Čovjek je previše zatupljen i limitiran da bi se raspravljalo sa njime, ne vidi dalje od svoga nosa.the scouser je napisao/la:Pa sta je cilj rasprave na forumu ako niko ne moze da shvati tvoje tvrdnje ozbiljno ? Da druge inferiorne kreature poput mene samo čitaju tvoje nadmoćne monologe o velikom svemoćnom Arsenalu,ciji dominantni napad ne moze jednom inferiornom Looserpoolu da ugura nijedan gol,cak ni sa strahobalnim Van Persijem i Nasrijem ? Ili mozda o tome kako "kvockice kvokocu o Fabregasovom odlasku,ali to su samo tračevi,on ostaje" ? Ili o nekoj drugoj tvojoj deluziji ?Molio bih te,o veliki Pajo,pojasni jednom inferiornom Looserpoolovcu,izgubljen sam...-Paja je napisao/la:Zasto bi mene bolila neka stvar hoces li ti i bilo ko drugi vjerovati u ono sto napisem? Mislim ti si to napisao kao da bi se ja sad trebao zabrinuti sto neka inferiorna kreatura poput tebe meni ne vjeruje, ja eto bas pisem post da bi mi ti vjerovao
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A sta to on ne vidi??? Mozda malo vrijedja ali covjek je rekao istinu, onakav Liverpool nece nista postici pa nisu mogli pobijediti onako slab Arsenal bez sudija, i to tek nakon crvenog kartona...
Celik!3,2,2.
- the scouser
- Kontakt:
Ali pitanje stoji...sta su superiorni Van Persie i Nasri radili (i otatak superiorne navale,najbolji mladi napadac univerzuma Bendtner,ili brzonogi ubica Wallcott,ili pak nadčovjek Arshavin),zasto su se poigravali sa inferiornim Liverpoolom,i zasto nisu postigli gol ili pet ? Ako se dobro sjecam,Arshavin je cak odgurnuo mladog Kellya (nema govora o faulu) i dodao loptu Van Persiju koji ni sa nekih 7-8 metara nije savladao inferiornog ćelavca Reinu. Zar nisu shvatili da 2-0 znači da nema bodova ? Prosvijetlite me vi superiorna bića,navijači Arsenala...ili za mene nema nade ?AllGunsBlazing je napisao/la:A sta to on ne vidi??? Mozda malo vrijedja ali covjek je rekao istinu, onakav Liverpool nece nista postici pa nisu mogli pobijediti onako slab Arsenal bez sudija, i to tek nakon crvenog kartona...

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- -Paja
- Kontakt:
Sta je cilj koje rasprave? Ti moje tvrdnje mozes shvatiti ozbiljno ili neozbiljno sta je problem, tvoj izbor? Ja sam rekao cinjenice ti ako mislis da je tvoj pateticni klub bio dobar i pobjedio jer je bolji, misli tako i dalje. O ciganu i njegovom odlasku cu drugi put pisati on je nebitan.the scouser je napisao/la:Pa sta je cilj rasprave na forumu ako niko ne moze da shvati tvoje tvrdnje ozbiljno ? Da druge inferiorne kreature poput mene samo čitaju tvoje nadmoćne monologe o velikom svemoćnom Arsenalu,ciji dominantni napad ne moze jednom inferiornom Looserpoolu da ugura nijedan gol,cak ni sa strahobalnim Van Persijem i Nasrijem ? Ili mozda o tome kako "kvockice kvokocu o Fabregasovom odlasku,ali to su samo tračevi,on ostaje" ? Ili o nekoj drugoj tvojoj deluziji ?Molio bih te,o veliki Pajo,pojasni jednom inferiornom Looserpoolovcu,izgubljen sam...-Paja je napisao/la:Zasto bi mene bolila neka stvar hoces li ti i bilo ko drugi vjerovati u ono sto napisem? Mislim ti si to napisao kao da bi se ja sad trebao zabrinuti sto neka inferiorna kreatura poput tebe meni ne vjeruje, ja eto bas pisem post da bi mi ti vjerovao
Dio Arsenala
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Saberi se malo, uzmes casu uzmes kocku secera i sve rijeseno.the scouser je napisao/la:Ali pitanje stoji...sta su superiorni Van Persie i Nasri radili (i otatak superiorne navale,najbolji mladi napadac univerzuma Bendtner,ili brzonogi ubica Wallcott,ili pak nadčovjek Arshavin),zasto su se poigravali sa inferiornim Liverpoolom,i zasto nisu postigli gol ili pet ? Ako se dobro sjecam,Arshavin je cak odgurnuo mladog Kellya (nema govora o faulu) i dodao loptu Van Persiju koji ni sa nekih 7-8 metara nije savladao inferiornog ćelavca Reinu. Zar nisu shvatili da 2-0 znači da nema bodova ? Prosvijetlite me vi superiorna bića,navijači Arsenala...ili za mene nema nade ?AllGunsBlazing je napisao/la:A sta to on ne vidi??? Mozda malo vrijedja ali covjek je rekao istinu, onakav Liverpool nece nista postici pa nisu mogli pobijediti onako slab Arsenal bez sudija, i to tek nakon crvenog kartona...
A sta je to 35m Funti uradio????? Sta je to uradio Henderson??? Ili sta je uradio Adam??? A Kuyt???? Pa shvatas li ti da ti igraci nisu mogli djecu preci, momak koji igra za rezerve, prvi mu nastup u EPL i momak koji je imao pauzu od 9 mjeseci radi povrede, a nema ni on puno nastupa.. Sta je uradio Liverpool koji je dao za 3-4 igraca 100 m protiv Arsenala kojem je citava prva postava kupljena za manje od 50 m???? Ali da vi cete titulu osvojiti, kao i svake godine prethodnih 20 godina..
Celik!3,2,2.
- the scouser
- Kontakt:
Ne znam jesi li primjetio Adam,Kuyt,Henderson,i 35 miliona su ucestvovali u pobjedi svog tima,dali doprinos,kakav takav...ne moraju valjda svi dati go da bi ih ti pikao ? Ako je vama vadiona "nasa prva postava je jeftina",necete se ni vi trofeja nagledati...Liverpool barem pokusava,ulaze,trudi se,pa sta bude,ne mozes ti garantovati da nece nista osvojiti. Nismo vidjeli EPL 20 godina,pa normalno da ce se ulagati s nadom da ce biti nesto. Arsenal ne dovede pojacanje,pusti kapitena,i onda se vam cudno sto vam igraju djeca. Btw mi englesku ligu osvojismo 18 puta vi LP nijednom...AllGunsBlazing je napisao/la:Saberi se malo, uzmes casu uzmes kocku secera i sve rijeseno.the scouser je napisao/la:Ali pitanje stoji...sta su superiorni Van Persie i Nasri radili (i otatak superiorne navale,najbolji mladi napadac univerzuma Bendtner,ili brzonogi ubica Wallcott,ili pak nadčovjek Arshavin),zasto su se poigravali sa inferiornim Liverpoolom,i zasto nisu postigli gol ili pet ? Ako se dobro sjecam,Arshavin je cak odgurnuo mladog Kellya (nema govora o faulu) i dodao loptu Van Persiju koji ni sa nekih 7-8 metara nije savladao inferiornog ćelavca Reinu. Zar nisu shvatili da 2-0 znači da nema bodova ? Prosvijetlite me vi superiorna bića,navijači Arsenala...ili za mene nema nade ?AllGunsBlazing je napisao/la:A sta to on ne vidi??? Mozda malo vrijedja ali covjek je rekao istinu, onakav Liverpool nece nista postici pa nisu mogli pobijediti onako slab Arsenal bez sudija, i to tek nakon crvenog kartona...
A sta je to 35m Funti uradio????? Sta je to uradio Henderson??? Ili sta je uradio Adam??? A Kuyt???? Pa shvatas li ti da ti igraci nisu mogli djecu preci, momak koji igra za rezerve, prvi mu nastup u EPL i momak koji je imao pauzu od 9 mjeseci radi povrede, a nema ni on puno nastupa.. Sta je uradio Liverpool koji je dao za 3-4 igraca 100 m protiv Arsenala kojem je citava prva postava kupljena za manje od 50 m???? Ali da vi cete titulu osvojiti, kao i svake godine prethodnih 20 godina..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eh kad ste vi Englesku ligu osvajali kraljica Viktorija bila ziva... Ja ti samo kazem neko trosi bezveze, neko se rasipa.. Jest vala pomogli su toliko da je sudija morao uskakati.. A onakva igra mi garantuje da nece nista osvojiti, jednostavno skupina prosjecnih engleza, tj. jedan balvan u sesnestercu kojeg svi pokusavaju pogoditi loptom u glavu i nadaju se da ce dati gol..
Celik!3,2,2.
- the scouser
- Kontakt:
Barem je neko bio ziv da posvjedoci,LP je za vas misaona imenica. Liverpool je tek doveo pola veznog reda (Adam,Downing,Henderson), tako da je za ocekivati neuigranost. Sudija je i vama pustio Van Persijev sut,nakon ociglednog faula Arshavina nad Kellyem,pa se Van Persie ukakao i slampavo je udario. Da ste vi sta valjali ne bi Liverpoola spasilo uskakanje ni sudije ni FA,to sto postoji sudijska greska ne moze sakriti jadnu igru Arsenala, ni biti konstantna vadiona.AllGunsBlazing je napisao/la:Eh kad ste vi Englesku ligu osvajali kraljica Viktorija bila ziva... Ja ti samo kazem neko trosi bezveze, neko se rasipa.. Jest vala pomogli su toliko da je sudija morao uskakati.. A onakva igra mi garantuje da nece nista osvojiti, jednostavno skupina prosjecnih engleza, tj. jedan balvan u sesnestercu kojeg svi pokusavaju pogoditi loptom u glavu i nadaju se da ce dati gol..
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 22 avg 2011, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.

Šta ce jadni covjek...mora se sad tješiti trofejima, koje je mogao samo sanjati...za dva dana osvoji više nego za 8 godina kao kapiten...šta ti je sudbina.
Vidi ga što mu je drago, sija od sreće

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
the scouser je napisao/la: Barem je neko bio ziv da posvjedoci,LP je za vas misaona imenica. Liverpool je tek doveo pola veznog reda (Adam,Downing,Henderson), tako da je za ocekivati neuigranost. Sudija je i vama pustio Van Persijev sut,nakon ociglednog faula Arshavina nad Kellyem,pa se Van Persie ukakao i slampavo je udario. Da ste vi sta valjali ne bi Liverpoola spasilo uskakanje ni sudije ni FA,to sto postoji sudijska greska ne moze sakriti jadnu igru Arsenala, ni biti konstantna vadiona.

Celik!3,2,2.
Pobjeda se piše, ko je vama kriv kad igraju ti balavci, nema te izbora, šteta stvarno, ako budete među prvih 10 to će biti veliki uspjeh.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- the scouser
- Kontakt:
Kako su ga onda osvojili Liverpool,Manchester,Inter i ostali ? Sva tri tima su izbacili Barcu,gdje su tu sudije bile da ih zastite ? Liverpool je dobio pobjedu,pobjedi se u zube ne gleda. Ako je bilo samo bezvezno napucavanje,to je onda jos veca bruka za Arsenal koji nije uspio jednom takvom glupom i bezveznom Liverpoolu nijednom gol da ugrozi.AllGunsBlazing je napisao/la:the scouser je napisao/la: Barem je neko bio ziv da posvjedoci,LP je za vas misaona imenica. Liverpool je tek doveo pola veznog reda (Adam,Downing,Henderson), tako da je za ocekivati neuigranost. Sudija je i vama pustio Van Persijev sut,nakon ociglednog faula Arshavina nad Kellyem,pa se Van Persie ukakao i slampavo je udario. Da ste vi sta valjali ne bi Liverpoola spasilo uskakanje ni sudije ni FA,to sto postoji sudijska greska ne moze sakriti jadnu igru Arsenala, ni biti konstantna vadiona.![]()
![]()
To ono takmicenje koje svake druge godine osvoji Barcelona uz sudijsku pomoc???? Pa sta ti mislis sto je moralo biti finale Manchester-Barcelona, najveci profit, najvise gledalaca,mozda samo kad bude Real-Barcelona tad ce biti vise, ali lahko je to Uefi nastimati.. A za vas je osvajanje premiershipa misaona imenica.. Kakva neuigranost samo nabacuju na Carolla
![]()
![]()
Cekaj ko je pobijedio zahvaljujuci gresci sudije????? Moze biti jadna igra Arsenala, tacnije Arsenalovog treceg tima, a kako zoves ono sto je radio Liverpool??? Pa to cak nije ni igra, vec bezvezno napucavanje..
Španska k.urva nam ne traba na nasoj uzvišenoj temi !spizz je napisao/la:
Šta ce jadni covjek...mora se sad tješiti trofejima, koje je mogao samo sanjati...za dva dana osvoji više nego za 8 godina kao kapiten...šta ti je sudbina.
Vidi ga što mu je drago, sija od srećedoceka i on da šta osvoji, ne odvaja se od pehara....svi ostali otišli kućama, a on i dalje pozira

- arsengunner
- Kontakt:
pateticno..ove godine je 125 godisnjica arsenala,i umjesto da je ustao natjerao one oko sebe,nalozio omladinu i starce da igraju 150-200 posto vise nego inace i kao kakav kapiten,pade mi na pamet totti neznam sto,poveo svoj tim do uspjeha,jok on je otisao mami na rucak,poceso se po guzici,usao u igru pao,i podigao trofej..nebitno dobar je igrac svaka mu cast na ukazanom povjerenju i dobrim godinama "kapitenstva",al podici trofej sa arsenalom koji isti ceka 6 godina i na svoju godisnjicu ponosno ga uzdignut,to nemoze svako..neko se zadovolji cesanjem guzice i ulaskom u teren a neko igranjem srcem i dusom,patnjom ,frustracijom,neizvjesnoscu,borbom,suspenzijom,kartonima,ofsajdima,neiskustvom i na kraju dignes trofej neverovatno..kad bi bilo fino bi bilo...
Samo WENGER istina je!!!
-Paja je napisao/la:Tako mi je zao sto sam nepravednim banom bio odsutan u teskim trenutcima kad nas je cigan napustio(ali o ciganu cu poslije pisati) i uz ovaj apsolutno nezasluzeni poraz iz kojeg sam samo vidio koliko smo dominanti i koliko smo iznad svih. Prije svega nismo imali srece sa povredama i pored toliko debitanata i momaka koji su do juce bili u rezervama bili smo daleko dominantnija ekipa od Looserpoola koji je uz 100 miliona funti potrosenih takav polovan tim da je to cudo. Gol je apsolutno neregularan cist ofsajd Suarez je uticaona igru pomocni je morao dizati zastavicu. Frimpong je bio maestralan i dominantan, Miquel sjajan geldati onog flopa Carolla kako ide jedan na jedan tezak 35 miliona funti na decka iz rezervi i naravno Miquel mu lagano oduzima loptu, neprocjenjivo. Nije bilo srece, takodjer pored ozlijeda ubise nas suspenzije e sad necemo radi 3 suspenzije dovoditi pojacanja, imamo tim, zaostatak je prilicno velik za 2 kola ali treba to smanjiti do novembra i ostati u trci, uz Vodju smo predoredjeni za uspjehe.
Pojacanja su uz ostanak Nasrija apsolutno nepotrebna. Cuj molim te sve mogu shvatiti svakakve prijedloge od svakakvih ljudi ali cuj smatras se poznavateljom premier lige i jednog Parkera oslovis kao igraca koji ce biti pojacanje u timu i koji moze unaprijediti igru Arsenala.
Ma samo sabura, uz vodju cete sve da osvojite!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
"Nije moj problem sto Arsenal nije igrao u najjacem sastavu"-King Kenny,potpuno se slazem s ovom recenicom,igrali smo protiv Arsenala i osvojili tri boda,a to sto im zbog povreda,suspenzija nije bilo igraca pokazuje jednu drugu stvar koju vi(ne svi) ocigledno necete/nezelite da vidite to jest da nemate potrebne sirine(imate je al je ona nekvalitetna ili premlada) u ekipi i kada dodu povrede(koje vas nezaobilaze i suspenzije) imate problem u kojem trazite izgovor(e) za lose rezulate.
Znali ste se smijat(ne svi) kada je Kenny dovodio veznjake i radio na tome da prosiri ekipu,a sad kukate i trazite izgovore za lose rezultate u tome sto nemate dostojnih zamjena za prvotimce i sto nemate jaku klupu.
Bez obzira na ovih par losih rezultata na startu sezone i dalje vas smatram glavnim konkurentom za tu cetvrtu poziciju jer po kvaliteti prvih 11(kolika je vjerovatnoca da ce uvjek biti tu?) tu smo negdje al nasu prednost nad Arsenalom vidim u sirini ekipe koja bi mogla biti presudna u drugom djelu sezone(tu uvjek popustite),a uvjek dobro dode ta sirina kada neke igrace stignu povrede,suspenzije i umor tako da vam mora biti jasno da i klupa cini Arsenal(a ne samo prvih 11) i da se u tom netrebaju traziti izgovori za neuspjeh jer to je problem za koji su krivi oni iz Arsenala(Wenger),a ne Liverpool.
Znali ste se smijat(ne svi) kada je Kenny dovodio veznjake i radio na tome da prosiri ekipu,a sad kukate i trazite izgovore za lose rezultate u tome sto nemate dostojnih zamjena za prvotimce i sto nemate jaku klupu.
Bez obzira na ovih par losih rezultata na startu sezone i dalje vas smatram glavnim konkurentom za tu cetvrtu poziciju jer po kvaliteti prvih 11(kolika je vjerovatnoca da ce uvjek biti tu?) tu smo negdje al nasu prednost nad Arsenalom vidim u sirini ekipe koja bi mogla biti presudna u drugom djelu sezone(tu uvjek popustite),a uvjek dobro dode ta sirina kada neke igrace stignu povrede,suspenzije i umor tako da vam mora biti jasno da i klupa cini Arsenal(a ne samo prvih 11) i da se u tom netrebaju traziti izgovori za neuspjeh jer to je problem za koji su krivi oni iz Arsenala(Wenger),a ne Liverpool.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- -Paja
- Kontakt:
Pazi ti njihove sirine, kako pricaju neko bi rekao da je u sirini klupe razlog sto su pobjedili a ne cist gol nakon ofsajda i crvenog kartona. Njihove multimilionske lopate se nisu mogle istaci pored nekoliko igraca iz rezervi 

Dio Arsenala
- Megamon
- Kontakt:
Paja,dobio ti Vodja dvije utakmice suspenzije.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
arsenal jedan od glavnih kandidata za ispadanje.
Evo jos jedne jasne poruke vengera da nece kupovati velika imena. Zato sto smo mastali o Zarateu i ostalim zvjezdama nista od tog. San ostaje san.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.