Naravno da svi vole Sarajevo. Znam ja to i bio sam na svakoj tribini pa znam sve tipove koji su dolazili i jos dolaze na Kosevo. Samo je problem nacin na koji se to izrazava. Ja jos nisam upoznao covjeka koji nema problema u svom zivotu. Medjutim, to im ne moze biti opravdanje za ove stvari. Apsolutno svaki navijac se nervira tokom utakmice, ali ne saljemo valjda ovakvu poruku svim buducim igracima Sarajeva?napoleon72 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 18:31Nemoj buraz razdvajat. Na sve tri tribine su ljudi koji vole Sarajevo i dolaze prije svega iz ljubavi prema klubu. Volim ja fudbal, gledat cu na TVu i ukrajinsku ligu, al necu otic nikad na tekmu Zelje, Slobode, Borca... Na Kosevo dolazim svaku. Sve nas ista ljubav spaja, al nismo svi isti. Imas ljudi koji jedva skuckaju tih 8 KM za istok pa im utakmice nasih velemajstora vrijedjaju inteligenciju. Neki kod kuce ne smiju zeni pisnut pa se ispusu na stadionu. Neko.dodje da skace i navija, mozda ispusi silju, malo se zayebaje i to je to. Al svi dolazimo. Ja sam na sjever isao dok sam imao ledja da skacem 90 min, danas idem uglavnom na istok, a u zadnje vrijeme sve vise na zapad, upravo radi tih stvari koje se cuju sa istoka a koje ne volim. Al necu nista reci tim ljudima jer su dosli po sugavom vremenu da gledaju nase Sarajevo, i svaka im cast. Kao i onim na sjeveru, kao i onim na zapadu.
Sto se tice Sjevera, moras ih odvojiti na jednu stranu, ustrajni su u svojim stavovima i mnogo puta su u proslosti dobili jako bitne bitke za klub. Podcjenjivali su ih, ali kada se reaguje promjene se i dese!