NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 15 apr 2013, 08:20

ludinjo22 je napisao/la:
durgut je napisao/la:I u juventusu je redovna plata pa je buffon primio go sa 30 metara po sredini gola po zemlji i to u ligi prvaka, pa? Dogodio se poraz i ko da je smak svijeta ljudi :shock:
Nije u tom fazon reko sam za Mirkovica los dan jbg-a svakom se desi al mi konstantno igramo lose. Imamo samo srece sto ima i losijih ekipa od nas. Nadam se samo da ce sljedeće kolo konačno proigrat i ostvarit prvu pobjedu kod kuce ove godine.
Nemojte sad pretjerivat, dobili smo Goska ovog proljeca i to kod kuce :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 15 apr 2013, 08:27

ovaj golman i zadnaj linija zvijezde katastrofa kao da puštaju namjerno golove, gdje su pitari da oni pokrenu urotu-.

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 15 apr 2013, 12:49

zmaj od b. je napisao/la:Sinoć sam sagledao pregled da vidim da li će prikazati na koji način smoprimili prva dva gola, ali obzirom da nisu i da vi koji samo visite po ovom forumu a najmanje na utakmicama Zvijezde imam potrebu da napišem svoje viđenje utakmice iz Zenice.

Pvo golovi:
Kod prvog gola Savić kao štope dribla igrača Čelika, gubi loptu , igrač Čelika izlazi sam na Mirkovića, ostatak ste vidjeli na snimku....
Kod drugog gola pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika pušta ofsajd 2 metra najmanje, igrč Čelika ponovo sam izlazi po desnoj strani, ostatak ima na snimku......., a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
Treć gol je ekstra i jedino mogu zamjeriti igračima Zvijezde sto Horića nije niko čuvao.....
Četvrti gol, lopta putuje pola vijeka a naš golman stoji na liniji i čita novine, ali nije on kriv čovjeku su zabranili da istrčava na visoke lopte, Mućo i kompanija.

Odović je izgubio utakmicu u Gradačcu jer je na đtopera stavio Savića a Bogdanovića na klupu, Dijattu na lijevo krilo a Ordagića na desno dok mu jedini ljevak Halilović sjedi na klupi. Također Sušića koji je klasični dešnjak na lijevog beka, a po desnoj strani nismo mogli ništa jer je desno bio Šodić koji je priča za sebe i Ordagić koji je na toj poziciji bio izgubljen.
Pa taj golman je najskuplji igrač Zvijezde Mućo ga uvalio ko trećeg golmana Spartaka za velike pare :o

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 15 apr 2013, 13:55

zmaj od b. je napisao/la:Sinoć sam sagledao pregled da vidim da li će prikazati na koji način smoprimili prva dva gola, ali obzirom da nisu i da vi koji samo visite po ovom forumu a najmanje na utakmicama Zvijezde imam potrebu da napišem svoje viđenje utakmice iz Zenice.

Pvo golovi:
Kod prvog gola Savić kao štope dribla igrača Čelika, gubi loptu , igrač Čelika izlazi sam na Mirkovića, ostatak ste vidjeli na snimku....
Kod drugog gola pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović iz Travnika pušta ofsajd 2 metra najmanje, igrč Čelika ponovo sam izlazi po desnoj strani, ostatak ima na snimku......., a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
Treć gol je ekstra i jedino mogu zamjeriti igračima Zvijezde sto Horića nije niko čuvao.....
Četvrti gol, lopta putuje pola vijeka a naš golman stoji na liniji i čita novine, ali nije on kriv čovjeku su zabranili da istrčava na visoke lopte, Mućo i kompanija.

Odović je izgubio utakmicu u Gradačcu jer je na đtopera stavio Savića a Bogdanovića na klupu, Dijattu na lijevo krilo a Ordagića na desno dok mu jedini ljevak Halilović sjedi na klupi. Također Sušića koji je klasični dešnjak na lijevog beka, a po desnoj strani nismo mogli ništa jer je desno bio Šodić koji je priča za sebe i Ordagić koji je na toj poziciji bio izgubljen.
ovo si vala 100% upravu vidis na neke situacije niko nije obraco paznju ali eto ti si ih razjasnio i svaka cast

@mmmirza vidis tu sam pobjedu nekako smaknuo sa uma

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 15 apr 2013, 14:24

zmaj od b. je napisao/la:a ti Paša kao moderator trebao bi da to pišeš i da se boriš protiv ovakvog suđenja, jer ako ti ovaj bude mahao protiv Želje ne možeš očekivati bolju reakciju, a ne komentarišeš faul koji je prikazan na snimku.
On kao moderator boreci se na ovom forumu protiv sudjenja ce mnogo toga postici. :lol: :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 15 apr 2013, 15:43

kako sam cuo izgleda da su stigli reflektori i semafor nisu u Gradačcu al su u blizini znali neko vise?

Pandza se uskoro vraca izgleda da bi mogo biti spreman do Sarajeva

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 15 apr 2013, 16:53

ludinjo22 je napisao/la:kako sam cuo izgleda da su stigli reflektori i semafor nisu u Gradačcu al su u blizini znali neko vise?

Pandza se uskoro vraca izgleda da bi mogo biti spreman do Sarajeva
to su odlicne vijesti samo da to sve bude tacno
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 15 apr 2013, 18:06

to su odlicne vijesti, samo da jos igraci proigraju :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 apr 2013, 19:53

gradacac10 je napisao/la:to su odlicne vijesti, samo da jos igraci proigraju :D
Hoće,proigrat će,al sljedeće godine,trebamo Gošku dati premije što će mo vjerovatno opstat. :(

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 apr 2013, 21:07

ponovo pogleda izvjestaj iz zenice i opet se razocara iznova.vidjecemo sada gdje smo ekipa ima cijelu sedmicu da se pripremi za tri utakmice u kojima imaju priliku da se i iskupe i proigraju.u samo 7 dana igramo 3 utakmice i to dvije kuci i jednu u srebreniku ,moze se reci da je i ta kuci.do sada smo uvijek mogli reci da ocekujemo 9 bodova medutim i 3 iz ove tri utakmice ne bi bilo lose.zivjeli manekeni
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 15 apr 2013, 22:01

astra1922 je napisao/la:ponovo pogleda izvjestaj iz zenice i opet se razocara iznova.vidjecemo sada gdje smo ekipa ima cijelu sedmicu da se pripremi za tri utakmice u kojima imaju priliku da se i iskupe i proigraju.u samo 7 dana igramo 3 utakmice i to dvije kuci i jednu u srebreniku ,moze se reci da je i ta kuci.do sada smo uvijek mogli reci da ocekujemo 9 bodova medutim i 3 iz ove tri utakmice ne bi bilo lose.zivjeli manekeni
HHAHAH astra de bgt obrazlozi kako to svrstavas utakmicu u Srebreniku u smislu da ste "domacini" bolje da nedizete atmosferu i da mirno docekate utakmicu u Srebreniku da vam se to nece odbit od glavu,iako smo posljednji dobro znas da imamo dobru posjetu na tribinama i jos ako se to sta zakuha i podigne atmosfera moglo bi vas docekat 2000 ljudi i napravit atmosferu u kojoj bi mogli da ostanete bez bodova,dobro znas kad ste trebali uz u premijer ligu i kad ste gostovali u Srebreniku da ste vec odvano bili upisali 3 boda i dizali ste atmosferu i ovako provocirali..bolje malo sabura

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 apr 2013, 22:07

crni89 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ponovo pogleda izvjestaj iz zenice i opet se razocara iznova.vidjecemo sada gdje smo ekipa ima cijelu sedmicu da se pripremi za tri utakmice u kojima imaju priliku da se i iskupe i proigraju.u samo 7 dana igramo 3 utakmice i to dvije kuci i jednu u srebreniku ,moze se reci da je i ta kuci.do sada smo uvijek mogli reci da ocekujemo 9 bodova medutim i 3 iz ove tri utakmice ne bi bilo lose.zivjeli manekeni
HHAHAH astra de bgt obrazlozi kako to svrstavas utakmicu u Srebreniku u smislu da ste "domacini" bolje da nedizete atmosferu i da mirno docekate utakmicu u Srebreniku da vam se to nece odbit od glavu,iako smo posljednji dobro znas da imamo dobru posjetu na tribinama i jos ako se to sta zakuha i podigne atmosfera moglo bi vas docekat 2000 ljudi i napravit atmosferu u kojoj bi mogli da ostanete bez bodova,dobro znas kad ste trebali uz u premijer ligu i kad ste gostovali u Srebreniku da ste vec odvano bili upisali 3 boda i dizali ste atmosferu i ovako provocirali..bolje malo sabura
pa sta ti nije jasno nama je gostovanje u srebreniku blizu pa zbog toga kazem kao kod kuce.mislim da kontas da nije isto putovati busom par sati i 20 minuta.a sto se tice posjete ne sikiram se ja uvijek nas je bilo vise od vas i u gradaccu i u srebreniku.a za bodove me iskreno zaboli i da izgube svedno mi je ove sezone su nas puno puta razocarali tako ako se i desi da nas vi pobijedite i to da vam to bude prva pobjeda u premijer ligi vjeruj da me nece razocarati.

Nova sezona nova nafaka

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 15 apr 2013, 22:11

astra1922 je napisao/la:
crni89 je napisao/la:
pa sta ti nije jasno nama je gostovanje u srebreniku blizu pa zbog toga kazem kao kod kuce.mislim da kontas da nije isto putovati busom par sati i 20 minuta.a sto se tice posjete ne sikiram se ja uvijek nas je bilo vise od vas i u gradaccu i u srebreniku.a za bodove me iskreno zaboli i da izgube svedno mi je ove sezone su nas puno puta razocarali tako ako se i desi da nas vi pobijedite i to da vam to bude prva pobjeda u premijer ligi vjeruj da me nece razocarati.

hahah cuj vise vas bilo, daj bgt nemoj me nasmijavat haha...a sto se tice rez vjeruj da se moje melje ako bi doslo do toga da su zvijezdi potrebni bodovi pokloni osva tri,samo malo realnosti to vas dodje u Srebrenik 2000,pa vi ove sezone niste kako treba napunili svoj stadion a pricas da vas bude vise u Srebreniku hehehehe

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 apr 2013, 22:15

ma svoj ti poso mrki,mislim da su tako isto prosle polusezone krenule price da ce gradina pobijediti pa primi petardu.mislim da taj rezultat nije ni sada daleko ali uvjerit cemo se u srijedu sledecu.sretno vam u sledecoj sezoni

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 15 apr 2013, 22:20

astra1922 je napisao/la:ma svoj ti poso mrki,mislim da su tako isto prosle polusezone krenule price da ce gradina pobijediti pa primi petardu.mislim da taj rezultat nije ni sada daleko ali uvjerit cemo se u srijedu sledecu.sretno vam u sledecoj sezoni
Dobiju nas na pripremnom turniru,samo nas naljute i u gradaccu prime petardu.. Iskreno u srebreniku ocekujem tvrdu utakmicu fali nam ta zavrsnica,fali nam pandza...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 apr 2013, 23:22

crni89 je napisao/la:
Garant ces preko foruma dignit tenzije, gdje nema 20 ljudi zajedno i iz Gradacca i Srebrenika, oladi malo tu Ultras spiku.......... jel ti mislis na onu posjetu od 300 ljudi proslo kolo????

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 15 apr 2013, 23:40

crni89 je napisao/la:
Ako ne podignete atmosveru bit ce nas 50 iz Srebrenika,50 iz Gadačca,, :) Zato dižite atmosveru da nas bude po 100.. :)
@crni89 bježi ljudima sa teme,ako se prešutimo prije tekme manje će nas zezat poslije tekme kad nam dadnu 5komada.. :)
OFK Gradina Srebrenik

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 16 apr 2013, 21:40

zvijezdasi jestel zivi, imal sta novo, ocekivanja pred utakmicu???
moja prognoza ocekujem pobijedu i to na guzove
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 16 apr 2013, 22:38

Ajmo Zvijezdaaaa :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 apr 2013, 22:39

juuuuuuuuuuuriiiiiiisssssssss :lol: zvijezda nisko pala a i mi sa njom.ja sam do sada ocekivao domace pobjede pa smo kiksali sada ocekujem poraz mozda i dobijemo

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.