Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
U pravi čas! Drži servis sad. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Onaj djokovic tako lahko ono ko znas sale spasi lopte
Ovaj ko kreten mrtvi pogubi se totalno.... A ne mogu da vjerujem, jesi Roger levat vala...
Ovaj ko kreten mrtvi pogubi se totalno.... A ne mogu da vjerujem, jesi Roger levat vala...
- el-fighter
- Kontakt:
Sta promasi Federer 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Re: RE: Re: Grand Slam
Eto Nole ne grijesi, samo Rodzer grijesi....de majke ti...Poligon10 je napisao/la:Koliko ce mu do kraja dati poena da mi je znati,sta covjek uradi
I jedan i drugi imaju nevjerovatnih gresaka...
Kad ispucas 30 neprisiljenih za dva i kusur seta nista bolje nisi ni zasluzio mater ti ****
Nevjerovatno..
Ono top 100 teniser fuli jednom pd pedeset pokusaja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ono top 100 teniser fuli jednom pd pedeset pokusaja.
Re: RE: Re: Grand Slam
28-12 odnos gresaka :s znaci nzm koji mu je :s i kako onaj volley promasi :smandraX je napisao/la:Eto Nole ne grijesi, samo Rodzer grijesi....de majke ti...Poligon10 je napisao/la:Koliko ce mu do kraja dati poena da mi je znati,sta covjek uradi
I jedan i drugi imaju nevjerovatnih gresaka...
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Pogledaj statistiku @mandrax pa ces vidjet ko koliko grijesi,ja ne znam jesil ti slijep,gledas li
Spasi te visa sila Rogere...
Ovo je dobro, nek se pribere dok se krov montira.
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Ne znam ja koga visa sila spasava konstantnomandraX je napisao/la:Spasi te visa sila Rogere...

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Joj smecar Svicarski eno prekid taman da se malo odmara, nece ti proci neces razbojnice!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Roger je poklonio sve i svasta u ovom mecu, samo da smanji neforsirane i moze se nadati pobjedi. Banalne udarce ne pretvara u poene.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NeverGiveUp
- Kontakt:
A da, neprisiljene greške su jedna nevjerovatna krađa i trebali bi se poeni na takvima ponavljati pogotovo kada je riječ o igraču kojeg podržavamo.
Imaš dojam da ovdje ljudi prvi put gledaju teniski meč
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
BigBigBang je napisao/la:Joj smecar Svicarski eno prekid taman da se malo odmara, nece ti proci neces razbojnice!

Mislim da se RF moze vratiti u ovom setu. A Englezi su najveci seratori na planeti, ne navlace krov
Ignorišite Paju, na novim lijekovima je ocigledno.

Ignorišite Paju, na novim lijekovima je ocigledno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bgm visa sila je uz Djokovica... Spasava break lopte ko da su sala.. A ovamo dodje jedna i odma Roger nelogično grijesi, pricajmo o visoj sili, Roger igra protiv nje čitav meč, nit se Djokovic naguzi da dodje do BP vec naka ga nafaka hoće da mu protivnik popusti i od gotovog napravi belaj...
Ne kontam da se to Rogeru desava od onoga finala us opena 2009 godine, ko proklet yebemu mater da popusti kada najviše treba da stisne, da mora nekakve nemoguce udarce da radi da bi doso do poena, Djokovic samo ubacuje u teren loptice i uz malo srece vrlo su precizne
Ono sto je bilo u toku dosadašnjeg turnira sad je obrnuto...Federer je katastrofa kada zatreba, a Djokovic uz neku salu laganica uzima poene ključne
Ajmo Federer
Ne kontam da se to Rogeru desava od onoga finala us opena 2009 godine, ko proklet yebemu mater da popusti kada najviše treba da stisne, da mora nekakve nemoguce udarce da radi da bi doso do poena, Djokovic samo ubacuje u teren loptice i uz malo srece vrlo su precizne
Ono sto je bilo u toku dosadašnjeg turnira sad je obrnuto...Federer je katastrofa kada zatreba, a Djokovic uz neku salu laganica uzima poene ključne
Ajmo Federer
-
- Kontakt:
Ali to da se ponavlja iskljucivo kad se desava teniseru za kojeg navijaju kad je obrnuto poput one situacije kad na kratku loptu Federera na set loptu Djokovica isti zapucava u njegovu stranu pored citave prazne i rutinskih 2-0 u setovima poklanja 1-1 takve greske im ne smetajuNeverGiveUp je napisao/la:A da, neprisiljene greške su jedna nevjerovatna krađa i trebali bi se poeni na takvima ponavljati pogotovo kada je riječ o igraču kojeg podržavamo.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@nevergiveup neprisiljene greske su sastavni dio igre,ali do ovog meca Federer nije ovako grijesio i trenutno sam sebe pobjedjuje,misli ti sta hoces ali to je ocito.Naravno da je Nole veliki igrac i da igra dobro ovaj mec i njegov kvalitet ne osporavam.Roger jednostavno moze mnogo vise od ovog
Edit:Dragi paja nisam znao da je ne izvodjena greska kad loptu u polje ubacis

Edit:Dragi paja nisam znao da je ne izvodjena greska kad loptu u polje ubacis

Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 12 jul 2015, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
Klasicini vokabular olosa i seljacine na djelu.BigBigBang je napisao/la:Joj smecar Svicarski eno prekid taman da se malo odmara, nece ti proci neces razbojnice!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.