To bi značalio
Da će Reis biti klupiran
Ne može

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zadnju utakmicu odigrao protiv Splita 20.9 i od tada mu se gubi svaki trag, izgleda da su ga povrede dobro unazadile.RedEvil je napisao/la:Sta se fakat desava snjim(Said)nigdje ga ni u onoj Lokomotivi,ne igra nikako koliko sam upratio
Iznervirao se brate hahahPitarBordo je napisao/la:Hahahahaha eeee da raja zna kako si mi poslao... Ja evo još plačem kad se sjetim.MortemHz je napisao/la:Tacno je onako kako sam ti poslao!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma on je suvise friendly-attached da bi bio sposoban da se naljuti. Zato mi, Amerofilska bagra, ne trpimo nikog drugog na avatarima.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa pažljivo sam birao, da mi se veliki Amer ne naljuti punouNbx je napisao/la: Sreca pa si stavio co'eka iz Amerovog klana, da je ko drugi, sad bi hod'o krivih ledja!
Da li je i trenutno neka povreda,ili je forma u pitanju,kako mi je njega zao ibogami,kako ga unazadi sto skinu kilazu,dok je imao 10 kila vise niko mu nista nije mogao,odbijali se od njegaHaase je napisao/la:Zadnju utakmicu odigrao protiv Splita 20.9 i od tada mu se gubi svaki trag, izgleda da su ga povrede dobro unazadile.RedEvil je napisao/la:Sta se fakat desava snjim(Said)nigdje ga ni u onoj Lokomotivi,ne igra nikako koliko sam upratio
Trajni ban!belosevic28 je napisao/la:ZVANICNO!!!!!!!!!!!!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ostrakovic raskinuo ugovor.
Mrs **** tibelosevic28 je napisao/la:ZVANICNO!!!!!!!!!!!!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kako da ti halale oni sa slabim srcem,ako su zivi,normalnobelosevic28 je napisao/la:Hallalite, jace od mene
Moguće da se i povrijedio, hrvatski mediji su davno prestali da pišu o njemu a ovi naši samo ovako ako ko promahala da pregovaramo sa njim tako da sa sigurnošću ti to niko ne može reći, šteta je što ga nismo uspjeli dovesti ranije jer sada u ovom trenutku teško da bio nam bio od koristi na terenu mada bi ga ja i takvog volio ponovno vidjeti na KoševuRedEvil je napisao/la:Da li je i trenutno neka povreda,ili je forma u pitanju,kako mi je njega zao ibogami,kako ga unazadi sto skinu kilazu,dok je imao 10 kila vise niko mu nista nije mogao,odbijali se od njegaHaase je napisao/la:Zadnju utakmicu odigrao protiv Splita 20.9 i od tada mu se gubi svaki trag, izgleda da su ga povrede dobro unazadile.RedEvil je napisao/la:Sta se fakat desava snjim(Said)nigdje ga ni u onoj Lokomotivi,ne igra nikako koliko sam upratio
belosevic28 je napisao/la:ZVANICNO!!!!!!!!!!!!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ja ne halalimbelosevic28 je napisao/la:Hallalite, jace od mene
Uozbilji se, djjjecko.FrancescoTotti je napisao/la:Mortem bruda neces se ljutit ako obojica budemo imali najbolji najljepsi najmocniji avatar na forumu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---------cezar----------
--dulja--reis--aleksandrov--
nemamo para
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.