NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Profil mame 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
E moj Piljuže konjino jedna
Svi smo te prizivali i trebao si jučer dobiti šansu, a sad idi u pichku materinu

Svi smo te prizivali i trebao si jučer dobiti šansu, a sad idi u pichku materinu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Uprava
za dopis.

- prisonbreak
- Kontakt:
Forumski pomocnici gs ugurali za kinute, on se popisa po nama.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
@avenija poćerajSvi koji su učestvovali u nedavnoj akciji čišćenja stadiona su upoznati da posao nije do kraja dovršen.
Zbog previsokih temperatura i godišnjih odmora, dovršetak akcije smo prolongirali za nešto ugodnije vrijeme za rad.
U nadi da će se ovoga puta odazvati veći broj ljudi, pogotovo onih koji najviše kritikuju izgled stadiona, pozivamo sve Čelikovce na akciju nastavka uređenja stadiona koju ćemo odraditi u nedjelju, 17.09.2023.
Okupljanje u 11 sati ispred službenog ulaza u prostorije NK Čelik!

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bravo za upravu i klub, na vrijeme sve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakav debilko ispade i on i onaj Mehić. Pa ljudine dolazite u klub, trebas se dokazati i izboriti za svaku minutu. Lole kontale dolazimo iz giganta Bau ceka nas prva postava...prisonbreak je napisao/la: ↑14 sep 2023, 12:10Forumski pomocnici gs ugurali za kinute, on se popisa po nama.
Prizivao sam ga pola godine, smeće seljačko

Svaka priča dvije medalje ima pa tako i ova s piljugom, al ajde ne moze ni on tako reagovat ipak
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma lahko se sa njim oprostiti, barem nam budala ne fali, ali je problem kazna.
Kad je Kakanj? Subota ili nedjelja?

Celik!3,2,2.
Ne mogu da vjeruje kakav konj moraš biti da te radi toga otjeraju.Pa ovde ga prizivali, trebao da dobija sada veću minutažu i ti konjina.Nadam se samo da ćemo naci neku kvalitetnu zamjenu.
VELIKI KOMŠIJSKI DERBIAllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 sep 2023, 12:38Ma lahko se sa njim oprostiti, barem nam budala ne fali, ali je problem kazna.![]()
U subotu svi putevi vode na stadion "Pod Vardom". Očekuje nas komšijski derbi sa zeničkim Čelikom.
Prošlo je više od 20 godina od posljednje prvenstvene utakmice ova dva stara rivala. Ta utakmica je, u okviru Premijer lige BiH, odigrana u aprilu mjesecu 2001. godine u Zenici, a rezulatat je glasio 1:1.
I nakon toliko godina, mada u nižem rangu, ljubitelji fudbala iz Kaknja, Zenice i okoline će imati priliku ponovo uživati u najvećem kantonalnom derbiju.
Veliko je interesovanje za derbi, bit će to, sigurno, utakmica koja se ne smije propustiti.
Očekujemo da će iz Zenice doći veliki broj navijača Čelika, te ovom prilikom pozivamo i sve Kakanjce, navijače i simpatizere "zeleno-crnih" da u što većem broju dođu na Stadion Pod Vardom i budu naš 12. igrač.
Utakmica se igra u subotu, 16. septembra sa početkom u 16,00 sati. Ulaz je 5,00 KM.
Za članove našeg kluba ulaz je besplatan!
SVI NA RUDAR
#FKRudar #NKČelik #derbi #hajmoRudar #doPobjede
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zamisli onda kakvo je bilo njegovo zalaganje na treningu, gdje se u sustini i trebas pokazati da bi igrao.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Dokaz njegovog zalaganja na treninzima je njegova minutaza u prethodnim utakmicama. Iskreno ocekivao sam dosta vise od njega. Znam da je dobar igrac al ovo sto je pokazao stvarno nije bilo dobro. Meni ni u pripremnim nije dobro igrao, a svaku je igrao po 45 min. Dakle imao je podjednake sanse za dokazivanje kao i svi nije pokazao i to je to. Zao mi je zbog njega ali sta bi sad, sam je kriv ja mu opet zelim srecu u karijeri.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:19Zamisli onda kakvo je bilo njegovo zalaganje na treningu, gdje se u sustini i trebas pokazati da bi igrao.
Koliko čelikomrzaca mozes vidjeti po fbu ovo nije normalno. Svaka čast za Upravu sto je odmah reagovala i po pitanju suđenja a i Piljuga. Niko nije veci od kluba pa makar Messi bio u pitanju.
Ma nabijemo ih sve,sami protiv svih !
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Hvala na odg. Ma nije mi zapeo za oko,15ke se ne sječam uopšte da je išta i napravio sve u svemu ko mu ebe mater glupu i nije valjo! Dobar potez uprave!
::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.