Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
reina je izgubio samopouzdanje skroz a i odbrana je bila u qrcu... treba 1-2 dobre u takmice i cvrsta odbrana i doci ce to sve na svoje, da nije bilo reine prosle sezone ne bi ni u prvih 10 zavrsili
You are someone else I am still right here
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze do naseg Rizaha.Lily je napisao/la: Ako ni to ne pomogne, e sta cu mu ja. Nek' ide nekom hodzi da mu saljeva xD

Ja mislim da Rizah ne bi imao nista protiv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naprotiv, ja mislim da bi se jako obradovaoOmerbavarac je napisao/la:Moze do naseg Rizaha.Lily je napisao/la: Ako ni to ne pomogne, e sta cu mu ja. Nek' ide nekom hodzi da mu saljeva xD![]()
Ja mislim da Rizah ne bi imao nista protiv.

- the scouser
- Kontakt:
Ja sam negdje procitao da mu dijete ima leukemiju
Razumljivo da mu je malo pao prosjek,al' je on cini mi se jedan od psihicki jacih pojedinaca u poolu,vratice se brzo ako Bog da.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Auuthe scouser je napisao/la:Ja sam negdje procitao da mu dijete ima leukemijuRazumljivo da mu je malo pao prosjek,al' je on cini mi se jedan od psihicki jacih pojedinaca u poolu,vratice se brzo ako Bog da.

-
He he
Kad bi mu ja zapisao ne bi primio više nikad gola

Ima li sta novo za Kuyta?
Nekako mi neobicno da je on povrijedjen!!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
jonesovo dijete ima leukemiju,a ne reininoOTNYS_YNWA je napisao/la:Auuthe scouser je napisao/la:Ja sam negdje procitao da mu dijete ima leukemijuRazumljivo da mu je malo pao prosjek,al' je on cini mi se jedan od psihicki jacih pojedinaca u poolu,vratice se brzo ako Bog da.
Ako je tako onda je sigurno opravdana slaba forma.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mjesec dana je van terena.ackeey je napisao/la:Ima li sta novo za Kuyta?

- reds_forever
- Kontakt:
A mozes li kako "zapisivat" bez njegovog prisustvaRizah Fejzić je napisao/la:He he![]()

Ja koliko znam,niko ovdje nikada reinu blatiosemy-kkb je napisao/la:U dosta utakmcia Reina je glavni "krivac" za neporaz Liverpoola. Taj covjek je heroj i samo mi je krivo sto ga neki blate kad ima los dan, tj. dva-tri kiksa na tekmi. Inače, napad kad ima kiks moze se progledati, sredina i odbrana isto tako, al golman ako pogrijesi, onda svi drvlje i kamenje na njega zato sto ispadne da je on taj koji je primio gol, pa ispadne da je i sam krivac.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- King Kenny
- Kontakt:
Nije me bilo par dana,evo i ja cu da svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti da cestitam Bajram s porukom Bajram Serif Mubarek Olsun........aa ostalima puno srece i da u zdravlju docekaju svoje blagdane...
aa sto se Reine tice...pustite ga malo,povratiti ce on samopouzdanje pa nije ni prvi ni zadnji golman koji je upao u malu krizu al kad izadje iz nje bice puno bolji...
aa sto se Reine tice...pustite ga malo,povratiti ce on samopouzdanje pa nije ni prvi ni zadnji golman koji je upao u malu krizu al kad izadje iz nje bice puno bolji...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
u pitanju je drugi golman liverpoola Jones.the scouser je napisao/la:Ja sam negdje procitao da mu dijete ima leukemijuRazumljivo da mu je malo pao prosjek,al' je on cini mi se jedan od psihicki jacih pojedinaca u poolu,vratice se brzo ako Bog da.
sto se tice reina on je jedan od rijetkih ovdje koji je svima drag. meni je on uz torresa i luisa garciu najdrazi nas španac
Od kad ja pratim forum, mislim da nismo nikada komentirali o temi "najdraži igrač", pa sad ćemo. Ko vam je najdraži Liverpoolovac? 
Meni je Babel najdraži, uz Glena i Pacheca

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
mora neko to platitireds_forever je napisao/la:A mozes li kako "zapisivat" bez njegovog prisustvaRizah Fejzić je napisao/la:He he![]()
Kad bi mu ja zapisao ne bi primio više nikad gola![]()
![]()

nikako mi se ne sviđa sto cemo ove sezone vecinu utakmica PL igrati nedjeljom, vise od pola utakmica necu moci gledati

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- elninho_resTO
- Kontakt:
meni definitivno owen,zbog njega sam i poceo navijat za liverpool jos dok je bio u cvijetu mladosti,onda carager i naravno resTOCarlo je napisao/la:Od kad ja pratim forum, mislim da nismo nikada komentirali o temi "najdraži igrač", pa sad ćemo. Ko vam je najdraži Liverpoolovac?
dudek mi je isto bio pravo drag

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Gerrard, Torres, nekad Xabi Alonso
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
-
Nadam se da ne pričamo o ikonama, jer naravno da je Gerard svima najdraži igrač.
Meni je od ovih ostalih daleko najdraži Glen Johnson, jer je rođen istog datuma kao i ja a poslije njega Agger jer je igračina. U konkurenciju ulazi Meirales, jer on i njegova žena, imaju više tetovaža nego cijela Engleska
Reini je zapisivanje džabe
Zaslužio je to 
Meni je od ovih ostalih daleko najdraži Glen Johnson, jer je rođen istog datuma kao i ja a poslije njega Agger jer je igračina. U konkurenciju ulazi Meirales, jer on i njegova žena, imaju više tetovaža nego cijela Engleska

Reini je zapisivanje džabe

- the scouser
- Kontakt:
Meni je od svih stranih najdrazi Sami.Od domacih zna se 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Gerrard i CarraCarlo je napisao/la:Od kad ja pratim forum, mislim da nismo nikada komentirali o temi "najdraži igrač", pa sad ćemo. Ko vam je najdraži Liverpoolovac?
od ovih sto vise nisu tu Cisse i GOD, ima tu jos puno igraca ako pocnem nabrajti preduga ce lista biti jer meni je svaki naš igrac drag ali ovi su nesto posebno.
- King Kenny
- Kontakt:
trenutno reina,agger,gerrard i torres
...od onih koji su otisli luis g.,cisse,pennant....od legendi naravno kenny dalglish 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.