da ne napadamo europu ponovo.. čini mi se što se više spominje ta famzona europa to smo mi slabiji i slabijiastra1922 je napisao/la:cuo sam optimisticne vijesti za sledecu sezonu.nadati se da cemoi jednom i mi dobro otvoriti sezonu i bar pokusati doci do prvih 4.imamo mladu ekipu ako ostanu na okupu bice zasigurno bolji i iskusniji.umjesto dzafe dovesti jednog dobrog skupog napadaca na mjesto sodica i sencija dva mlada i dobra beka a ostalo sve moze proci
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 21 apr 2013, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.
ma nije niko obeco evropu ali gore zasigurno nemoze nego ove sezone.ja sam ipak misljenja da zvijezda sa ovakvim uslovima platama trenerima igracima mora puno bolje i vjerujem da je vrijeme za jednu puno bolju sezonu.zao mi je sto su mnogi prozivali odovica na utakmici sa rudarom.vidljivo je da se zvijezda sa svima nadigrava i daje golove na strani,izostaje realizacija ali pravimo veliki broj prilika.neka opet zavrse u sredini ali nemojte brate vise od pola sezone biti 3. od pozadi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Za evropu treba imati jednu ekipu bar dvije sezone na okupu sto svi znamo! Na ovu ekipu bi trebalo dodat 3-4 jaka pojacanja i mislim da bi bila ekipa za respekt! Nadam se samo da nece bit kao i u dosadasnjoj praksi zamjena desetak i vise igraca i hajmo jovo nanovo!
nego astra sta sii ti cuoastra1922 je napisao/la:cuo sam optimisticne vijesti za sledecu sezonu.nadati se da cemoi jednom i mi dobro otvoriti sezonu i bar pokusati doci do prvih 4.imamo mladu ekipu ako ostanu na okupu bice zasigurno bolji i iskusniji.umjesto dzafe dovesti jednog dobrog skupog napadaca na mjesto sodica i sencija dva mlada i dobra beka a ostalo sve moze proci
ma nije nista bogzna ali trebalo bi da bude bolje nego prije.malo reorganizacije u klubu uvijek dobro dode
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Daj bolan Astra skuliraj se malo, pa nije jos sezona ni zavrsila ti dizes tenzije za sledecu, pa ces kod prvog poraza trazit smjenu trenera..... koji vam je ljudi...... za ovakvo stanje u Zvijezde i pritiska koji se namece i posjete na stadionu kriv je ovaj astra i svi ostali ljudi koji plasiraju kojekakve ambicije kluba po grad pa se raja nafura i kod prvog poraza jebu svima od do.... ohladite malo.......... ekonom kluba nekom kaze nesto i dok dodje do foruma borba za evropu, semafori se postavlju..... reflektori na granici....
zna li neko koliko ce iznositi mjesečna članarina za teretanu?
sta ovaj na izvjestaju priča "dibata" mus = "music" 4 gol dao Halilović
husic dao cetvrtiemir_dj je napisao/la:sta ovaj na izvjestaju priča "dibata" mus = "music" 4 gol dao Halilović
ma uvijek on kada izvjestava sve naopako.sjecam se jednom kada je umjesto pandze rekao dobra prilika pandevaFCL je napisao/la:husic dao cetvrtiemir_dj je napisao/la:sta ovaj na izvjestaju priča "dibata" mus = "music" 4 gol dao Halilović

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel ovo neki iz Gradacaca sto izvjestava utakmicu,a i ovaj kad je javljanje na radiju bh neki pricljiv covjek ostavi pri svakom javljanju 10 min,kao svi ostal izajedno..17 000 put je pomenuo tamnoputi jao majko draga,teren za svaku pohvalu izgleda pravo mocno..i jos nesto od ovih ko je bio na utakmici bas me interesira jel tacno da je bilo 1500 kao sto ovaj kaze,ova mi tribina izgledala prazna,a ona tamo u hladu nebi rekao da moze tamo stati toliki broj gledatelja..
ma nije iz gradacca neznam ni ja odakle je.a mislim da je bilo izmedu 7-8 stoja
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa ti ljudi koji su prozivali odovica sigurno neznaju ni protiv koga zvijezda igra, dodju psovat samo i to je toastra1922 je napisao/la:ma nije niko obeco evropu ali gore zasigurno nemoze nego ove sezone.ja sam ipak misljenja da zvijezda sa ovakvim uslovima platama trenerima igracima mora puno bolje i vjerujem da je vrijeme za jednu puno bolju sezonu.zao mi je sto su mnogi prozivali odovica na utakmici sa rudarom.vidljivo je da se zvijezda sa svima nadigrava i daje golove na strani,izostaje realizacija ali pravimo veliki broj prilika.neka opet zavrse u sredini ali nemojte brate vise od pola sezone biti 3. od pozadi
GradacacC je napisao/la:zna li neko koliko ce iznositi mjesečna članarina za teretanu?
30 km DO 17H, 35 KM CIJELI DAN
Gradina - Zvijezda; sudija: Husein Terzić
-
- Kontakt:
Prijavio sam se na ovaj forum radi pojedinih igraca "Nase zvijezde" jer je sramota i zalosno na koji nacin se ponasaju prema nasem klubu...pojedincima je bitno da dodju pojave se,onako nasminkani,da uzmu lovu i to je to,nasa publika je zaboravila kako se bori za ovaj klub,jer je takvih nazalost malo ostalo,cast izuzetcima poput savica...
Eto napiso si i sad se mozes izbrisatvoliosamzvijezdu je napisao/la:Prijavio sam se na ovaj forum radi pojedinih igraca "Nase zvijezde" jer je sramota i zalosno na koji nacin se ponasaju prema nasem klubu...pojedincima je bitno da dodju pojave se,onako nasminkani,da uzmu lovu i to je to,nasa publika je zaboravila kako se bori za ovaj klub,jer je takvih nazalost malo ostalo,cast izuzetcima poput savica...

jesu ljudi ofirni...Tkanton je napisao/la:Eto napiso si i sad se mozes izbrisatvoliosamzvijezdu je napisao/la:Prijavio sam se na ovaj forum radi pojedinih igraca "Nase zvijezde" jer je sramota i zalosno na koji nacin se ponasaju prema nasem klubu...pojedincima je bitno da dodju pojave se,onako nasminkani,da uzmu lovu i to je to,nasa publika je zaboravila kako se bori za ovaj klub,jer je takvih nazalost malo ostalo,cast izuzetcima poput savica...

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- gradacac10
- Kontakt:

-
- Kontakt:
vodi ga sebi kuci ako je dobargradacac10 je napisao/la:a dobar je Savic

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.