Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ponos Torina » 10 mar 2011, 22:13

cuj kasniti 30 sekundi koji je kmet ovaj Baloteli pa treba ga sad izbaciti odma i nedat mu da igra 58 narednih utakmica,mozda mu sse prisralo :lol: :lol: :roll:

mozda ga je neko i napao pa je plakao u kutu wc-a...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 mar 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 10 mar 2011, 22:15

Meni muka kad god udjem na ovaj Bluemon forum.. 50 stranica tema, na svakoj stranici Dzeko glavni krivac sto MC gubi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2011, 22:17

beckham je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa od trojice naprijed, Dzeko je najbolji.
hahaha sta si ti gledao bgt??imas skijanje na eurosportu prebaci pa gledaj mozda uocis nesto
Sramota da moron poput tebe nosi preizme ljudine kao nick.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

beckham

Post Postao/la beckham » 10 mar 2011, 22:18

Cartman je napisao/la:
beckham je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa od trojice naprijed, Dzeko je najbolji.
hahaha sta si ti gledao bgt??imas skijanje na eurosportu prebaci pa gledaj mozda uocis nesto
Sramota da moron poput tebe nosi preizme ljudine kao nick.
a ti prebaci na onaj ribarski kanal pa pokusaj sta upecat preko tv-a
one only david beckham

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 mar 2011, 22:19

Ne vidi se, ali nije bas to do njega u tolikoj mjeri. Ovaj City dva pasa ne sastavi... Ne moze Silva u sredini igrati sa drvarima poput Barryja i ovog Zubizalete...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 mar 2011, 22:19

Ovaj Balotelli se barem trudi, trci uzme sam loptu ako nista, pa nesto pokusa, a ovaj nas Dzeko brate ni da mrdne...ja ne znam sta je njemu, ko da je nagazi na nesto, daleko bilo :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 22:20

Ponos Torina je napisao/la:cuj kasniti 30 sekundi koji je kmet ovaj Baloteli pa treba ga sad izbaciti odma i nedat mu da igra 58 narednih utakmica,mozda mu sse prisralo :lol: :lol: :roll:

mozda ga je neko i napao pa je plakao u kutu wc-a...
Baloteli se nasmrko na poluvremenu,vidi mu ociju :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 10 mar 2011, 22:24

Hajde Tevez pokaži Džeki kako se ugrožava protivnički gol.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2011, 22:34

Evo sad da Dzeko zabije, dizali bi ga u nebesa. Pojedini gledaju nogomet previse primitivno. Sasvim solidan je danas.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 mar 2011, 22:38

balotellia cijeli otok veceras popljuva, a nasi po obicaju udaraju po dzeki, fino nema sta..
"As an aspiring footballer it's painful to watch someone with the potential of Balotelli act so uninterested. He has no idea how many people would kill to be in his place."
Balotelli is in all sorts of trouble this evening, he's booked and he'll soon be coming off. It's hard not to think Robinho when you see a footballer with so much talent but such little attitude.
We've started the second half without Mario Balotelli - here he is, walking slowly back on to the pitch. Roberto Mancini has a face like absolute thunder. Give him 10 minutes, I reckon, then he'll be off. A law unto himself.
"Balotelli definitely holds the record for the most casual approach to football ever."
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 22:48

Ovo je zato sto je Tevez sebican, Dzeko se inace dobro otkrivao veceras ali mu nisu dali upotrebljivu loptu :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2011, 22:49

Dirk je napisao/la:Ovo je zato sto je Tevez sebican, Dzeko se inace dobro otkrivao veceras ali mu nisu dali upotrebljivu loptu :mrgreen:
Znam da si sarkastican, ali eto reci mi ti ko mu je dao dobru loptu? Nijedan jedini ubacaj nisu imali. Daju loptu u noge i to je to.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 22:51

Cartman je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ovo je zato sto je Tevez sebican, Dzeko se inace dobro otkrivao veceras ali mu nisu dali upotrebljivu loptu :mrgreen:
Znam da si sarkastican, ali eto reci mi ti ko mu je dao dobru loptu? Nijedan jedini ubacaj nisu imali. Daju loptu u noge i to je to.
Tevez je za sve kriv , jes dede mi , nije mu fer da mu ne dodaje lopte :mrgreen:

Pasa moj kako ce mu dati loptu kad nije kako treba potrcao ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2011, 22:53

Dirk je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Tevez je za sve kriv , jes dede mi , nije mu fer da mu ne dodaje lopte :mrgreen:

Pasa moj kako ce mu dati loptu kad nije kako treba potrcao ;)
Otvarao je se on vise puta, a uz to svi znamo da je Dzeko najbolji kad dobija ubacaje sa strana. Nije on nikad bio igrac da pobjegne odbrani, iako je i to znao radit u Njemackoj i za repku. Eto Richards je imao nekoliko sjajnih protrcavanja ali nisu mu u stanju probacit loptu. Pa jedini Silva zna nesto sa loptom od ovih iza Dzeke i Teveza. Pa postavit vezni red Toure-Barry-Zabaleta je kriminalno. Fletcher-Carrick-Gibson je Barcelona za te likove.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 22:55

De pasa ne smaraj me vise, sad ces me jos ubjediti da je Edin veceras odigrao fantasticno, imam ja oci i ne gledam sve subjektivno kao ti 8-)

Tevez je za sve kriv :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 mar 2011, 22:59

Odigrao je odlično, koliko god je bilo do njega. Udaren mu je limit nepostojanjem tima. A Tevez je idiotčić klasični. Ima loptu i samo Džeko utrčava, i on je da Silvi. Nakon toga dolazi na 16 i samo Džeko ispred otvoren i idiot se zabija u stopera.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 10 mar 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2011, 23:00

Dirk je napisao/la:De pasa ne smaraj me vise, sad ces me jos ubjediti da je Edin veceras odigrao fantasticno, imam ja oci i ne gledam sve subjektivno kao ti 8-)

Nemam ja sta subjektivno gledat jarane, ne znaci meni puno igra nasih igraca kad nisu u nasem dresu. Volim kad dobro igraju, ali nemam ih sta dizat u nebesa ako to ne zasluzuju. Ali on je sasvim solidan veceras. Ako cemo uporedjivat sa ostatkom ekipe. Balotelli i Silva su po meni dosta gori veceras bili. Kazem samo da ova igra Citya Dzeki ne odgovara.

A to sto neki ovdje ocekuju cuda od njega svaki put je druga stvar.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 mar 2011, 23:01

Dirk je napisao/la:De pasa ne smaraj me vise, sad ces me jos ubjediti da je Edin veceras odigrao fantasticno, imam ja oci i ne gledam sve subjektivno kao ti 8-)

daj mi samo napisi koji je igrac odigrao dobro veceras od Citya???
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 mar 2011, 23:02

Dzeko bolji u nastavku. No mislim i dalje da je sve ovo radi jedne cinjenice: Manchester City nije tim!

A kako tim igra, mogli su najbolje da vide veceras. Dinamo im je ocitao lekciju iz timskog fudbala/nogometa...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 23:04

vrebac86 je napisao/la:

daj mi samo napisi koji je igrac odigrao dobro veceras od Citya???
Kakve veza sad to ima sa ovom pricom ... mene Dzeko ne zanima ali ste dosadili svima sa pricom kako su svi krivi za njegove blamaze na terenu od njega samog ... svi su krivi i Tevez koji je prvi strijelac ekipe i Mancini koji je do dolaska Dzeke bio na dva tri boda od prvog mjesta i slicno, svi ne valjaju samo je on zvjerka ... e pa nij otvorite oci ovo je realnost on ce zabiti kad igra protiv nekih nizeligasa u kupu i nekad bljesnuti nema on hljeba igrati u Premiershipu !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 21 gost.