FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mrle, prestani da me spominjes, dosadan si...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
@connr
Za mjesec dana dobijas novi trening teren i kaže nista nije uradio. Pa ti si jedno obično mucko djubre, zamazan si i smrdis. Nečiji si potrcko, guzu si dao za cvaju.
Za mjesec dana dobijas novi trening teren i kaže nista nije uradio. Pa ti si jedno obično mucko djubre, zamazan si i smrdis. Nečiji si potrcko, guzu si dao za cvaju.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Majka mu stara,pa ima ovdje raje sto samo cita jer nema sta pametno pisat. Al zato cekamo da neko drugi nesto napise,zna se od kojih ljudi se to ocekuje.
P.S. Ovo dijete je stvarno krajnje vrijeme da bude banovano. I @Aco, sto ba otjera PLBiH-a, covjek je totalno cool?
P.S. Ovo dijete je stvarno krajnje vrijeme da bude banovano. I @Aco, sto ba otjera PLBiH-a, covjek je totalno cool?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Pljus!super je napisao/la:prvo zavrsi osnovnu,pa srednju i konacno " bar nekakav"fakultet,izvadi licnu pa cu te ja preporuciti kod Amara i ljudi iz uprave do tada ne laprdaj bezvezeConnor je napisao/la:Ne radi nista u tišini jer čovjek nije nista uradio od kad je došao. Apsolutno ja mogu biti umjesto njega. Evo dajte meni da budem dirketor četiri mjeseca i neću ništa uraditi kao i on.super je napisao/la:izmedju 05.06 i 15.06.2014 cemo imati stvarnu sliku igraca i strucnog staba za evropu i sledecu sezonu do tada ce uvjek biti dolazi ovaj ili onaj al u sustini bit ce sigurno 5-6 novih,sto provjerenih sto talentovanih al u sustini sa ovim imenima kojim barataju trebali bi biti medju 4 ekipe...
ps : oni sto su vec poceli prozivati direktora gdje je gen.sponzor nek se upitaju bil oni mogli za 3 mjeseca naci firmu koja bi izdvojila znacajna sredstva za fudbal(bit ce nesto,u toku su poregovori sa 2 firme),i ko je upucen u rad kluba zna o cemu pricam,ovaj direktor je uradio puno pozitivnih stvari za klub al on ne izlazi u javnost da se samoreklamira kao pojedini direktori
pozzz @gio poslao sam ti poruku
Fol radi u tišini, kako da ne...
Nismo imali sposobnog direktora 14 godina, a izgleda nećemo još toliko. Amar ima puno posla i mora naći sposobne ljudi jer ove sto je do sad našao loše baš loše..--

Samo ti nastavi sa insajderima, pusti ove kao Connor.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Definitivno da ima,sjecam se kad su ga ismijavali kad je poceo pisati na forumu,medjutim vremenom se pokazalo da lik ima konekcije sa ljudima u klubu.
@super samo naprijed,obradujem se kad vidim tvoj post
@super samo naprijed,obradujem se kad vidim tvoj post
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
aco banuj ovog connora aka aldin ili sta vec smiluj nam se
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
super, buraz ja se obradujem tvojim informacijama ko malo dijete slatkišima hehe 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Dobro je, smirite se!
Forum postao obracun klanova!
Jedni za ove, drugi za one!
Dajte ljudi, svi navijamo za plave, spustite loptu za zemlju!
@super - Ja iskreno ne znam od koga cure takve informacije koje ti stalno ovdje stavljas, ali jedno moras da znas!
Takve price nisu za javnog foruma gdje i kunto i panto moze da procita konkretna desavanje unutar kluba!
Kada bude nesto, crno na belo, onda pisi, a dok je sve u fazi pregovora, zajebi tu pricu ziv bio.
Znas dobro na sta mislim!
@super - Ja iskreno ne znam od koga cure takve informacije koje ti stalno ovdje stavljas, ali jedno moras da znas!
Takve price nisu za javnog foruma gdje i kunto i panto moze da procita konkretna desavanje unutar kluba!
Kada bude nesto, crno na belo, onda pisi, a dok je sve u fazi pregovora, zajebi tu pricu ziv bio.

Znas dobro na sta mislim!
ma tema postala obracun ko koga bolje zna odnosno ko ima bolje informacije, pa onda par padobranaca se regist. i od prvog posta pocne pljuvati i tako u krugDzoleZeljo je napisao/la:Dobro je, smirite se!

- JosipBukal
- Kontakt:
Kako te bolan nije više sramota da pljuješ, pa nije nam pomočni bio bolji od rata danas sam ga gledaoConnor je napisao/la:De objasni mi sta će biti u tom trening terenu ? To nika ne zna izgleda ti samo znas ?Buu je napisao/la:@connr
-
- Kontakt:
Pa sto nisi slik'o usput???
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Željooooo je napisao/la:super, buraz ja se obradujem tvojim informacijama ko malo dijete slatkišima hehe
Dajte ljudi vjerujete u sve sto se na forumu kaze pa jel vam super reko da prosle sezone dolazi sasa kajkut pa sta je bilo, pa jel vam reko da dolazi nekad omiljeni igrac pitara pa sta je bilo , Nevjerujte u furcke price dok glavna str ne objavi o transferima i sponzoru , poslusaj amarov razgovor pas vidjet ne samo ti vecina vas , Connor ovaj isto vidim fura raju glupostima jacu vam reci da ni super ni Connor nisu upoznati sa situacijom oko kluba kolko ja znam samo sto to ja ovde nikad necu iznjet sto je istina 100% . jasam prije mj znao da ara ide u dinamo sto super npr nije znao , tako da se zna ako odu igraci tipa svrake , jamaka, tomica, stanica, selimovica itd da ce se dovest zamjene

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
nije nego ja znam bolje od tebe...Neymar11 je napisao/la:Željooooo je napisao/la:super, buraz ja se obradujem tvojim informacijama ko malo dijete slatkišima hehe
Dajte ljudi vjerujete u sve sto se na forumu kaze pa jel vam super reko da prosle sezone dolazi sasa kajkut pa sta je bilo, pa jel vam reko da dolazi nekad omiljeni igrac pitara pa sta je bilo , Nevjerujte u furcke price dok glavna str ne objavi o transferima i sponzoru , poslusaj amarov razgovor pas vidjet ne samo ti vecina vas , Connor ovaj isto vidim fura raju glupostima jacu vam reci da ni super ni Connor nisu upoznati sa situacijom oko kluba kolko ja znam samo sto to ja ovde nikad necu iznjet sto je istina 100% . jasam prije mj znao da ara ide u dinamo sto super npr nije znao , tako da se zna ako odu igraci tipa svrake , jamaka, tomica, stanica, selimovica itd da ce se dovest zamjene
haj sad nek se javi neko ko će i mene "zajebat" vidim da je u trendu

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ZahaKING je napisao/la:nije nego ja znam bolje od tebe...Neymar11 je napisao/la:Željooooo je napisao/la:super, buraz ja se obradujem tvojim informacijama ko malo dijete slatkišima hehe
haj sad nek se javi neko ko će i mene "zajebat" vidim da je u trendu
Nebi reko da znas al otom po tom pa eto onda nepadajte na forum price nece te niko zajebat

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sta 8..16..PL BiH -1 je napisao/la:Vas najveci uspjeh ispred Zelje. Nas 8 titula prvaka BiHMrgudOtlw je napisao/la:Jel kao i ove godine ispred pitara? To je dobro svidja mi se tako tvoje razmisljanje.PL BiH -1 je napisao/la:Amar se ne vraca na klupu. Po svemu sudeci Dino ce voditi ekipu u Evropi i ako odradi dobar posao ostat ce. Ako ne spominju se Mulalic ili Adzem ili zajedno obadvojica. Nista se jos ne zna.
Direktor hoda po njemackoj i austriji trazi sponzore, partnere ali za sad jedno veliko nista. Bacilo se oko na nekih 5 igraca a samo Amar zna ko su oni. Sa dvojicom je valjda dogovoreno sve usmeno ali i to je mahalska.
SBF propao pokusaj. Ali ide se dalje. Pokusat ce se sa 3 mlada igraca iz naseg pogona potpisati ugovori. Cetvrti ide vani najvjerovatnije a on je i najkvalitetniji. Zolitic je otisao na probu u Belgiju ali male su sanse da ce ostati jer klub za koji probava ima valjda vece ambicije. Zeljo bi ga pustio za 200.000 €
Sto se pitara tice znajte da sve dok se oni javljaju ovdje pricaju o Amaru, Zelji, Zelijnoj besparici znajte da je u njihovim glavama Zeljo daleko ispred njih. Toliko su glasni a 4 miliona im tek trece mijesto osiguralo. Zapamtite da cemo mi sa slabijim igrackim kadrom biti ispred njih da vise ne pisem o njima ionako su nebitni ali neka vam ne smeta njihovo piskaranje jer to je dokaz njihove dusevni boli ipak Zelju je tesko stici u peharima.
Samo kad se sjetim tako razmisljanje ti je bilo i u Januaru !![]()
![]()

Presmiješan si.Neymar11 je napisao/la:
Ti izgleda uvijek imaš dva nick-a u šteku, znaš da će zatrebati

@GangEvil, 7 titula prvaka BiH, 1 titula prvaka SFRJ. Ukupno 8 titula prvaka u najvišem rangu takmičenja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Zašto je suspendovan Svraka 3 utakmice ja nisam vidio da je on ikog udaraio niti se tukao ili sam ja čorav, ako je on 3 utakmice onda je onaj kantar dobio 10 utakmica stvarno ne kontam šta je ovom **** savezu koji je mafijaški i još gori nego ijedan prije pa gledam onaj ligata prekjuče sjedi u hercegovini daje mu fudbalsku loptu spahić valjda za termina to je naše novinarstvo koje je pristrasno savez im da koji mobitel itd i svi šute i ne pitaju ništa sušića sem onog novinara i.n.d.e.x.hr kojem svaka čast.
Vjeruju završenom sudiji koji nas je uništio u prijedoru i ne svira očit penal nad Hodžićem, i to 6 sudija na utakmici bog te i takmičarska ili sudijska organizacija uvažava mišljenje i zapažanje smeća od sudija parađika.
Koliko smo veliki i najjači da neki i sad talasaju o utakmici našoj sa leotarom, a ovo prvenstvo nikad nije bilo neregularnije i nikom ništa može olimpic prodat očito zrinjskom može borac isto tako i niz sumnjivih utakmica u ovoj sezoni, ali niko ništa svi šute.
Vjeruju završenom sudiji koji nas je uništio u prijedoru i ne svira očit penal nad Hodžićem, i to 6 sudija na utakmici bog te i takmičarska ili sudijska organizacija uvažava mišljenje i zapažanje smeća od sudija parađika.
Koliko smo veliki i najjači da neki i sad talasaju o utakmici našoj sa leotarom, a ovo prvenstvo nikad nije bilo neregularnije i nikom ništa može olimpic prodat očito zrinjskom može borac isto tako i niz sumnjivih utakmica u ovoj sezoni, ali niko ništa svi šute.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- SarajlijaTM
A jesu li objavili da paradzik ide u penziju i da je zato stavljen da napravi haos,nfsbih klosari!
Sta treba,kantar da dobije pola godine neigranja,aha,dobice klinac....
@super-sta je sa sb? il ostade samo na razgovoru?
Sta treba,kantar da dobije pola godine neigranja,aha,dobice klinac....

@super-sta je sa sb? il ostade samo na razgovoru?
- champions1921
Vjerovatno ne zele da budu prozivani za narusavanje atmosfere u savezu pred svjetsko prvenstvo.. Kod nas skoro pa i ne postoji sportsko novinarstvo kao i novinarstvo uopste.. Saka placenika i zetona vode kolo i kreiraju javno mijenje u ovoj drzavi uz par izuzetaka koji pokusavaju da korektno rade posao ali takvih je jako malo.. Nije Zeljo prvi pa dusmani nemaju razloga da placaju kojekakve tekstove u kojima se pljuje nas klub a prvenstvo je odmah regularno iako se ofirno nastimalo bar desetak tekmi ovog proljeca..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Austinpowers, b00t, Ferroviere1987, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Napaceni87, Sarun, SineTalexy i 154 gosta.