Chicago Bulls
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Ma zavrsit ce Miami prvi ako Bog da, dobise indianu veceras, a mi evo zavrsavamo tekmu protiv detroita laganice 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
DJ I TAJ MASINE 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://www.nydailynews.com/sports/baske ... -1.1754800" onclick="window.open(this.href);return false;

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vidjet cemo. Ali morat ce uzet fin pay cut ako misli preci u Bulls-e. Desetine miliona dolara su u pitanju. Nekako sumnjam da ce to uraditi.
Postovanje treba zaraditi.
Bullsi ove sezone bolji omjer nego prosle iako su proslu znali da ce igrat bez DR1 i cak neke igrace doveli da ga pokusaju koliko-toliko zamjenit.Ove plus Denga se rijesili i opet bolji.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja gore Bullse nego nocas nikad nisam gledao..pa mi smo profulali jedno 20 zicera, toliko izgubljenih lopti bezveze ..bez energije one koju oni znaju jednostavno izgledaju onakvi kakvi bi bili bez da je na klupi Thibs ..jednostavno nisu ga nocas slusali to se moze vidjeti i na licu Thibsa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Vala ne zalim i ako izgube, vidi se da pokusavaju se vratit ali nece trica nikako, Kirk cigle baca. Noah asistenciju kratak za novi TD.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
DJ najvjerovatnije nece igrat veceras, zbog osobnih razloga, tankiraju da idu na netse 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Potlisali smo jos jednog igraca danas. Zaboravi mu ime a mrsko mi trazit. Igrao za Rakete ove sezone.
Greg Smith, dobar igrac ali previse povrijedjen
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma za klupe ce nam valjda biti dobar u playoffu.. sad nam je klupa dosta pouzdanija nego na pocetku sezone
Pobjeda nocas Noah opet 2 asistencije od TD..mogo je ove sezone lahko imati desetak ih ...Jimmer nocas iskoristio priliku u odsustvu DJ_a I postigao 17p
Pobjeda nocas Noah opet 2 asistencije od TD..mogo je ove sezone lahko imati desetak ih ...Jimmer nocas iskoristio priliku u odsustvu DJ_a I postigao 17p
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Propustio sam gledat ovu sinoc tekmu, a vjerovatno cu i zadnju. Da se i ja malo psihicki odmorim, pa onda svjez i spreman za zivciranje u PO. 
Fino za Jimmer-a. Trebao bi mu Thibs i u zadnjoj tekmi dati ovako minuta. Odmarati startere.

Fino za Jimmer-a. Trebao bi mu Thibs i u zadnjoj tekmi dati ovako minuta. Odmarati startere.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
I regularna sezona je gotova. Moze pa reci odlicna za nas 48-34 skor. Kako je sve krenulo ja sam prezadovoljan.
Sinoc smo opet igrali na pobjedu, i nije bio namjernog gubljenja, sto mi je izrazito drago vidjeti. Otisla je utakmica u produzetke, gdje smo onda posustali.
U PO nas cekaju Wizards-i. Na kraju idemo na njih, i ako prodjemo na Indiana-u. Prva utakmica je 20 (21 kod nas) Aprila, u 2 ujutro po nasem, sa nedjelje na ponedjeljak.
GO BULLS!!!
Sinoc smo opet igrali na pobjedu, i nije bio namjernog gubljenja, sto mi je izrazito drago vidjeti. Otisla je utakmica u produzetke, gdje smo onda posustali.
U PO nas cekaju Wizards-i. Na kraju idemo na njih, i ako prodjemo na Indiana-u. Prva utakmica je 20 (21 kod nas) Aprila, u 2 ujutro po nasem, sa nedjelje na ponedjeljak.
GO BULLS!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh to bi bilo odlicno
samo da Taj ne ide nigdje i bilo bi beton..kad bi petorka bila Rose,Butler,Melo,Taj i Noah
..klupa Agustine,Mirotic,Brewer, neko od centara i PG sa drafta vjerovatno cemo to draftovat ovaj put ili cemo i mi kao Miami molit ove nesto starije koji imaju ambicije da potpisuju za minimalac 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:eh to bi bilo odlicnosamo da Taj ne ide nigdje i bilo bi beton..kad bi petorka bila Rose,Butler,Melo,Taj i Noah
..klupa Agustine,Mirotic,Brewer, neko od centara i PG sa drafta vjerovatno cemo to draftovat ovaj put ili cemo i mi kao Miami molit ove nesto starije koji imaju ambicije da potpisuju za minimalac
Tako je, Taja ne smijemo u nikakvim trejdovima davati, on je naša budućnost i već odavno je zaslužio startnu petorku. Bit će mi žao Dunleavya ali ako bi došao Melo, lako ću to zaboraviti. Nadam se da je toliko pametan da prihvati manji salary jer mu se sve to u budućnosti može višestruko vratiti.
U toj petorci koju si nabrojao, jedino me Butler pravo muči. Znam da moramo imati jednog tipa defanzivca kao što je on sada kada Denga više nema, ali čovjek vjerovatno nikada neće nešto vele ofanzivno napredovati, i dalje mu je šut katastrofalan a igra poziciju gdje je to najbitnije. Nadam se da ćemo na ovogodišnjem draftu napokon upecati nekog dobrog šutera a ne gonjati pozicije koje nam nisu kritične bez obzira sa ili bez Mela.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dado, ako Melo dodje, Mirotic sigurno nece. Razlog je jednostavan: Necemo imati SC-a da ga mozemo platiti. Mirotic vise nije vezan rookie ugovorom, i sada moze dobiti finu svotu. To je nas veliki problem u vezi Mirotica, ako se oduci da hoce doci. Pitanje je hocemo li ga moci sebi priustiti. Plus moramo mi i Real-u platiti otkup za njega isto tako. A i tu nastupa problem, posto CBA ogranicava koliko mozes potrositi na igraca iz Europe a da ti to ne ide u SC, i tu je granica od 600.000$, a Miroticev otkupni ugovor vrijedi 2.5 miliona Eura, sto ti dodje u dolarima oko 3.7$ mil. Tako da sve sto predje 600$K ti ide u SC, pored njegove plate, ako bi ga dovodili. Mozda mognemo iskoristiti MLE (mid-level exception), ali to je sve toliko komplikovano da cemo mi zaista imati puno problema da ga dovedemo, a da nam ne bude prevelik udar na SC.
Zato kazem daj Boze, da on dodje. Pogotovo ne vidim da ce doci, ako Melo dodje i pojede sav slobodan SC.
Zato kazem daj Boze, da on dodje. Pogotovo ne vidim da ce doci, ako Melo dodje i pojede sav slobodan SC.
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nije ispalo lose,izbjegli se Netsi.WW bi se mogli proci pa onda malo zakuhat s Indianom.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
hahahahahahaTitova-Juga je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.