AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Pa hocemo li dobiti taj Empoli gledaj sta je navijaca doslo i mi muku mucimo sa buducim drugoligasem.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
E vidi idiota izgubise i poslase Di Francesca u drugu ligu.Fuj.
Evo konačno kraj i ove sezone, ne znam - gorak okus u ustima kada se sve uzme u obzir, ma nismo ni zaslužili LP, ali stvarno malo čudno da Atalanta onako zapne na nebitnoj utakmici, a ovi naši luzeri izgube od Empolija, baš jadno.
Više sam i zaboravio kako je to gledati europski fudbal koji se ne igra četvrtkom, a pretpostavljam da se nećemo mi vratiti još dugo, najveći žal je za "eventualnim" pojačanjima koja su mogla doći, ovako će to i dalje biti mediokriteti, a realno, ako Amerikanci misle da DDR može osvojiti nešto sa ulaganjima od 7-8 miliona eura godišnje, neka promjene ljekara.
Sigurni odlasci: Huijsen, Smalling, Spinazzola, Zalewski, Sanches, Lukaku, ja bih rado na izlaznim vratima vidio i Karsdorpa, a i Azmouna vala.
Vraćaju se sa posudbe koliko sam shvatio Belotti i Shomurodov. Veliki je upitnik i na poziciju Dybale, da li će ostati ili se i toj priči bliži rastanak, vidjet ćemo.
Što se tiče pojačanja, pretpostavljam da ćemo za napadača zaganjati Moratu, koji od ove godine ima neku klauzu od 12 miliona, određeni mediji su spomenuli Bellanovu, koji bi bio odlično pojačanje, ništa ostaje nam da vidimo.
Forza Roma!
Više sam i zaboravio kako je to gledati europski fudbal koji se ne igra četvrtkom, a pretpostavljam da se nećemo mi vratiti još dugo, najveći žal je za "eventualnim" pojačanjima koja su mogla doći, ovako će to i dalje biti mediokriteti, a realno, ako Amerikanci misle da DDR može osvojiti nešto sa ulaganjima od 7-8 miliona eura godišnje, neka promjene ljekara.
Sigurni odlasci: Huijsen, Smalling, Spinazzola, Zalewski, Sanches, Lukaku, ja bih rado na izlaznim vratima vidio i Karsdorpa, a i Azmouna vala.
Vraćaju se sa posudbe koliko sam shvatio Belotti i Shomurodov. Veliki je upitnik i na poziciju Dybale, da li će ostati ili se i toj priči bliži rastanak, vidjet ćemo.
Što se tiče pojačanja, pretpostavljam da ćemo za napadača zaganjati Moratu, koji od ove godine ima neku klauzu od 12 miliona, određeni mediji su spomenuli Bellanovu, koji bi bio odlično pojačanje, ništa ostaje nam da vidimo.
Forza Roma!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma mi nismo svjesni koliko nas je ovo sesto mjesto unazadilo.Imali smo sve:mladog trenera koji voli Romu i koji je odlicno vodio Romu,pun stadion i realnu sansu da izborimo Evropu al onaj poraz od Bolonje je presudio jer poslije toga se nismo sastavili i opet smo imali sansu da odemo ko peti ali Atalanta je izginula i pobjedila Torino i izbacila nas iz Lige Prvaka sto je po meni potpuno ocekivano s obzirom kolika mrznja vlada izmedju dva kluba.
Sada opet valja prodati par igraca,dovest ce se neki novi mladi momci i opet sve ispocetka.Nazalost mislim da se necemo pojacati preko ljeta ali jedinu sansu vidim sto ce biti Danielle od pocetka sezone i misljenja sam da ce izrasti u velkog trenera.Sve u svemu imamo tu Ligu Evrope i to je to.Bolje nismo zasluzili a i nemamo kvalitet za nesto vise.To je to.
Forza Roma
Sada opet valja prodati par igraca,dovest ce se neki novi mladi momci i opet sve ispocetka.Nazalost mislim da se necemo pojacati preko ljeta ali jedinu sansu vidim sto ce biti Danielle od pocetka sezone i misljenja sam da ce izrasti u velkog trenera.Sve u svemu imamo tu Ligu Evrope i to je to.Bolje nismo zasluzili a i nemamo kvalitet za nesto vise.To je to.
Forza Roma
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Odlicno
Za ove smjesne pare imamo poprilicno kvalitetnog igraca.
Za ove smjesne pare imamo poprilicno kvalitetnog igraca.
Roma je trenutno neatraktivna destinacija za ozbiljne igrace. Tesko ce sve ici bez lp, opcije su nam igraci na zalasku karijere, podlozni povredama kao dybala npr, ili kocka sa "talentima". Nadam se da cemo se okrenuti ovoj zadnjoj opciji, plus sto ce se morati raditi dosta na odlascima. Msm da preko 10 igraca ce uskoro biti na platnom spisku koje ddr nece uopste koristiti.
embrace the chaos
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Romano na svom lajvu prenio da pregovaramo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jasno zbog EURA su transferi malo na standby-u.
Como doveo Belottija, tačno mi malo krivo, nekako očekivao sam mnogo više, uvijek je bio požrtvovan, ali jednostavno nije išlo. Spominje se neka zamjena Zalewski + doplata za Bellanovu.
De Rossi zvanično produžio ugovor do 2027.
Como doveo Belottija, tačno mi malo krivo, nekako očekivao sam mnogo više, uvijek je bio požrtvovan, ali jednostavno nije išlo. Spominje se neka zamjena Zalewski + doplata za Bellanovu.
De Rossi zvanično produžio ugovor do 2027.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Znaci pao je na Como.E tugo moja a kad se sjetim kad ga je direktor Torina cijenio 100 miliona i odbijao ponude od 60 miliona i na kraju haj ti dzaba u Romu.U Italiji cim ima neki igrac dobru sezonu odmah prodaji jer ga neces poslije za vise prodati nema sanse.
Nazalost Belotti je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.Nesto sam ga gotivio ali nema od njega nista.
Nazalost Belotti je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.Nesto sam ga gotivio ali nema od njega nista.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nicolás Valentini izgleda novi igrač Rome, De Rossi ga poznaje iz Boce, ne znam apsolutno ništa o njemu, osim par klipova, mada djeluje malo sporo.
Znali smo da će se Ghisolfi fokusirati na mlade igrače, ne sumnjam da će imati pogodaka. Svakako bolja opcija od već "istrošenog" Llorentea.
Znali smo da će se Ghisolfi fokusirati na mlade igrače, ne sumnjam da će imati pogodaka. Svakako bolja opcija od već "istrošenog" Llorentea.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
I dalje se treba rj dosta igraca. Ovi sto su se vratili nakon pozajmica sve rj ponovo, plus Pellegrini-Cristante, treba im neko reci da uzmu te ponude in Arabije i da **** vise. Od kad su oni kao kljucni igraci, mi nismo ni blizu cl i tog nivoa. Trebamo radikalne promjene, a sve ide sporo..
embrace the chaos
Sky Sport prenosi da smo zainteresovani za Sergia Gomeza, beka Manchester City-a.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Klasično, čim krene prelazni rok počnu nas bombardirati sa nekim lažnim informacijama, ali postoji nekolicina potvrđenih od strane ozbiljnih novinara.
Enzo Le Fée će po svemu sudeći obući dres Rome, jasno statistički ne izgleda impresivno, ali djeluje kao solidno pojačanje, mada me malo buni ova cifra koju prenose Italijani od 20 miliona eura, nije to malo za naše standarde - nadam se da neće biti pojačanje ala Shomurodov tj. bačeni milioni u vodu.
Gabriel Sara je također na meti Rome, ali čini mi se da će taj transfer ovisiti o eventualnom odlasku Aouara, za razliku od Enza, ovaj momak ima baš brutalnu statistiku, treba iskoristiti i dovesti ovakve igrače dok smo još u mogućnosti, pa prošlo ljeto smo bili blizu transfera Douglasa Luiza, dečko je sad otišao u Juventus i vrijedi 70 miliona...
Mislim da će ovogodišnja sapunica vezana za pojačanja biti Chiesa, već smaraju sa tim vijestima, te on bi da sačeka neki klub koji igra LP, pa on bi da zaigra u Engleskoj, pa onda neko baci bombu da je sve dogovoreno i tako u krug. Da li bi bio dobro pojačanje? Sigurno da bi, ali nije on igrač bez mana, kao takav mislim da smo mu mi najbolji izbor, pritom mu je tu i jaran Dybala, pa i De Rossi.
I dalje ne mogu da vjerujem da se Mourinho tako lahko odrekao Calafiorija, pa mi smo njega dali za 2-3 miliona Baselu, dečko sad ide u Arsenal za 53 miliona
Enzo Le Fée će po svemu sudeći obući dres Rome, jasno statistički ne izgleda impresivno, ali djeluje kao solidno pojačanje, mada me malo buni ova cifra koju prenose Italijani od 20 miliona eura, nije to malo za naše standarde - nadam se da neće biti pojačanje ala Shomurodov tj. bačeni milioni u vodu.
Gabriel Sara je također na meti Rome, ali čini mi se da će taj transfer ovisiti o eventualnom odlasku Aouara, za razliku od Enza, ovaj momak ima baš brutalnu statistiku, treba iskoristiti i dovesti ovakve igrače dok smo još u mogućnosti, pa prošlo ljeto smo bili blizu transfera Douglasa Luiza, dečko je sad otišao u Juventus i vrijedi 70 miliona...
Mislim da će ovogodišnja sapunica vezana za pojačanja biti Chiesa, već smaraju sa tim vijestima, te on bi da sačeka neki klub koji igra LP, pa on bi da zaigra u Engleskoj, pa onda neko baci bombu da je sve dogovoreno i tako u krug. Da li bi bio dobro pojačanje? Sigurno da bi, ali nije on igrač bez mana, kao takav mislim da smo mu mi najbolji izbor, pritom mu je tu i jaran Dybala, pa i De Rossi.
I dalje ne mogu da vjerujem da se Mourinho tako lahko odrekao Calafiorija, pa mi smo njega dali za 2-3 miliona Baselu, dečko sad ide u Arsenal za 53 miliona

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Enzo Le Fee novi igrač Rome.
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! AS Roma agree deal to sign Enzo Le Fée for €23m from Rennes 

Documents being exchanged tonight between clubs as Le Fée will be part of long term project for AS Roma.
Medical tests to be booked, first signing for De Rossi.
𝐑𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐬𝐢𝐠𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝟏 𝐭𝐨 𝟏𝟎!
Documents being exchanged tonight between clubs as Le Fée will be part of long term project for AS Roma.
Medical tests to be booked, first signing for De Rossi.
𝐑𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐬𝐢𝐠𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝟏 𝐭𝐨 𝟏𝟎!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Već sam rekao, čudno mi je ovo pojačanje totalno, normalno dobro će nam doći u veznom redu, djeluje on kao dobar igrač, naročito su hvalili njegove partije dok je igrao za Lorient. Ipak, postavlja se pitanje, kako je moguće da smo mi dali 23 miliona za igrača sredine terena koji nam nije neophodan, da li ovo znači eventualni odlazak nekoga, vidjet ćemo.
Nama moraju biti prioritet bekovi i napadač, moguće je i da su Amerikanci odlučili da idu all-in, ali vidjet ćemo svakako. Enzo neka bude na nivou Veretouta, ja ću biti zadovoljan.

Inače pokriva baš veliki dio terena i polivalentan je.
Nama moraju biti prioritet bekovi i napadač, moguće je i da su Amerikanci odlučili da idu all-in, ali vidjet ćemo svakako. Enzo neka bude na nivou Veretouta, ja ću biti zadovoljan.

Inače pokriva baš veliki dio terena i polivalentan je.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ponudili smo mu iste uslove koje je imao u Juventus, on valjda rekao da hoće da se posveti odmoru i vjenčanju, pa će javiti nakon toga, Ghisolfi izgleda odmah odustao. Ukoliko je tako, baš neprofesionalno sa njegove strane, ako nisi siguran u projekt, odbij ponudu i to je to.Chiesa, la Roma non aspetta. E abbandona la pista
Za poziciju napadača se sve više pominje Mikautadze.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kako bi volio igraca tipa Mikautadze.Pa frajer jede teren,gine svaku tekmu dok je Chiesa malo malo povrijedjen i mislim da bi imali novog Dybalu.Kad igra to je top al cesto bi bio van terena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.