Sir Smajil je za ovu dvojicu doktor kvantne fizike ako cickovo i zna ste je to.Probisvjet je napisao/la: ↑01 mar 2020, 14:28Ako ispanemo obavezno Smajila Karica.Beduin je napisao/la: ↑01 mar 2020, 14:17Ako se ostane u ligi, onda treba Spahicu dati odrijesene jer poznaje nasu ligu i igrace.
Ako se radilo na smanjenju troskova, onda je bespotrebno imati 4 golmana u ekipi, ovdje brojim i malog Mehica. Jedan od dvojice Fejzic-Lakic je morao napustiti ekipu i rasteretiti budzet.
Smajlagic mi se jucer ucinio kao zanimljiv igrac, mozda bi trebao vise igrati dal' u formaciji sa 2 napadaca (da igra iza Bekica) ili desno na krilu. Mada sam za ovu prvu opciju.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Makar imaju mud.a da se sa svakim potuku i stvaraju šanse, naprave pritisak. Vi vidite nesto od toga u našoj igri?
Danas bi bilo zasluženo da su uzeli Radnik.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Molit Boga da ovi stranci iz Celika ne dobiju radnu dozvolu do sljedece sedmice...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako ne dobiju za utakmicu protiv nas neće ih ni dobiti uopšte.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Mrka kapa, džaba plaćati organizaciju.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
J3bes muda i tucu ako ne daje rezultat. A ja koliko vidim i dalje su iza nas. Dakle, treba igrati i fudbal nekad, a ne sve na silu i misice.sviunapad1010 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 17:08Makar imaju mud.a da se sa svakim potuku i stvaraju šanse, naprave pritisak. Vi vidite nesto od toga u našoj igri?
Danas bi bilo zasluženo da su uzeli Radnik.
I mi sa Nalom smo igrali slican fudbal, sa dosta presinga i trke, ali u zadnji cas ostadosmo u ligi.
Presing je dobra strav, ali kad imas i dobar tim koji ce igrati fudbala, imati izradjene akcije. J3bes i trku bez efekta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Realno nakon naše utakmice sinoć i čelikove danas/iako je razlika u kvaliteti protivnika/, Čelik izgleda bolje od nas, agresivniji su, konkretniji, stvaraju i ulaze u šanse, dok smo mi totalno sterilni, bezopasni, vrtimo se oko protivničkog 16-terca,ali bez konkretnog učinka. Naše pripremne utakmice su pokazale da gol možemo dati samo iz prekida, iz igre nismo ni blizu. Za utakmicu sa Čelikom bi se trebao vratiti Almir Bekić i to je veliko pojačanje za nas, ako se gleda prikazano u jesen. Konačno bi trebali imati punu ekipu na raspolaganju i nadati se da stranci u Čeliku neće dobiti radne dozvole, jer je Čelik i sa današnjim kadrom, za nas veliki zalogaj. Grado i ekipa nisu dorasli ovako delikatnoj situaciji u kojoj se nalazimo i bio bi obradovan kada bi ih zamjenili nakon Čelika, jer sam siguran da sa njima na klupi sigurno ispadamo.
Kazem ja Celik vrh, borba za evropu poslije nas 100% a i Sarajevo neka bude u pripravnosti.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Napravise ljudi od Celika Barcelonu iz najboljih dana haha. Ucinak bod iz dvije domace utakmice. Devet stranaca, a cetvoricu mozes u zapisnik. Prave od toga dramu jer da je iole normalna drzava ne bi ih nikad mogli registrovat. Sto se tice stranaca, da vrijede ne bi dosli tu. Mi se trebamo skupit i dobit to kako znamo. Nadajmo se povratku Bekica, onda bi imali oba beka, ovako nemamo nijednog. Samim time bi i igra dobila na dinamici. Za svaki slucaj spremit rezervnu varijantu za Gradu. Angazovat psihologa da radi s igracima pred ovu utakmicu, jer 13 kola ne pobijedit nikoga je psiholoski problem, a mi nismo bili ni blizu da pobijedimo nekog.
Niko, niko, samo Sloboda
Ma dzaba placat psihologa kad Celik ima vec dobijenu utakmicu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije problem Celik, problem smo mi jer ne mozemo nikog dobiti.
Lagane pare uzet na 2icu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Imal repriza da opet pogledam ovu utakmicu, ovakva igra se vidja samo u ligama petice.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Brandao i Fanimo se ne bi slozili s tobom.
Tako da i za njihove strance ne mozemo znati kakvi su, cak 1 od njih ima ogromno iskustvo igranja jakih utakmica.
Al' sto Skojevska kaze, bespotrebno cemo igrati utakmicu protiv jaceg protivnika. Bolje se spremiti za narednu, vjerovatno laksu tekmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Mozda bi bilo dobro i prije Celika povuc potez i skloniti ovaj strucni stab zajedno sa sluzbenim predstavnikom. I ne samo ih skloniti vec im zabraniti ulaz na stadion. Jer oni su olicenje nepotizma, lopovlika, nepostenja i svega onog sto ne valja. Nista se nece postic ako se dovede samo nivi tener jer ce cickovo u ekipa okolo nastavit sa rovarenjem kao prema Smajicu i Milenku. U pravu je bio Senco kada ga je uklonio ali ga je iz nekih razloga morao vratit.
-
- Kontakt:
U ove dvije uvodne utakmice Čelik i Mladost su pokazali više od nas. Mi nismo prišli golu kako treba, nismo za dvije utakmice izradili nijednu 100% šansu.
Ne treba se zayebavati i reći lako ćemo riješiti Čelik jer neće biti lako.
Ne treba se zayebavati i reći lako ćemo riješiti Čelik jer neće biti lako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.