koji je tvoj problemSkojevska je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:03Ma ne vidim ja da mi mozemo Celika dobit, ljudi su toliko jaki da je nesto nevjerovatno, to je bolan bosanski Dinamo, sa Atalantom bi bara bili.
Ovu utakmicu nema potrebe igrati protiv tako jakog protivnika, steta sto strucnjaci sa foruma nemaju licence Sloboda bi ko Brazil bila kad oni razrade.![]()
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Sta je bilo, u cemu ja vas problem?Skojevska je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:12Sta je bilo, u cemu je tvoj problem?Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:10Sta je bilo ba, koji je tvoj problemSkojevska je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:03Ma ne vidim ja da mi mozemo Celika dobit, ljudi su toliko jaki da je nesto nevjerovatno, to je bolan bosanski Dinamo, sa Atalantom bi bara bili.
Ovu utakmicu nema potrebe igrati protiv tako jakog protivnika, steta sto strucnjaci sa foruma nemaju licence Sloboda bi ko Brazil bila kad oni razrade.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mani se kurvinjskog prozivanja, ako imas nesto reci bujrum.
Nabijem i upravu i gradu i denisa.
Yebem mater i njima i onima koji im dali licencu i onima koji ih vratili u klub.
Yebem mater i njima i onima koji im dali licencu i onima koji ih vratili u klub.
Pa bolje vodi ekipu onaj prevodilac sa kondicionim od ovog "strucnog staba".
🔴⚫️
Ko ti je kriv sto si se pronaso, nije mi jasno kako ne dojadi pisat jedno te isto.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:19Mani se kurvinjskog prozivanja, ako imas nesto reci bujrum.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Sta pisat...o Tuzlanskoj BarsiSkojevska je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:25Ko ti je kriv sto si se pronaso, nije mi jasno kako ne dojadi pisat jedno te isto.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:19Mani se kurvinjskog prozivanja, ako imas nesto reci bujrum.
nista ne pisat, nego unaprijed zakljucke donosit.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:26Sta pisat...o Tuzlanskoj BarsiSkojevska je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:25Ko ti je kriv sto si se pronaso, nije mi jasno kako ne dojadi pisat jedno te isto.Sviuodbranu je napisao/la: ↑04 mar 2020, 16:19Mani se kurvinjskog prozivanja, ako imas nesto reci bujrum.
Sebi najveci dusmani, sunce bi obasjalo da izgube da se moze reci JESAM REKO!
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Bice zanimljiv duel dva strucnjaka, izmedju prevodica iz Celika i cickovog, prednost dajem prevodiocu, ako nista zbog puno veceg koeficijenta inelegencije...
🔴⚫️