Ali kakav je tek Rustemović Igračinazagorski je napisao/la:Jest vala,bas je ovaj Deni igracinajoker90 je napisao/la:Dvije prinove i igracina!!zagorski je napisao/la:Dakle tri prinove (pojacanja) zasada:emerson,cesar,simeunovic. Nije lose,za pocetak
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@joker, dva igraca i anđeo
moRel 'vako!? 
A šta da ti pričam sve znašmiden je napisao/la:a tek Radovac
Ja te *ebem zeljeznicare ale ale ale ale
Naravno!zagorski je napisao/la:@joker, dva igraca i anđeomoRel 'vako!?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Boga mi Jokere mog'o bi i ti na neke mini pripreme, mislim čisto da se pripremiš na sve ono što te čeka ako Reis ne pokaže to sve što ti od njega očekuješ. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- crozzer
- Kontakt:
Reis je naš Messi! 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Uđi na temu FM 16, nisam ti džaba kopao po infu da ti postavim sliku parole...crozzer je napisao/la:Reis je naš Messi!
1946
Cast Reisu,al ja mislim da je Cezar veca prinova(pojacanje)

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
nukleusmember
- Kontakt:
tatko isp"o malo patetichan sa onim pisamcem i pjesmom za koju nikad nisam chuo niti zhelim,al" eto neka mu je sretno,njegov odlazak u fade out mi nije neshto teshko pao
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- crozzer
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Uđi na temu FM 16, nisam ti džaba kopao po infu da ti postavim sliku parole...crozzer je napisao/la:Reis je naš Messi!
eto brateeeee
Javi se na PP da prodiskutujemo preko fb ili necega drugog ne ide ovako
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Makar mu plata nije velikaBitiSrcemVezan je napisao/la:Deni dobrodošao, Ivane zdra'o.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Standardni likovi putem facebook chata već otkrili i kolika je plata Simeunoviću i već to plasiraju na forum.
Mislim da će klan Bekića i Duljevića da se pobuni jer navodno Simeunović ima veću platu nego oni, al' nemojte ovo nikome reći.
Mislim da će klan Bekića i Duljevića da se pobuni jer navodno Simeunović ima veću platu nego oni, al' nemojte ovo nikome reći.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kako braniš činjenicu da Duljević ima duplo i više manju platu od Simeunovića? Hajd eto sve to što si rekao na stranu, kako to opravdavaš?Steph je napisao/la:Standardni likovi putem facebook chata već otkrili i kolika je plata Simeunoviću i već to plasiraju na forum.![]()
Ovo za klanove je dječije.
Ja cu biti sa Reisom na putu istine, pa makar sam protiv svih vas bio!DrustveniParazit je napisao/la:Boga mi Jokere mog'o bi i ti na neke mini pripreme, mislim čisto da se pripremiš na sve ono što te čeka ako Reis ne pokaže to sve što ti od njega očekuješ.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ČINJENICU!? Ne bih išao dalje od ove riječi.jurisicduska je napisao/la:Kako braniš činjenicu da Duljević ima duplo i više manju platu od Simeunovića? Hajd eto sve to što si rekao na stranu, kako to opravdavaš?Steph je napisao/la:Standardni likovi putem facebook chata već otkrili i kolika je plata Simeunoviću i već to plasiraju na forum.![]()
Ovo za klanove je dječije.
Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom.
A inače mislim da dopisivanje sa raznim likovima po Facebooku uključujući nama dobro poznata imena, naravno sa ciljem dobivanja bilo kakvih 'insajderskih informacija', prelazi u bolest.
Zadnja izmjena: Steph, dana/u 22 dec 2015, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Iz ličnog iskusta ti govorim da to nije u redujoker90 je napisao/la:Ja cu biti sa Reisom na putu istine, pa makar sam protiv svih vas bio!DrustveniParazit je napisao/la:Boga mi Jokere mog'o bi i ti na neke mini pripreme, mislim čisto da se pripremiš na sve ono što te čeka ako Reis ne pokaže to sve što ti od njega očekuješ.
A kako to vi znate kolika je kome plata? Dajte dokaze za to sto govorite. Na kraju krajeva sto bi nas zanimalo kolika je kome plata.
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, rimljanin90 i 44 gosta.