NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Čestitke igračima i treneru. Sudiji mater. Da li su ono sve bili ofsajdi kod postignutih golova?
Bravo, bravo..
Veceras je sve bilo super, cestitam igracima i treneru.
Drago mi je zbog Durmisa, pokazivao je znakove zivota veceras kao i Honda, posebno drugo poluvrijeme. Njih dvojica da su u formi poderali bi lijevu stranu. Nadam se da ce ga ovaj gol sad malo ohrabriti.
Begic je sav crven bio poslije tekme, svaka cast momak ovako se igra za Čelik. Salkanović isto dobar, borben. Talha isto solidno odigrao.
A sta tek reci za Vardija. On kad je raspoložen moze biti ubjedljivo najbolji na terenu, veceras je isto ekstra odigrao bez obzira na onaj sut preko gola.
Nisu nasjeli na ovakvo suđenje, a strepio sam da ne bi dobio neko i crveni u drugom poluvremenu. Sve u svemu, najbolja igra od pocetka sezone. Bilo je gresaka ali opet mnogo sigurnije i stalozenije. Pokazali su da se moze i bez Međuseljca i Karalica.
I jos nesto, Duvnjače nemoj molim te Vardu na stopera vracati dok igra ovako u veznom. Ja bih istu igru i postavu samo copy/paste protiv Rudara.
Veceras je sve bilo super, cestitam igracima i treneru.
Drago mi je zbog Durmisa, pokazivao je znakove zivota veceras kao i Honda, posebno drugo poluvrijeme. Njih dvojica da su u formi poderali bi lijevu stranu. Nadam se da ce ga ovaj gol sad malo ohrabriti.
Begic je sav crven bio poslije tekme, svaka cast momak ovako se igra za Čelik. Salkanović isto dobar, borben. Talha isto solidno odigrao.
A sta tek reci za Vardija. On kad je raspoložen moze biti ubjedljivo najbolji na terenu, veceras je isto ekstra odigrao bez obzira na onaj sut preko gola.
Nisu nasjeli na ovakvo suđenje, a strepio sam da ne bi dobio neko i crveni u drugom poluvremenu. Sve u svemu, najbolja igra od pocetka sezone. Bilo je gresaka ali opet mnogo sigurnije i stalozenije. Pokazali su da se moze i bez Međuseljca i Karalica.
I jos nesto, Duvnjače nemoj molim te Vardu na stopera vracati dok igra ovako u veznom. Ja bih istu igru i postavu samo copy/paste protiv Rudara.
Stream danas najbolji,bolji nego Zenit i njihov dron, bez štekanja i što je jako bitno dobro ispraceno na terenu.
Igra danas dobra, ovo nam je jako trebalo da se digne i raspoloženje u ekipi, ovaj kup maksimalno gurati i najvise fokus staviti na njega, jer znamo sta je prioritet ove sezone, ali naravno boriti se za vrh tabele.
Mogli smo jos 5 komada uvaliti, ali one 100% sanse treba iskoristiti, nece ih nekad biti ovoliko kao danas.
Čekam i Karića da vidimo dokle je došao i kako se pripremao godinu dana skoro.
U Kaknju pokušati naći svoju igru kao danas i rezultat ce doci.
Suđenje
Igra danas dobra, ovo nam je jako trebalo da se digne i raspoloženje u ekipi, ovaj kup maksimalno gurati i najvise fokus staviti na njega, jer znamo sta je prioritet ove sezone, ali naravno boriti se za vrh tabele.
Mogli smo jos 5 komada uvaliti, ali one 100% sanse treba iskoristiti, nece ih nekad biti ovoliko kao danas.
Čekam i Karića da vidimo dokle je došao i kako se pripremao godinu dana skoro.
U Kaknju pokušati naći svoju igru kao danas i rezultat ce doci.
Suđenje

Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 13 sep 2023, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Danas svi dobri bili, Begic odlican, Hrelja dobar, Talha dobar... Ali Vardo danas razvalio, kritikovao sam ga nekoliko puta ali je to bilo na poziciji stopera koja mu ne odgovara nikako, zato kao defanzovni vezni odlican a kakve asistencije dijeli moze i desetku igrat
.
Sudija danas kriminalan.

Sudija danas kriminalan.
Kako mi poprave dan ovakvom igrom 

- prisonbreak
- Kontakt:
Vardinjoprisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:19Naveo si igraca mozda koji je najbolje napravio prelaz. Bar po meni. Danas je bio slab.limvolikce1945 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:14Jest lijepo vidjeti popunjen stadion i sve to, ali nekako brzo poletimo i ambicije se umnože x1000 nakon jedne dobre partije, zato neka nam malo i ovog spuštanja, jbg. Realno govoreći, mnogi od ovih igrača još nisu u glavi napravili taj prijelaz u viši rang, npr. Vardo i sl., valjda se desi uskoro. Međutim, ovu smo utakmicu dominirali, imali posjed i daleko više prilika, ko nije gledao ovako po rezultatu bi mogao pomisliti da su nas razvalili jer rezultat tako pokazuje, ali nije baš bilo tako. Imali smo problem oko realizacije, ali brate i nazad smo bili šuplji, treba više koncentracije kada nam rade kontru, a radit će je mnogi jer igramo napadački, tad nam ostaje dosta prostora nazad.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Vardo - igrac utakmice. Svaka cast na partiji defanzivno i ofanzivno.
Talha - solidan, pokretan
Hrelja - dobar, igrac koji pravi razliku. Bice pojacanje.
Durmo - solidna partija nakon dugo vremena.
Sanse moramo zabijati, imali smo 4-5 cistih situacija.
Prenos odlican.
Talha - solidan, pokretan
Hrelja - dobar, igrac koji pravi razliku. Bice pojacanje.
Durmo - solidna partija nakon dugo vremena.
Sanse moramo zabijati, imali smo 4-5 cistih situacija.
Prenos odlican.
Pravda za flash-a!!!
Prvo brz oporavak Vladane, drugo čestitke robijašima, odlično navijanje svih 90 minuta!Truhlo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 12:21Jako zajebana ekipa Banovica. Huseinspahic, Lugavic, Piric i Husic su im iskusnjare i prekaljeni igraci prve lige. Snaga im je sto dvojicu iskusnjara imaju u veznom redu za razliku od nas, mi smo tu najtanji. Ostatak ekipe su im U21 mladi momci.
Moramo gurnuti Vardu u sredinu i umjesto sa dva, igrati sa tri igraca kako bi uspostavili posjed. Ja bih pokusao sa Vardo, Zuna, Medjuseljac triom i da ova dvojica igraju dvije 8ce, bez 10k, kako bi defanzivno parirali. Mozda cak i Begica upariti sa Vardom, da zatvara defanzivno.
Treba nam pobjeda iz milion razloga, nadam se pravoj postavci i dobrom raspolozenju u ekipi. Hajmo naprijed Če
Idemo 4 3 3: Durmo, Sivac/Piljug Horic, Bajramovic, Hrelja/Arnautovic, Vardo, Zuna, Medjuseljac, Saric, Karalic, Masic
A sada ovo boldirano. Duvnjače ne diraj Vardu iz veznog reda i ne diraj Begića! Kada Vardo igra, mora i Begić u paru sa njim. Kada Vardo ide na doručak, ide i Begić sa njim. Kada Vardo ide da sere, ide i Begić sa njim! Fantastičan par dva zadnja veznjaka.
Solidna partija i Tabakovića, a Durmiš i bez gola pokazuje znakove života.
Polako se slažu kockice. Idemo u Kaknju Duvnjače:
Durmo, Sivac, Horić, Isaković/Bajramović, Arnautović, Vardo, Begić, Hrelja/Karalić Žuna Durmiš i Mašić
Žuna ispred Tabakovića jer igra žešće odbranu i odličan je kad igra desetku. Hrelja sa klupe, neka ga još, ne žuriti sa njim, da ga ne pokosi nova povreda. Karalić da tuče i udara dok Hrelja ne uđe u drugom.
Banovići nisu baš na izlet došli. U drugom uvedoše ove iskusnjare odmah. Ponadali se kad su vidjeli kako nam ovaj klošar šibicarski sudi.
Daj Želješčar u prvom kolu i Duvnjače daj šansu Piljugu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nevjerovatno je koliko ekipa izgleda stabilnije kad Vardo igra u veznom redu, on i Begic su danas sve pohapsili, bukvalno im nismo sanse dopustili, plus je Vardo i tehnicki dosta bolji od Mehica. Mislim da je Duvnjak u ovoj utakmici otkrio pravu formulu za dobru igru. Durmis je danas imao nitro u nogama, drago mi je da se nagradio golom za dobru igru.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp
Vrlo vazno ce biti i tempiranje Begica da ne izgori. Ovo je momku prva seniorska sezona i tek mu je 19 godina. U paru sa Vardom moze jos Mehic odigrati i to je to. Žuna i Medjuseljac su isključivo desetke i najbolje se snalaze naprijed. Njih dvojicu je patnja gledati na pozicijama šestice.Oktopod je napisao/la: ↑13 sep 2023, 21:28Nevjerovatno je koliko ekipa izgleda stabilnije kad Vardo igra u veznom redu, on i Begic su danas sve pohapsili, bukvalno im nismo sanse dopustili, plus je Vardo i tehnicki dosta bolji od Mehica. Mislim da je Duvnjak u ovoj utakmici otkrio pravu formulu za dobru igru. Durmis je danas imao nitro u nogama, drago mi je da se nagradio golom za dobru igru.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Forumski pomoćnici Duvnjaka. Uvrstio bih u stručni štab još i @allgunsblazing i @avenija za skauta. Odlično je skautirao Rahić, ali Duvnjak nije ulazio na forum prošle sedmice

Veceras se dosta toga poklopilo sto je skripalo od pocetka sezone. Nadolazimo kao ekipa. Slazem se da je Vardo pokidao, bilo ga je i u napadu i u odbrani. Prijatno su me iznenadili Edin i Honda, izgleda njima odgovaraju kup utakmice
Nadam se da ovo znaci vracanje u formu obojice. Talha ima odlican pregled igre, ima lijepu loptu i dribling. Begic odlican. Sivac, jbg uobicajeno dobar
ne mogu ga ni hvaliti kad je on svaku utakmicu standardan. Masic, Hrelja, Horic, Isakovic...stara garda kvalitetna 
Salkanovic dobro se snasao, samo mu treba malo samopouzdanja. Dijete, slobodno osutaj, nema potrebe da nakon dobrog prodora komplikujes driblinzima. Samo zazmiri u spicokom

Ako sam koga zaboravio, nije namjerno, ali svi su odlicni bili veceras. Ovome se nadamo kako u Kaknju, tako i u narednim utakmicama.
Naprijed ČE!!!

Salkanovic dobro se snasao, samo mu treba malo samopouzdanja. Dijete, slobodno osutaj, nema potrebe da nakon dobrog prodora komplikujes driblinzima. Samo zazmiri u spicokom

Ako sam koga zaboravio, nije namjerno, ali svi su odlicni bili veceras. Ovome se nadamo kako u Kaknju, tako i u narednim utakmicama.
Naprijed ČE!!!
PotpisOktopod je napisao/la: ↑13 sep 2023, 21:28Nevjerovatno je koliko ekipa izgleda stabilnije kad Vardo igra u veznom redu, on i Begic su danas sve pohapsili, bukvalno im nismo sanse dopustili, plus je Vardo i tehnicki dosta bolji od Mehica. Mislim da je Duvnjak u ovoj utakmici otkrio pravu formulu za dobru igru. Durmis je danas imao nitro u nogama, drago mi je da se nagradio golom za dobru igru.

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Siva eminencija

Generalno malo sporiji ulaz i sezonu i neka nepotrebna nervoza još od pripremnih utakmica. Ovo večeras je bio pokazatelj da momci imaju to u nogama i da će napredovati kao tim. Koliko god to zvučalo i koliko god smo oprezni bili u sezonu smo ušli sa tim da smo mi Čelik i da će protivnik imati neki respekt radi imena. Pokazalo se to do sada da neće. Mnogo je lisaca u protivničkim ekipama mnogo namazanih seljačića i ne znam ti čega. Ovaj pakaš danas, kapiten Budućnosti slavi onako podmuklo gol ispred naše klupe. Drago mi je što smo uspjeli se izdignuti iznad sitnih provokacija i iznjedriti sigurnu zasluženu i na kraju laganu pobjedu.
Vardo je danas odigrao full cool. Ne bih ga mrdao iz veznog reda. Asistencija i sama akcija kod prvog gola zaista za ustati i čestitati. Utakmica kao idealna za start i 90 minuta mladog Begića. Apsolutno opravdao i zaslužuje pozitivnu ocjenu. Talha također dobru utakmicu odigrao. Moram priznati i solidan broj publike. Polako dolazimo do neke te naše realne brojke.
Nadam se Veležu u KUPu. Vidimo se u Kaknju
Vardo je danas odigrao full cool. Ne bih ga mrdao iz veznog reda. Asistencija i sama akcija kod prvog gola zaista za ustati i čestitati. Utakmica kao idealna za start i 90 minuta mladog Begića. Apsolutno opravdao i zaslužuje pozitivnu ocjenu. Talha također dobru utakmicu odigrao. Moram priznati i solidan broj publike. Polako dolazimo do neke te naše realne brojke.
Nadam se Veležu u KUPu. Vidimo se u Kaknju
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- prisonbreak
- Kontakt:
Vecerasnja utakmica popravi Kaknju budzet minimalno za 5 milja.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
prisonbreak je napisao/la: ↑13 sep 2023, 21:46Vecerasnja utakmica popravi Kaknju budzet minimalno za 5 milja.

-
- Kontakt:
Samo da znate da nam isti sudija, Deni, od mame Alise, sudi i u Kaknju 

-
- Kontakt:
Odlicno veceras, izmiksan sastav i ovi koji su igrali pokazali da se vrlo lako mogu naci i u prvih 11. Begic odlicno iskoristava ukazane sanse i Salkanovic isto tako samo mi je Salkanovic spor za krilo al opet je fino momak odigrao i trudio se maksimalno, nadam se da nije povrijedjen.
Drago mi je zbog Durmisa super utakmica samo da ovako nastavi da uveze par dobrih utakmica. Potreban mu je kontinuitet.
Nadam se da je nakon vecerasnje utakmice Duvnjak shvatio da Vardo mora biti vezni.
Jedino sto sam ocekivao je to da ce Piljug dobit najmanje 15 minuta.
Zasto Ali nije bio ni na klupi, a nije povrijedjen?
Drago mi je zbog Durmisa super utakmica samo da ovako nastavi da uveze par dobrih utakmica. Potreban mu je kontinuitet.
Nadam se da je nakon vecerasnje utakmice Duvnjak shvatio da Vardo mora biti vezni.
Jedino sto sam ocekivao je to da ce Piljug dobit najmanje 15 minuta.
Zasto Ali nije bio ni na klupi, a nije povrijedjen?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.