A tek ako i četvrta bude, od stida se neće moći na stadion. Da bar Tušanj imamo

Ovo je vladavina jednog covjeka preko 20 godina
bi zeljo mogao da nakon snijega 2012 i pada krova na skenderiji,grbavici,balona na zetri donesena su nova pravila za krovove jednostavno moraju izdržati opterećenja minimalno od 1.5m snijega tako da za onoliku tribinu ispod četiri miliona ne bi mogao krov napraviti bez stubova a sto se tice ilijasa sam krov ne pokriva citavu duzinu tribine niti je velicina samog krova nesto velikaLik je napisao/la: ↑02 feb 2021, 10:44https://sportsport.ba/fudbal/nk-novi-tr ... ion/389735
I Velez i Zeljeznicar su trebali ovako. Jbg bilo bi puno bolje.
Što je najgore, bukvalno 100 puta se diskutovalo o tome na ovoj temi, ali još uvijek pojedini ne shvataju da nije isto natkriti tribinu od 1000-2000 mjesta i tribinu od 4500 mjesta. Ni cijena ni konstrukcija nisu ni blizu iste.Robust je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:02bi zeljo mogao da nakon snijega 2012 i pada krova na skenderiji,grbavici,balona na zetri donesena su nova pravila za krovove jednostavno moraju izdržati opterećenja minimalno od 1.5m snijega tako da za onoliku tribinu ispod četiri miliona ne bi mogao krov napraviti bez stubova a sto se tice ilijasa sam krov ne pokriva citavu duzinu tribine niti je velicina samog krova nesto velikaLik je napisao/la: ↑02 feb 2021, 10:44https://sportsport.ba/fudbal/nk-novi-tr ... ion/389735
I Velez i Zeljeznicar su trebali ovako. Jbg bilo bi puno bolje.
Sprcim te druze u usta zvaljava, deklarises se kao navijac Veleza i samo udjes s vremena na vrijeme da napises kritiku u vezi stubova. Udji nekad na nasu temu pa pisi tamo, i pohvale i kritike. Znamo svi da ne valjaju stubovi, nije niko corav ali bilo je 1000 stvari prethodno za pohvalu pa nisi ni rijeci napisao.Asimetric je napisao/la: ↑06 feb 2021, 00:04Dok kod Veleža RA tribina ima samo 14 redova i ako 14 redova nisi u stanju pokriti bez stubova, onda se treba dobro zapitati zbog čega je to tako. Evo ova tribina u Ilijasu ima 18 redova i pokriva se bez stubova. Nemojte mi samo opet vjetar spominjati i manjak prostora iza tribine, ako vec hocete srati, onda napisite nije bilo para i izabrala se najjadnija opcija i to je to.
Pa baš ti je super vokabular za raspravljanje, ako vam je takav cjeli forum, e onda se bas moze ocekivati neka kvalitetna rasprava. A koliko vidim i tamo se neistomisljenici saa većinom, proglase izdajnicima kluba ili im se dodijeli neki slican nadimak, tako da ne vidim smisao. Sto se tice toga da nisam nista do sada pohvalio od infrastrukturnih radova na stadionu, pa mozda je razlog u tome sto zaista se nije imalo sta ni pohvaliti, cekaj sjetio sam se, svidja mi se asfalt onaj ispred stadiona i ivičnjaci, to je za pohvalu, i WC ispod centralne tribine, eto za tvoju dušu da nešto i pohvalim.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 feb 2021, 00:10Sprcim te druze u usta zvaljava, deklarises se kao navijac Veleza i samo udjes s vremena na vrijeme da napises kritiku u vezi stubova. Udji nekad na nasu temu pa pisi tamo, i pohvale i kritike. Znamo svi da ne valjaju stubovi, nije niko corav ali bilo je 1000 stvari prethodno za pohvalu pa nisi ni rijeci napisao.Asimetric je napisao/la: ↑06 feb 2021, 00:04Dok kod Veleža RA tribina ima samo 14 redova i ako 14 redova nisi u stanju pokriti bez stubova, onda se treba dobro zapitati zbog čega je to tako. Evo ova tribina u Ilijasu ima 18 redova i pokriva se bez stubova. Nemojte mi samo opet vjetar spominjati i manjak prostora iza tribine, ako vec hocete srati, onda napisite nije bilo para i izabrala se najjadnija opcija i to je to.
Pa po tebi znaci ova uprava je unakazila stadion za ovih par godina i to je to. Posteno. Ima stvari itekako za pohvaliti, ne vrti se sve oko stadiona ali o tom po tom.Asimetric je napisao/la: ↑06 feb 2021, 00:31Pa baš ti je super vokabular za raspravljanje, ako vam je takav cjeli forum, e onda se bas moze ocekivati neka kvalitetna rasprava. A koliko vidim i tamo se neistomisljenici saa većinom, proglase izdajnicima kluba ili im se dodijeli neki slican nadimak, tako da ne vidim smisao. Sto se tice toga da nisam nista do sada pohvalio od infrastrukturnih radova na stadionu, pa mozda je razlog u tome sto zaista se nije imalo sta ni pohvaliti, cekaj sjetio sam se, svidja mi se asfalt onaj ispred stadiona i ivičnjaci, to je za pohvalu, i WC ispod centralne tribine, eto za tvoju dušu da nešto i pohvalim.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑06 feb 2021, 00:10Sprcim te druze u usta zvaljava, deklarises se kao navijac Veleza i samo udjes s vremena na vrijeme da napises kritiku u vezi stubova. Udji nekad na nasu temu pa pisi tamo, i pohvale i kritike. Znamo svi da ne valjaju stubovi, nije niko corav ali bilo je 1000 stvari prethodno za pohvalu pa nisi ni rijeci napisao.Asimetric je napisao/la: ↑06 feb 2021, 00:04Dok kod Veleža RA tribina ima samo 14 redova i ako 14 redova nisi u stanju pokriti bez stubova, onda se treba dobro zapitati zbog čega je to tako. Evo ova tribina u Ilijasu ima 18 redova i pokriva se bez stubova. Nemojte mi samo opet vjetar spominjati i manjak prostora iza tribine, ako vec hocete srati, onda napisite nije bilo para i izabrala se najjadnija opcija i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.