FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ustati ,fino pruziti ruku Dr. Tuchelu i zahvaliti se covjeku za Leroya fucking Sanea 

Kaneee 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Oj Golcine

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jbt sunce 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne bi ga ja dosudio da mi babo za Darmstadt igra, **** onog ko bi ovakvu golcinu ponistio. Ne bi onaj gol za promasen penal Darmstadta i 10:0 na kraju mijenjao.

13 golova i 7 asista u 13 mečeva

-
- Kontakt:
Za pola sata im 7 golova uvalili 

I am not yet born; O hear me.
Mullerovih 500 G+A u dresu Bayerna 

- Centre forward
- Kontakt:
Kakav igrač. Još da naši znaju da koriste sve njegove kvalitete, Đe bi nam kraj bio?? Nevjerovatan pregled igre i pas za jednu devetku.
Lijep rezultat i sve to, al' nek ostave nešto i za sljedeću tekmu.
Kako opisati ovakav razvoj, gdje u većini utakmica u prvom dijelu ne ličimo ni na šta, a drugo potpuna suprotnost. Ne svidja mi se to.
Lijep rezultat i sve to, al' nek ostave nešto i za sljedeću tekmu.
Kako opisati ovakav razvoj, gdje u većini utakmica u prvom dijelu ne ličimo ni na šta, a drugo potpuna suprotnost. Ne svidja mi se to.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Centre forward
- Kontakt:
Nije uticalo na (konačan) ishod tekme pa je pustio. Svi su to nekako skontali, pa nije bilo problema.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Tuchel je od Sanea napravio monstruma.
Kane je najbolji igrac koji je ikada zaigrao za Bayern.
Laimer je u rangu Sabitzera, Leipzig nam redovno uvaljuje bitange od igraca.

Kane je najbolji igrac koji je ikada zaigrao za Bayern.
Laimer je u rangu Sabitzera, Leipzig nam redovno uvaljuje bitange od igraca.
Zadnja izmjena: Lenaa, dana/u 28 okt 2023, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
No player in Europe's top 5 leagues has more G+A than Harry Kane this season (21)
Lewa nikad nije imao dimenziju nesebičnosti Harrya i to je razlika. Još da ima PR nekih igračaHarry Kane is the first player to score 10+ goals and provide 5+ assists in Europe's top five leagues this season [@Squawka]

Sve vise postaje jasno zasto su iskesirali 100 milki za Harrya.
Bio sam skeptican zato sto je Englez (strasno iskompleksirana nacija) ali Harry je ocigledno gospodin na terenu, a i van njega.
Za razliku od poljskog penzionera koji je isto bio masina ali je ruku na srce vise igrao za sebe i svoj "brend".
Bio sam skeptican zato sto je Englez (strasno iskompleksirana nacija) ali Harry je ocigledno gospodin na terenu, a i van njega.
Za razliku od poljskog penzionera koji je isto bio masina ali je ruku na srce vise igrao za sebe i svoj "brend".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kane je kompletniji igrac u odnosu na Lewu ali s obzirom na godine i vrijeme dolaska u Bayern nece poskidati njegove mnogobrojne rekorde iako je trenutno najlegitimnija osoba za te stvari.
Nesebičnost i nevjerovatna realizacija su glavni maniri trenutno najboljeg napadaca svijeta.
Sto se generalno cijele ekipe tice, nerazumljive su ove oscilacije i dva različita poluvremena a takva situacija se evo ponavlja sedmicama u nazad.
Pitam se da li Tuchel u startu promasi taktiku pa se kasnije ispravlja?
No, ono sto gledamo u tom drugom, boljem poluvremenu je cista rapsodija i Bayern kakav bi svi voljeli.
Kimmich je napravio glupost i neka je platio cijenu iste jer su mu se ove stvari cesto desavale.
Ne znam sta se desilo ali on je izgubio na okretnosti i samopouzdanju.
Nesebičnost i nevjerovatna realizacija su glavni maniri trenutno najboljeg napadaca svijeta.
Sto se generalno cijele ekipe tice, nerazumljive su ove oscilacije i dva različita poluvremena a takva situacija se evo ponavlja sedmicama u nazad.
Pitam se da li Tuchel u startu promasi taktiku pa se kasnije ispravlja?

No, ono sto gledamo u tom drugom, boljem poluvremenu je cista rapsodija i Bayern kakav bi svi voljeli.
Kimmich je napravio glupost i neka je platio cijenu iste jer su mu se ove stvari cesto desavale.
Ne znam sta se desilo ali on je izgubio na okretnosti i samopouzdanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na Zikzea ponovo obratiti paznju i ne treba zaboraviti da imamo povratnu klauzulu od 20-ak miliona.
Izrasta u zaista dobrog napadaca.
Izrasta u zaista dobrog napadaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Neuer i dalje prvi pik kod golmana, klasa je klasa, koliko god gluposcu izvan terena sam sebe degradira.
Kane je masina, ono vrijedi 100m+ jer frajer je nesto mentalitetom ala Muller, nije egoista kao Lewat.
Jes da je Darmstadt u pitanju ali fino to ide, TT napokon uhodao 4231, krila super. Eto, ne ureklo se.
Kane je masina, ono vrijedi 100m+ jer frajer je nesto mentalitetom ala Muller, nije egoista kao Lewat.
Jes da je Darmstadt u pitanju ali fino to ide, TT napokon uhodao 4231, krila super. Eto, ne ureklo se.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Wirtza na sve moguce nacine potpisati sljedece godine.
Nadam se samo da nece u Englesku , ako treba dati stoju , 100 miliona uprava to mora uraditi.
Igrac za narednih 10 godina i vise u bayinom dresu, to se ne smije propustiti.
Nadam se samo da nece u Englesku , ako treba dati stoju , 100 miliona uprava to mora uraditi.
Igrac za narednih 10 godina i vise u bayinom dresu, to se ne smije propustiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.