dzaba napadas covjeka jer ni mi nista nismo bolji sto se tice golova a ja se nadam da ce sutra Rudar bit prvi koji ce primit vise od 3 gola jer stvarno je vise vakat da proradimovatreni je napisao/la:Pa jeste ofanzivni nema sta,golova dajete jedva vise od jednog po utakmici.Uglavnom, zahvaljujući Mikiću koji daje ili asistira.Da nije njega igra bi vam bila identična Travniku,nabij gore pa sta bude....djoleprijedor je napisao/la:Očito je da jedini ti aludiraš na nešto,jer niko drugi to nije napisao do tebe...A šta bi trebali najaviti???Defanzivu,bunker i moliti boga da nam ove godine nedorečena ekipa Zvijezde ne da gol????vatreni je napisao/la:Prijedorčani najavljuju ofanzivu u Gradačcu,zar nisu mogli bolji natpis staviti,aludiraju oni ovim nesto,al nebitno,zavrsit će kao i svaka ofanziva PRIJEDORČANA u GradačcuHvala bogu da najvljujemo ofanzivu jer dolazimo da se nadigravamo i da publika u Gradačcu vidi lijepu fudbalsku predtavu,a bolji neka pobjedi.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pa ne kažem da smo mi bolji,svi smo mi tu negdje sem Zelje,Borca pa i Sarajeva.....ostalo je u gram.Jbt.ko da smo mi sastavljeni od amatera a u njih zvijezde....pa nas podcjenjuju
Nije vas niko potcijenio, dali su sasvim normalnu izjavu. Takvih možeš pročitati na desetine dnevno u raznim novinama. Nigdje nisu rekli da ste vi slabi ili nešto slično, nego su samo govorili o svojoj igri i da će doći da se nadigravaju.
Smoke Weed Everyday!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Čovjek ti objasnio @Vatreni...EvoMene je napisao/la:Nije vas niko potcijenio, dali su sasvim normalnu izjavu. Takvih možeš pročitati na desetine dnevno u raznim novinama. Nigdje nisu rekli da ste vi slabi ili nešto slično, nego su samo govorili o svojoj igri i da će doći da se nadigravaju.
Mens sana in corpore sano.
sutra nas ocekuje teska utakmica.mislim da bi nasi mogli igrati bez pritiska i valjda bude bolje nego protiv slavije i radnika..kao sto neko rece sve je to u pet deka .nekad bi se u ove tri utakmice realno ocekivalo 9 bodova a sada mozda 4 budu dobra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jel ovaj pilavdzic spreman da upise koju minutu ,gledam na slikama da trenira sa ekipom
mogli bi sutra glat dobit mislim da je manekenima dopizdilo prosipanje bodova kod kuce ima da budu ko osice...zato sutra svi na banju
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
sretno nam danas jos malo pa tekma.teren i vrijeme idealno.nasi igraci imaju sve preduslove da pokazu sta znaju.rudar nece igrati zatvoreno tako da nema price o bunkeru..odo sad uplatiti na rudar x2 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ima li neka dobra osoba iz Gradačca da će biti danas na stadionu i da ima na računu, samo da obavjesti kod promjene rezultata ili nekog važnijeg događaja sa terena?
Vraćam uslugu sljedeće sezone.
Na PP nek se javi, hvala! Pozz iz Prijedora!

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kako si siguran da ćemo bit zajedno i sledeće sezone u PL.K0MT je napisao/la:Ima li neka dobra osoba iz Gradačca da će biti danas na stadionu i da ima na računu, samo da obavjesti kod promjene rezultata ili nekog važnijeg događaja sa terena?Vraćam uslugu sljedeće sezone.

Dragon Town
ja bi te zvao al nemam kreditaK0MT je napisao/la:Ima li neka dobra osoba iz Gradačca da će biti danas na stadionu i da ima na računu, samo da obavjesti kod promjene rezultata ili nekog važnijeg događaja sa terena?Vraćam uslugu sljedeće sezone.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Daficu hebo te onaj ko te doveo u zvijezdu amatercino jedna pojma ti nemas...
cestitke na pobijedi
cestitke na pobijedi
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
kakav je danas buba bio ?
A sta tek za Husica reci, covjek je zahebo 3 gola barelf1 je napisao/la:Daficu hebo te onaj ko te doveo u zvijezdu amatercino jedna pojma ti nemas...
cestitke na pobijedi

Sreca njihova pa ne znamo, mogli su primit puno puno vise..
ova zvijezda ima dobrih igraca ali i par losih.nadati se da ce se poslije zavrsetka sezone dobro odraditi prelazni rok.danas pobjeda a svijet se iznervirao.mucimo se dosta prilika masamo.danas bolji od ostalih buba ordagic i susic.
mislim da pobjeda u srebreniku nece doci u pitanje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:ova zvijezda ima dobrih igraca ali i par losih.nadati se da ce se poslije zavrsetka sezone dobro odraditi prelazni rok.danas pobjeda a svijet se iznervirao.mucimo se dosta prilika masamo.danas bolji od ostalih buba ordagic i susic.
ČESTITAM,
odoh grlo izgubit

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ma husic je dobar za dzafica ovaj se bruka od kako je dosao u zvijezduBrezovac je napisao/la:A sta tek za Husica reci, covjek je zahebo 3 gola barelf1 je napisao/la:Daficu hebo te onaj ko te doveo u zvijezdu amatercino jedna pojma ti nemas...
cestitke na pobijedi![]()
Sreca njihova pa ne znamo, mogli su primit puno puno vise..
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Eto i pored pritiska nasi momci su se izborili i konacno pobjedili, samo cu rec to da vjerovatno nigdje se ne psuju domaci igraci kao sto se to radi kod nas, i kad je rezultat u nasu korist i tad ima onih kojima uvijek nesto smjeta! 

ma danas su neki odlazili prije sa stadiona,nisi ni znali koji je rezultatdurgut je napisao/la:Eto i pored pritiska nasi momci su se izborili i konacno pobjedili, samo cu rec to da vjerovatno nigdje se ne psuju domaci igraci kao sto se to radi kod nas, i kad je rezultat u nasu korist i tad ima onih kojima uvijek nesto smjeta!

ccc mozda su bili razocarani kad su vidjeli da vodimo i da nece imat priliku da vrijedjajuFCL je napisao/la:ma danas su neki odlazili prije sa stadiona,nisi ni znali koji je rezultatdurgut je napisao/la:Eto i pored pritiska nasi momci su se izborili i konacno pobjedili, samo cu rec to da vjerovatno nigdje se ne psuju domaci igraci kao sto se to radi kod nas, i kad je rezultat u nasu korist i tad ima onih kojima uvijek nesto smjeta!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.