FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pirica u klubu niko ni ne spominje, niti ga imamo namjeru dovoditi.
Al zato mu je forum vec i uslove transfera objavio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al zato mu je forum vec i uslove transfera objavio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kad će više tekmaaaaa, ovo je zaaaaa ranit' se života mi. Tačno ću zabit' sebi nož u butinu od dosade. 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
De druze idi navijaj za Real, Bayern, Chelsea, PSG, Man city...OsmanhodzicBuco je napisao/la:Puzigaca otjeran. U sezoni kada smo osvojili titulu zabio golova ko napadaci, bio jedan od najboljih. Zasto ga sada zrinjski ne dovede? Mi fino dovidimo njihov otpad a oni naš nece.
J.E.B.O L.I VAS SIMEUNOVIC, smiju nam se konkurenti sto smo ga doveli. I treba da nam se smiju... Treba nekom ****.t mater, meni je puko film zbog ovih kvazi pojacanja. Uprava napolje!!! Amidza reaguj... jel dosta bilo uzasne transfer politike, treba opet dogodine da pravimo cistku? Cistis svoj skart, a dovodis tuđi!!!
Ustvari boli amidzu racku za titule, one je napravio akademiju da zarađuje pare na bosanskim talentima. Da on hoce da igramo ligu prvaka ulozio bi 20-30 milona u pojacanja, sta je to za jednog milijardera?
Milijarder nam vlasnik, a mi dovodimo Denija. Znaci popizdio sam.
Nije za tebe PLBiH...
- moustapha
- Kontakt:
Druze, nisi ti jos poslozio neke stvari u glavi, cim spominjes 20-30 miliona. Ovo sto sada imamo sa Tanom je odlicno. Pogledaj samo gdje smo bili ranijih godina. Glavna nam pojacanja bila struja, voda i Obuća. Nevjerovatno kako apetiti naglo porastu do neba.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Puzigaca otjeran. U sezoni kada smo osvojili titulu zabio golova ko napadaci, bio jedan od najboljih. Zasto ga sada zrinjski ne dovede? Mi fino dovidimo njihov otpad a oni naš nece.
J.E.B.O L.I VAS SIMEUNOVIC, smiju nam se konkurenti sto smo ga doveli. I treba da nam se smiju... Treba nekom ****.t mater, meni je puko film zbog ovih kvazi pojacanja. Uprava napolje!!! Amidza reaguj... jel dosta bilo uzasne transfer politike, treba opet dogodine da pravimo cistku? Cistis svoj skart, a dovodis tuđi!!!
Ustvari boli amidzu racku za titule, one je napravio akademiju da zarađuje pare na bosanskim talentima. Da on hoce da igramo ligu prvaka ulozio bi 20-30 milona u pojacanja, sta je to za jednog milijardera?
Milijarder nam vlasnik, a mi dovodimo Denija. Znaci popizdio sam.
#divovi
Ni Duljevic nije igrao pola godine prije nego je potpisao za nas.. Pa ev sad ne znamo dal da ga prodamo za 2 miliona E il za 2,5mil E...
Jednostavno, trebate pustiti da se igrac dokaze pa onda suditi o tom igracu...
Jednostavno, trebate pustiti da se igrac dokaze pa onda suditi o tom igracu...
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko se pise o Deniju nevjerovatno, shvatite da je uzet za rotacije jer nemas krila na klupi a on moze igrat i lijevo i desno. Doce sigurno bolji igraci koje je Jesic zapiko, a moramo imati i klupu jacu jer ganjamo duplu krunu. Deni nam je odlican za klupe, nije los igrac a dosao nam besplatno.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Husarin orao zvanicno bivsi 

- PitarBordo
- Kontakt:
????19FKS46 je napisao/la:Husarin orao zvanicno bivsi
Nisam u toku haman.
Samo Saraj'vo.
Ostrakovic zvanicno bivsi, sporazumni raskid ugovora.
Odavno nisam lošijeg golmana gledao, pa za njega je Plakalo Kahn19FKS46 je napisao/la:Ostrakovic zvanicno bivsi, sporazumni raskid ugovora.

Mosa RajvoSa
- PitarBordo
- Kontakt:
A to, malo me alkohol pojeo pa sam spor od jutros... A Tupi je toliko loš golman da ja stvarno ne vidim kako je uopšte svo ovo vrijeme u PL i još dogurao do šampionske ekipe... Šta ti je reći menaĐeri..19FKS46 je napisao/la:Ostrakovic zvanicno bivsi, sporazumni raskid ugovora.
Samo Saraj'vo.
Tupi chao.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Pozdrav za tebe.zagorski je napisao/la:
On ne da neće uložiti toliko,nego neće uložiti marke u prvi tim i što prije to shvatimo biće nam lakše 'progutati' simeunovića i druge 'simeunoviće'.
Koliko sam klub bude mogao da ulaže u prvi tim takva će ekipa biti,a jasno je da ne može uložiti puno više već ostali konkurenti u ligi.
Eh sad,zašto je to tako je sasvim drugo pitanje i ne bi volio puno o tome da pričam jer ono što ja znam je na nivou mahalskih priča.Međutim jedno je jasno Tan i kada je preuzeo klub dogovor je bio vraćanje dugova i Akademija,ništa više. Drugo je to što mi imamo prevelika i nerealna očekivanja.
Jedina olakšavajuća okolnost za nas i prednost u odnosu na konkurenciju je to što nemamo dugova koji nas opterečuju i što imamo dosta kvalitetnije sponzore,a hajmo bit pošteni pa priznat da je i to velika stvar.
Preventivno popljuvat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Chao Tupi
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- PitarBordo
- Kontakt:
Moj te lupi.....................DrustveniParazit je napisao/la:Chao Tupi
Sorry brate morao sam, jače je od mene.

Samo Saraj'vo.
Jaooo djece miiiii kad ce tekma
- PitarBordo
- Kontakt:
Za tačno: toliko i tolikobojler je napisao/la:Jaooo djece miiiii kad ce tekma
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 15 dec 2015, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, HyperOS, johntravolta123, mnon46 i 53 gosta.