Mah, ko naši ljudi... Fazon je što misle da smo mi jedna sila od repke a da je Pjanić drugi najbolji igrač te sile. I onda od njega očekuju da donosi tu prevagu u veliki tekmama. A kao prvo mi smo osrednja europska repka i Pjanić je solidan europski igrač koji NEKADA vuče na odličnog, dok je recimo Džeko odličan koji često vuče na svjetsku klasu.SlevinKelevra je napisao/la:Ovo bi izveo da imamo 5 bodova vise od njihHusika je napisao/la:----------------------Begovic---------------------
-----------Anicic/Sunjic----Spahic-------------
Mujdza--------------------------------Kolasinac
--------------Besic--------------------------------
---------------------------Varncic----------------
Visca----------------------------------------Lulic
-------------Stilic---------------------------------
--------------------------Dzeko-------------------
Neka me hebe svako ako ih ne bi uzeli veceras sa ovim timom...![]()
Medunjanin je bio losiji od njega veceras, ali ocekivanja su jednostavno prevelika.... Cijela kafana mu je yebavala mater i spominjala Juventus i sl.Harisa niko da spomene.
Pjanić je zahtjevan igrač, da bi on bio odličan treba mu podrediti igru a najvažnije je to da mu trebaju dva osigurača iza da se on ne mora vraćati kad popuši loptu i da jedan od te dvojice zna igrati fudbal. Znači otprilike imamo jednog osigurača koji je relativno loš u igri naprijed čitaj Bešić i jednog koji je solidan prema naprijed i katastrofalan nazad čitaj Medunjanin. Znači treba nam jedan takav box to box igrač a takvih nema puno danas, fali nam jedan Naingolan, Witsel, Modrić, Kroos... Sve dok ga ne nađemo (a teško ćemo ga pronaći bar dok je Pjanić u ovoj repki) Pjanić će biti nevidljiv protiv velikih selekcija.