Susan Boyle najbolja pjevačica na svijetu.alfarouqaminu je napisao/la:Sigurno je ta![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Susan Boyle najbolja pjevačica na svijetu.alfarouqaminu je napisao/la:Sigurno je ta![]()
![]()
![]()
![]()
brazzo je napisao/la:evo sad se vratila u normalulegenda reala je napisao/la:i u mene , jedva otvara sportsport ,a ostale stranice idu normalno ,a idi navijaj za Mančester da bude iz X/1brazzo je napisao/la:jel' i kod vas spora konekcija, kod mene jedva otvara sportsportsva sreća pa će sad tekma
može i ta kombinacija još preko 10 kornera i manje od 3 kartona pa da se obojica obradujemo
RJESAVA:alfarouqaminu je napisao/la:Jel znate sta Norris radi na prozoru??????????????????????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bas mislim da njega neki ljudi koriste da zarade.. da on na kraju nista ne dobije. Vidi se da je budala.Adinjo je napisao/la:Jest ovaj Ekrem spadalo![]()
Lik na glupostima uzima lovu. Bem ti dokle ovaj svijet dogurao.
Lily je napisao/la:Ja bas mislim da njega neki ljudi koriste da zarade.. da on na kraju nista ne dobije. Vidi se da je budala.Adinjo je napisao/la:Jest ovaj Ekrem spadalo![]()
Lik na glupostima uzima lovu. Bem ti dokle ovaj svijet dogurao.![]()
@kdn, cestitam.
Pa ako baš moraškakavdanakneiskustvu je napisao/la:ženim se
Sa srećom. Časti ti prvo djevojku, zagarantovano je onda i nama na forumu piće.Stivi_Dzi je napisao/la:Ljudovi imam sutra dejt i to **** skroz, pozelite srecu, ako je zbarim castim citav forum
Ma znam .. Al evo da prokomentarisem potpisStivi_Dzi je napisao/la:Dobro jutro, potpis stoji jos od Cezarove ere
Sretno!Stivi_Dzi je napisao/la:Ljudovi imam sutra dejt i to **** skroz, pozelite srecu, ako je zbarim castim citav forum
Pa bilo ti je i vrijemekakavdanakneiskustvu je napisao/la:ženim se
valjda hoce da rastanak na forumu bude sto bezbolniji i sa sto manje emocija...dubrava je napisao/la:Pa bilo ti je i vrijemekakavdanakneiskustvu je napisao/la:ženim se![]()
stari dripac na forumu
![]()
![]()
p.s. al, kako si uletio, ženim seko da ides u trgovinu po kruh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.