23 UE Federera za dva seta. Nije nikako prelazio 20 kroz citav turnir. Vecinu kljucnih lopti odigra ko najveci choker i kroz citav mec se gubi u kljucnim trenucima a onda onako odigra tie break. Onaj bekend na set loptu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma ogavan je postao.darker10 je napisao/la:Visko na SK je postao smijesan.Covjek bukvalno broji koliko Federer puta udari loptu ramom
Da ne spominjem kako je Federerova lopta na liniji sreca,a Djokoviceva velemajstorski potez.Belmin6 je napisao/la:Ma ogavan je postao.darker10 je napisao/la:Visko na SK je postao smijesan.Covjek bukvalno broji koliko Federer puta udari loptu ramom
Ja slusam ovog hrvatskog, jeste da uleti nekad u poen, ali barem ne navija ni za Noleta ni Rogera.
Apsolutno. Ne smeta mi pristrasnost, ali mu je totalno bezveze to.darker10 je napisao/la:Visko na SK je postao smijesan.Covjek bukvalno broji koliko Federer puta udari loptu ramom
Drzavna televizija!!Rajaz je napisao/la:Nisu ni naši ništa bolji kad počnu o zmajevima, dijamantima, plavookim bombarderima itd itd.
Na SK1 sasvim normala komentator
Vjerovatno slušaš ovog hrvatskog, on i jeste oke.Rajaz je napisao/la:Nisu ni naši ništa bolji kad počnu o zmajevima, dijamantima, plavookim bombarderima itd itd.
Cak i ne pretjeruju kako bi nasi pretjerivali ja mislimRajaz je napisao/la:Nisu ni naši ništa bolji kad počnu o zmajevima, dijamantima, plavookim bombarderima itd itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.