FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 25 nov 2021, 16:31

messilla je napisao/la:
25 nov 2021, 16:29
Nemoj tako, djeluje da je brži tehnički potkovaniji. :mrgreen:
Vjeruj bratu, Cabral je za Eibara i slične.

Isak mi je jedini zanimljiv napadač iz lige.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 nov 2021, 16:33

luuk de jong, martin braithwaite, aguero i sad traze novog napadaca

okej, aguero ce se mozda oprostiti od fudbala, ali bez obzira na to, i dalje su tu dva napadaca koja su visak i obojica cim prije moraju napustiti klub, a zamisli da sad kupe arthura cabrala il nekog drugog napadaca i pokaze se kao flop, pa kako ce se rijesiti svih tih panjeva

ako je arthur cabral zamisljen kao privremeno rijesenje, onda ga ne treba kupiti, jer je to samo gomilanje napadaca, ali ako u njemu vide dugotrajno rijesenje na poziciji napadaca, onda neka ga kupe... moze i kao backup, ali samo u slucaju da se rijese aguera, braithwaitea i luuk de jonga

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 nov 2021, 16:42

Ma dobro Luuk je tu još pola godine. Nije nikad bilo ni teoretske šanse da će ga otkupiti. Braithwaite jeste problematičan jer ima još 3,5 godine ugovora, ali on može nekad uletit s klupe, problem je kad ti slični igrači igraju u prvoj postavi.

Ja ne znam što se ne ganjaju posudbe sa neobaveznom opcijom otkupa. Atletico u januaru prošle godine posudio Dembelea, nije se pokazao i vratili ga u Lyon. To treba biti formula.

I ovo sad za Cabrala se spominje i posudba, ali sa obaveznom opcijom otkupa. Nema potrebe za tim.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 nov 2021, 16:48

pa imati cabrala i braithwaitea bi bilo previse, dovoljan je samo jedan, obzirom da bi sigurno kupili napadaca koji bi bio starter

a tu je i depay koji moze posluziti kao napadac u slucaju nuzde, ne treba nista vise od toga
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 25 nov 2021, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 nov 2021, 16:48

Kad si frontalni kokuz i kad spadneš na prosjacki štap, onda se mora praviti medijska prica sa izvjesnim Arthurom Cabralom, jer se više nema para za kurchenje i rasipanje kao nekad, nema para da se možeš obratiti menagerima Halanda, Mbappea i slicno. Možeš se obratiti samo menagarima poput ovog aninimusa Cabrala, za kojeg nikad niko nije cuo do juce.
Sad je posao medija da napucaju ovog levata do maximuma, da ga prezentuju kao neku igracinu koja zabija golove po švicarskim pašnjacima i da prodje ta prica.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 nov 2021, 16:49

Pa s obzirom na finansijsku situaciju, ne vjerujem da bi Cabrala kupili da bude backup. Jedino bi možda u nekom trenutku "postao" backup. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 nov 2021, 16:57

messilla je napisao/la:
25 nov 2021, 16:49
Pa s obzirom na finansijsku situaciju, ne vjerujem da bi Cabrala kupili da bude backup. Jedino bi možda u nekom trenutku "postao" backup. :mrgreen:
Stvar je u tome što Barca ima potrebu do dovodi neke igrace, cak i kad su klošari (nažalost, danas je takva situacija u klubu).
I zašto onda dovoditi još jednog Luka De Jonga ili još jednog Brejtvajta, kad se nisu kutarisali ni ovih.

To ti je isto kad u kucu donosiš i slažeš neke nepotrebne stvari, od kojih nemaš neke pratkticne koristi, ali iz nekog razloga to ipak radiš :mrgreen:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 25 nov 2021, 17:11

let3 je napisao/la:
25 nov 2021, 16:48
Kad si frontalni kokuz i kad spadneš na prosjacki štap, onda se mora praviti medijska prica sa izvjesnim Arthurom Cabralom, jer se više nema para za kurchenje i rasipanje kao nekad, nema para da se možeš obratiti menagerima Halanda, Mbappea i slicno. Možeš se obratiti samo menagarima poput ovog aninimusa Cabrala, za kojeg nikad niko nije cuo do juce.
Sad je posao medija da napucaju ovog levata do maximuma, da ga prezentuju kao neku igracinu koja zabija golove po švicarskim pašnjacima i da prodje ta prica.
Kamo sreće da Bosna ima "pašnjake", na kojima igra reprezentacija, koja se kvalificira na svako veliko takmičenje, upravo osvojili prvo mjesto u grupi prije prvaka Europe, a klubovi igraju redovno UCL i druga europska takmičenja i to u skupinskom dijelu.
Nisam čuo za ovog Cabrala, pojma nemam kako igra, ne hvalim ga, ali samo da podsjetim da je Salah igrao do svoje 23 godine na švicarskim "pašnjacima" za ekipu Bazela.
Vidim, da je Cabral i na širem spisku Titea za brazilsku reprezentaciju. Ne bih ja mišljenje brazilskih trenera tek tako odbacio. Ili smo mi možda veći eksperti od njih?
Ha, kad bi čovjek bio pametan, dovesti ga na posudbu, pa ako zadovolji, kupiti ga za male novce. Možda je i vrijeme, da Barcelona negdje nešto dobro za male novce uzme. Ne treba sve popljuvati, ko zna šta može ispasti. Nikad ne znaš. zašto je nešto dobro.
Ja sam davno ovdje napisao. Nema velike Barcelone bez moćnih Brazilaca ili Argentinaca. To nam zadnjih 30 godina govori.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 nov 2021, 17:16

Fazon je što fale dva igrača u napadu. Depay je jedini pouzdan. Ansu i Dembele su kritični, Aguero gotov, Luuk i Kurcinjo zalutali, Braithwaite će igrati kad se oporavi ali znamo njegove limite, na Yusufa i Abdea se ne možeš toliko osloniti.

Znači ako ne računamo Aguera, Luuka i Kurcinja, ostanu Depay, Dembele, Ansu, Braithwaite, Yusuf i Abde. Ne može se završiti u top4 sa ovim. Jedina opcija je neko jeftinije rješenje ili pokušati sa posudbom nekog kvalitetnijeg igrača koji se nije naigrao ove godine.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 26 nov 2021, 08:49

messilla je napisao/la:
25 nov 2021, 17:16
Fazon je što fale dva igrača u napadu. Depay je jedini pouzdan. Ansu i Dembele su kritični, Aguero gotov, Luuk i Kurcinjo zalutali, Braithwaite će igrati kad se oporavi ali znamo njegove limite, na Yusufa i Abdea se ne možeš toliko osloniti.

Znači ako ne računamo Aguera, Luuka i Kurcinja, ostanu Depay, Dembele, Ansu, Braithwaite, Yusuf i Abde. Ne može se završiti u top4 sa ovim. Jedina opcija je neko jeftinije rješenje ili pokušati sa posudbom nekog kvalitetnijeg igrača koji se nije naigrao ove godine.
Fazon je u tome sto Depaj nije uopste pouzdan. Formula "jedna dobra utakmica - 6 katastrofa" prilici neozbiljnim timovima, a ne Barseloni.
Nemamo kvalitetnog napadaca koji nije sklon povredama. Svi navedeni su kante po ovom ili onom mjerilu.
Moras dovesti juznoamerikanca da nosi 9 i ore po terenu.
Džeri Drejk

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 26 nov 2021, 10:46

U kojem smo mi rasulu ..... bukvalno Barcelona je uništena .....

Sto od lose transfer politike sto od katastrofalnog medicinskog tima ..... Uz Milan trenutno najpovredeniji tim u Evropi .....

Mi sve nabrajamo imas ovog imas onog nemamo "mi" nista ....

Fati invalid vec, Demebele invalid i ode djaba,od Pedrija napravili invalida, Kutinjo invalid u glavu .... Martin, Kun i ostala buranija sta reci
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 nov 2021, 14:30

slika
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 nov 2021, 16:38

MrHc je napisao/la:
26 nov 2021, 10:46
U kojem smo mi rasulu ..... bukvalno Barcelona je uništena .....

Sto od lose transfer politike sto od katastrofalnog medicinskog tima ..... Uz Milan trenutno najpovredeniji tim u Evropi .....

Mi sve nabrajamo imas ovog imas onog nemamo "mi" nista ....

Fati invalid vec, Demebele invalid i ode djaba,od Pedrija napravili invalida, Kutinjo invalid u glavu .... Martin, Kun i ostala buranija sta reci
Buskec najbolji DM svijeta , Pedri najbolji mladi igrac Svijeta.Fati bolji od Mbapea.

Hendla se to.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 nov 2021, 16:47

JoeBleck najveći retard svijeta.
Don't hate what you don't understand.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 nov 2021, 19:55

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 nov 2021, 20:53

xaviesta je napisao/la:
26 nov 2021, 16:47
JoeBleck najveći retard svijeta.
Poslije tvoje majke koja te uspjela pljunuti

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 nov 2021, 20:59

Torres ili Olmo bi bio extra transfer za trenutnu Barcu, al odakle lova :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 nov 2021, 22:08

Bolji je Ferran. Mladji dvije godine i vise odgovara Barceloninom sistemu. Mada jako tesko da ce do ovog doci.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 nov 2021, 22:44

Jel ga pratio neko u Citiju otkad je tamo? Znam da je u Valenciji bio odlican i da su o njemu pricali u superlativama. Ali moram priznat da nisam cuo prevelike stvari s otoka.

Kako god, sigurno da bi bio pojacanje. Svidja mi se ovaj povratak price oko spanski igraca, Olmo, Torres… najveca pogreska i jeste bila sto se okrenula ledja La Masiji i spanjolcima a pocelo dovoditi svakakvih juznoamerikanaca, francuza itd..
@igrajlopte 🐦

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 nov 2021, 23:07

ReX je napisao/la:
26 nov 2021, 22:44
Jel ga pratio neko u Citiju otkad je tamo? Znam da je u Valenciji bio odlican i da su o njemu pricali u superlativama. Ali moram priznat da nisam cuo prevelike stvari s otoka.

Kako god, sigurno da bi bio pojacanje. Svidja mi se ovaj povratak price oko spanski igraca, Olmo, Torres… najveca pogreska i jeste bila sto se okrenula ledja La Masiji i spanjolcima a pocelo dovoditi svakakvih juznoamerikanaca, francuza itd..
Odlican !
Kad god je igrao , nudio je dosta.Bas cesto je i zabijao(ono sto je igrao).Cudi me da kod Pepa nije igrao bitniji rolu.
Svestran i okomit.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.