FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je sad sa Dedica i Dilavera, jel dolaze kad su zvanicno sloboni? Jel nam se prikljucio onaj stoper iz Zvijezde?
Golman Kozic slobodan po meni solidan golman ne bi bilo lose kad bi ga doveli i da se nabije ona rupa Lakic.Ako Franjic vec nije potpisao za Celik mogao bi i kod nas upasti mozda onda i sutnu Saleta.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije ti drug ni Kozic nista bolji, zbog kikseva preselio na klupu.
Znam da je u Gosku branio fantasticno zato kazem,u Radniku ga nisam posebno nesto ni pratio samo znam kad je dosao Bilobrk da je bio zamjena
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Uglavnom nikakav napredak naspram Lakica, ma i Fejzic je bolji od Lakica ako cemo realno.
Mozda se i ovaj novi dobro pokaze.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kontam Golubovic ne moze biti gori od Lakica.
a pohvalne stvari sam cuo i o ovom stoperu iz Srbije.
Hajdarevic je vec poznat kao odlican igrac, ali nije imao koga da ga gura u Zelji. Za Sabanadzovica izmislio fudbal. Steta je sto ga necemo moci zadrzati. Tako da je u centralnom dijelu veznog reda najbitniji Heric, jer jedini on ima sanse da ostane poslije proljeca. Bas me zanima koliko moze Heric, prvenstveno trkaci, jer valja trcati za Bekrica i Saida. vezni red respektabilno izgleda. Ako se golman i stoper pokazu, uz rast forme Uzelca i nazad nismo losi.
fali nam pravo krilo jedno, alternativa za Beganovica i zamjenski spic.
Golubovic
Beganovic-Jusic-Stojanovic-Bekic
Heric-Hajdarevic
Maksimovic-Bekric- POJAČANJE
Bekic
Fejzic
???-Uzelac-Salihovic-Ivetic
Hodzic-???
Smajic-Husejinovic-Mujagic
POJAČANJE
ovo na papiru ne izgleda lose, a probati se osloboditi Ristica, Livancica i Buljica ili se nadati da Ristic proigra u skladu sa ocekivanjima i kako je odradio pripreme ljetos. Ali opet bih volio jos jedno krilo.
Zajimovic isto je dobra opcija naprijed.
a pohvalne stvari sam cuo i o ovom stoperu iz Srbije.
Hajdarevic je vec poznat kao odlican igrac, ali nije imao koga da ga gura u Zelji. Za Sabanadzovica izmislio fudbal. Steta je sto ga necemo moci zadrzati. Tako da je u centralnom dijelu veznog reda najbitniji Heric, jer jedini on ima sanse da ostane poslije proljeca. Bas me zanima koliko moze Heric, prvenstveno trkaci, jer valja trcati za Bekrica i Saida. vezni red respektabilno izgleda. Ako se golman i stoper pokazu, uz rast forme Uzelca i nazad nismo losi.
fali nam pravo krilo jedno, alternativa za Beganovica i zamjenski spic.
Golubovic
Beganovic-Jusic-Stojanovic-Bekic
Heric-Hajdarevic
Maksimovic-Bekric- POJAČANJE
Bekic
Fejzic
???-Uzelac-Salihovic-Ivetic
Hodzic-???
Smajic-Husejinovic-Mujagic
POJAČANJE
ovo na papiru ne izgleda lose, a probati se osloboditi Ristica, Livancica i Buljica ili se nadati da Ristic proigra u skladu sa ocekivanjima i kako je odradio pripreme ljetos. Ali opet bih volio jos jedno krilo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Pojavila se informacija da su vas kontaktirali iz Slobode
"Niko me iz kluba nije zvao kada je u pitanju Sloboda, istina zvao me jedan menadžer, koji mi je kazao da me žele ljudi iz Slobode, ali to je sve. Vidjet ćemo u narednom periodu šta će se izdešavati. Čeliku želim mnogo sreće u nastavku sezone i da ostanu u Premijer ligi ", kazao je za SportSport.ba Vezano za Dedica iz Celika
"Niko me iz kluba nije zvao kada je u pitanju Sloboda, istina zvao me jedan menadžer, koji mi je kazao da me žele ljudi iz Slobode, ali to je sve. Vidjet ćemo u narednom periodu šta će se izdešavati. Čeliku želim mnogo sreće u nastavku sezone i da ostanu u Premijer ligi ", kazao je za SportSport.ba Vezano za Dedica iz Celika
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Moze li tvoje misljenje o Salihovicu i Smajicu, da li bi mozda bilo dobro osloboditi se i njih, Smajica zbog visokih primanja u odnosu na pruzeno a Salihovica zbog onog sto je pokazao na terenu, posto vidim da ih i ti forsiras, pa me bas zanimaju tvoji argumenti?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:35
🔴⚫️
Pazi ti koliko je skupo otici na pripreme negdje, i onda igraci se opet vrate ko invalidi.
U vezi primanja,Skver je napisao/la: ↑22 jan 2020, 15:03Moze li tvoje misljenje o Salihovicu i Smajicu, da li bi mozda bilo dobro osloboditi se i njih, Smajica zbog visokih primanja u odnosu na pruzeno a Salihovica zbog onog sto je pokazao na terenu, posto vidim da ih i ti forsiras, pa me bas zanimaju tvoji argumenti?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 jan 2020, 14:35
Najvisa plata trenutno u klubu je 6k, koliko ima Perica.
Beganovic je dobio povecanje za oko 200%.
Elem, poenta, Smajic je dobro "skresan" po toj novoj hijerarhiji primanja.
tz tz tz tz tz tz
- Beduin
- Kontakt:
Cisto sumnjam tek tako da bi Smajic pristao na drasticno kresanje plate i korigovanja ugovora, al volio bih da je tako.
Beganovicu povecana primanja, jel' to znaci da je produzio ugovor il samo postojeci ugovor korigovali do kraja sezone?
A niko da spomene kako je advokat Suljic bio i Azmiru advokat u Cityju ili je dezinformacija?
Beganovicu povecana primanja, jel' to znaci da je produzio ugovor il samo postojeci ugovor korigovali do kraja sezone?
A niko da spomene kako je advokat Suljic bio i Azmiru advokat u Cityju ili je dezinformacija?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jbt čitam i ne vjerujem, pa Jel moguće da igrač tih kvaliteta ima platu 6k..Bosna je ovo nije EU jbt.. Pa nije jap stam da drži čitavu odbranu sam, a i da drži mnogo je to para za naše uslove
Vjerovatno jest, ipak je Suljić Podrinjski krimos.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2020, 22:45Cisto sumnjam tek tako da bi Smajic pristao na drasticno kresanje plate i korigovanja ugovora, al volio bih da je tako.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Neće ljudi da spominju a uveliko se već sve zna, cudi me da niste već negdje čuli.Beduin je napisao/la: ↑22 jan 2020, 22:45Cisto sumnjam tek tako da bi Smajic pristao na drasticno kresanje plate i korigovanja ugovora, al volio bih da je tako.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sta je sa onog stopera iz srbije sto se povezivao s nama ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ranije si imao veće plate, a imao si i nekoliko igrača sa platom između 5 i 10 k, ovo sad su ozbiljna 'kresanja.
Napredak , u svakom slučaju.
Većini prvotimaca je sada plata između 2 i 3k.

tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Bas me zanima za koliko je to Said dosao sad da igra 

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa da, znamo da je Senco dao prosle sezone Saidu 8000 maraka ugovor, a sigurno se i on tu dobro ugradio.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kad smo kod Saida , evo nešto i afirmativno.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 13:08Pa da, znamo da je Senco dao prosle sezone Saidu 8000 maraka ugovor, a sigurno se i on tu dobro ugradio.
Navodno je sada ,prilikom ponovnog prelaska u Slobodu, zauzeo stav da mu lova nije bitna i da odluku o visini njegove plate prepušta klubu, te da želi igrati za Slobodu i u njoj završiti karijeru.
Plata će mu biti 2,5k KM.
tz tz tz tz tz tz
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel onda oprostio onaj dug od 24000KM sto je potrazivao?slusalica je napisao/la: ↑23 jan 2020, 13:27Kad smo kod Saida , evo nešto i afirmativno.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 13:08Pa da, znamo da je Senco dao prosle sezone Saidu 8000 maraka ugovor, a sigurno se i on tu dobro ugradio.
Navodno je sada ,prilikom ponovnog prelaska u Slobodu, zauzeo stav da mu lova nije bitna i da odluku o visini njegove plate prepušta klubu, te da želi igrati za Slobodu i u njoj završiti karijeru.
Plata će mu biti 2,5k KM.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 9 gostiju.