Znam ja šta je rekao, i izvinjavam se, jeste malo Borac jači ali zanemarivobvsic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:32Reko je dvije odlicne i ujednacene![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
LETS GO FIGHTER
od @jolicnikola sa zauvijek susjedima do @licniznanstvenik koji ti je možda bio i najnormalniji profil do @istinski na kome ne znaš napisati rečenicu da ne budeš islamofobičan.Istinski je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:31Vidi ovog džamijaša, slike i potpisa.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:04Svega mi ako je ovaj tobeti imao tucu a da nije s tepsijom pite, glavu na panj.![]()
Admin tata igre.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- svrakino1921
- Kontakt:
E moj Gago
Imao si još tri opcije da uplatiš a ti se uhvatio te opcije koja je isključivo bila za penzionera da se ljudi ne peglaju sa karticama ili sa uplatnicama u pošti ili banci
Ja uplatio na žiro račun UG TM preko pošte
- svrakino1921
- Kontakt:

Press konferencija u prostorijama FK Sarajevo
Veliki broj medija dovoljno govori koliko fudbal i sport znače ovim građanima. Ponosan sam što je Ministarstvo kulture i sporta prepoznalo veliki značaj sporta", rekao je Magoda i dodao:
"FK Sarajevo je ponos našeg grada, klub se mora boriti za titulu. Sarajevo će svaku utakmicu igrati kao da je zadnja, kako u Kupu, tako i Premijer ligi. Raduje me da ima kontinuitet rada, to pokazuje da je Sarajevo na odličnom putu."
"Sport je najbolji ambasador i svi kroz utakmice najbolje prepoznaju klub i grad. Odlučili smo da kroz sve klubove brendiramo Visit Sarajevo."
Oppppaaaa
Sad je bitno za KS
A prošle godine Željo nije bilo bitno
A što rentamo LJEPOTICU Veležu i TC i voljenoj reprezentaciji i to nije bitno
Ja sam se slomio pisajući ovdje o ovome a vidi ti ovo sad
- Shategabri
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
@Istinski je profil od onog zaniolaSurreal je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:44od @jolicnikola sa zauvijek susjedima do @licniznanstvenik koji ti je možda bio i najnormalniji profil do @istinski na kome ne znaš napisati rečenicu da ne budeš islamofobičan.Istinski je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:31Vidi ovog džamijaša, slike i potpisa.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:04Svega mi ako je ovaj tobeti imao tucu a da nije s tepsijom pite, glavu na panj.![]()
Admin tata igre.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa šta ti to govori o klubu?
Netočno i neću ulaziti u takve rasprave. Ovo je sportski forum a ja sam sportofiličan. I nemam veze s licnimznanstvenikom. To je moj drugSurreal je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:44od @jolicnikola sa zauvijek susjedima do @licniznanstvenik koji ti je možda bio i najnormalniji profil do @istinski na kome ne znaš napisati rečenicu da ne budeš islamofobičan.Istinski je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:31Vidi ovog džamijaša, slike i potpisa.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:04Svega mi ako je ovaj tobeti imao tucu a da nije s tepsijom pite, glavu na panj.![]()
Admin tata igre.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Samo mi reci jos jesi li i Zulu provukao kroz sake?Pitarsam je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:11Boga ti nemoj i onog Zujana Kenu zaboravit.
Pa i on je bio vodja i kospicara i strumfova.
P.S.A šta je to kao ovaj humanitarni heroj, vodja kao Zajeban bio.
Hebiga nisam znao za to kad me zaskoči s ledja na jugu
Gubavice.Momak ko potrcko radio kod pravog heroja,
Pitara našeg -Zlatnog Ljiljana Dine Magode u zlatari.
Kafe donosio. U slobodno vrijeme za Zeljkana navijo.
Kako se poceo izvinjavat kad sam u zlataru sa Dinom usao.
Proguglaj malo ti i mitomanska ti bratija ko je bio istinski
Borac i heroj.Ko je na Zlatistu poginuo u borbama sa cetnicima
Prsa u prsa,a ne se autima od Juke Prazine vozao.
Ma ustvari kome ja pisem,bratiji iz Loznice i mitomanima
Sa SoukBunara.Al hajt,nek se zna.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TurkishAirlines
Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:17
Nisam u tom ultra fazonu i tih druzenja. Ne zanima me to.
Ali znam da su to najvece hinje od navijaca. Sam dokaz ti je i sad na ovoj temi, kad su cucnuli ne mozes ih vidjeti ni cuti. Ko pichke u rupe se sakrili. Cim naprave ko neki rezultat eto ih ovde ko da su evropsko osvojili.
Vrapcici zasluzuju drugu ligu, nesto slicno kao i vi.
Ili je ljepse iz fotelje davati misljenja. Jok, trebamo se svadjati ovdje dok imamo problema u kuci. Cim rijesimo, sjetit cemo se tebe
I bujrum kad igrali Velez Sarajevo dodji u Mostar![]()
Nijedan politicki projekat nece dugo ziviti, pa tako ni vi.
Neko malo duze zivi, kao Zrinjski i Bojac, al vi ste levati koji su visoko poletili ali ce strasan pad biti.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
opalaopala
- Kontakt:
A čekaj od koga ste vi projekat ? Mandic / Alimanović :TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:17
Nisam u tom ultra fazonu i tih druzenja. Ne zanima me to.
Ali znam da su to najvece hinje od navijaca. Sam dokaz ti je i sad na ovoj temi, kad su cucnuli ne mozes ih vidjeti ni cuti. Ko pichke u rupe se sakrili. Cim naprave ko neki rezultat eto ih ovde ko da su evropsko osvojili.
Ili je ljepse iz fotelje davati misljenja. Jok, trebamo se svadjati ovdje dok imamo problema u kuci. Cim rijesimo, sjetit cemo se tebe
Neko malo duze zivi, kao Zrinjski i Bojac, al vi ste levati koji su visoko poletili ali ce strasan pad biti.
/ kćerka od bivšeg predsjednika Dzaferovica ? O čemu pričaš poltronu, to sto ste sad Mirviceve kujice ne znaci da ste apolitični nego bas suprotno. Al ko o čemu kurv o poštenju
Mi smo i prošle godine išli u federalnu al vas tukli gdje smo stigli tako i ove godine, mi ispadamo al ste vi redovne mušterije
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- TurkishAirlines
Uvijek mali klub bio i ostao.opalaopala je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:05A čekaj od koga ste vi projekat ? Mandic / Alimanović :TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30
Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?
/ kćerka od bivšeg predsjednika Dzaferovica ? O čemu pričaš poltronu, to sto ste sad Mirviceve kujice ne znaci da ste apolitični nego bas suprotno. Al ko o čemu kurv o poštenju
Mi smo i prošle godine išli u federalnu al vas tukli gdje smo stigli tako i ove godine, mi ispadamo al ste vi redovne mušterije

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mislim da ce Velez opstati ove sezone, ali napravili su u zadnjih par mjeseci jedno pet koraka unazad i kraj se ne nazire. Zajebano je kad se neka uprava ukopa, pusti pipke, salje bot brigade na forume, uvlaci razne sumnjive ljude u klub itd. Tesko je to rijesiti preko noci.
Da bi bili referentni za bilo kakvu raspravu osvojite samo jednu titulu,ipak su to uradili Brotnjo i Modriča pa onda raspravljajte sa velikanima,o Andori nećemo ni pričatiopalaopala je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:05A čekaj od koga ste vi projekat ? Mandic / Alimanović :TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41Kakvi vi, vi idete u federalnu.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:30
Jesi li u fazonu odlaska na utakmice, ili si jedan od hinjavaca sto dodje u Mostar i potpuno okrene pricu?
Očigledno nemaš dovoljno godina da pamtiš 4. oktobar 2009. godine.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:17Nisam u tom ultra fazonu i tih druzenja. Ne zanima me to.
Gdje li su oni botovi balorda i onaj belo kako se zvao, nisam ih nesto upratioNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:36Mislim da ce Velez opstati ove sezone, ali napravili su u zadnjih par mjeseci jedno pet koraka unazad i kraj se ne nazire. Zajebano je kad se neka uprava ukopa, pusti pipke, salje bot brigade na forume, uvlaci razne sumnjive ljude u klub itd. Tesko je to rijesiti preko noci.
Vidi se da iz pazara, veze nemas o cemu covjek prica19vendetta87 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:23Samo mi reci jos jesi li i Zulu provukao kroz sake?Pitarsam je napisao/la: ↑24 jul 2024, 02:11Boga ti nemoj i onog Zujana Kenu zaboravit.
Pa i on je bio vodja i kospicara i strumfova.
P.S.A šta je to kao ovaj humanitarni heroj, vodja kao Zajeban bio.
Hebiga nisam znao za to kad me zaskoči s ledja na jugu
Gubavice.Momak ko potrcko radio kod pravog heroja,
Pitara našeg -Zlatnog Ljiljana Dine Magode u zlatari.
Kafe donosio. U slobodno vrijeme za Zeljkana navijo.
Kako se poceo izvinjavat kad sam u zlataru sa Dinom usao.
Proguglaj malo ti i mitomanska ti bratija ko je bio istinski
Borac i heroj.Ko je na Zlatistu poginuo u borbama sa cetnicima
Prsa u prsa,a ne se autima od Juke Prazine vozao.
Ma ustvari kome ja pisem,bratiji iz Loznice i mitomanima
Sa SoukBunara.Al hajt,nek se zna.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Balorda uziva i lijepo mu je, dok Campobello proganja Sir Klafa da mu razbije taloveboki86 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:55Gdje li su oni botovi balorda i onaj belo kako se zvao, nisam ih nesto upratioNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:36Mislim da ce Velez opstati ove sezone, ali napravili su u zadnjih par mjeseci jedno pet koraka unazad i kraj se ne nazire. Zajebano je kad se neka uprava ukopa, pusti pipke, salje bot brigade na forume, uvlaci razne sumnjive ljude u klub itd. Tesko je to rijesiti preko noci.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Trenutni clan premijer lige i jedan od najtrofejnijih klubova iz bih gostuje na baricama

-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Nece Velez ispasti pored Slobode, Radnika, GOSK-a i slicnih. Imaju i politicku zastitu, sto je veoma bitno u ovoj ligi. Jedino sto je realno i moze se desiti je da izvise Europu, ali nije sezona ni pocela, imaju vremena da se dozovu. Bez obzira, ocigledno je da su krenuli u bas pogresnom smjeru. Dosta lazi, petljanja, botovanja, izmisljanja afera, prebijanja nekih talova preko kluba i slicno, a to nikad nije dobro.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 28 gostiju.