AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Jeste prijateljska, nije to takmičarski nivo, ali Čelik je stvarno katastrofalan, razumljivo mi je da bude loš u napadu, ali da bude jednako loš u odbrani to je previše, a takva nam je ekipa da je njegova rezerva još lošija. Nadati se da ćemo nogirati Holanđanina i dovesti nekog startnog beka, nije mi jasno zašto ne posegnuti za Dedićem.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ne sjecam se da je Celik odigrao kvalitetnu utakmicu.Iskreno rijesio bih ga se sto prije ali nema ko da ga zamjeni.Dedic bi bio idealan za ovako ofanzivnu ekipu ali mislim da Roma nije spremna da za njega izdvoji finu cifru.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Lose je ovo bilo ali eto prijateljska je pa se ne moze nista posebno ni reci.Mislim da ce Dybala i Dovbyk jako dobro suradjivati i da ce njih dvojica biti najopasniji za protivnicke ekipe.
Soule se trudio.Vidi se da mu je stalo i mogao bi on biti dobro pojacanje za Romu.Onog Le Fea ili kako vec se zove nisam nesto ni upratio.Puno je novih i mladih momaka igralo.Imat ce De Rossi ovdje bas dosta posla al ako to sve poslozi imat cemo finu ekipu za ovu sezonu.
Defanziva malo koci ali Boze moj.Navikli smo mi da je to tako evo vec godinama.
Soule se trudio.Vidi se da mu je stalo i mogao bi on biti dobro pojacanje za Romu.Onog Le Fea ili kako vec se zove nisam nesto ni upratio.Puno je novih i mladih momaka igralo.Imat ce De Rossi ovdje bas dosta posla al ako to sve poslozi imat cemo finu ekipu za ovu sezonu.
Defanziva malo koci ali Boze moj.Navikli smo mi da je to tako evo vec godinama.
Stvarno igra ne obećava, doduše mislim da ćemo dovesti bar još dva igrača, krucijalan je desni bek, mada je tu tržište stvarno skromno, Bellanova apsolutno ne vrijedi tih 25 miliona kojih Torino traži i nadam se da ćemo ga zaobići. Zanimljivo ime tu je Issa Kaboré, igrač Manchester Citya, koji je bio na posudbi u Lutonu, atletičan, brz - djeluje mi kao da bi se uklopio u ono što De Rossi traži. No, čini se da će taj bek biti Marc Pubill, nepoznanica.
Cristante jeste vojnik kluba, zahvalan je igrač, promijenio je pet pozicija, svaka čast na tome, ali jednostavno nije kvalitet za ovu Romu, mogao se nekako provlačiti kod trenera koji su gajili taj defanzivniji fudbal, ali očigledno je da De Rossi staje tome u kraj, lijepo je to što je Italijan, ali se zaista nadam da će ga neki Al-Arapski uzeti, dobro njemu, nama još bolje.
Cristante jeste vojnik kluba, zahvalan je igrač, promijenio je pet pozicija, svaka čast na tome, ali jednostavno nije kvalitet za ovu Romu, mogao se nekako provlačiti kod trenera koji su gajili taj defanzivniji fudbal, ali očigledno je da De Rossi staje tome u kraj, lijepo je to što je Italijan, ali se zaista nadam da će ga neki Al-Arapski uzeti, dobro njemu, nama još bolje.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne bi bio toliko iznenađen da na kraju dovedemo i Chiesu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ghisolfi ne staje, Biafora prenosi da smo ozbiljno zainteresovani za Soumaré-a, dečko igra za Leicester, zadnju sezonu proveo na posudbi u Sevilli. Dobar trkač, treba nam jedan takav u veznom redu, ali šta to on ima, a da nema Bove?
Mislim da ima pozicija gdje smo znatno slabiji, ali eto.
Mislim da ima pozicija gdje smo znatno slabiji, ali eto.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma istrpiti Bovea do kraja.Momak se bori i gine kad god dobije sansu.Bolje te pare potrositi na nekog beka ili stopera gdje bas skripi pogotovo bekovi.
Ma slabo je ko cuo za njega ako cemo realno nego kad se neki igrac vise potencira i onda to menadzeri odrade tako ko da je dosao sam Batistuta onda bude i sramota reci da ne znamo ko je on a garantujem da haman niko nije za njega cuo dok nije potpisao.Eto ispade svi su gledali tekme Frosinonea 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gledao sam ja vjeruj miManuel je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:19Ma slabo je ko cuo za njega ako cemo realno nego kad se neki igrac vise potencira i onda to menadzeri odrade tako ko da je dosao sam Batistuta onda bude i sramota reci da ne znamo ko je on a garantujem da haman niko nije za njega cuo dok nije potpisao.Eto ispade svi su gledali tekme Frosinonea![]()

Gdje su god na posudbi iz Juventusa sam gledao Seriju A

I čudi me da još niko nije kupio Marka Brešaninija iz Frosinonea, bolji je od Bovea jedno šest puta
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
E svaka cast BogamiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 07:52Gledao sam ja vjeruj miManuel je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:19Ma slabo je ko cuo za njega ako cemo realno nego kad se neki igrac vise potencira i onda to menadzeri odrade tako ko da je dosao sam Batistuta onda bude i sramota reci da ne znamo ko je on a garantujem da haman niko nije za njega cuo dok nije potpisao.Eto ispade svi su gledali tekme Frosinonea![]()
![]()
Gdje su god na posudbi iz Juventusa sam gledao Seriju A![]()
I čudi me da još niko nije kupio Marka Brešaninija iz Frosinonea, bolji je od Bovea jedno šest puta

Otici ce i Marko garant jer su drugoligasi.
Odigrasmo prijateljsku protiv Barnsley-a (treća engleska liga), nije mjerodavan protivnik, ali eto konačno da nekog malo napunimo. Abraham i ovu utakmicu komično loš, neke njegove reakcije su stvarno u najmanju ruku amaterske - ovo je ljeto u kojem mi njega moramo prodati, problem je što on očigledno želi Milan, a oni imaju svoja dva napadača, jasno u italijanskom stilu će otezati te pregovore kako bi ga dobili na nekom sniženju. Prava zamjena za njega bi po meni bio Pinamonti.
Soule odigrao jako dobru utakmicu (gol i asistencija), nekoliko dobrih dribling i dodavanja, Darboe također solidan meč. Doduše trenutno glavna tema što se tiče Rome je Chiesa, nekako sam 50-50 što se tiče tog transfera, dečko je stvarno klasan fudbaler, ali već je jednom odbio našu ponudu - pitanje je koliko bi imalo smisla opet ganjati igrača koji očigledno nema veliku želju da zaigra u našem dresu. Bitan je i taj aspekt motivacije i spreme kod njega. Moj pik za to krilo nakon malo kopanja - Noa Lang.
Soule odigrao jako dobru utakmicu (gol i asistencija), nekoliko dobrih dribling i dodavanja, Darboe također solidan meč. Doduše trenutno glavna tema što se tiče Rome je Chiesa, nekako sam 50-50 što se tiče tog transfera, dečko je stvarno klasan fudbaler, ali već je jednom odbio našu ponudu - pitanje je koliko bi imalo smisla opet ganjati igrača koji očigledno nema veliku želju da zaigra u našem dresu. Bitan je i taj aspekt motivacije i spreme kod njega. Moj pik za to krilo nakon malo kopanja - Noa Lang.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa pripreme počeli u Slovačkoj i evo sad dvije utakmice u Engleskoj, za četiri dana nam je finalna pripremna sa Evertonom. Ne znam šta je sa onim ljetnjim kupovima, prije bi bili redovni članovi, pa su makar i te prijateljske bile protiv ozbiljnih klubova.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Vala nikad nisam čuo da je neka ekipa dio priprema provela u engleskoj , svi otamo bježe
nema potpisa
Ništa od Pubila, znači kao kandidate imamo Bellanovu i Assignona, ali prvo treba nekog i prodati, što djeluje kao nemoguća misija. Doslovno postoji 0 interesa za naše igrače i to nešto govori.
Antonio Nusa kandidat za lijevo krilo, kažu da je neki ozbiljan talent, ali isto tako vuče neku povredu leđa - znači idealan za nas.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Amerikanci su izgleda ispucali ono što su imali za ovaj prelazni rok, sedam dana do početka lige - mi bez desnog beka i ozbiljnog stopera, ali eto treba se nadati najboljem. Solanke napustio Bournemouth, a njihov SD je Pinto, nadam se da će posegnuti za Abrahamom.
Stidljivo su nešto spomenuli da pokušavamo ući u kombinaciju dovođenja Galena iz Porta. Dečko je brutalan igrač, ali mislim da nemamo mi te pare. Inače sutra je zadnja prijateljska protiv Evertona, vrijedi ispratiti.
Stidljivo su nešto spomenuli da pokušavamo ući u kombinaciju dovođenja Galena iz Porta. Dečko je brutalan igrač, ali mislim da nemamo mi te pare. Inače sutra je zadnja prijateljska protiv Evertona, vrijedi ispratiti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Remi sa Evertonom, kako dobro izgleda Soulé, stvarno bi mogao biti zlatna koka, a i dao je onaj baš emotivni intervju prije nekoliko dana, kaže da je plakao jer je mislio da će transfer u Romu propasti, čudno su ga i ispalili iz Juventusa, prvobitno mu je valjda rečeno da se računa na njega, a onda ipak prodaja. Imat će motiv i jedva čekam da vidim kako će izgledati u ligaškim utakmicama.
Inače, pljuvao sam jučer već to što nismo u stanju da nađemo beka, a u međuvremenu je Biafora prenio da smo u ozbiljnim razgovorima i da će naš novi igrač vjerovatno postati - Lorenz Assignon. Ono što sam uspio pronaći o njemu je da je fenomenalan igrač ofanzivno, ali da je isto toliko loš defanzivno, što bi značilo da dobijamo opet neki polovičan proizvod. No, vidjet ćemo kakav će biti u našem dresu, ukoliko dođe.
Inače, pljuvao sam jučer već to što nismo u stanju da nađemo beka, a u međuvremenu je Biafora prenio da smo u ozbiljnim razgovorima i da će naš novi igrač vjerovatno postati - Lorenz Assignon. Ono što sam uspio pronaći o njemu je da je fenomenalan igrač ofanzivno, ali da je isto toliko loš defanzivno, što bi značilo da dobijamo opet neki polovičan proizvod. No, vidjet ćemo kakav će biti u našem dresu, ukoliko dođe.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Koji mili qrac? Nadam se da su ove zadnje vijesti lažne, jer ako je ovo sve istina - trebat ćemo se mi fino oznojiti za eventualnu šestu poziciju ove godine. Kakvi su ovo potezi Friedkina u zadnjih 15 dana prelaznog roka? Ozbiljno se priča o odlasku Dybale i to za pišljivih desetak miliona, wtf? Logično da Dybala ima probleme, ali ti problemi se tiču isključivo povreda i velikog broja propuštenih utakmica, dečko je jedina zvijezda u ovoj ekipi, ali očigledno je vlasnicima to okej.
Popljuva ja ovog Assignona kako ne valja u defanzivni, kad odlučili su da nas obraduju izgleda i to sa Abdulhamidom iz Al-Hilala, kakve su ovo sprdnje
Popljuva ja ovog Assignona kako ne valja u defanzivni, kad odlučili su da nas obraduju izgleda i to sa Abdulhamidom iz Al-Hilala, kakve su ovo sprdnje

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.