FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
najispraznija floskula ikad - "bez jakog x nema jakog y". a ovamo se slomiste da umanjite i ovo malo što dobijemo.
opet kažem - da dođemo do pravih para trebalo bi vam obezbjediti tapacirane ćelije i uzeti vezice s cipela...
opet kažem - da dođemo do pravih para trebalo bi vam obezbjediti tapacirane ćelije i uzeti vezice s cipela...
-
- Kontakt:
Expired...? Mislim stvarno...
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Da li možda piše ovdje negdje "FREE"?Head je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... amo-zagreb" onclick="window.open(this.href);return false;Adviser je napisao/la:Pa postavi taj članak u kojem piše SKY Sport!? Jel ti stvarno vjeruješ da je igrač pod ugovorom (još par godiina) otišao iz Liverpoola džaba? Na osnovu čega misliš da je Transfermarkt mjerilo?Head je napisao/la:Prenosim sta pisu engleski mediji (sky sports najrelevatniji medij
Meni je ovo smiješno ...
Now, after his deal with Liverpool expired, he has joined Croatian outfit Dinamo on a five-year contract.
Dogovor istekao, ko zna o kakvom je dogovoru riječ? Možda je dogovor da ako ne izbori par nastupa za A tim da će ga prodati. Bezveze raspravljamo obzirom da niko nije vidio ugovor ...
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 26 maj 2014, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A dobro iskreno, ja ne znam sta se svadata kada niko ne zna pravu istinu vec samo svi raspolazemo nekim spekulacijama, mahalskim.
Niko od nas zapravo nije vidio taj njegovov ugovor sa Liverpool pa sada sa Dinamom, vec samo znamo sta je AO pricao i sta su mediji prenjeli.
Tako, glupa prica stvarno...
Meni se samo ne svida sto je otisao u HR.
Ta njihova liga, koja je fakticki jedan klub, eto kao nesto se Rijeka mrda, mi je stvarno dosadna. Vise bih volio da je otisao negdje u Belgiju, ali jbg..
Niko od nas zapravo nije vidio taj njegovov ugovor sa Liverpool pa sada sa Dinamom, vec samo znamo sta je AO pricao i sta su mediji prenjeli.
Ta njihova liga, koja je fakticki jedan klub, eto kao nesto se Rijeka mrda, mi je stvarno dosadna. Vise bih volio da je otisao negdje u Belgiju, ali jbg..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa jel ne vjerujes kad Osim kaze??? Meni je to dovoljno, nego da tamo Sky Sport pise o tome, ili jos smjesnije transfermarket, a covjek tu u Sarajevu, igra za Zelju, Zeljin igrac, evo jos jednom ako treba:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
dobar ti je avatarDzoleZeljo je napisao/la:A dobro iskreno, ja ne znam sta se svadata kada niko ne zna pravu istinu vec samo svi raspolazemo nekim spekulacijama, mahalskim.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Re: Odg: FK Željezničar
Kratko i jasno, odlepršajte,Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa jel ne vjerujes kad Osim kaze??? Meni je to dovoljno, nego da tamo Sky Sport pise o tome, ili jos smjesnije transfermarket, a covjek tu u Sarajevu, igra za Zelju, Zeljin igrac, evo jos jednom ako treba:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ne vjerujem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa jel ne vjerujes kad Osim kaze???

Rek'o je i da ide na ljetovanje pa

1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nisam se tebi obratio, pa ne znam sto se javljas... A i nije rekao, kad vec i tu pricu otvaras... Koji smor od covjeka...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Željooooo - Hvala, jos dvije pa zvijezda iznad Grba! 

Samo da ti kazem da postoje sanse da opet sjede na klupu Zelje a onda vam je karanje kao i svih ovih godina!Head je napisao/la:Ne vjerujem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa jel ne vjerujes kad Osim kaze???

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ako Bog daDzoleZeljo je napisao/la:@Željooooo - Hvala, jos dvije pa zvijezda iznad Grba!

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nemojte ovo uzeti za ozbiljno, ali samo sam čuo da nam može doći SK. Ne bi bilo loše

Zamolio bih @super-a da mi pošalje na pp ima li i malo istine u ovome

Ja te volim, volim Željo..
Nije to njima veliki problem. Naime, navikli su. Njima ga je sad primit' ko reć dobar danpile87 je napisao/la:Samo da ti kazem da postoje sanse da opet sjede na klupu Zelje a onda vam je karanje kao i svih ovih godina!Head je napisao/la:Ne vjerujem.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa jel ne vjerujes kad Osim kaze???

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Šerif Konjevic?gio10 je napisao/la:Nemojte ovo uzeti za ozbiljno, ali samo sam čuo da nam može doći SK. Ne bi bilo loše![]()
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Saša Kovacevic 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Koji je igrac ove sezone kod nas imao najvecu platu? a tko najnizu? Hvala
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Jarane iskorak je osvojiti 5 trofeja u 4 godine od sredine tabele prije toga.Head je napisao/la:
Ne bih da pametujem i nekom otvaram oci samo je neocekivano da nakon 5 trofeja u 4 godine ne napravis nikakav iskorak i nisi u stanju naci generalnog sponzora.
Buduci da i vi i ostatak lige kasnite 5g za nama, nemamo istih tema niti ko ocekuje da shvatite...
Fudbal se igra radi trofeja
Doviđenja, prijatno
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Majke mi i Gebels bi vam pozavidio kakvu propagandu imate,a sve religije kakvu vjeru u jednog covjeka
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj