FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jahija

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jahija » 19 maj 2014, 17:06

amypitar je napisao/la:
Svaki nas slijedeci transfer,nece biti ispod 1 miliona.
Šta ce vam talenti,kad vam ih Gracic pokupi kad pozeli. :D Imas jedno veliko :wave:
Pa može kod gracića i u mali olimpik pa što ga vi niste uzeli nudio vam ga je njegov babo bolan niste ni vi daleko od olimpiča, što je to tako za male pare je kriv savez :D
ova lafomamone za njega odgovor samo jednog je gracić uzeo onog koga niste ni vi htjeli uzet i nemoj lagat i pričat nesitine bolan nebio, koliko je uzeo gracić ni marke jer mali tek ide u dinamo u januaru kad mu ističe ugovor ne sad.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 maj 2014, 17:06

amypitar je napisao/la:Pa ljudi moji Hodzica se Liverpool, samo laganini otarasio. :idea:
Vec odavno ga trpaju i salju, na probe po Belgiji.Dinamo je klub koji voli talente,i nema sta izgubiti sa Hodzicem.Ako sta od njega bude-bude,ako NE nikom nista (kao i mnogi drugi djecaci koji su pokusali u Dinamu).
Da je suprotno,to bi vec bio ekstra transfer(npr.Halilović).Ovako ce na kraju kao i mnogi talenti, završiti u nekoj od Dinamovih filijala.
Ne znam je li stvarno lupaš ili si nadaren za takvo što. U cijeloj ovoj priči je Liverpul prošao dobro, kao i sve velike ekipe.

Liverpul je od Želje kupio Hodžića za 150 000 eura (oko 300 000 KM) i da od sljedećeg transfera Želji daju 15%.

Sada su gu prodali Dinamu za 750 000 funti sterlinga (1.800 000 KM), s tim što će Želji dati 270 000 KM.

Liverpul ga kupio kao 17ogodišnjaka i vratio ga Želji na posudbu dva puta. Znači Liverpul dobar na Hodžiću
1.230 000KM. U njega uložio pripreme i ništa više.

Glavnu lovu će zaraditi Dinamo od narednog transfera, jer Hodžić nije ni Pelak, ni Pandža niti šta ja znam koji igrač kojeg je Dinamo kupio iz BiH. Armin Hodžić je uz Džeku najveći poslijeratni igrač (talenat) iz BiH i napraviće karijeru.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

plaviii11
Kontakt:

Post Postao/la plaviii11 » 19 maj 2014, 17:08

Veliki strucnjaci su ovi sa Koseva...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2014, 17:09

Elegant je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
jahija je napisao/la:Mi se trebamo ponositi našom akademijom koliko samo mi izbacimo extra talenata, pa Ajax nam nije ravan jebote led. pa to je rad vrhunski sa tom djecom i pronalaženjem prave djece ponosan sam na nas. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Blago Vama. :D
Jedan talenat u Olimpic, drugi u Dinamo.
Upravu si Ajax vam nije ravan.:hmmmmm:
Nabroji mi talente i igrace koji su PONIKLI u skoli Sarajeva, pa kasnije otisli ?

Alen Škoro - Marsej

jahija

Post Postao/la jahija » 19 maj 2014, 17:10

amypitar je napisao/la:
Alen Škoro - Marsej
Pošteno koliko ima tome godina ima li kišna godina?, a od tad do sad kao i sa titulama i peharima. :lol: :lol: :lol: :lol:
da ste živjeli od tog transfera od tad do sad pokrepali bi od gladi, a da se sve svodi na prodaju svojih igrača i opstojnost kluba od toga. :damn:
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 19 maj 2014, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 maj 2014, 17:12

amypitar je napisao/la: Alen Škoro - Marsej
Pa više je Hodžić igro za Liverpul nego Škoro za Marsej. Još se sjećam priče ne voli me trener, a i doveli su nekog Drogbu :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2014, 17:12

avlami97 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Pa ljudi moji Hodzica se Liverpool, samo laganini otarasio. :idea:
Vec odavno ga trpaju i salju, na probe po Belgiji.Dinamo je klub koji voli talente,i nema sta izgubiti sa Hodzicem.Ako sta od njega bude-bude,ako NE nikom nista (kao i mnogi drugi djecaci koji su pokusali u Dinamu).
Da je suprotno,to bi vec bio ekstra transfer(npr.Halilović).Ovako ce na kraju kao i mnogi talenti, završiti u nekoj od Dinamovih filijala.
Ne znam je li stvarno lupaš ili si nadaren za takvo što. U cijeloj ovoj priči je Liverpul prošao dobro, kao i sve velike ekipe.

Liverpul je od Želje kupio Hodžića za 150 000 eura (oko 300 000 KM) i da od sljedećeg transfera Želji daju 15%.

Sada su gu prodali Dinamu za 750 000 funti sterlinga (1.800 000 KM), s tim što će Želji dati 270 000 KM.

Liverpul ga kupio kao 17ogodišnjaka i vratio ga Želji na posudbu dva puta. Znači Liverpul dobar na Hodžiću

Glavnu lovu će zaraditi Dinamo od narednog transfera, jer Hodžić nije ni Pelak, ni Pandža niti šta ja znam koji igrač kojeg je Dinamo kupio iz BiH. Armin Hodžić je uz Džeku najveći poslijeratni igrač (talenat) iz BiH i napraviće karijeru.

Po cemu. :lol: :hmmmmm:
Sinko daj ne baljezgaj molim te.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 maj 2014, 17:13

To su presmijesne cifre, za najboljeg talenta( kako ti kazes) dobiti par stotina hiljada maraka je zalosno. Zeljeznicar ostaje bez talenata, a zauzvrat dobija novac sa kojim ne moze ni funkionisati kako treba.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2014, 17:16

bagrcavi je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Alen Škoro - Marsej
Pa više je Hodžić igro za Liverpul nego Škoro za Marsej. Još se sjećam priče ne voli me trener, a i doveli su nekog Drogbu :lol:

Ja sam samo odgovorio na pitanje.
Sad koliko je igrao,u to u NE ulazim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 maj 2014, 17:17

Ukupno za Hodzica inkasirati 570 000 km je i vise nego dovoljno. Da je nas igrac ne bi dobili vise od transfera, jer jednostavno iz nase lige je nemoguce otici za neke velike cifre. Ja prezadovoljan sa ovim.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 maj 2014, 17:20

AKO je prodat za toliko i AKO imamo procenat... To niko ne zna i ne moze sigurno reci... Nadam se da ce neko pitati ove u klubu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

jahija

Post Postao/la jahija » 19 maj 2014, 17:20

Ovi pitari su isti kao sušić isto im je razmišljanje i glava im je ista nema šta oni znaju prepoznat talenta isto kao sušić onog malog tina koji je odigrao samo jednu utakmicu i odmah je prepoznao talenat pa ga vodi na SP zasluge su to, eto takvi su i ovi Armin je klasa igrač sad, pa bit će bolji i od Džeke garantujem jer je to takav tip igrača koji zna dat gol iz ničega.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2014, 17:20

amypitar je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Po cemu. :lol: :hmmmmm:
Sinko daj ne baljezgaj molim te.
.
Slazem se ako si mislio da je talenat sto je dao gol Sarajevu(to mu je i diglo cijenu, pa je otisao u Dinamo).Mada po meni talenat nije neko, ko ima blizu 20 godina,ali eto... :lol:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 maj 2014, 17:21

terabajt je napisao/la:Ukupno za Hodzica inkasirati 570 000 km je i vise nego dovoljno. Da je nas igrac ne bi dobili vise od transfera, jer jednostavno iz nase lige je nemoguce otici za neke velike cifre. Ja prezadovoljan sa ovim.
Nije istina, odlazilo se odavde i za puno vecu lovu.
Za ''najveceg'' talenta to je cirkus, mogu misliti onda za koliko ce otici Svraka ili Tomic, vjerovatno kao i Adilovic za 50 milja

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 maj 2014, 17:25

lafomamone je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ukupno za Hodzica inkasirati 570 000 km je i vise nego dovoljno. Da je nas igrac ne bi dobili vise od transfera, jer jednostavno iz nase lige je nemoguce otici za neke velike cifre. Ja prezadovoljan sa ovim.
Nije istina, odlazilo se odavde i za puno vecu lovu.
Za ''najveceg'' talenta to je cirkus, mogu misliti onda za koliko ce otici Svraka ili Tomic, vjerovatno kao i Adilovic za 50 milja
I kolko ih je otislo za vecu lovu moze na prste da se izbroji. Nasa liga je jedna od najlosijih u evropi i ko misli da ce za igrace uzimati milione vara se. Jos ce godine i godine proci do toga. Ovih 570 000 je vrh sto smo mogli izvuci. Pa eto za kolko ce otici, jesmol pisali ne damo ga ispod milion ovo ono pa jel otiso jest **** i nece ni otici. Ako dobijemo i upola ove pare ko za hodzica treba biti zadovoljan. Jedino u sta se mi i svi ostali klubovi mozemo uzdati je ovaj procenat i priliko prodaje igraca nastojat da on bude sto veci, jer ce definitivno samim potpisom za bilo kiji drugi klub negova cijena skociti min 5x.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 19 maj 2014, 17:27, ukupno mijenjano 3 puta.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 19 maj 2014, 17:25

Naravno da smo zadovoljni a nadam se da cemo ubrzo i za njega racunati procenat kao za Dzeku, jer kad ga Mamic proda bit ce opet finih para. :thumbup: Kad uzmemo u obzir stanje u nasem fudbalu ovo je i vise nego odlicna cifra.

Ara majstore nek' je sa srecom i da te povrede zaobidju aBd!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 maj 2014, 17:25

Hodzic je prodat sa 16, 17 godina... Kao malo dijete koje nije vidilo 1. tim Zelje... Adilovic je prodat za onoliko koliko je Sarajevo uzelo za sve svoje igrace u posljednjih 10 godina... :lol: I onda se ono javi da nesto laprda jel dobro, ili nije dobro...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 maj 2014, 17:29

Armin Hodžić nije igrač Želje. Nikada nije imao ugovor sa Željom, jer je kao 17ogodišnjak otišao. Tako da i ovo što je Željo zaradio i što će zaraditi je više nego dobro sagledavajući sve činjenice.

Ovo je bilo samo za pitare. I na kraju kojeg ste to igrača prodali, zaradili lovu a da je to učinjeno sa 17ogodišnjakom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 maj 2014, 17:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hodzic je prodat sa 16, 17 godina... Kao malo dijete koje nije vidilo 1. tim Zelje... Adilovic je prodat za onoliko koliko je Sarajevo uzelo za sve svoje igrace u posljednjih 10 godina... :lol: I onda se ono javi da nesto laprda jel dobro, ili nije dobro...
Nemoj ti porediti FKS, ima i drugih klubova. Uostalom Zeljeznicaru je ovo, za razliku od Sarajeva, jedini izvor prihoda i normalno da je premala cifra ako klub misli da napreduje i da ulaze u nesto.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2014, 17:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hodzic je prodat sa 16, 17 godina... Kao malo dijete koje nije vidilo 1. tim Zelje... Adilovic je prodat za onoliko koliko je Sarajevo uzelo za sve svoje igrace u posljednjih 10 godina... :lol: I onda se ono javi da nesto laprda jel dobro, ili nije dobro...

Bajko ti znas da si ti meni,jako drag momak. :D
Ali cu ti reci da je Sarajevo uzelo vise para za D.Pandze od Dinama(300 milja eurica),nego vi sve ukupno za Hodzica. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, dark44, Direktorcic i 59 gostiju.