zaboljisportuBiH je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Ovaj forum, odnosno ova naša tema je postala besmislena.
Ljudi ne čitaju postove, bahnu i počnu o necemu sto je par stranica, ili samo jednu stranicu ispred,već ispričano i sazvakano.
Ljudi lupaju gluposti, neistine,... (kao da je problem provjeriti kad je i na koliko vremena Kerla potpisao ugovor,...primjera radi). Al jok, najakse je lupati gluposti.
Ako hoćemo da ovaj forum ima ikakvog smisla, hajmo čitati postive na temu koja nas interesuje, hajmo se malo odgovornije ponašati kad o nečemu pišemo...
Inače, **** ovo.
Eeee moj druže. Džaba ti priča. Misliš da će neko poslušati?
Pa ja ovdje i pišem samo iz razloga kojeg si naveo. Lupaju se gluposti namjerno i nenamjerno. LJudi ne razumiju ni sport ni biznis a prave se pametni.
Šteti se i ugledu našeg kluba na svakom koraku. Da neki od nas ne pišu ovdje ove gluposti bi se uzimale zdravo za gotovo. Davno sam ja govorio da klub treba imati čovjeka koji je zaadužen za ove stvari. Čak i ove stvari dovode do toga d aima manje raje na stadionu i sl. Preko foruma se i razvila priča o namještanjima i drugim stvarima
Nisu raja kriva sto nam je marketing kluba nula. Nisu raja kriva sto nista zivo vise nije transparetno. Nije raja krivo sto se svaki transfer krije kolika je cifra. Nije raja kriva sto niko ne izlazi u javnosti bar jednom u pola godine i kaze tako, tako i tako. Nije raja kriva sto nam serviraju neke vijesti o ugovorima, a igraci otisli džabaluka.
Dobro mi lupamo, nemamo pojma, a vi ste upuceni. Kako je Zeba otisao za kilo krušaka a potpisao ugovor do 2014-15 ?
Tako malo informacija ima za javnost o bilo cemu, a i to sto izade je laz.
Kako jedini Kerla uvijek moze doci igrati otici dzaba a nece da produzi ugovor, a naprimjer Cocalic nece da produzi ugovor posalje se na tribini ?
Nisu svi isti aršini za sve.
Da si radi normalno bio bi neki casopis koji se radi polugodisnje o ugovorima, transferima i svemu ostalo.
Hodzic otisao iz Liverpool u Dinamo za toliko, Željezničar ima procent toliko ili nema i tačka.
Niti bi ko nagađao, niti bi ko šta pisao da je transparetno. Posto nije pustite ljude da pisu..
Edit: Svako ima pravo da piše i kaze svoje misljenje. Da li je to istina ili ne, ne trebas ti da sudis i jos da zabranju neko nekome da pise na forumu..