Vrlo je moguce da ce nam doci Sisic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Upravo on i Mujagic su dobru djelovali u Mladosti DK, ocekujem od Mujagica da procepi ovaj dio sezone.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 16:18Sisic ti je prekopirani Mujagic, veoma brz, solidan dribling, ali nema zavrsnice niti centarsuta.
Šišić je klasa za Mujagića, u Mladosti je igrao odlično, Husref je baš insistirao na njemu, u Sarajevu se nije pokazao, ali nama bi bio pravi pojačanje.MMA075 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 16:20Upravo on i Mujagic su dobru djelovali u Mladosti DK, ocekujem od Mujagica da procepi ovaj dio sezone.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 16:18Sisic ti je prekopirani Mujagic, veoma brz, solidan dribling, ali nema zavrsnice niti centarsuta.
Ja sam pitao ljude koji su igrali s njim. Kazu da je dobar. U Trnavi je imao peh, nesto se razbolio, dok se vratio i uhvatio ritam, prosao vozsloboda1921 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 20:05Za ovog Marinkovića neki frajer iz Srbije koji ga zna na stranici "crveno-crni" je ovo napisao "joooj... Placao mu tata 10k treneru da ga dovedu iz Borca Cacak. Mislim da je i Slovacima platio da se proda, neke fore sa procentima. Nije bas kiksara, da ne ume da igra, ali u sustini menadzerska prevara".
Vjerujem da nije tako ali kod nas su na svakom treningu menadžeri tako da je sve moguće. Vidim Omerović u Slavenu ja dok ovih dana ne pročitam da je Sale na posudbu ništa ovo ne shvatam ozbiljno,
Na ovaj gore tim sto sam postavio da dodas jos kao sto si rekao Sisica i Dilavera, uz normalna primanja, bez finansijskih sranja i strajkova, uz redovna primanja, mislim da bi lagano bili u gornjem dijelu tabele, koji bod iz Evrope. Potpuno se slazem s tobom, vrijeme je da se stane jednom zauvijek sa tim menadzerskim igricama i talovima, da neki imaju plate po 6-8k, pa onda upadnemo u rupu nakon par mjeseci.Karambeu je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:03Jos Sisic i npr. Dilaver i sasvim solidna ekipa...Realno ne mozemo ocekivati neka mega pojacanja niti imena ako nam je cilj stabilizacija.
Ja bih sad potpisao da imamo solidnu ekipu svake godine, transparentan rad uprave, solidan budzet, reprogram, da se zna da su u Slobodi plate 2000-3000 KM ali da su redovne i da se o tome prica, da se polako rjesavamo dugova i takav zdrav klub ce privuci svakog mladog, ambicioznog igraca koji ovu ligu vidi kao sansu sa iskorak u karijeri. Da se baziramo na jacanje OP i da proizvodimo sto vise igraca, budzet punimo transferima i konstantnom prodajom igraca i na taj nacin u narednih 4-5 godina stvoriti sasvim stabilan i zdrav klub.
Kada uspostavis sistem, kao nagrada za to doci ce i rezultat koji kad poslozis neke stvari koje moras, postane konstantan a ne slucaj. Vjerujte da je puno bolji i zdraviji taj nacin rada, nego skrsiti milion dovesti 7-8 nekakvih polovnjaka i opet si na istom sto se tice rezultata, ako ga kojim slucajem i ostvaris to je samo instant uspjeh i poslije opet dugovanja, tuzbe i rasulo a to ne vodi nigdje...
Jos od Azmira pišemo da bi halalili par sezona rezultatski da se stabilizuje klub, valjda napokon dočekamo to. Mislim da su ova i jos sezona-dvije sasvim dovoljne da vratimo većinu duga i da ojačamo i izgradimo ostale segmente kluba.Karambeu je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:03Jos Sisic i npr. Dilaver i sasvim solidna ekipa...Realno ne mozemo ocekivati neka mega pojacanja niti imena ako nam je cilj stabilizacija.
Ja bih sad potpisao da imamo solidnu ekipu svake godine, transparentan rad uprave, solidan budzet, reprogram, da se zna da su u Slobodi plate 2000-3000 KM ali da su redovne i da se o tome prica, da se polako rjesavamo dugova i takav zdrav klub ce privuci svakog mladog, ambicioznog igraca koji ovu ligu vidi kao sansu sa iskorak u karijeri. Da se baziramo na jacanje OP i da proizvodimo sto vise igraca, budzet punimo transferima i konstantnom prodajom igraca i na taj nacin u narednih 4-5 godina stvoriti sasvim stabilan i zdrav klub.
Kada uspostavis sistem, kao nagrada za to doci ce i rezultat koji kad poslozis neke stvari koje moras, postane konstantan a ne slucaj. Vjerujte da je puno bolji i zdraviji taj nacin rada, nego skrsiti milion dovesti 7-8 nekakvih polovnjaka i opet si na istom sto se tice rezultata, ako ga kojim slucajem i ostvaris to je samo instant uspjeh i poslije opet dugovanja, tuzbe i rasulo a to ne vodi nigdje...
Vec smo halalili 99 sezona. Mi se stabilizujemo otkako smo se nazvali po onom rusu Alekseju Maksimoviu Pjeckovicu (lazno ime Gorki) koji se pokusao samoubiti u devetnaestoj godini. Evo mi se pokusavamo voditi po toj ideji samoubistva, a ni to ne mozemo.Madal je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:38Jos od Azmira pišemo da bi halalili par sezona rezultatski da se stabilizuje klub, valjda napokon dočekamo to. Mislim da su ova i jos sezona-dvije sasvim dovoljne da vratimo većinu duga i da ojačamo i izgradimo ostale segmente kluba.Karambeu je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:03Jos Sisic i npr. Dilaver i sasvim solidna ekipa...Realno ne mozemo ocekivati neka mega pojacanja niti imena ako nam je cilj stabilizacija.
Podržati će ih navijači, mislim da i oni to znaju, samo da nastave transparentno prikazivati svoj rad u ostalim poljima, van terena.
Žao mi je priznati al mislim da si u pravu glavni cilj je produžiti mandat gradonačelnika - počet će i neki radovi do izbora i čim prođe izborni dan nema ništa naredne četiri godine. Prošli izbori šipovi i od tada ništa. Ako bude drugačije onda treba ovoj upravi skinut kapu al januar samo što nije prošao. Samo jak investitor nas spašava sve ostalo je vezano za faraonov mandat.Probisvjet je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:57Vec smo halalili 99 sezona. Mi se stabilizujemo otkako smo se nazvali po onom rusu Alekseju Maksimoviu Pjeckovicu (lazno ime Gorki) koji se pokusao samoubiti u devetnaestoj godini. Evo mi se pokusavamo voditi po toj ideji samoubistva, a ni to ne mozemo.Madal je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:38Jos od Azmira pišemo da bi halalili par sezona rezultatski da se stabilizuje klub, valjda napokon dočekamo to. Mislim da su ova i jos sezona-dvije sasvim dovoljne da vratimo većinu duga i da ojačamo i izgradimo ostale segmente kluba.Karambeu je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:03Jos Sisic i npr. Dilaver i sasvim solidna ekipa...Realno ne mozemo ocekivati neka mega pojacanja niti imena ako nam je cilj stabilizacija.
Podržati će ih navijači, mislim da i oni to znaju, samo da nastave transparentno prikazivati svoj rad u ostalim poljima, van terena.
Navlaka za IDEJU o stabilizaciji je samo dok izbori prodju. Ne vjerujem im ni grama. Svi koje je mali zgradonacelnik izabrao su bili prevara, pa zasto ne bi i ovi?
Sve je prevara dok se ne dokaze da je istina, a vec su slagali za ulagace, a januar skoro pa prodje.
To provjerava Secer. Pa za to prima poveliku placu. Dobro nije samo za to. Jednom je uzorao teren pred utakmicu sa Celikom. Cistio buldozerom snijeg.
Probisvjet je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:57Vec smo halalili 99 sezona. Mi se stabilizujemo otkako smo se nazvali po onom rusu Alekseju Maksimoviu Pjeckovicu (lazno ime Gorki) koji se pokusao samoubiti u devetnaestoj godini. Evo mi se pokusavamo voditi po toj ideji samoubistva, a ni to ne mozemo.
Navlaka za IDEJU o stabilizaciji je samo dok izbori prodju. Ne vjerujem im ni grama. Svi koje je mali zgradonacelnik izabrao su bili prevara, pa zasto ne bi i ovi?
Sve je prevara dok se ne dokaze da je istina, a vec su slagali za ulagace, a januar skoro pa prodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.