amypitar je napisao/la:Pa ljudi moji Hodzica se Liverpool, samo laganini otarasio.
Vec odavno ga trpaju i salju, na probe po Belgiji.Dinamo je klub koji voli talente,i nema sta izgubiti sa Hodzicem.Ako sta od njega bude-bude,ako NE nikom nista (kao i mnogi drugi djecaci koji su pokusali u Dinamu).
Da je suprotno,to bi vec bio ekstra transfer(npr.Halilović).Ovako ce na kraju kao i mnogi talenti, završiti u nekoj od Dinamovih filijala.
Ne znam je li stvarno lupaš ili si nadaren za takvo što. U cijeloj ovoj priči je Liverpul prošao dobro, kao i sve velike ekipe.
Liverpul je od Želje kupio Hodžića za 150 000 eura (oko 300 000 KM) i da od sljedećeg transfera Želji daju 15%.
Sada su gu prodali Dinamu za 750 000 funti sterlinga (1.800 000 KM), s tim što će Želji dati 270 000 KM.
Liverpul ga kupio kao 17ogodišnjaka i vratio ga Želji na posudbu dva puta. Znači Liverpul dobar na Hodžiću
1.230 000KM. U njega uložio pripreme i ništa više.
Glavnu lovu će zaraditi Dinamo od narednog transfera, jer Hodžić nije ni Pelak, ni Pandža niti šta ja znam koji igrač kojeg je Dinamo kupio iz BiH. Armin Hodžić je uz Džeku najveći poslijeratni igrač (talenat) iz BiH i napraviće karijeru.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".