FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Melec
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Melec » 23 maj 2012, 22:41

Probisvjet je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Slijedeće sezone bodrim par timova (ali baš) Slobodu, Čelik, i bilo koji koji igra protiv želje.
To mi je zakletva, protiv bilo koga da igraju navijacu protiv zelje!
Jedino cu moliti boga da nas dobiju u kupu! Takodje u Zenicu protiv selje!
Celik sledece sezone ispada iz Lige :lol: :lol:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 23 maj 2012, 22:41

ANTIFA ! je napisao/la:
VolimTz ima da osvojite iduce sezone pa da fino proslavite i mi smo slavili tu titulu ..
**** kad ne mozemo ni mi ni vi osvojit ovu kozju ligu ;) 8-)
I Veleza nafiljajte 12:1 bas kao sto ih je i Lukavac dotukao sa istim rezultatom. Bez milosti :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 maj 2012, 22:42

bparena je napisao/la:Niste sami u ovoj prevari. Nije do moderatora - ovo je ogorcenje prema nula bodova od mogucih 6 bodova koliko su mogli uzeti Sampion Zeljo u Trebinju i Velez kod kuce. Uzeli su nula bodova na direktnu stetu Slobode. Da je bilo sredina prvenstva uzeli bi svih 6. Ovi pokusavaju da pravdaju svoju sramotu a mi ostali ne volimo sramotu...

1. Sloboda jest kriva sto je izgubila danas.
2. Zeljo sampion nije zelio nakon tog niza i toliko pobjeda nije zelio da ne izgubi.
3. Velez gubi utakmicu u 81 i 83 minuti.

Ima ljudi koji znaju o cemu se ovdje radi i razumiju Tuzlake. Ovo sve bi oni i Zenici uradili. Nisam vjerovao do danas.

@Buu
Nije bilo tako 100% vjeruj mi. Vjerujem da Tuzlaci nisu toliko obracali paznju na Zelju. Ja nisam nikada bio ni protiv ijednog BiH tima - jedino poludim kad vidim bilo koje nacionaliste. Ali ovaj danas poraz - nije to to. Cemu vrijede sve onolike pobjede ??? Samo jos jedan bod Zelje i onih juznjaka dole u Vrapcicima - samo je to Tuzli trebalo...
Ne samo danas nego citavu sezonu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 22:43

Fkr.87 je napisao/la:@ bparena smiri se brate hvala na podrsci i sve al ne vrijedi...jos da dodam da ce Zenica uvijek bit jedini grad koji postujem a Zenicani jedini od svih u BiH koje cu uvijek zvat bracom..svaka vam cast u nevolji se poznaju pravi jarani ;) Tuzla ce uvijek bit uz vas.
Dobro bi bilo da to i pokazemo prakticno kada pocne prvenstvo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 22:43

PARKINSON je napisao/la:
admirone je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la: Daj ba, onakav Zeljo koji hladno dere Zvijezdu Gradacu 3:0, Slobodu u Tuzli 4:0, kojem silno napaljeni Siroki Brijeg ne moze pera odbiti na svojoj Pecari a izgubi od jednog Leotara, izvini "nidje veze" i znas sta. Nemoj mi "kora na rende" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pricas kao da neko ne moze imati los dan ili kao da ne moze doci kraj njegove serije kao da je zeljo iz druge glaksije. Jedan City strpa 6 komada Unitedu pa dodje Swansea pa opali po usima tog istog City-a. Uglavnom poraz se desi kad tad a pogotovo u uslovima kada nemas ama bas nikakve motivacije da igras.
onakav željo koji hladno dere zvijezdu,slobodu,široki i sve ostale je osvojio duplu krunu.a onaj željo koji je danas izgubio je prije 3 dana proslavio tu istu,a prije 6 igrao finale kupa,a prije 11. igrao gradski derbi i kao sada je trebao otići u trebinje i dole noge lomiti za neku slobodu koja nije udarca u okvir gola uputila,.
Ako se tako budete predavali i u evro takmicenjima nece biti iznenadzenje ponovnim petardama i slicnim provaljivanjima. Ne trudite se da zivite sami. Potrudite se da vas i drugi vole i raduju uspjehu naseg BiH Zelje a ne ucinite ovo sto vam ne sluzi na obraz i da vas ljudi zamrze ko danas Tuzlaci zbog spletkarenja. Niko ne spominje Slaviju jer je casno pobijedila i Slobodu jer je lose danas odigrala, ali da vi i ova mostarska sirotinja od 6 bodova ne uzmete ni 1 e ta sranjnja vi pravdajte na drugoj strani i uzivajte u sutanju Slobode u nizi rang zajedno sa RA i Velezom...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 maj 2012, 22:44

bparena je napisao/la:Niste sami u ovoj prevari. Nije do moderatora - ovo je ogorcenje prema nula bodova od mogucih 6 bodova koliko su mogli uzeti Sampion Zeljo u Trebinju i Velez kod kuce. Uzeli su nula bodova na direktnu stetu Slobode. Da je bilo sredina prvenstva uzeli bi svih 6. Ovi pokusavaju da pravdaju svoju sramotu a mi ostali ne volimo sramotu...

2. Zeljo sampion nije zelio nakon tog niza i toliko pobjeda nije zelio da ne izgubi.

Ima ljudi koji znaju o cemu se ovdje radi i razumiju Tuzlake. Ovo sve bi oni i Zenici uradili. Nisam vjerovao do danas.

@Buu
Nije bilo tako 100% vjeruj mi. Vjerujem da Tuzlaci nisu toliko obracali paznju na Zelju. Ja nisam nikada bio ni protiv ijednog BiH tima - jedino poludim kad vidim bilo koje nacionaliste. Ali ovaj danas poraz - nije to to. Cemu vrijede sve onolike pobjede ??? Samo jos jedan bod Zelje i onih juznjaka dole u Vrapcicima - samo je to Tuzli trebalo...
Pa haj ti nama reci sta Zeljo ima od te Slobode i Tuzle??Da li znas kako nas docekaju svaki put?Kakva je to netrpeljivost?Pa jbt svako treba gledati sebe i svoje interese...Kazem ti,tekma NIJE prodana,a i da jeste,ljepse nas docekaju u Trebinju,nego u Tuzli...

scootyTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM87 » 23 maj 2012, 22:44

Evo da i ja nesto ostavim. Sto se tice Zelje danas razocaran sam, "a ako je namjestena utakmica, nabijem ja njih sve na ****, i ovu duplu krunu". Zeljo protiv kozare na grbavici proslo kolo jedva dobio 2 - 1, titula ovo ono, mozda je i to utjecalo, stvarno mi je zao slobode, iskren sam! Zaboli me i za leotar , gosk a pogotovo slaviju, zao mi je sto nisu danas postigli taj je...beni pogodak, neznam kako su onako lose igrali danas, ili su vec kontali da su izborili opstanak pa haj se opusti... Samo zelim jedno reci, vratite se sto prije u PL BIH !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 maj 2012, 22:44

sto je vam toliko stalo da neko kaze Da pustio je zeljo, jeste pustio, pustio je i velez pa sta sad pustili bi i vi nekome i pustali ste, sta hocete time da dobijete molim vas lijepo??

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 maj 2012, 22:44

bparena je napisao/la: @Buu
Svako zlo koje se desi Slobodi sarajlije su krive. Koji kur.ac mi moramo igrati za nekog drugog ???? Ili Velez ili bilo koji drugi klub????? Bitniji su nam nasi igraci nego Sloboda. Da je neko drugi ispao opet bi mi bili krivi, opet bi nas prozivali. Sezona ima 30 kola i oni poceli 27 kolo boriti se za opstanak. Ma daj bolan popusti.
NO PYRO NO PARTY

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 22:46

NEZALAGANJE je napisao/la:

@Buu
Pa haj ti nama reci sta Zeljo ima od te Slobode i Tuzle??Da li znas kako nas docekaju svaki put?Kakva je to netrpeljivost?Pa jbt svako treba gledati sebe i svoje interese...Kazem ti,tekma NIJE prodana,a i da jeste,ljepse nas docekaju u Trebinju,nego u Tuzli...
Dobro vas docekaju i u Banja Luci kako cemo vas docekati ovdje. Povedite i BABU!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 22:46

bparena je napisao/la:
PARKINSON je napisao/la:
admirone je napisao/la: Pricas kao da neko ne moze imati los dan ili kao da ne moze doci kraj njegove serije kao da je zeljo iz druge glaksije. Jedan City strpa 6 komada Unitedu pa dodje Swansea pa opali po usima tog istog City-a. Uglavnom poraz se desi kad tad a pogotovo u uslovima kada nemas ama bas nikakve motivacije da igras.
onakav željo koji hladno dere zvijezdu,slobodu,široki i sve ostale je osvojio duplu krunu.a onaj željo koji je danas izgubio je prije 3 dana proslavio tu istu,a prije 6 igrao finale kupa,a prije 11. igrao gradski derbi i kao sada je trebao otići u trebinje i dole noge lomiti za neku slobodu koja nije udarca u okvir gola uputila,.
Ako se tako budete predavali i u evro takmicenjima nece biti iznenadzenje ponovnim petardama i slicnim provaljivanjima. Ne trudite se da zivite sami. Potrudite se da vas i drugi vole i raduju uspjehu naseg BiH Zelje a ne ucinite ovo sto vam ne sluzi na obraz i da vas ljudi zamrze ko danas Tuzlaci zbog spletkarenja. Niko ne spominje Slaviju jer je casno pobijedila i Slobodu jer je lose danas odigrala, ali da vi i ova mostarska sirotinja od 6 bodova ne uzmete ni 1 e ta sranjnja vi pravdajte na drugoj strani i uzivajte u sutanju Slobode u nizi rang zajedno sa RA i Velezom...
Jes' dobro si ti to, evo sve raja po Mostaru feštaju i uživaju :roll: Je.bote koji ti je više kuratz i do kada će administracija tripiti sve te uvrede iz posta u post?

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 23 maj 2012, 22:47

@Buu

Slobodi je trebalo samo da ne izgubi sa dva gola razlike, samo to vjeruj mi. Sto prije toga budete svjesni prije cemo vas ponovo gledati na Grbavici u jednoj ligaskoj utakmici.
Mes Que Un Club

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 23 maj 2012, 22:47

Čekaj, zar ovom probisvijetu nije poslije Slobode Željo najdraži klub :mrgreen: . Kakav preokret.
P.S. Sami ste krivi za ispadanje iako je danas bilo namještenih utakmica. Krivite samo sebe i nikoga drugog.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 maj 2012, 22:47

Bilo kako bilo,Sloboda je ispala i ostaje zal za jednim respektabilnim imenom u nasoj zemlji...
Steta,ali u svemu tome treba gledat pozitivnu stranu ,odnosno da se krene iz pocetka ,od cistacice pa dalje...

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 23 maj 2012, 22:48

Opet zelim da kazem mi svi Tuzlaci treba da se probudimo i da ovo ljeto ne propadne bez ikakvih omaka u klubu.Mi ako zelimo brz povratak MORAMO JACATI KLUB I IZVRSITI REORGANIZACIJU KLUBA. Ako sve isto ostane i nebude nekih pomaka u organizacij kluba tesko cemo se brzo vratit. I ko sto neko rece i u drugoj ligi se igra fudbal i vejrovatno ce svi poginuti da na domacem terenu otkinu bodove Slobodi a tek koliko ce napaljeni dolazit na Tusanj. Ako nebudemo imali kvalitetnu organizaciju kluba i zadrzali okosnicu ovog tima uz jos pojacanja i to kvalitetnih za druge lige tesko cemo se brzo vratit

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 maj 2012, 22:49

steta
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 23 maj 2012, 22:50

@probisvjet...Druze sami ste krivi,sve je bilo u vasim rukama,ali razumijem da je lakse preci preko toga kad je krivica na nekome drugom...A taj docek sto spominjes,uvijek nam je tako,nista bitnije se nece razlikovati ;) Sto se tice Ivice,tebi na cast...Znas kako se kaze,oprosti mu Boze,ne zna... ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 maj 2012, 22:51

Fkr.87 je napisao/la:@ bparena smiri se brate hvala na podrsci i sve al ne vrijedi...jos da dodam da ce Zenica uvijek bit jedini grad koji postujem a Zenicani jedini od svih u BiH koje cu uvijek zvat bracom..svaka vam cast u nevolji se poznaju pravi jarani ;) Tuzla ce uvijek bit uz vas.
Ma kako da ostanem miran - pa i interno sam uvijek dolazio u Tuzlu i onako se druzio sa rajom. Pitaj Kiču, Ljubu, Spahu, Melboja, Jahu, rahmetli Zulu o nasem odnosu prema Tuzli. Ne mogu da vjerujem da se ovo desava... :oops:

OD 6 bodova - 0 bodova ..... koja je ovo sramota :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 23 maj 2012, 22:51

Sramite se Velez i Zeljo sto niste uzeli po bod danas... nema veze sto Sloboda ne moze da predje centar u duelu sa direktnim konkurentom za opstanak... nema veze sto Sloboda ne moze da pobijedi ni na svom terenu vec dio sezone... opet su krivi drugi, nije Sloboda... sve sami moralisti, dijele lekcije o moralu...
Ali da se vratimo malo unazad... godina 2003. (cini mi se), borba za titulu izmedju Zeljeznicara i Leotara... svaki bod je dragocjen, pogotovo kuci... to je ono vrijeme bilo kad su davali "svako svome", tj. Rudar Ugljevik dao Leotaru bodove i to na svom terenu, Posusje Sirokom itd... Utakmica se igra na Grbavici, Zeljeznicar - Sloboda... Tuzlaci napaljeni da uzmu bod(ove) iako im ne treba ni za sta... JEDVA, u 93. minuti Zeljo dolazi do pobijede golom Harisa Alihodzica... tako reci propisali krv dok su dosli do pobijede... Sloboda zapela... ne da lako bodove... posteno...
Godina 2011. Zeljeznicar i Borac u trci za prvaka... Slobodi ne trebaju bodovi... zapeli i opet zele da uzmu bod(ove)... tvrda utakmica, Zeljo ne uspjeva da pogodi i na kraju kontra i Zolotic daje gol... prelomna utakmica u borbi za titulu i tu je Borac vec poceo polako da slavi... Jos se stijelac pogotka zajebaje na Zeljin racun, covjek se nasladjuje... vise voli Sarajevo covjek... ok, stvar izbora... dakle, Sloboda uzela tri boda... opet posteno...
I sad se ocekuje da Amar izvede na teren najjaci sastav da spasi Slobodu koja ga je godinama ukopavala, iako joj nije to bilo potrebno... nema potrebe... Leotar je ekipa koja ima neslavan rekord, primili su 8 (osam) komada na Grbavici, ali opet posteno su odigrali svaki put protiv Borca ovih godina u kojima se Zeljo sa njim borio za tituli... Leotar je svaki put uzeo kuci, iako bi neki rekli da po famoznom nacionalnom kljucu, trebali bi da igraju za "svoje", tj Borac, a ne za Zelju... I zasto sada zapinjati, ako tebi licno ne treba, protiv takve ekipe, da bi spasio drugu ekipu koja te povaljuje kad god moze iako joj nije potrebno, vec cisto onako... da te zavali... nema potrebe... za Velez ne znam, nisam gledao, ali Sloboda je sama sebi kriva... sa igracem vise nisu presli centra, protiv ekipe koja se bori za opstanak... sta da se kaze vise...
A ove sto govore pogrdno o Ivici ili kako ga zovete Babo, nek bude stid... zar covjek koji je cijenjen u citavom svijetu da gubi obraz zbog ove truhle lige... trebao je covjek pustit sve da se raspadne, a ne onako bolestan da se prihvati odgovorne pozicije i da ide po svijetu, da moli da nas (citaj reprezentaciju i klubove) puste da igramo i da nam ukinu suspezniju... zasto? da sad neki maloumnici ispiru usta njegovim imenom i to samo zato sto im je ekipa truhla i nije mogla kuci sastavit 4 postena pasa? treba on ovo pustit da se sve raspadne, pa da i dalje gledamo evropu i Euro i Svjetsko na TV-u... mi smo to i navikli... i nismo za bolje kad nas ima takvih...
Ja vam licno zelim brz povratak u ligu, jer je Sloboda tim za nekakve Kozare, Gabele, Gradine, Radnike itd... pometite vi prvo u svojoj avliji i rijesite se bandita i donesite novac u klub, pa da ne morate gledat u Zelju i Veleza u zadnjem kolu... Sretno, Tuzlaci...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 maj 2012, 22:52

prigoda je napisao/la:Čekaj, zar ovom probisvijetu nije poslije Slobode Željo najdraži klub :mrgreen: . Kakav preokret.
P.S. Sami ste krivi za ispadanje iako je danas bilo namještenih utakmica. Krivite samo sebe i nikoga drugog.
Jeste, bio. Razlog da mi se jos vise gadite i vi i vas BABO u komitetu koji vam steli (vi mozete poceti utakmicu kada zelite, sigurno se cjenkali) i pihka vodena glava-hinjo koji laze i nema karaktera.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.