FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Beledija
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Beledija » 15 dec 2022, 20:58

tuzlac je napisao/la:
15 dec 2022, 18:27
Beledija je napisao/la:
15 dec 2022, 15:40
Vi koji ste u klubu ili tu negdje oko kluba( Baljić u klubu, Tuzlac tu negdje...moje proizvoljno mišljenje) znate da se dobar trener nemože dugo zadržati ako se nema dugoročnog plana i programa.Varešanović, Bašić Jović pa i Nalić su potrošeni bez da im se pružila šansa kakvu je imao Dudić u Veležu ili Jakirović u Zrinji.Ovo beskonačno tumbanje trenera i igrača rezultiralo je blic izlaskom u Evropu ali je i pokazalo da nikakve sportske politike u klube nema.Balja me ubjeđuje da se Jović liječi, svi mi koji smo u njegovim godinama se liječimo ali i radimo ono nšto moramo, Jović vjerovatno ne mora pa je odustao na gospodski način.U TC-ju toliko je kontradiktornosti koju zdrava logika ne može razumiti pa možda je najbolje pustiti sve niz vodu pa vidjeti šta će sve na kraju ove lijepe prie biti. Pukovnik ili pokojnik ili nešto treće''??
Bilo kako bilo ,meni se čini da je Sarajevo u gorem stanju.
- Nismo mi izgubili poštovanje koje smo stekli takmičeći se u pl.Još uvijek smo aktuelni viceprvaci.Dragan Jović je na žalost ozbiljno bolestan.Na pijaci trenera i igrača uvijek će biti i "robe i kupaca".Mi imamo plan ,ali, postoji i stara šema u FS države.Imamo respektabilan tim koji treba dopuniti.Trener je najvažniji i moramo učiniti sve da dovedemo kvalitetnog .Nismo u cajtnotu i nema potrebe za nervozu.Dobit ćemo mi trenera uskoro.Neka nam je sretno u proljetnom dijelu šampionata ali i u narednim sezonama.
Nemam ja razloga da ne vjerujem u bolest Jovića, ali sam s razlogom zabrinut zbog osipanja ekipe. Ne dijelim tvoje mišljenje o ekipi jer imamo nekoliko pojedinaca koji zaslužuju respekt a ostali su za transfer listu.Kažeš nismo u cajtnotu a samo 2 boda iznad crte još Igman ima bolji međusobni skor a Leotar i posušje su zasad bolji od nas u međusobnim susretima. Ako se vi ne sekirate zašto bi ja.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 dec 2022, 22:25

RAZUMILJIVA JE TVOJA ZABRINUTOST OBZIROM NA TABELU.Ipak, mi smo tu došli svojom voljom.Nije potrebno da ponavljam kako i zašto.Poznavajući Husića ne sumnjam da će uraditi što treba da uradi i da krenemo ka sredini tabele.Ove sezone nama su zatvorena vrata Europe.To je depresivno i to ubija fudbal.Bošnjake će zastupati Željezničar , tako su dogovorili klubovi naroda FS.Možemo uigravati ekipu za narednu sezonu,to će biti jedina korist od proljetnog dijela prvenstva za nas.Ja sam mislio da će odmah poslije 1. dec. otići više igrača.Međutim ,otišla su trojica.Čak nije otišao ni Nargalić,barem tu vijest nisam pročitao.Smajlagić nam je bitan i s njim treba mahsuz razgovarati.I onaj Asana ako hoće neka ostane.Ostalo usaglasit nakon imenovanja šefa struke.Mi ,navijači smo nakon prošle sezone koja je bila od početka borba za Europu ,ovu sezonu doživili kao razočarenje i to je prirodna reakcija.No, proljetni dio valja odigrati ozbiljno i najaviti ,nadam se, zlatnu jesen.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 dec 2022, 23:50

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 16 dec 2022, 15:32

Auuuuuuu.

"(ZVANIČNO) Potvrđen novi odlazak iz Tuzla Cityja
PREMIJER LIGA BIH16/12/2022 u 14:11 h
Napadač se razišao sa Tuzla Cityjem

FK Tuzla City i Semir Smajlagić potpisali su sporazumni raskid ugovora, što je potvrđeno putem zvanične Facebook stranice Tuzlaka.

Smajlagić je u redove Tuzla stigao ljetos i imao je zapaženih partija u dresu Tuzla Cityja, ali ga je povreda spriječila da postigne više od pet golova i jedne asistencije".

Semire Smajlagiću hvala ti za sve.

slika

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 16 dec 2022, 21:46

Hoce li iko ostat 😀
Svi brze odu nego sto dodju,sta je belaj pa ih ne mogu zadrzat...?

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 16 dec 2022, 23:04

Pozitivanstav je napisao/la:
16 dec 2022, 21:46
Hoce li iko ostat 😀
Svi brze odu nego sto dodju,sta je belaj pa ih ne mogu zadrzat...?
Nacin rada i poslovanja, nazalost na ovaj nacin "prodajemo" igrace, pametnom dosta... Da ne objasnjavam detaljno !
Tuzla City / Sloga Simin Han

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 17 dec 2022, 14:27

VALJDA ĆEMO DOBITI TRENERA.AZMIRE ,VAKAT JE.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 17 dec 2022, 15:40

tuzlac je napisao/la:
17 dec 2022, 14:27
Azmir je fokusiran na politička dešavanja. Valjda od NG skonta da ima klub.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 17 dec 2022, 15:51

husrefbeg je napisao/la:
17 dec 2022, 15:40
tuzlac je napisao/la:
17 dec 2022, 14:27
Azmir je fokusiran na politička dešavanja. Valjda od NG skonta da ima klub.
NE SMIJE SE ON PLAHO EKSPONIRATI JER JE GRAĐANIN AMERIKE.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 17 dec 2022, 18:08

TUZLA CITY I SAMIR MURATOVIĆ OKONČALI SARADNJU
DRAGAN JOVIĆ NIJE VIŠE TRENER TUZLAKA
AMADOU COULIBALY RAZDUŽIO PLAVI DRES
BAKIR BRAJLOVIĆ NIJE VIŠE MEĐU PLAVIMA
RASTANAK SA SEMIROM SMAJLAGIĆEM
SPORAZUMNI RASKID SA ANTE HRKAĆEM

Vijesti iz TC u posljednjih mjesec dana sa internet stranice kluba.
Nakon čišćenja kuće nadajmo se da dolazi i period spremanja i uređenja neurednog doma.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 17 dec 2022, 18:18

CityCity je napisao/la:
17 dec 2022, 18:08
TUZLA CITY I SAMIR MURATOVIĆ OKONČALI SARADNJU
DRAGAN JOVIĆ NIJE VIŠE TRENER TUZLAKA
AMADOU COULIBALY RAZDUŽIO PLAVI DRES
BAKIR BRAJLOVIĆ NIJE VIŠE MEĐU PLAVIMA
RASTANAK SA SEMIROM SMAJLAGIĆEM
SPORAZUMNI RASKID SA ANTE HRKAĆEM

Vijesti iz TC u posljednjih mjesec dana sa internet stranice kluba.
Nakon čišćenja kuće nadajmo se da dolazi i period spremanja i uređenja neurednog doma.
Ja sam uvjeren da će uslijediti i dolasci ,prije svega trener.Šteta je zbog nekih momaka što odlaze ali ova jesen je bila strava i užas.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 17 dec 2022, 18:37

Ma bit će i trenera i igrača ali ekipe nema. Šta se desava dal ovo mora ovako da bude. Godišnje dva remonta, igrači svi jedva čekaju da napuste klub. Glume se povrede, nezadovoljstva. Navijači gotovo svi digli ruke. Sigurno nece biti bolje na duže periodu. Politika je zlo u koje Azmir nije trebao ulaziti a pogotovo od izbora do izbora mijenjati dresove.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 17 dec 2022, 19:05

husrefbeg je napisao/la:
17 dec 2022, 18:37
Ma bit će i trenera i igrača ali ekipe nema. Šta se desava dal ovo mora ovako da bude. Godišnje dva remonta, igrači svi jedva čekaju da napuste klub. Glume se povrede, nezadovoljstva. Navijači gotovo svi digli ruke. Sigurno nece biti bolje na duže periodu. Politika je zlo u koje Azmir nije trebao ulaziti a pogotovo od izbora do izbora mijenjati dresove.
TREHNO JE ON DOBRIH PARA ZA POLITIKU ČIM JE POSTAO VISOKI FUNKCIONER ODMAH PO ULASKU U STRANKU.NA NJEGOVU ŽALOST KLADIO SE NA POGREŠNOG KONJA.NE MOGU DA SHVATIM DA NIJE VIDIO DA JE AMERIČKA VLADA OTPISALA SDA.IPAK, ZAPAŽAM, DA AZMIR HUSIĆ NE DAJE NIKAKVE POLITIČKE IZJAVE U MEDIJIMA.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 17 dec 2022, 19:08

husrefbeg je napisao/la:
17 dec 2022, 18:37
Tačno je da su glumili povrede.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 17 dec 2022, 19:36

Ja Beledija ničim izazvan sam odlučio da navijam za TC. Od DANAS sam odlučio da budem potpuno ravdonušan prema svim događanjima u klubu. Simpatije ostaju Barca je glavna još par g.
Poz za formaše...... svako dobro Vam želim

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 17 dec 2022, 20:32

Beledija je napisao/la:
17 dec 2022, 19:36
Ja Beledija ničim izazvan sam odlučio da navijam za TC. Od DANAS sam odlučio da budem potpuno ravdonušan prema svim događanjima u klubu. Simpatije ostaju Barca je glavna još par g.
Ja vala ostajem uz TC pa makar se vratili u Kantonalnu.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 17 dec 2022, 20:41

Jovic, Smajlagic, Kulibali, Diabi, Hrkac, Brajlovic...
Dal je to to?
Pantelic, dal je i on otisao? cini mi se da sam negdje nesto procitao, ali nisam siguran...

Nije ovo strasno, pod uslovom da je Husic "u formi"...
Ako on nije vec odustao od svega, dovesce i bolje igrace i sastavit jacu ekipu za proljece...

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 17 dec 2022, 21:27

emir012 je napisao/la:
17 dec 2022, 20:41
Jovic, Smajlagic, Kulibali, Diabi, Hrkac, Brajlovic...
Dal je to to?
Pantelic, dal je i on otisao? cini mi se da sam negdje nesto procitao, ali nisam siguran...

Nije ovo strasno, pod uslovom da je Husic "u formi"...
Ako on nije vec odustao od svega, dovesce i bolje igrace i sastavit jacu ekipu za proljece...
Ma nije to upitno dovest bolje ali sve to kratko traje i igraci brže odlaze nego što dolaze. Vjerovatno to sve košta ali ustrojstvo kluba je nivoa druge kantonalne. Puno se obecavalo napredak, stadion itd. Od svega toga nema ništa.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 17 dec 2022, 22:19

tuzlac je napisao/la:
17 dec 2022, 20:32
Beledija je napisao/la:
To je neupitno, dok postoji fan ću biti....sad imam previše godina da kontam šta ko misli...ako bude ok a ako ne ima ono šta sam ti reko....
...

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 17 dec 2022, 22:53

tuzlac je napisao/la:
17 dec 2022, 20:32
Beledija je napisao/la:
Pardon na upadu momci iz Simin Hana al moram da vas pitam ovo:

Dal ste vi ikad navijali za Slogu SH oduvijek? Il je to ono bilo Sloboda hu ha najjaca, pa Heezmir udje u klub pa ste svi kao oduvijek Simin Han hardcore?
SLOBODA ILI NIŠTA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.