FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

teatar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la teatar » 20 maj 2014, 16:02

zgembo89 je napisao/la:Jesu mediji bili uzdigli STanica treba preci u DInamo dosli da ga gledaju ovo ono momak crko na derbiju sa Sarajevom i na kraju Armina uzese ;) Da li bista Zeljo dobijao para za njega kao sto je za Dzeku ako ide negdje dalje ? (amaterski ugovor/klauzule ili je Liverpol samo platio naknadu za treniranje ? )
Nisu ga mediji digli. Stanić je imao odličnu sezonu, sam je sebe digao.
Vjerujem da ćemo za njega uzeti lijepe pare.

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 20 maj 2014, 16:05

Ma ne moze Stanić igrati u Dinamu treba biti realan. Da ga je negdje u Tursku 2.ligu tušnuti ko Adilovića, bar nek momak nesšto proba zaraditi zaslužio je, ako ništa bori se. Nije neki igrač, ali bar na snagu ..

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 20 maj 2014, 16:10

terabajt je napisao/la:Nema sanse da je naknada za treniranje bila 300 000 KM, ona je oko 30 000 sad.
Nemora to značit ima tu par faktora,kad je Bekić prelazio iz Slobode u Zrinjski naknada za treniranje bila je 70.000 km !

Sad kad je Hrvoje Miličević prelazio iz Zrinjskog u Pescaru dobio je klub 200.000 km naknade za treniranje,gleda se tu kad je potpiso prvi ugovor ,jeli reprezetativac,jeli igrao na SP i EP za mlađe kategorije svašta nešto !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 maj 2014, 16:18

Ovaj forum, odnosno ova naša tema je postala besmislena.
Ljudi ne čitaju postove, bahnu i počnu o necemu sto je par stranica, ili samo jednu stranicu ispred,već ispričano i sazvakano.
Ljudi lupaju gluposti, neistine,... (kao da je problem provjeriti kad je i na koliko vremena Kerla potpisao ugovor,...primjera radi). Al jok, najakse je lupati gluposti.
Ako hoćemo da ovaj forum ima ikakvog smisla, hajmo čitati postive na temu koja nas interesuje, hajmo se malo odgovornije ponašati kad o nečemu pišemo...
Inače, **** ovo.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 maj 2014, 16:26

FKZ1921 je napisao/la:Ovaj forum, odnosno ova naša tema je postala besmislena.
Ljudi ne čitaju postove, bahnu i počnu o necemu sto je par stranica, ili samo jednu stranicu ispred,već ispričano i sazvakano.
Ljudi lupaju gluposti, neistine,... (kao da je problem provjeriti kad je i na koliko vremena Kerla potpisao ugovor,...primjera radi). Al jok, najakse je lupati gluposti.
Ako hoćemo da ovaj forum ima ikakvog smisla, hajmo čitati postive na temu koja nas interesuje, hajmo se malo odgovornije ponašati kad o nečemu pišemo...
Inače, **** ovo.
Eeee moj druže. Džaba ti priča. Misliš da će neko poslušati?
Pa ja ovdje i pišem samo iz razloga kojeg si naveo. Lupaju se gluposti namjerno i nenamjerno. LJudi ne razumiju ni sport ni biznis a prave se pametni.
Šteti se i ugledu našeg kluba na svakom koraku. Da neki od nas ne pišu ovdje ove gluposti bi se uzimale zdravo za gotovo. Davno sam ja govorio da klub treba imati čovjeka koji je zaadužen za ove stvari. Čak i ove stvari dovode do toga d aima manje raje na stadionu i sl. Preko foruma se i razvila priča o namještanjima i drugim stvarima

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 20 maj 2014, 16:47

zaboljisportuBiH je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ovaj forum, odnosno ova naša tema je postala besmislena.
Inače, **** ovo.
Eeee moj druže. Džaba ti priča. Misliš da će neko poslušati?
Pa ja ovdje i pišem samo iz razloga kojeg si naveo. Lupaju se gluposti namjerno i nenamjerno. LJudi ne razumiju ni sport ni biznis a prave se pametni.
Šteti se i ugledu našeg kluba na svakom koraku. Da neki od nas ne pišu ovdje ove gluposti bi se uzimale zdravo za gotovo. Davno sam ja govorio da klub treba imati čovjeka koji je zaadužen za ove stvari. Čak i ove stvari dovode do toga d aima manje raje na stadionu i sl. Preko foruma se i razvila priča o namještanjima i drugim stvarima
Nisu raja kriva sto nam je marketing kluba nula. Nisu raja kriva sto nista zivo vise nije transparetno. Nije raja krivo sto se svaki transfer krije kolika je cifra. Nije raja kriva sto niko ne izlazi u javnosti bar jednom u pola godine i kaze tako, tako i tako. Nije raja kriva sto nam serviraju neke vijesti o ugovorima, a igraci otisli džabaluka.

Dobro mi lupamo, nemamo pojma, a vi ste upuceni. Kako je Zeba otisao za kilo krušaka a potpisao ugovor do 2014-15 ?

Tako malo informacija ima za javnost o bilo cemu, a i to sto izade je laz.

Kako jedini Kerla uvijek moze doci igrati otici dzaba a nece da produzi ugovor, a naprimjer Cocalic nece da produzi ugovor posalje se na tribini ?

Nisu svi isti aršini za sve.

Da si radi normalno bio bi neki casopis koji se radi polugodisnje o ugovorima, transferima i svemu ostalo.

Hodzic otisao iz Liverpool u Dinamo za toliko, Željezničar ima procent toliko ili nema i tačka.
Niti bi ko nagađao, niti bi ko šta pisao da je transparetno. Posto nije pustite ljude da pisu..

Edit: Svako ima pravo da piše i kaze svoje misljenje. Da li je to istina ili ne, ne trebas ti da sudis i jos da zabranju neko nekome da pise na forumu..
Zadnja izmjena: Connor, dana/u 20 maj 2014, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 maj 2014, 16:55

Šta to znači?
Nemam informaciju i to mi je opravdanje da pišem neistine.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 maj 2014, 16:56

vidim razvukli ste temu oko naknade pa da se i ja ukljucim malo i nadam se da cu biti posljednji kada je o tome rijec
1:nije isto kada mladi igrac prelazi iz jednog tima u drugi u BiH i u Evropi
2:naknada u nasoj ligi je 16k km po godini igraca provedenog u tom timu a u Evropi je to 30k eura
3: recimo ara je bio 6 godina kod nas od pionira do prvog tima i to iznosi 180k eura,imao stipendijski i popenje se na 300k eura e sada za ovu situaciju znam da sigurno imamo 10% dodjemo do zakljucka da nama pripada od 750 000 funti (1.725.000 km) 172.500km,dodjemo da smo od igraca vec dobri oko 750k km do sada a tek mu je 19 godina
4:od sledeceg njegovog abd transfera imat cemo 5 % sigurno a poznavajuci Mamice od ovakvog bisera moze uzeti za godinu dvije i 10 miliona eura(halilovic 17 miliona) sto dodjemo do cifre opet oko 1 milion km
PS nadam se da nisam smarao al otprilike je to to..................pozzz ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2014, 17:06

super je napisao/la:vidim razvukli ste temu oko naknade pa da se i ja ukljucim malo i nadam se da cu biti posljednji kada je o tome rijec
2:naknada u nasoj ligi je 16k km po godini igraca provedenog u tom timu a u Evropi je to 30k eura
3: recimo ara je bio 6 godina kod nas od pionira do prvog tima i to iznosi 180k eura,imao stipendijski i popenje se na 300k eura e sada za ovu situaciju znam da sigurno imamo 10% dodjemo do zakljucka da nama pripada od 750 000 funti (1.725.000 km) 172.500km,dodjemo da smo od igraca vec dobri oko 750k km do sada a tek mu je 19 godina
4:od sledeceg njegovog abd transfera imat cemo 5 % sigurno a poznavajuci Mamice od ovakvog bisera moze uzeti za godinu dvije i 10 miliona eura(halilovic 17 miliona) sto dodjemo do cifre opet oko 1 milion km
Kad sracunas da smo ga mi prodavali ne bi ga bolje prodali :salut:
Nazalost ali tako je.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 20 maj 2014, 17:07

super je napisao/la:vidim razvukli ste temu oko naknade pa da se i ja ukljucim malo i nadam se da cu biti posljednji kada je o tome rijec
:thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 20 maj 2014, 17:14

Vi kako ste gađate tim ciframa, procentima, mi smo sada trebali biti jedan stabilan klub. Ara otisao za 300.000KM, evrope četiri godine po 400.000 eura najmanje kad smo sampioni bili, prodao se Bekric, prodao se ovaj i onaj, neko kad vas čita ono nema dalje ubijamo pare.

A vamo realno nema para da se isplate dijelovi dugovanja. Ko sad ovdje laze ? Ovi sto sto lupaju, ili ovi "informisani". Neko opasno laze.

Ovo je realno bez tog pitar, ovo ono i sranja..

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 maj 2014, 17:19

Connor je napisao/la:Vi kako ste gađate tim ciframa, procentima, mi smo sada trebali biti jedan stabilan klub. Ara otisao za 300.000KM, evrope četiri godine po 400.000 eura najmanje kad smo sampioni bili, prodao se Bekric, prodao se ovaj i onaj, neko kad vas čita ono nema dalje ubijamo pare.

A vamo realno nema para da se isplate dijelovi dugovanja. Ko sad ovdje laze ? Ovi sto sto lupaju, ili ovi "informisani". Neko opasno laze.

kume hajde stavi na papir gdje ti za igrace (69500km) + uposlenicima plate (13 ljudi)+pripreme+stanarine igracima sa strane+premije i ostale rezije skontaj koliko Zelji treba za mjesec dana otprilike izmedju 150k i 200k km ovo je nagrubo ima jos nekih stvari al otom potom
Jel neko gledao Anesa Nuspahica iz jedinstva i sta on igra uopste(21 god)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Connor
Kontakt:

Post Postao/la Connor » 20 maj 2014, 17:23

super je napisao/la:
Connor je napisao/la:Vi kako ste gađate tim ciframa, procentima, mi smo sada trebali biti jedan stabilan klub. Ara otisao za 300.000KM, evrope četiri godine po 400.000 eura najmanje kad smo sampioni bili, prodao se Bekric, prodao se ovaj i onaj, neko kad vas čita ono nema dalje ubijamo pare.

kume hajde stavi na papir gdje ti za igrace (69500km) + uposlenicima plate (13 ljudi)+pripreme+stanarine igracima sa strane+premije i ostale rezije skontaj koliko Zelji treba za mjesec dana otprilike izmedju 150k i 200k km ovo je nagrubo ima jos nekih stvari al otom potom
To kad bi pisao nekome ko ne zna koji igraci igraju u Zelji. Ono sve igrac do igraca, dosli iz Brazila pa im se placaju stanovi. Plate im enormno velike ono nema sta.

Uzmi u komparaciju od 2002-2009(koja godina gore - dole) nismo bili 7 godina u evropi, nismo igraca prodali, a sad smo u toj istoj situaciji iako smo svake godine u evropi, prodajemo igrace, ono ti se gađaš ciframa reko bi neko ono nema dalje. Samo pare nam dolaze.
Pustite se suplje price. Nisi doveo igraca ima dvije godine a prica se nesto.. :nene:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 20 maj 2014, 17:27

Connor je napisao/la:
super je napisao/la:

To kad bi pisao nekome ko ne zna koji igraci igraju u Zelji. Ono sve igrac do igraca, dosli iz Brazila pa im se placaju stanovi. Plate im enormno velike ono nema sta.

Uzmi u komparaciju od 2002-2009(koja godina gore - dole) nismo bili 7 godina u evropi, nismo igraca prodali, a sad smo u toj istoj situaciji iako smo svake godine u evropi, prodajemo igrace, ono ti se gađaš ciframa reko bi neko ono nema dalje. Samo pare nam dolaze.
Pustite se suplje price. Nisi doveo igraca ima dvije godine a prica se nesto.. :nene:
Ti se izgleda bas registrovao da malo sereš po želji :D
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 20 maj 2014, 17:29

@connor ovo sam dao podatak iz 2012 godine,ne zelim da iznosim sada za ovu godinu al pricam ti o godinama koje ti spominjes i neke transfere...sada je to otprilike oko 50k km za igrace i strucni stab

jahija

Post Postao/la jahija » 20 maj 2014, 17:37

super je napisao/la: Jel neko gledao Anesa Nuspahica iz jedinstva i sta on igra uopste(21 god)
Age: 21. Nationality: Bosnia-Herzegovina. Position: Striker - Right Wing.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2014, 17:44

super je napisao/la:@connor ovo sam dao podatak iz 2012 godine,ne zelim da iznosim sada za ovu godinu al pricam ti o godinama koje ti spominjes i neke transfere...sada je to otprilike oko 50k km za igrace i strucni stab
super druže,ne znam što repliciraš liku koji se prijavio samo da se.re po Želji..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2014, 17:46

Ljudi sta je sa članovima,zasto se vise ne potencira ta prica :cry:
Željeznicar za život cijeli !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2014, 17:48

likusa je napisao/la:Ljudi sta je sa članovima,zasto se vise ne potencira ta prica :cry:
Bice to trenutno ne radi iz tehnickih razloga ali bice opet pokrenuto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2014, 17:53

pile87 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Ljudi sta je sa članovima,zasto se vise ne potencira ta prica :cry:
Bice to trenutno ne radi iz tehnickih razloga ali bice opet pokrenuto.
Aham ok :kralj:

Brzo ce i obnova clanstva :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.