Chicago Bulls

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 06 apr 2014, 22:40

BernardBarnjak je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Bilo je to vec, i malo je postaro. Ali zamisli da si sad pun adrenalina, i nakon dobrog playa goces hoces sa suigracem da malo proslavis, i onda te papan ovako isfura. :D Zamjerio mu je to Jo, malo, iako je se nasmijao nakon ove ljute face, pa je ovaj u iducim utakmicama onda poceo da bude malo vise entuzijastican u ovakvim situacijama. :)

Ja sam ovo tek sada vidio. Naravno, Noah je OK! Svaka mu cast! Ovako se bori za svoj tim! Sjecam se davno, cini mi se, kada je tek dosao u Bullse, zakuhao sa Ben Wallaceom jer je bio nezadovoljan zbog poraza dok je ovog drugog bolio cosak... znam da je maltene doslo do tuce... jarane, valja krenuti na wallace :mrgreen:
To je Jo. Za tim uvijek daje maksimum. Citav tim se hrani njegovom energijom i pozrtvovanosti.
Postovanje treba zaraditi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 apr 2014, 22:45

Ma ne moras meni pricati, ja sam pritajeni (stari) fan Bullsa, pitaj demu i saltcity :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 apr 2014, 23:44

Moram Noahin dres pošto poto kupit...

Kada sam onako olako pustio da se Gattuso oprosti od aktivnog igranja i njegov nisam, ovu priliku sigurno neću propustit :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 apr 2014, 23:59

BernardBarnjak je napisao/la:Ma ne moras meni pricati, ja sam pritajeni (stari) fan Bullsa, pitaj demu i saltcity :mrgreen:
ma znamo,volis Boston koliko se sjecam i otprije Bullse,a eto Boston bi trebao dobit visoki pick pa se mozda ubrzo vrate gdje im je mjesto

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 apr 2014, 16:56

BernardBarnjak je napisao/la:Ma ne moras meni pricati, ja sam pritajeni (stari) fan Bullsa, pitaj demu i saltcity :mrgreen:
Vidi se da imas ukusa. :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 apr 2014, 18:38

Brewer i oficijelno ponovo Bull. Potpisali ga do kraja sezone.

Ne mogu reci da mi je nesto drago zbog ove cinjenice. Ali ako iko moze izvuci sta iz njega korisno za tim, onda je to Thibs. Kad je igrao kod nas i bio je koristan koliko toliko. Kad je otisao od nas, je postao zesca truba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2014, 19:23

jednostavno to je dokaz sa kakvom smo ekipom se mi borili za istok i koliko zapravo je Thibs trener svih trenera :)..netreba zaboravit da je i poustajanje Celticsa nastalo onda kad je on otisao ..puno je on valjao Riversu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 apr 2014, 20:53

kad_kako je napisao/la:Fino je vidjeti i tebe brate, @BiHfan ponovo tu. ;) Long time no see man. :)

Slazem se u ovom sto kazes u vezi Jo-a. Da ganja svoju licnu statistiku, i da mu se je-be za tim, mogao bi biti na 20-10 u ovakvim Bulls-ima.

Mada, sreca po nas sto on nije takav tip igraca, i uvijek mu je tim na prvom mjestu.
Ma joj brate rintam radim, prestao sam i gledat utakmice navece, samo snimke, jer sam u teskoj situaciji, jedva stignem citat forum, al tu sam stalno.

Znaci ciglas je opet medju nama, hajd treba nam neko da odmori Jimmya kad bude se igrala odbrana na Traveling Kingu. :hmmmmm:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 apr 2014, 22:08

Ne znam kako je vama, ali ja sam uvijek gotivio Ronniea, jes da je teska rinaka u napadu, ali je strasan defanzivac, pogotovo je specijalista za ukradene lopte, ima sluha zato slicno kao JB. Ionako Thibs ne vjeruje Snellu ili tobože Fredette-u.
Treba ulozit sto vise snage da se zauzme ta 3. poziciija, jer ce biti od ogrmonog znacaja, ali nazalost ne zavisimo samo od sebe, vec nam je potreban i kiks raptora, a do njeg ce tesko doci, nadat se da ce ih Knicksi mlatnut jednom barem..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 apr 2014, 01:22

Ma sve stoji ali u P.O košarka prelazi na HALF COURT i tu treba neko ko nešto može i pogoditi sa izvana, te zbog toga ne shvatam zašto smo baš ovog igrača odlučili dovesti :roll:

P.S
Thibs ga je napravio SOLIDNIM igračem.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 apr 2014, 16:07

Chupo sinoc u pobjedi protiv Minnesota-e u Minneapolis-u, opet TD: 15p, 13sk i 10as. Cetvrti TD ove sezone. :bow:

Ne mogu vjerovati da imamo sansu za sezonu sa 50 pobjeda. Ko bi rekao nakon 9-16 skora nakon prvih 25 utakmica, i uzasne igre i svih desavanja pored toga. Ostali smo u tom trenutku jel ono negdje i bez Denga. Ruza je vec bio out 10ak utakmica prije toga. Raja i mediji svi pricaju da krecemo u tankiranje, i vec probiru koga bi mogli uzeti na draftu... Ali Thibs, jedini neda ni cuti da se ide tankirati. :nene: :bow: Dok druge ekipe se takmice koja ce ekipa koji pick ugrabiti, mi imamo sansu za nevjerovatnih 50 pobjeda, u sezoni koja je na pocetku nudila samo lose.

Tito, Sah i Partija:

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 apr 2014, 17:26

cupo hajde sot je imao 4 TD ove sezone nego je i ispustio jos 4-5 a jednu asistnciju ...fenomenalan je nema dalje u nijednom tradu on nebi smjeo otici..**** super stara **** sve cupu je tesko nadomjestiti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 apr 2014, 17:51

Passing Grade: Joakim Noah joined David Robinson, Bill Russell and Wilt Chamberlain as the only centers to record at least four pts/reb/ast triple-doubles in a season. Wilt achieved this in five different seasons. (Elias Sports Bureau)
Covjek usao u record books medju Centarske legende. :bow:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 10 apr 2014, 19:06

Do kraja sezone smo potpisali Mike James-a i Lou Amundson-a.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 apr 2014, 20:37

kad_kako je napisao/la:Do kraja sezone smo potpisali Mike James-a i Lou Amundson-a.

Prvi ok, za drugog ne kontam, ali dobro.

Smrt nacionalizmu !!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 apr 2014, 04:00

Vodimo protiv Pistonsa u zadnjoj cetvrtini, ako pobjedimo na 3. poziciji smo, toronto kiksao protiv NYK..
LETS GO BULLS!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2014, 04:07

Koliko shvatam situaciju, idemo onda na Wizardse u PO-u, a ako prođemo, na Miami Cheat ?

Smrt nacionalizmu !!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 12 apr 2014, 04:11

Ukoliko Miami zavrsi drugi, ako zavrsi prvi idete na Indianu u drugoj rundi.

1vs8 ceka 4vs5, 2vs7, ceka 3vs6

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 apr 2014, 04:14

Ovo sto Alem veli.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2014, 04:14

Eh onda šteta, jer priželjkujem upravo Miami (ako prođemo Wizardse/Netse).

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.