FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 29 maj 2014, 14:59

let3 je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Ne brani niko Dinu nego ovog novinara kojeg bez ikakvog razloga pljujete, a covjek kritikuje iz najbolje namjere
Aletić je mrtvi retard, dokazano više puta. Nema se tu šta braniti

@ZELJOx4xlife , naravno da je sezona bez trofeja neuspješna za najveci BH klub, pa taman sa juniorima igrali....a evropa se podrazumjeva valjda :?
Jeste za nas kao navijace i za druge koji nisu upuceni. Ali kada se zna sta je uprava postavila za cilj pred pocetak sezone i kada se zna da klub radi na finansijskoj stabilizaciji i kada se zna sta nas je sve snaslo ove sezone (povrede prije svega igraca na kojima se terebalo zaraditi pa onda i povrede drugih igraca koji su konkurisali za 1.tim), onda to nije neuspjeh.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 15:06

lafomamone je napisao/la:Ne brani niko Dinu nego ovog novinara kojeg bez ikakvog razloga pljujete, a covjek kritikuje iz najbolje namjere
Ae' ne dipr jufko...

:wave: :wave: :wave:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 15:13

Niko prošle sezone nije izašao ispred kluba i rekao šta nam je cilj te sezone jer su se bojali reakcije navijača ako kažu da nam titula nije cilj i da nam je i Evropa upitna. Niko ni ove sezone, smijem se kladiti, neće izaći ispred kluba i reći šta nam je cilj ove sezone, već će nas pustiti, kao i prošle sezone, da sami nagađamo. Mnogi zaboravljaju, mi već godinama "podmlađujemo" ekipu, nije to slučaj samo ove, i što je najtužnije bez rezultata, a dokle, bog sami zna ... Ne pada mi na pamet da više branim ovaj način rada i pojedine u klubu kao recimo Gredića ...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 maj 2014, 15:17

Mi sad u europu ulazimo nikad slabiji a tek sta ce biti pred novu sezonu. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 maj 2014, 15:18

Joj i ti si bas poceo laprdati... A ima i jos dosta drugih clanaka prije pocetka sezone...

http://portal24h.ba/amar-osim-nismo-opt ... de-igrace/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovi dezurni pljuvaci i pesimisti su dosli na svoje... Pa prelistajte stranice ove teme od ove sezone pa pogledajte malo kakve smo mi sve pehove imali, i onda zakljucujte malo svojom glavom a ne sta vam drugi serviraju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 15:21

Adviser je napisao/la:Niko prošle sezone nije izašao ispred kluba i rekao šta nam je cilj te sezone jer su se bojali reakcije navijača ako kažu da nam titula nije cilj i da nam je i Evropa upitna. Niko ni ove sezone, smijem se kladiti, neće izaći ispred kluba i reći šta nam je cilj ove sezone, već će nas pustiti, kao i prošle sezone, da sami nagađamo. Mnogi zaboravljaju, mi već godinama "podmlađujemo" ekipu, nije to slučaj samo ove, i što je najtužnije bez rezultata, a dokle, bog sami zna ... Ne pada mi na pamet da više branim ovaj način rada i pojedine u klubu kao recimo Gredića ...
Nekad je ovdje bio nick "alipasino" ;) ,vjerovatno ovo sad cita i nervira se,covjek bio pesimista,al je vala znao i pohvaliti.Nemoj se uvrijediti druze,podsjecas me malo na njega,samo sto si ti dibidus negativac

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 15:25

Jesam buraz, negativac sam ogroman ... nevjerovatno se nerviram zbog trenutne situacije u klubu. Ne možemo svi biti pozitivni! Godinama čekaš bolje a mi sve gori i gori, a vi ih još uvijek podržavate, ja ne mogu. :(

@Baja_Zvjerka to ti je članak sa polusezone! Čekali su cijelu polusezonu da bi neko to u javnosti rekao, a eto taj kojeg si citirao je otišao na "odmor" na početku sezone ako si zaboravio. U svakom normalnom klubu se to kaže na početku sezone!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 maj 2014, 15:28

I PRIJE JE RECENO! Potrazi pa ces naci... A tada smo jos bili i 1. na tabeli... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 15:34

http://www.spor.tbal.net/index.php/fudb ... borac.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo malo "provjerenih info" hahahahahahahaha

Eki dragiša ćo(r)sović komentarise plbih

BTW.Ko da gledam da ce se mnogi zalijepiti za ovo i uzeti zdravo za gotovo,svi sretni.Eto ga,@lafomameti,nigdje kraja vasoj sreci :lol: :lol: :lol:
Dragiša Ćorsović na RTRSu, lik lupa za sve pare. Poslednje što sam upamtio jeste novo ime Gereta iz Totenhema, po Dragiši, prezime mu se izgovara Bejli... Rijetko iritantan lik.
Jedan od brojnih hvalospjeva spomenutom :lol: :lol: :lol:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 29 maj 2014, 15:43

Adviser je napisao/la:Niko prošle sezone nije izašao ispred kluba i rekao šta nam je cilj te sezone jer su se bojali reakcije navijača ako kažu da nam titula nije cilj i da nam je i Evropa upitna. Niko ni ove sezone, smijem se kladiti, neće izaći ispred kluba i reći šta nam je cilj ove sezone, već će nas pustiti, kao i prošle sezone, da sami nagađamo. Mnogi zaboravljaju, mi već godinama "podmlađujemo" ekipu, nije to slučaj samo ove, i što je najtužnije bez rezultata, a dokle, bog sami zna ... Ne pada mi na pamet da više branim ovaj način rada i pojedine u klubu kao recimo Gredića ...
Neznam sto gredica prozivas, boljeg predsjednika nismo mogli nac, voli klub a i stručnjak je sto se tiče ekonomije, a i dat mu je težak zadatak, dugova je klub imao dosta, blokirani računi i trošile se pare koje klub nije imao, kao sto sam reko finansijski stabilniji smo dosta, a ta finansiska stabilnost je najbolji temelj ;)
Mnogi pišu oko stadiona sto se nije renoviro i sl., pa sto niko nije ulago, jednostavno niko normalan nebi uložio ili dao kredit klubu/firmi koja je u velikim dugovima ;)

I koliko se prica o jadnom timu, pa nama treba samo dva pojačanja za prvih 11(krilo+napadač), jer iako ste ovdje nam rasprodali cijeli tim još niko nije otišao ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 15:54

@adviser- razumijem ja tebe,svi bi mi trofeje,ali nakon 5g. srece i zadovoljstva,istim ljudima koji su mi to priustili,nemam obraza sad hebevati od do.

Jos ako stvari sagledas realno,pa se malo raspitas kod nekoga ko zna,a ne na forumu slusati jufkarske price i na fb.Skontat ces da situacija nije idealna,ali nije ni priblizno losa kako je predstavljaju.

A ako vec volis zelju ko sto kazes onda sam skontaj vole li nas i jufkari,pa nakon toga razmisli da mnogi ovdje pod izgovorom "razocarani navijac",pisu isto sto i oni,a to samo moze odmoci klubu,nikako valjati.Pa sam zakljuci sta ti hocu reci.

Vidis da godinama provlace pricu kako nam je amar kocnica,samo ne bi li ga otjerali i sl.vidio bi onda slavlja na kobiljoj glavi...

BTW. ne vezano za @adviser
Gledam sto po portalima i po fb,a o forumima da i ne pricam pitari placu za dinom đ. ,pa to je cudo jedno,zao im covjeka u pm.umal od tuge ne zaplakah,fkt su se jadne jufkice sje.bale :lol: :lol: :lol:

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 15:55

@JoseMourinho Šta je klub imao od toga što je Gredić "stručnjak", imao je to da nam je budžet kluba duplo manji nego onda kada je došao. Klub nam (igrački gledano) sve gori i gori. Neko mora biti kriv! U svakom normalno klubu predsjednik donese pare u klub samo kod naopako tj. kod nas klub ostane bez para. U svakom normalnom svijetu ako klub ne funkcioniše traže se krivci, samo kod nas, iako klub tone, svi kažu od njih bolje nismo imali. Ko je ovdje lud? OK možda sam ja, ali nerviram se zbog toga što su svi statični u klubu, čekaju da im pare sa neba padnu, svi se pomire sa tim što nema para i kraj, niko se ne lakta da proba nešto uraditi po tom pitanju. Gredića sam pomenuo jer je kao svi predsjednici do sad jak na riječima, nema šta taj nije obećao ali djela 0. Svaka vam čast kad ste optimisti obzirom na sve što se dešava.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 29 maj 2014, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 15:59

Adviser je napisao/la:@JoseMourinho Šta je klub imao od toga što je Gredić "stručnjak", imao je to da nam je budžet kluba duplo manji nego onda kada je došao. Klub nam (igrački gledano) sve gori i gori. Neko mora biti kriv! U svakom normalno klubu predsjednik donese pare u klub samo kod naopako tj. kod nas klub ostane bez para. U svakom normalnom svijetu ako klub ne funkcioniše traže se krivci samo kod nas, iako klub tone, svi kažu od njih bolje nismo imali. Ko je ovdje lud? OK možda sam ja, ali nerviram se zbog toga što su svi statični u klubu, čekaju da im pare sa neba padnu, svi se pomire sa tim što nema para i kraj, niko se ne lakta da proba nešto uraditi po tom pitanju. Gredića sam pomenuo jer je kao svi predsjednici do sad jak na riječima, nema šta taj nije obećao ali djela 0. Svaka vam čast kad ste optimisti obzirom na sve što se dešava.
U kojem klubu na prostorima bivse juge,ne samo u bih je to predsjednik donio neke ogromne pare,a da je pri tom taj klub ostao udruzenje građana i sportsko drustvo???
Mogu i ja doci na mjesto predsjednika pa reci ove godine nam je budzet 5mil.a izvini,odakle mi 5mil.uh zahebao sam se izvinite.umjesto da se kaze kako jeste i da se uhvati u kostac sa problemima sto ljudi i rade,samo sto se svaki prdez ne ovjavljuje u novinama.
Bio bi i ja sretniji da je kemo kozaric dosao za predsjednika,ali to ne znaci da pljujem po gredi

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 16:03

Šta će nam onda predsjednik? Vi ga dižite u nebo, ja nemam namjeru sve dok klub ne stane na noge i sve dok se sa pravom ne mogne nazvati klubom. Nisam mislio bukvalno da donese pare ali svakako da nešto uradi po tom pitanju, sponzori, poznanstva i sl. da se iskoristi kako bi došli do toga, ali nebitno, ovo je samo razlika mišljenja. Poštujem vaše mišljenje, ne mora značiti da sam ja u pravu, samo ga ovako javno iznosim ...
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 29 maj 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 29 maj 2014, 16:05

Ajd ne pametuj više matere ti i ne piši gluposti

Nemam ništa protiv Dine ali on definitivno nije trener, kalibra jednog Želje i mislim da če biti dobar potez uprave ako uradi kako se piše. Pored sudija za ne osvajanje titule u prošlom prvenstvu je največi krivac Dino i naravno povrede. Nikad nismo lakše mogli uzeti titulu i da je recimo Amar bio na klupi bila bi sigurno naša. Podržavam u potpunosti rad našeg novog direktora, Grede i Amara i lično bi voli vidjeti Adžema ili Mulalića na klupi prvog tima a jednog bi ostavio da vodi omladince.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 maj 2014, 16:06

Adviser je napisao/la:@JoseMourinho Šta je klub imao od toga što je Gredić "stručnjak", imao je to da nam je budžet kluba duplo manji nego onda kada je došao. Klub nam (igrački gledano) sve gori i gori. Neko mora biti kriv! U svakom normalno klubu predsjednik donese pare u klub samo kod naopako tj. kod nas klub ostane bez para. U svakom normalnom svijetu ako klub ne funkcioniše traže se krivci, samo kod nas, iako klub tone, svi kažu od njih bolje nismo imali. Ko je ovdje lud? OK možda sam ja, ali nerviram se zbog toga što su svi statični u klubu, čekaju da im pare sa neba padnu, svi se pomire sa tim što nema para i kraj, niko se ne lakta da proba nešto uraditi po tom pitanju. Gredića sam pomenuo jer je kao svi predsjednici do sad jak na riječima, nema šta taj nije obećao ali djela 0. Svaka vam čast kad ste optimisti obzirom na sve što se dešava.
pa et da čujem kako bi ti naso sponzore? Išlo se na sbf, u njemačku itd... pokušavalo se je.bemu nemozes ljude natjerat da ti budu sponzori ;)
A klub od gredica je imao sredjivanje finansija, vraćanje dugova, deblokada računa itd.. a za budjet sam reko jedna prodaja igrača kao npr. Visce ili dolazak para od sehica eto ti budjeta većeg ;)
meni se više ova strategija svidja troši pare koje imaš, nemoj sad mazat oči budjetima nekim u koji su uračunati neki aBd prihodi, i onda kad se to izjalovi ideš u dugove i tako iz godine u godinu ;)

A jedna godina bez trofeja nije tonjenje kluba, ja ponovo kažem imamo 9-10 sigurnih prvotimaca, još kad pojačanja neka dodju bit ce to opet tim konkurentan za vrh ;)

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 29 maj 2014, 16:16

Nismo mi jedini klub u BiH, uzmi samo primjer Širokog, kako oni funkcionišu? Odakle njima pare? Iako su iz manje sredine imaju stabilan klub. Čitam danas ulažu 300.000 eura u stadion, imaju stabilan i jak tim. Njima pada sa neba ili imaju zlatnu koku? To meni znači da imaju sposobnu ljude ... Mi ih nikad nećemo imati budemo li hvali i kad ne treba! Nebitno, neću dalje, već se nerviram.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 29 maj 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 maj 2014, 16:19

Ti haman ne znas koje su sve firme dole i da uvijek ide svoj svome... Nema zakona o sportu da bi ti nekog "natjerao" da ti bude sponzor vec je sve preko nekog poznanstva, pa neko da vise, neko manje... Nemaju firme nikakvih pogodnosti u smislu otpisa npr. dijela poreza, manjih nameta i sl. Siroki prodaje svoje igrace za dobre pare konstantno i imaju dobru skolu fudbala pa i s te strane imaju dobre prihode...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 29 maj 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 maj 2014, 16:19

Adviser je napisao/la:Nismo mi jedini klub u BiH, uzmi samo primjer Širokog, kako oni funkcionišu? Odakle njima pare? Iako su iz manje sredine imaju stabilan klub. Čitam danas ulažu 300.000 eura u stadion, imaju stabilan i jak tim. Njima pada sa neba ili imaju zlatnu koku? To meni znači da ljudi sposobnu ljude ... Mi ih nikad nećemo imati budemo li hvali i kad ne treba!
Cekaj,pa ti izgleda nemas pojma kako funkcionise npr siroki.Pa jbt,ti nemas pojma ni o poslu nikakvom izgleda.

Jbt,ja sam jos veca budala sto objasnjavam nesto,izgleda,djetetu koje place kad mu zvecka ispadne :pinokio:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 maj 2014, 16:19

Adviser je napisao/la:Nismo mi jedini klub u BiH, uzmi samo primjer Širokog, kako oni funkcionišu? Odakle njima pare? Iako su iz manje sredine imaju stabilan klub. Čitam danas ulažu 300.000 eura u stadion, imaju stabilan i jak tim. Njima pada sa neba ili imaju zlatnu koku? To meni znači da ljudi imaju sposobnu ljude ... Mi ih nikad nećemo imati budemo li hvali i kad ne treba!
a da nisu prodali dvojcu sad igrača marica i spikica?? Da im nisu odatle pare?
I široki je klub koji godinama pravilno funkcionira, dok kod nas je to tek krenulo ;) iskreno nije mi jasno sta ti hoćeš od uprave da nadju nekog da im milione ono da ko sadaku? To bgm nećeš docekat ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Paromlinac, Vanja8 i 42 gosta.