Cekaj jbm mu majku, sto su ti "Pezici" problem? Namjerno licnu u zajednicku imenicu pretvaram da ne bi neko odmah prisio etiketu selefije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prvo što sam naučio o demokratiji je da je to vladavina naroda pa sam odmah skontao u svojoj mahnitoj glavi da je to privid, da narod ne vlada nego bira vlast koja će vladati u njihovo ime, velika je to razlika. Ovo što je tebi radikalno da ja tražim jednakopravnost u svojoj zemlji je apsurd, e zamisli volio bih da moj glas vrijedi isto kao i bilo kojeg drugog čovjeka u ovoj državi i zbog toga sam radikalan, drama.Arnelv52 je napisao/la: ↑06 dec 2023, 18:49Pa i demokratija može biti radikalna. Radikalna demokratija je kad kažeš mi imamo 50% plus jedan glas i mi odlučujemo kako hoćemo.![]()
Nisu problem ti ljudi što popravljaju telefone itd. Problem su razni Pezići, Bvlgariji i ko i šta sve ne koji zatupljuju narod tipa, da ne ulazim u diskusiju oko ovoga ali meni jednostavno para uši, kaže "ilahija se uči" a onda ga čuješ kako zapjeva Dodji najdraži u D molu (kasida, nije bitno). I džabe pitati profesora bosanskog jezika koji će naravno reći da čovjek pjeva, ako on kaže da uči onda uči.
I tako na masu tih stvari su ispomjerali granice kako bi oni mogli dati odgovore na pitanja šta je ispravno a šta nije pa onda nije ni čudo, ali jeste istovremeno i žalosno i smješno, kad na fb neko objavi vjest da je neko umro pa se ljudi satraše da u komentaru napišu El Fatiha.
Dvolicna smeca zapadna.Sarmica je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:12
Kad je ovaj jado bio na naslovnici Time, cijeli svijet je ronio krokodislke suze nad Ukrajinom i to sve na osnovu medija i medijska propagande i propagandnog rata protiv Rusije. Sad bi ovi cionistički forumaši rekli da sam na strani Rusije, ali daleko do toga, kao što je daleko od toga da podržavam jednog kepeca i njegov poslušnički režim koji vodi rat za USA.
Da ima pravde i da je na su cionistički mediji na strani istinskih žrtava kao što su Palestinci, sve bi po medijima gorilo od podrške, ali ovako dobijamo naslovnicu za ovu godinu za osobu godine
![]()
Već je proglašen antisemitom i podržavaocem Hamasa
Ja frajera bog te, lik upotno ne konta da jednog prosječanog amerikanca i evropljanina mnogo više brine stanje u Ukrajini nego na Bliskom Istoku. Ako ništa ne poduzimaju zemlje koje graniče sa Palestinom kako očekuješ da Zapad tamo upire svim sredstvima. Na stranu skroz što im je veći interes saradnja sa Izraelom nego sa Palestinom a pogotovo Hamasommma_hz je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:13Dvolicna smeca zapadna.Sarmica je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:12
Kad je ovaj jado bio na naslovnici Time, cijeli svijet je ronio krokodislke suze nad Ukrajinom i to sve na osnovu medija i medijska propagande i propagandnog rata protiv Rusije. Sad bi ovi cionistički forumaši rekli da sam na strani Rusije, ali daleko do toga, kao što je daleko od toga da podržavam jednog kepeca i njegov poslušnički režim koji vodi rat za USA.
Da ima pravde i da je na su cionistički mediji na strani istinskih žrtava kao što su Palestinci, sve bi po medijima gorilo od podrške, ali ovako dobijamo naslovnicu za ovu godinu za osobu godine
![]()
Najgore sto bi i nas trebalo zbog nase budućnosti brinuti stanje u Ukrajini jer nam glava o tome ovisi, jok mi ronimo suze za arapima koji ne jebu ni 2% za nama, koji nas i ne smatraju muslimanimaFoSte95 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 09:32Ja frajera bog te, lik upotno ne konta da jednog prosječanog amerikanca i evropljanina mnogo više brine stanje u Ukrajini nego na Bliskom Istoku. Ako ništa ne poduzimaju zemlje koje graniče sa Palestinom kako očekuješ da Zapad tamo upire svim sredstvima. Na stranu skroz što im je veći interes saradnja sa Izraelom nego sa Palestinom a pogotovo Hamasommma_hz je napisao/la: ↑06 dec 2023, 22:13Dvolicna smeca zapadna.Sarmica je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:12
![]()
Apsolutno nam glava ovi o ratu u Ukrajini, odbrana Kijeva je bila i odbrana naše države, to samo politički polupismen čovjek ne konta. Da su Rusi ušli u Kijev za 3 dana kako su planirali, sutra dan bi Mile izveo policiju i putinove plaćenike na granicu sa FBIH i proglasio nezavisnost (isti scenarij kao Abhazija, osetija, krim i donbas). To je bilo sve spremno, nego dobi Putin od Zelenskog po nosu pa se i Mile smirio. Zato mi nikad neće biti jasan Bošnjak koji za Zelenskog kaže da je kepec, treba čovjeku dati ulicu u Sarajevu. Ima više zaluga zasluga za državu nega pola mladih muslimana koji imaju ulicu u gradu.
Eto odgovorio ti je čovjek iznad mene prilično detaljno. Vjerovatno bi vrijedilo spomenuti i da bi Rusima sigurno bio prilično značajan izlazak na Jadran kroz Crnu Goru što su već jako dugo i planirali, naseljavali svoje ljude... ako ništa, da parkiraju par svojih brodova i nešto prijete i filozofiraju, a da smo eto i mi tu nekako u paketu, pa bi se oko toga dodatno vrijedilo kvalitetno porokati. Treba se još sjetiti kako su nas u to vrijeme Hrvati i Slovenci već bili otpisali i bili sasvim spremni na saradnju sa Rusima, vjerovatno u dogovoru da se ne barka ništa preko granice.
Predlažem da se svaka ulica i trg preimenuje u Volodymyr Zelenskyy, koja sada nosi naziv po veleizdajniku i doseljeniku iz Srbije Živkoviću.LegendKiller je napisao/la: ↑07 dec 2023, 10:52Zato mi nikad neće biti jasan Bošnjak koji za Zelenskog kaže da je kepec, treba čovjeku dati ulicu u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.