FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sta ovo svi krenuli sa pripremama prije vremena
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma suplja nema sanseNagio je napisao/la:Terziev je dao gol protiv liverpoola, a proslu subotu je igrao za ludogorets tako da ne vjerujem da ce doci
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve dogovoreno, samo da potpise

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa i Zukanovic je rekao da Terziev ne dolazi, al jbg mora avaz nesto i fuliti, ne bi bilo dobro da oni pogode sve
- mislim vezano za ove Bugare, ne uopsteno jer rijetko kad su ista pogodili 

Pyro is not a crime !
Ballon d'orBesic je napisao/la:46ico kakva je ovo manifestacija ?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
MCMXLVI je napisao/la:Ballon d'orBesic je napisao/la:46ico kakva je ovo manifestacija ?

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mozda Terziev i ne dolazi, ali je ocito da se trazi stoper i da Stepanov ide. Prije par dana se i onaj rumun pominjao, isto stoperTHEC je napisao/la:pa i Zukanovic je rekao da Terziev ne dolazi, al jbg mora avaz nesto i fuliti, ne bi bilo dobro da oni pogode sve- mislim vezano za ove Bugare, ne uopsteno jer rijetko kad su ista pogodili
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Kantona SarajevoMCMXLVI je napisao/la:Ballon d'orBesic je napisao/la:46ico kakva je ovo manifestacija ?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
[youtube][/youtube]
Bordo bijela planetaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bordo bijela planetaaaaaaaaaaaaaaaaa

Re: RE: Re: FK Sarajevo
iskreno ne vidim razlog zasto bismo pustili Stepanova (kad ga je Jesic vec vratio u ekipu), ludi smo ako ga damo Vojvodini dzabe,a nekako mislim da oni nemaju para da ga plateEvander je napisao/la:Mozda Terziev i ne dolazi, ali je ocito da se trazi stoper i da Stepanov ide. Prije par dana se i onaj rumun pominjao, isto stoperTHEC je napisao/la:pa i Zukanovic je rekao da Terziev ne dolazi, al jbg mora avaz nesto i fuliti, ne bi bilo dobro da oni pogode sve- mislim vezano za ove Bugare, ne uopsteno jer rijetko kad su ista pogodili
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Yebotiobitelj otkud nam pareMortemHz je napisao/la:Sve dogovoreno, samo da potpise![]()
![]()
![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sve vodi ka tome da ce se to desiti. I ja bih volio da ostane i da pokaze ono sto svi mislimo da je u stanju. Ali ocito stvari drugacije stoje kad je on u pitanju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam ni ja na sta je prist'o ali samo je jos ostalo da potpise i da zavrsi usmeni dogovorFrancescoTotti je napisao/la:Yebotiobitelj otkud nam pareMortemHz je napisao/la:Sve dogovoreno, samo da potpise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
vidjecemo sta ce se desiti, ja bih volio da ostane, a nadam se da ce i tako biti jer kad se sjetim koliko je samo puta raskinut ugovor sa Alispahicem i Hebibovicem u zadnjih mjesec dana a likovi nigdje ne idu onda mi to daje nadu da su i oni clanci vezani za Milana samo supljaEvander je napisao/la:Sve vodi ka tome da ce se to desiti. I ja bih volio da ostane i da pokaze ono sto svi mislimo da je u stanju. Ali ocito stvari drugacije stoje kad je on u pitanju.

Pyro is not a crime !
- Osttribine
- Kontakt:
THEC je napisao/la:Trifon Ivanov

Jel se napio vode sa BascarsijeFrancescoTotti je napisao/la:Valjda mu se svidila hrana u chipasu

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
DNEVNA DOZA VIJESTI O REISU:
Dok su drugi igraci poceli sa individualnim pripremama, nas dobri duh Emerson je veceras bio na nastupu Radeta Lackovica u Lukavici! Istakao je kako je dugo vremena fan pomenutog pjevaca i da nije smio propustiti priliku da uzivo cuje pjesmu "Zauzeta"! Naravno ovo nece uticati na formu Emerson Reisa jer on nije covjek, on je ESPIRITO!

Dok su drugi igraci poceli sa individualnim pripremama, nas dobri duh Emerson je veceras bio na nastupu Radeta Lackovica u Lukavici! Istakao je kako je dugo vremena fan pomenutog pjevaca i da nije smio propustiti priliku da uzivo cuje pjesmu "Zauzeta"! Naravno ovo nece uticati na formu Emerson Reisa jer on nije covjek, on je ESPIRITO!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
[youtube][/youtube]