Nekad prije mu je smetao Misimović na poziciji desetke.....sad igra to mjesto i opet mu neki ku.ac smeta.....isto kneginja na zrnu graška.....Clutch je napisao/la:Ma kakav psiholog ljudi moji. Pojeli su ga Belgijanci, ali u 1. minuti sam znao da ce ga pojesti jer igra iza napadaca. Dzaba zivotna forma, dzaba sve, on to ne moze igrati, ne moze. Nije igrac koji ce okrenut ledjima od protivnickog gola i okruzen dvojicom/trojicom igraca nesto napraviti.
Igrac koji se izvlaci po loptu, i zapocinje napad ispred odbrane. Ima strasan pregled igre, i igru na malom prostoru ali kada on diktira tempo i kontrolise igru, a on to s ove pozicije nije u stanju da radi, niti je to njegova uloga trenutno. Tuzno je da to selektor(i) jedne jake evropske reprezentacije nisu u stanju da vide. Kakvog dragulja imaju a ne zele/ne znaju da ga iskoriste.
Miralem jos nijednom nije podbacio na poziciji kreatora igre, nijednom! Ali on to ne igra i to je problem. Davno rekoh, ko od njega ocekuje golove i asistencije i njegov ucinak na terenu ravna po tome, taj se nikad nece zadovoljiti njegovim nastupom, nikad. A takvih je enormno veliki broj. Opet, j.ebo forum, navijace, nisu bitni. Problem je sto to ni selektor ne moze da prepozna..
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Pazi, poslije Dzeke i Asmira, nesto najjace sto ova repka ima, al' prevelika su ocekivanja.Ma nisu teške riječi, ima on ono nešto, pregled igre kakav se rijetko viđa, klinički precizan zadnji pas, osjećaj za prostor, ali kad vidim kako Bešić povuče loptu i radi ono što Pjanić treba da radi - ogadi mi se fudbal....
Lagano je taj pas, pregled, osjecaj, prezentirati u jakom okruzenju i protiv inferiornijih protivnika.
Jedan Fellaini nekad izgleda kao kompletan btb veznjak, Cazorla kao wc cm, pola engleske repke poput top klasa, al' znamo sto je u stvari istina.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Razocaran sam..Zaista po prvi put sam razocaran..Jeste ga Mesa zavalio na poziciju 10,ali biti citavu utakmicu neprijemtan,praviti onakve greske u dodavanjima par puta..Slabo Miralme,slabo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pjanića sam u repci gledao na raznoraznim pozicijama. I ako se slažem sa tobom u vezi sa pozicijom kreatora, ne mogu se složiti sa tim da takav majstor kao što je Pjanić ne pokaže klasu i na ovoj poziciji koju je igrao večeras, jer ga smatram boljim od svakog veznog igrača Belgije individualno.Clutch je napisao/la:Ma kakav psiholog ljudi moji. Pojeli su ga Belgijanci, ali u 1. minuti sam znao da ce ga pojesti jer igra iza napadaca. Dzaba zivotna forma, dzaba sve, on to ne moze igrati, ne moze. Nije igrac koji ce okrenut ledjima od protivnickog gola i okruzen dvojicom/trojicom igraca nesto napraviti.
Igrac koji se izvlaci po loptu, i zapocinje napad ispred odbrane. Ima strasan pregled igre, i igru na malom prostoru ali kada on diktira tempo i kontrolise igru, a on to s ove pozicije nije u stanju da radi, niti je to njegova uloga trenutno. Tuzno je da to selektor(i) jedne jake evropske reprezentacije nisu u stanju da vide. Kakvog dragulja imaju a ne zele/ne znaju da ga iskoriste.
Miralem jos nijednom nije podbacio na poziciji kreatora igre, nijednom! Ali on to ne igra i to je problem. Davno rekoh, ko od njega ocekuje golove i asistencije i njegov ucinak na terenu ravna po tome, taj se nikad nece zadovoljiti njegovim nastupom, nikad. A takvih je enormno veliki broj. Opet, j.ebo forum, navijace, nisu bitni. Problem je sto to ni selektor ne moze da prepozna..
Ne očekujem od njega samo asistencije i golove, nego ono što je Bešić radio. Očekujem više kontakta sa loptom i više prijetnji od njega. To je ono što znamo svi da može, ali čekamo da se desi.
Misimovic spor,koci igru reprezentacije a najvise smeta Pjanicu.... 

lezVe do bagro
- Goalgetter
- Kontakt:
Gusio ga Besic danas.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ponekad imam osjecaj kao da vodi racuna da ne pokvari statistiku tacnih dodavanja. Isto tako mislim da bi trebao cesce malo povuci loptu prema naprijed. Ako nece on, ko ce onda?
treba dovest' novog selektora, možda proigra
treća sreća
treća sreća

Posteno, no kakav je da je nas je! Boljeg u vezi nemamo i moramo ga istrpiti.Rios je napisao/la:Razocaran sam..Zaista po prvi put sam razocaran..Jeste ga Mesa zavalio na poziciju 10,ali biti citavu utakmicu neprijemtan,praviti onakve greske u dodavanjima par puta..Slabo Miralme,slabo..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nemojte pljuvat Pjanica pi.cke jedne,nema igraca koji moze igrati sam u veznom redu.
Svi su skontali kako ga zatvoriti....presing na prvu pri primanju lopte, 3-4 udvajanja, 1-2 jača starta, a on spor i prepadnut kakav jeste i to je kraj nadanja....
Jel poslala Barca fax na adresu Rome? 

Pa ljudi su ga totalno zatvorili sta je mogao?
Ali da je lose odigrao jeste, imao je nekoliko losih dodavanja ali nisu te greske imale nekog prevelikog uticaja ni na igru ni rezultat, a tim situacijama sto je pogrijesio nije mogao puno ni uciniti nego dodati prvom do sebe, ovaj put ni to nije islo.
Ali da je lose odigrao jeste, imao je nekoliko losih dodavanja ali nisu te greske imale nekog prevelikog uticaja ni na igru ni rezultat, a tim situacijama sto je pogrijesio nije mogao puno ni uciniti nego dodati prvom do sebe, ovaj put ni to nije islo.
This time next year we'll be millionaires.
Fidelis je napisao/la:Nemojte pljuvat Pjanica pi.cke jedne,nema igraca koji moze igrati sam u veznom redu.
Koju si ti utakmicu gledao?!
Belgijski komentator rece da je dobar igrac ali da je kao primadona,i slabasan kao da je pravljen od porculana...jbg..sekula je napisao/la:Svi su skontali kako ga zatvoriti....presing na prvu pri primanju lopte, 3-4 udvajanja, 1-2 jača starta, a on spor i prepadnut kakav jeste i to je kraj nadanja....

pa bice bolje, igramo protiv Andore jelKawhi je napisao/la:Još jedna užasna utakmica. Krivicu snose i on i selektor. On jer se ne trudi dovoljno, a selektor zbog toga što ga gura na AMFa (što bi rekli igrači FMa), a Pjanke je CMF. On nije igrač koji će dati zadnji pas poput Misketa nego igrač koji će prenijeti loptu iz odbrane u napad i organizovati igru. Sljedeću tekmu njega na Medunjaninovu poziciju i biće bolje.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Moras shvatiti da on nije individualno jak igrac u pogledu konkretnosti (osim slobodnjaka dakako, govorim za igru). Uzmi za primjer Xavija. Koliko je taj utakmica odigrao a da nije dao gol niti imao asistenciju, a pritom bio ubjedljivo najbolji na terenu. Slicna stvar je i s Miralemom, koji je u nedjelju i bez datog gola Juventusu, bio igrac utakmice. Zasto? Pa jednostavno, jer je savrseno diktirao tempo i Rominu igru oblikvao na sjajan nacin, i bio najzasluzniji za dominaciju nad Juventusom u veznom redu i brz protok lopte. On je to isto u stanju da radi i u reprezentaciji, ali ne na poziciji iza napadaca. Pobogu, on nije Misimovic, niti ce ikad biti. On je nesto bolje, sistem! Ali ga mi ocito nikad necemo na pravi nacin iskoristiti. I tu ga krivim, daj pobuni se, vidis da te vec godinu dana zayebavaju i svojim neznanjem daju na zub navijacima. Trazi da igras ono gdje si najbolji i to je to..HariTz je napisao/la:Pjanića sam u repci gledao na raznoraznim pozicijama. I ako se slažem sa tobom u vezi sa pozicijom kreatora, ne mogu se složiti sa tim da takav majstor kao što je Pjanić ne pokaže klasu i na ovoj poziciji koju je igrao večeras, jer ga smatram boljim od svakog veznog igrača Belgije individualno.Clutch je napisao/la:Ma kakav psiholog ljudi moji. Pojeli su ga Belgijanci, ali u 1. minuti sam znao da ce ga pojesti jer igra iza napadaca. Dzaba zivotna forma, dzaba sve, on to ne moze igrati, ne moze. Nije igrac koji ce okrenut ledjima od protivnickog gola i okruzen dvojicom/trojicom igraca nesto napraviti.
Ne očekujem od njega samo asistencije i golove, nego ono što je Bešić radio. Očekujem više kontakta sa loptom i više prijetnji od njega. To je ono što znamo svi da može, ali čekamo da se desi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne petljaj start na njemu niko nije napravio, Naigolan im fino rekao da na njega ne treba obracati paznju kao sto i nisu...Kladim se da je svom selektoru rekao on bez mene uopste i ne postoji, cuvaj Dzeku i Lulica od Balerine nema nista...Momciluk je napisao/la:Pa ljudi su ga totalno zatvorili sta je mogao?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ne moras ti to meni govoriti prijatelju,vjerujem da si upucen dobro u moj opus kad je ova tema u pitanjuSabinho je napisao/la:Posteno, no kakav je da je nas je! Boljeg u vezi nemamo i moramo ga istrpiti.Rios je napisao/la:Razocaran sam..Zaista po prvi put sam razocaran..Jeste ga Mesa zavalio na poziciju 10,ali biti citavu utakmicu neprijemtan,praviti onakve greske u dodavanjima par puta..Slabo Miralme,slabo..

No,veceras je bio neprimjetan i ja nemam problem to reci.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dobro, ljudi su nam cijeli vezni red potpuno neutralisali, nije mu imao ko ni dodat, sta je trebao ponijet loptu od kuce pa da igra s njom?Husika je napisao/la:Ne petljaj start na njemu niko nije napravio, Naigolan im fino rekao da na njega ne treba obracati paznju kao sto i nisu...Kladim se da je svom selektoru rekao on bez mene uopste i ne postoji, cuvaj Dzeku i Lulica od Balerine nema nista...Momciluk je napisao/la:Pa ljudi su ga totalno zatvorili sta je mogao?
This time next year we'll be millionaires.