FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
U onoj prezentaciji sto sam gledo koliko se sjećam za ime stadiona išlo je Grbavica-????
Uglavnom ostalo bi Grbavica al bi se dodalo ime sponzora...
Uglavnom ostalo bi Grbavica al bi se dodalo ime sponzora...
Re: FK Željezničar
Jedno off topic pitanje. Da li se moze sutra uclaniti u klub, kako sad to ide? Gdje se uclanjuje, koliko se ceka kartica i slicno? Bio bih vam zahvalan na odgovoru. Pozdrav!
-
- Kontakt:
Valjda klub sada radi da se opet to malo pokrene i da se obnove članske. Treba sačekati.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Jooj okrenuuuu mi se sve u stooomaku kad saaam sagledao klip... Tačno se probudi nešto u meni 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
odličan video.. naježio sam se par puta. VOLIM TE ŽELJO
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
FK Željezničar dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu
Ekipa Željezničara definitivno će u narednu sezonu ući sa izmjenjenim igračkim kadrom.
Uprava ''Plavih'' vrijedno radi na pronalasku novih igrača za narednu sezonu, a kako saznaje naš portal, Željezničar je dogovorio već jedno pojačanje za narednu sezonu.
Naime mladi i talentovani fudbaler gradačačke Zvijezde, Mićo Kuzmanović će od naredne sezone nastupati u Plavom dresu. U19 reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je u protekloj sezoni jedan od najboljih igrača Zvijezde a to mu je bilna idealna preporuka za dolazak na Grbavicu.
Inače ekipe Željezničara i Zvijezde imaju odličnu saradnju pa su na Grbavicu iz Zvijezde u posljednje vrijeme stizali Vasilić, Savić, Bogdanović, dok su u Zvijzdu iz Željezničara išli Ramić, Bešlija, Pehilj kao i mnogi drugi.
Ekipa Željezničara definitivno će u narednu sezonu ući sa izmjenjenim igračkim kadrom.
Uprava ''Plavih'' vrijedno radi na pronalasku novih igrača za narednu sezonu, a kako saznaje naš portal, Željezničar je dogovorio već jedno pojačanje za narednu sezonu.
Naime mladi i talentovani fudbaler gradačačke Zvijezde, Mićo Kuzmanović će od naredne sezone nastupati u Plavom dresu. U19 reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je u protekloj sezoni jedan od najboljih igrača Zvijezde a to mu je bilna idealna preporuka za dolazak na Grbavicu.
Inače ekipe Željezničara i Zvijezde imaju odličnu saradnju pa su na Grbavicu iz Zvijezde u posljednje vrijeme stizali Vasilić, Savić, Bogdanović, dok su u Zvijzdu iz Željezničara išli Ramić, Bešlija, Pehilj kao i mnogi drugi.
Odlazi Safete.
10 juna na prozivku dolazi jedan igrac iz Jedinstva 

-
- Kontakt:
Jel mislis na onog malog sto su spominjali juce,prekjuce il nekog treceg?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Tek vidim sad da je neko postavio za njega on dolazi sto posto,a za drugog jos nije sigurno postoje kontakti pa sad ne znam da li ce se realizovati.neroazzuro je napisao/la:Jel mislis na onog malog sto su spominjali juce,prekjuce il nekog treceg?
Šta igra ovaj Mićo
mislim, koju poziciju

Krilni napadač, napadačlet3 je napisao/la:Šta igra ovaj Mićomislim, koju poziciju
ok, hvala na odgovorumavi je napisao/la:Krilni napadač, napadačlet3 je napisao/la:Šta igra ovaj Mićomislim, koju poziciju

-
- Kontakt:
Reci odmah ljudima da je rijec o prvom strijelcu prve lige i da je UROS STOJANOV da ne razaraju mozak razmisljajuci ko je u pitanju!arelinho je napisao/la:10 juna na prozivku dolazi jedan igrac iz Jedinstva

-
- Kontakt:
Ja sam tog Stojanova gledao samo u Tuzli protiv Slobode,al bas ne mogu reci nista posebno jer je Jedinstvo igralo bas defanzivno i bilo je malo lopti na njega. Ali mi se cinio dosta opasan kad je imao loptu. Cini mi se da zna igrat,cvrst je i, onako, samouvjeren.
Vjerovatno neko zna vise o njemu pa nek nam prenese svoj dojam,da ne trazimo po youtube-u.
Vjerovatno neko zna vise o njemu pa nek nam prenese svoj dojam,da ne trazimo po youtube-u.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]neroazzuro je napisao/la:Ja sam tog Stojanova gledao samo u Tuzli protiv Slobode,al bas ne mogu reci nista posebno jer je Jedinstvo igralo bas defanzivno i bilo je malo lopti na njega. Ali mi se cinio dosta opasan kad je imao loptu. Cini mi se da zna igrat,cvrst je i, onako, samouvjeren.
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
On je opcija, a opcija ima vise, i bice pojacanja ove godine sigurno vise nego u sezoni iza nas!neroazzuro je napisao/la:Pa kolike su sanse da dodje?

-
- Kontakt:
Fala.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Iz Jedinstva uopce nece doci Stojanov. Procitajte sport jucerasnji pa ce te vidjeti koga samo prate.
-
- Kontakt:
Ma sve je to skart roba, gdje ce igraci iz drugih i trecih liga biti nekakva pojacanja za klub koji ima visoke ambicije. Smijesno je da Osim godinama izjavljuje kako u ovoj drzavi nema igraca za zeljeznicar, a sad dovodi nekakve anonimuse boga pitaj odakle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.