to se kaze, nije ali jesteAdo76 je napisao/la:Nije potpisao niti moze potpisati dok ne raskine ugovor u Bugarskoj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to se kaze, nije ali jesteAdo76 je napisao/la:Nije potpisao niti moze potpisati dok ne raskine ugovor u Bugarskoj
Pantelija je napisao/la:to se kaze, nije ali jesteAdo76 je napisao/la:Nije potpisao niti moze potpisati dok ne raskine ugovor u Bugarskoj
Vec je raskinuo ugovor.Lakoste je napisao/la:Pa svakako ne ocekujte da ce potpisati prije sljedece godine. Covjek je dosao da sjednu malo, da dogovore detalje, daju mu upustva za tok priprema i on ce doci kad rijesu svu dokumentaciju u Bugarskoj. Tamo dok raskine ugovor, uzme certifikat i eto ga vamo s nama na pripreme.
MCMXLVI je napisao/la:
Pot 1 - Inter Milanjurisicduska je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:Pot 1 - Inter Milanjurisicduska je napisao/la:
Pot 2 - Rapid Wien
Pot 3 - København
Pot 4 - Sarajevo
Raskida ugovor prema ovome a odigrao je svoju posljednju utakmicu, Hajmo MihailRule_hz je napisao/la:http://m.fakti.bg/news/165656
Treba nam ovakvih par igraca da otvore vrata za druge .... ipak smo mi "malo" losija liga .... ovo je prije svega reklama za klub....Haase je napisao/la:Meni njegov dolazak tako ne stvarno zvuči, što više čitam o njemu to mi više njegov dolazak izgleda kao nešto nevjerovatno, ako se dogovore onda svima u klubu naklon do poda po ko zna koji put.
Nikad nisam razumio zasto skacu odmah na izlazu iz tunela ili poslije slikanja, dok sam trenirao u mene jaran ovako jednom pred pocetak utakmice skocio i odmah fasovo iza usiju od treneraMCMXLVI je napisao/la:Dobar i za kornere